Todd v χρονολόγηση βοηθά τους τύπους να κλείσουν τη συμφωνία και να πάρει το κορίτσι

26 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Είτε είστε ένας τύπος που αναζητούν μια περιστασιακή ημερομηνία ή μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να παίξετε τις κάρτες σας δεξιά. Ωστόσο, πολλές έξυπνες, επιτυχημένες οι άνδρες δεν ξέρουν πώς να μιλήσουμε για τις γυναίκες, πολύ λιγότερο την εμπιστοσύνη του έργου και την ανάδειξη όλων των ελκυστικών ιδιοτήτων τους. Todd V Ραντεβού διδάσκει τους άνδρες πώς να μιλήσει για τις γυναίκες πιο άμεσα και να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον χρονολόγηση κόσμο. Για περισσότερο από μια δεκαετία, Todd έχει μοιραστεί αποδεδειγμένη ομιλητικός τακτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Τα περισσότερα παιδιά έχουν είτε το παιχνίδι ή όχι. Ως μία γυναίκα, εγώ συχνά ξέρουν τι να περιμένουν από τη στιγμή που βάζω τα μάτια σε έναν άνθρωπο: Είναι αυτός κομψά ντυμένη, ή μήπως αυτός μοιάζει με αυτός μόλις βγήκε από το κρεβάτι; Μήπως αυτός έρθει σε κουρασμένα και θαμπά, ή μήπως αυτός έχει μια ενδιαφέρουσα σπίθα στα μάτια του;

load...

Αλλά το παιχνίδι πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από ό, τι φαίνεται, και οι γυναίκες αξιολογούν τους άνδρες σε πολλούς άλλους τομείς. Είναι καλό όταν ένας άνθρωπος με πλησιάζει, γιατί δείχνει εμπιστοσύνη. Αν μου κάνει το χαμόγελο ή σκέφτονται με γραμμή ανοίγματος του, θα μπορούσε να είναι για μια συνομιλία.

Todd δείχνουν τα παιδιά πώς να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη από μέσα.

load...

Είναι πάντα μεγάλη όταν ένας άντρας δείχνει ενδιαφέρον για ό, τι έχω να πω και να με κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερη, αλλά ακόμα κι αν μιλάμε βαθιά μέσα στο βράδυ, το μυαλό μου εξακολουθεί να τον κάνετε σάρωση για ενδείξεις. Σε αυτό το σημείο, ξέρω ότι προσπαθεί να με πάρει, και αν το παιχνίδι του είναι καλή, και αισθάνομαι τον ίδιο τρόπο, θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ή θα μπορούσε να τον ευχαριστήσω για τη συζήτηση και να γλιστρήσει πίσω στους φίλους μου - και ίσως του δώσει τον αριθμό μου.

Αλλά, ως άνθρωπος, πώς να το παίξει; Todd V και τους συναδέλφους προπονητές του στο Todd V Ραντεβού έχουν τις απαντήσεις. Έχουν συνεργαστεί με εκατοντάδες παιδιά σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες κατά την τελευταία δεκαετία για να βελτιώσετε τις προσεγγίσεις τους.

load...

Έχω γυρίσει μακριά τόσα πολλά παιδιά που είμαι σίγουρος ότι ήταν υπέροχοι άνθρωποι, αλλά δεν έχουν τα προσόντα για να με πάρει στο ταξί μαζί τους. Todd διδάσκει τα παιδιά τις δεξιότητες που χρειάζονται για να βάλει καλύτερο εαυτό τους προς τα εμπρός και, στη διαδικασία, να πάρει το κορίτσι.

«Υπάρχουν παιδιά που προσφέρουν τόσο πολύ, αλλά ήταν βαρετό πριν και δεν ήταν ελκυστικό. Τώρα τα κορίτσια να πάρει το καλύτερο και των δύο κόσμων: Παίρνουν μια έξυπνη, σταθερή, επιτυχημένη άνθρωπος, αλλά αυτός που επίσης δεν τους έφερε και τους δύο διεγείρει συναισθηματικά και σεξουαλικά «, είπε. «Είναι πολύ καλό για όλους.»

Χρόνια Μελετώντας Τεχνικές & Επικοινωνιών αποπληρωμένο

Ενώ είναι στην κορυφή του παιχνιδιού του στην προπόνηση της κοινότητας τώρα, Todd ξεκίνησε στον τομέα του ατυχήματος.

«Στο γυμνάσιο και το κολέγιο, είχα χάσει και σύγχυση σε σχέση με ό, τι ήθελε τα κορίτσια και τι κάνει ένας άντρας ελκυστική. Είχα μια ιδέα στο κεφάλι μου από τις ταινίες και τους γονείς μου, αλλά δεν ήταν απολύτως ακριβείς «, είπε. «Δεν ήμουν εγώ που εξυπηρετούν, γι 'αυτό έθεσε ως στόχο να καταλάβω τι συνέβαινε. Κατά τη διαδικασία αυτή, γνώρισα ανθρώπους που δίδασκαν, γι 'αυτό άρχισε να διδάσκει ως μέσο μάθησης μέσα από την εμπειρία. Ήταν κάτι που μου άρεσε.»

Σύντομα μάζεψε ένα μεγάλο πελατολόγιο των ανδρών που ήταν επιτυχής, αλλά αγωνίστηκε να μιλήσει με γυναίκες με έναν τρόπο που τους παρουσιάζεται ελκυστική και πιθανές ημερομηνίες. Todd τους δίδαξε τις τεχνικές και τις δεξιότητες που έμαθε να βελτιώσουν τις δικές του γνωριμίες ζωή.

«Πολλοί από υψηλής ποιότητας παιδιά έχουν τόσα πολλά να προσφέρει, αλλά δεν ξέρουν πώς να επικοινωνούν αξία τους για τις γυναίκες», είπε. «Ήταν ένα ωραίο συνέργεια για να μου δώσει μια κατανόηση σε αυτόν τον τομέα και να παρέχει τις συμβουλές που χρειάζονται αυτά τα παιδιά. Απλά εκπονηθεί.»

Πελάτες Young & Old επωφεληθούν από την εμπειρία του Τοντ

Σήμερα, οι πελάτες του Todd κυμαίνονται σε ηλικία από το τέλος της εφηβείας τους, μέχρι τα μέσα του '40. Εργάζεται με παιδιά που δεν έχουν καμία θετική εμπειρία που χρονολογούνται καθώς και εκείνων που είναι διαζευγμένοι. Πολλοί από τους πελάτες του έχουν περάσει μεγάλο μέρος της ζωής τους δημιουργώντας την επιτυχή σταδιοδρομία μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν βρήκε το υψηλής ποιότητας γυναίκα που επιθυμούν.

«Νομίζουν ότι αν πάρετε τη σωστή δουλειά και να έχουν επιτυχία στη ζωή, το δικαίωμα κορίτσι θα τα βρείτε μόνο», είπε. «Έχουν μια δουλειά κάνει καλά χρήματα και την αγάπη του, αλλά κάθονται μπροστά από έναν υπολογιστή όλη την ημέρα και ποτέ δεν μιλάμε για ένα κορίτσι. Πώς θα έπρεπε να ανταποκριθεί κανείς;»

Todd προσφέρει one-on-one coaching και εικονικές συνεδρίες.

Todd βοηθά τους άνδρες να μάθουν τις διαπροσωπικές δεξιότητες που χρειάζονται για να μιλήσουμε για τις γυναίκες. Αυτός προπονητές τους να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη για να προσεγγίσουν ένα κορίτσι και να κερδίσουν το ενδιαφέρον της.

«Ξέρεις η ταινία '40 year-old Virgin'; Είχα έναν άνθρωπο έτσι απλά έρχονται στο πρόγραμμά μου, και είχε επιτυχία. Πήγε από το να είναι ένα 40-year-old Virgin για να πάρει ημερομηνίες - ότι είναι σημαντική πρόοδος «, είπε. «Τώρα που αλληλεπιδρά με τον κόσμο ως άνθρωπος και είχε πολλές γνωριμίες επιτυχία.»

Διαφορετικές μορφές Coaching & προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για την παραγωγή αποτελεσμάτων

Μαζί με ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube μέσω του οποίου Todd απαντά στις ερωτήσεις που τα παιδιά έχουν για χρονολόγηση, που προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για την προσωπική καθοδήγηση. Το πιο δημοφιλές - και αποτελεσματική - είναι one-on-one coaching με Todd ή ένα από τα μέλη της ομάδας του. Μερικές φορές ο προπονητής θα πάρει έναν πελάτη έξω σε ένα μπαρ, ώστε να μπορούν να παρατηρούν ο ένας τον άλλον. Μερικές φορές προσεγγίσεις ακόμη και μαγνητοσκοπημένο να αναλύσει σε βάθος αργότερα.

«Συνήθως, θα παρακινήσει τους ανθρώπους από το να κάνουν για να δείτε την αξία τους. Δεν φωνάζουν και να ουρλιάζουν σε κάποιον και να τους αναγκάσουν να κάνουν κάτι που δεν θέλουν να κάνουν.»- Todd V, ιδρυτής του Todd V Ραντεβού

Todd προσφέρει επίσης εβδομαδιαία κλήσεις προπόνηση ως μέρος ενός προγράμματος έξι μηνών, που περιλαμβάνει την εργασία και τα θετικά κίνητρα.

«Συνήθως, θα παρακινήσει τους ανθρώπους από το να κάνουν για να δείτε την αξία τους. Δεν φωνάζουν και να ουρλιάζουν σε κάποιον και να τους αναγκάσουν να κάνουν κάτι που δεν θέλουν να κάνουν «, είπε. «Αλλά εγώ νομίζω ότι είναι σημαντικό να φτάσουμε στο σημείο που θέλουν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που είναι καλό γι 'αυτούς.»

Μια πιο εντατική, συμπυκνωμένη επιλογή προπονητή είναι επτά ημερών Βύθιση συνόδου του Todd, η οποία περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα σπουδών στην τάξη και εξατομικευμένη προσοχή. Ακριβώς όπως και σκοράροντας με τις κυρίες, coaching δεν είναι ποτέ ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλα, είπε.

«Το Σύστημα» είναι ένα βήμα-προς-βήμα προσέγγιση για να πάρει το κορίτσι

Todd κυκλοφόρησε ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται το σύστημα, ένα βήμα-προς-βήμα οδηγό για τα πάντα, από λέγοντας ότι η πρώτη γεια»για να σχηματίζουν μια μόνιμη, αγαπητική σχέση με κάποιον.

«Είναι μια λεωφόρο για να διδάξει τα πάντα για τη ζωή και πώς να γίνει πιο σίγουροι. Πολλά παιδιά αρχίζουν να παίρνουν καλά με τα κορίτσια, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιούν ότι πρέπει να πάρει πιο κατάλληλο. Βλέπουν ότι από όπου και αν αλληλεπιδρούν με την υψηλότερη ποιότητα κορίτσια, και τους παρακινεί να είναι υψηλότερη τύπος ποιότητας. Μερικά μπορεί ακόμη και να πάει πίσω στο σχολείο ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση «, είπε.

Todd βοηθά τους πελάτες να καταλάβουν ότι όλο και καλύτερα σε ένα πράγμα είναι μια διαδικασία που μπορεί να χρειάζονται βελτίωση και σε άλλους τομείς. Πολλά από τα παιδιά που συνεργάζεται με επεκτείνει την κατανόηση και την εμπιστοσύνη τους σε πολλούς τομείς και Todd είπε ότι απολαμβάνει βοηθώντας τους να βελτιώσουν τη ζωή τους ολιστικά.

Todd είναι επίσης η προσθήκη στην ομάδα του. Σύντομα θα φέρει σε ακόμα πιο προπονητές για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο παιδιά βρει - και να πάρετε - το κορίτσι των ονείρων τους.

«Προπονητές μου είναι φίλοι με πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Είναι εκπληκτικό, έμπνευση και μεγάλη σε αυτό που κάνουν «, είπε. «Και, ελπίζουμε, μπορούμε να επεκτείνουμε να αγγίξει και να βοηθήσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους.»