Ζευγάρι: η εφαρμογή που συνδέει τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο

19 Μαΐου 2019

TL? DR: Ζευγάρι είναι μια εφαρμογή αφιερωμένη στην διατήρηση εραστές οι οποίοι είναι γεωγραφικά χωρίζονται, w hether για βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, σε επαφή με κάθε other.With περισσότερα από 3 εκατομμύρια downloads και πάνω από 2 δισεκατομμύρια μηνύματα στέλνονται, είναι σαφώς ένα από τα πιο δημοφιλή σχέση εφαρμογές γύρω.

Οι σχέσεις είναι σκληρή δουλειά - δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Υπεραστικές, πάρα πολύ χρόνο που δαπανάται στο χώρο εργασίας και διαφωνίες όλα παίζουν ρόλο στην τοποθέτηση του στρες σε μια σχέση.

load...

Αλλά τι εάν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να επισκιάσει όλα αυτά τα πράγματα και εσείς και ο σύντροφός σας πιο κοντά φέρει; Λοιπόν, υπάρχει και ονομάζεται ζευγάρι.

Χάρη σε εργαλεία όπως το μοιράστηκε χρονοδιαγράμματα και τις λίστες to-do, καθώς και των αλληλεπιδράσεων σε πραγματικό χρόνο, όπως Thumbkisses, ζευγάρι έχει χωρίς αμφιβολία βοήθησε περισσότερα ζευγάρια επανασυνδεθεί.

Ένα έργο κοντά στην καρδιά τους

Ζευγάρι είναι ένα προσωπικό project για τους δημιουργούς του.

load...

Εργασία στο Σαν Φρανσίσκο για TenthBit Inc., το Υ Combinator υποστηρίζεται από το κινητό στούντιο εφαρμογή που δημιουργήθηκε ζευγάρι, σήμαινε ότι η ομάδα ήταν χιλιάδες μίλια μακριά από σημαντικούς άλλους τους στον Καναδά, αφήνοντας τους αίσθημα αποσυνδεθεί.

Πάρα πολλά διεθνή ποσοστά γραπτών μηνυμάτων, απρόσωπα μηνύματα στο Facebook και απέτυχαν κλήσεις Skype αργότερα, οι ιδρυτές αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια τους.

Δέκατη Bit Inc., η εταιρεία κατασκευής ζευγάρι, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Oleg Kostour

load...

«Βρήκαμε τους εαυτούς μας εξαπλωθεί σε όλες αυτές τις διαφορετικές υπηρεσίες, αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι ακόμα κι αν ήταν τόσο απασχολημένος και δεν είχαμε χρόνο για να μιλήσετε με φίλους, η πλειοψηφία της επικοινωνίας μας με τους εταίρους μας, ήταν ακόμη σε εξέλιξη», δήλωσε ο Όλεγκ Kostour, TenthBit συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος.

Και έτσι Ζευγάρι γεννήθηκε.

Παλαιότερα γνωστό ως ζευγάρι, ζευγάρι, το οποίο είναι διαθέσιμο για iOS, Android και επιφάνεια εργασίας, ξεχωρίζει από τα άλλα ιδιωτικά κοινωνικά δίκτυα επειδή κάνει κάτι που οι άλλοι δεν κάνουν - που επιτρέπει μόνο δύο άτομα για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν τις αναμνήσεις όλα σε ένα βολικό μέρος.

Έχοντας κατασκευαστεί Ζευγάρι από προσωπική εμπειρία, η ομάδα μπουν άμεσα στα παπούτσια των χρηστών, προσθέτοντας μια relatable ποιότητα του σήματος και καθιστώντας τα ακριβή ζευγάρια εφαρμογή περιμένει.

«Πολλοί άλλοι άνθρωποι αισθάνθηκαν πολύ παρόμοια με τον τρόπο που αισθάνθηκε και είδε την ανάγκη για κάτι τέτοιο», είπε ο Kostour. «Είμαστε πραγματικά να επικεντρωθεί στην ποιότητα.»

Το καλύτερο από τα καλύτερα

Να πάρει 100.000 downloads και ρωγμές επάνω του καταστήματος εφαρμογών του 10 στην πρώτη εβδομάδα του, Ζευγάρι σταθεροποίησε εύκολα τη θέση της ως ένα από τα καλύτερα ζευγάρια εφαρμογές στον κόσμο.

Αλλά δεν είναι μόνο οι αριθμοί και υψηλές βαθμολογίες χρηστών που είναι εντυπωσιακό - είναι όλη η αίσθηση της εφαρμογής.

Στον πυρήνα της, ο στόχος του ζευγαριού που έχει να προσφέρει συνεργάζεται με απλά εργαλεία για να δημιουργήσει ένα ρεύμα μνήμες μπορούν να απευθύνονται για τα επόμενα χρόνια, οι οποίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να:

Ζωντανή Δραστηριότητα Χάρτης του ζευγαριού που δείχνει τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, ένα από τα πιο cool προσφορές χαρακτηριστικά ζευγάρι πρέπει να είναι ζωντανά χάρτη της, η οποία δείχνει θερμά σημεία όπου άλλα ζευγάρια που αλληλεπιδρούν.

«Η όλη εμπειρία κάνει μαζί μοναδικό. Προσπαθούμε να καλύπτουν διαφορετικές πτυχές της ζωής σας που [άλλα ζευγάρια εφαρμογές] δεν θα μπορούσε να έχει λύσεις για «, δήλωσε ο Kostour. «Συνολικά, ουσιαστικά δημιουργούμε μια πραγματικά μεγάλη εμπειρία για εσάς και το σύντροφό σας, απλά μια μεγάλη εμπειρία συνομιλία, και στη συνέχεια την πάροδο του χρόνου, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο και περισσότερο, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις αναμνήσεις σας σε ένα μέρος.»

Ένα συμπλήρωμα που χρονολογείται εφαρμογές

Ενώ πολλές εφαρμογές στοχεύουν στα πρώτα στάδια μιας σχέσης (συνεδρίαση, συνδέοντας, χρονολόγηση, κλπ) και να μάχονται για να είναι κορυφαίο σκυλί στον τομέα αυτό, Kostour είπε Ζευγάρι γεμίζει το χρειάζονται χώρο για το βήμα μετά μπορείτε να βρείτε το σωστό συνεργάτη.

«Είμαστε επικεντρώθηκε στην δεύτερη φάση του εν λόγω κύκλου ζωής, και νομίζω ότι αυτό είναι όπου εξειδικευμένες μας», είπε. «Με πολλούς τρόπους, είμαστε σχεδόν δωρεάν σε χρονολόγηση εφαρμογές γιατί όπου να επικεντρωθεί στην αντιστοίχιση τους ανθρώπους, θα επικεντρωθεί στην διατήρηση μαζί.»

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να πάρετε οικεία σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, σήμερα κατεβάσετε Ζευγάρι μέσω του Apple Store ή το Google Play.