Ξέρω γιατί η σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση δεν λειτουργεί για σας

4 Μαρτίου 2019

Δεν υπάρχει τέλος στις καταγγελίες που έχουν οι άνθρωποι για online dating και πώς δεν εργάζονται γι 'αυτούς.

Οι κολικόπονος πάνε συνήθως κάτι σαν αυτό:

Ξέρω ότι online dating μπορεί και λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους. Γνώρισα τον άντρα μου σε απευθείας σύνδεση και να ξέρετε για ένα γεγονός υπάρχουν άνθρωποι σε απευθείας σύνδεση πραγματικά ψάχνουν για την πραγματική σύνδεση.

load...

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και άνθρωποι συρτή dating sites ψάχνουν για απάτη σας, μόνο συνδέω ή που είναι απλώς βαρεθεί και ψάχνει για προσοχή.

Σας υπόσχομαι ότι υπάρχει ελπίδα! Έχω μερικές ιδέες για να εξετάσει, πριν να διαγράψετε το προφίλ σας.

Είστε πραγματικά έτοιμοι μέχρι σήμερα;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ο καλύτερος τρόπος για να επιδιορθώσει μια σπασμένη καρδιά είναι να βρεθεί μια άλλη σχέση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

load...

Για το καλό σου και για εκείνους που μπορεί να χρονολογούνται κατά τη διάρκεια μιας σπασμένη καρδιά ριμπάουντ , να πάρει μια ανάσα πριν από την κατάδυση πίσω στο χρονολογώντας πισίνα.

Γνωρίζετε όλα τα πράγματα που δεν λειτούργησε στην τελευταία σχέση σας; Λοιπόν, να το αγνοεί και την αντικατάστασή του δεν πρόκειται να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να διακόψετε, να στοχαστούν και να καταλήξουμε σε ένα βελτιωμένο σχέδιο το παιχνίδι πριν από την έναρξη κεφάλι πρώτα σε χρονολόγηση. Αν συνεχίζετε να κάνετε ό, τι έχετε κάνει, θα πάρετε μόνο μία από τα ίδια.

load...

Γνωρίζετε πραγματικά τι θέλετε;

Ή μήπως απλώς ρίχνουν βελάκια;

Απαντήστε στην ακόλουθη ερώτηση: Έχετε περάσει περισσότερο χρόνο ερευνώντας τι θέλετε σε ένα νέο αυτοκίνητο από πραγματικά υπολογίζοντας τι θέλετε σε μια σχέση; Αν απαντήσατε ναι, έχετε κάποια δουλειά να κάνουμε.

Ένα μπουκάλι κρασί σε ένα lonelyFridaynight έχει προσφέρει πολλά ένα κακό dating προφίλ. Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είναι συγκλονισμένη για να βρείτε μια inbox γεμιστό με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τραντάγματα παίζει με σαφήνεια τις πιθανότητες με αποκοπή και επικόλληση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πριν από την παρουσίαση ενός προφίλ, να προβληματιστεί με το είδος του ατόμου και τη σχέση που θέλετε στη ζωή σας. Ναι, θα πάρει λίγο περισσότερη δουλειά για να σταματήσει και να προβληματιστούν, αλλά αν αυτό που πραγματικά θέλετε είναι ένα καλό, μόνιμη σχέση, αυτό είναι ό, τι πρέπει να κάνετε.

Δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, αν δεν ξέρει πραγματικά τι ψάχνετε. «Θα το ξέρετε όταν βλέπω ότι» δεν θα το κόψει.

«Online dating είναι ένα ισχυρό εργαλείο

για σύνδεση. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.»

Δεν κάνω μαθηματικά.

Αναμένοντας τους υπολογισμούς του υπολογιστή για να βρει την αγάπη θα ήταν τακτοποιημένο, αλλά είναι πολύ απίθανο χωρίς κάποια προσπάθεια από μέρους σας.

Ένα dating site είναι ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανούς αγώνες. Τι dating sites δεν είναι μαγεία.

Πολλές τοποθεσίες που χρονολογούνται ισχυρίζονται ότι μπορούν να βρουν σύντροφο της ψυχής σας για σας, αλλά αυτό είναι όπου ικανότητές τους τελειώνει.

Μόλις εντοπίσετε το ένα το άλλο, είναι στο χέρι σας για να την κάνουμε να λειτουργήσει και τα μαθηματικά δεν πρόκειται να σας βοηθήσει.

Με dating sites, θα πρέπει να είναι το δικό σας συνήγορος, έχετε μια καλή ιδέα για το τι ψάχνετε και να χρησιμοποιείτε κοινή λογική. Μπορούν να προσφέρουν κάποιες καλές προφίλ για να δούμε, αλλά δεν βασίζονται αποκλειστικά σε αυτούς για να κάνουν τις συνδέσεις για σας.

Θα ήθελα να συστήσω sites που προσφέρουν άπλετο χώρο για να μπορείτε να περιγράψετε ποιος είσαι και τι ψάχνετε για σας και ότι σας επιτρέπουν να κάνετε ανεξάρτητες έρευνες εντός του τόπου.

Μείνετε μακριά από τα sites που σας δίνουν έρευνες 400-ερώτηση πριν σας λέει είστε ανεπανάληπτη και ισχύει ταΐζετε τους αγώνες σας.

Τι γίνεται με τα χειραγώγησης τραντάγματα σε απευθείας σύνδεση;

Όσο και θα ήθελα να πω ότι υπάρχει ένας τρόπος για να αποφευχθεί αυτό, ακριβώς δεν υπάρχει. Είναι αρκετά δύσκολο να πάει παντού αυτές τις μέρες και δεν τρέχει σε κάποιον με κακή συμπεριφορά και αμφισβητήσιμη προθέσεις.

Νωρίς στη χρονολόγηση ταξίδι, σας συνιστώ να αποδεχθούν την ύπαρξή τους (περίπου όπως κάνουμε junk mail) και ότι, δυστυχώς, έρχονται με το έδαφος, και στη συνέχεια να προχωρήσει σε αγνοήσουν / διαγραφή / αποκλεισμό τους και να τα αναφέρουν στην ιστοσελίδα που χρονολογείται αν είναι απαραίτητο.

Για τις πιο λεπτές τραντάγματα, αυτά που φαίνονται στο OK για να αρχίσει με και στη συνέχεια, τελικά να πάρει ένα μυαλό ένα κομμάτι involvingrushing σε τίποτα όπως το φύλο, ακριβά δείπνα ή κινούνται από κοινού, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Αν αρχίσετε να αισθάνεστε άβολα για τίποτα σε αντάλλαγμα σας με κάποιον, να τους καλέσει σε αυτό. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια ικανοποιητική απάντηση, θα τελειώσει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για τραντάγματα.

Μια σημαντική σημείωση για τραντάγματα:

Μη δίνετε χρήματα σε οποιονδήποτε που θα συναντήσετε στο διαδίκτυο δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ιστορία τους, της θλίψης είναι.

Σοβαρά, ο καθένας με μια ουγγιά της ακεραιότητας δεν πρόκειται να πάει ζητώντας πλήρη αγνώστους για τα χρήματα, ιδιαίτερα εκείνων που ισχυρίζονται ότι είναι τρελά ερωτευμένος με.

Online dating μπορεί και λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που βρίσκουν μαγικά εν λόγω ειδικό κάποιος, λόγω της που παραδόθηκε στο inbox τους.

Για τους υπόλοιπους από εμάς που βρήκε την αγάπη στο διαδίκτυο, λειτουργεί γιατί πήγαμε σε αυτό έτοιμο μέχρι σήμερα, γνώριζαν το είδος του προσώπου και τη σχέση που θέλαμε, δεν άφησε τα τραντάγματα μας να πιάσουμε και να απολαμβάνουν το ταξίδι της συνάντησης ανθρώπων και εξομάλυνσης συντονισμό αυτό που θέλαμε.

Online dating είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεση. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.

Πηγή φωτογραφιών: envato.com