Το Tammy Shaklee της h4m οικοδομεί τη φήμη της ως ο πρώτος ομοφυλόφιλος ομοφυλόφιλος και λεσβία στο αυστίν της Τέξας

29 Μαΐου 2019

Το Short Version: Μια εταιρεία γνωριμιών με έδρα το Τέξας που ονομάζεται H4M έχει συμπληρώσει μια θέση στη χρονολόγηση βιομηχανία από την τροφοδοσία σε σχέση μυαλό singles στο LGBTQ + κοινότητας. Για τα τελευταία έξι χρόνια, Tammy Shaklee έχει λάβει κατά την ίδια να προπονητής, αγώνα, και να υποστηρίξει ομοφυλόφιλοι άνδρες και λεσβίες από ακτή σε ακτή, και έχει πρωτοπορήσει dating υπηρεσίες που υπερασπίζονται την αγάπη σε όλες τις μορφές της.

Tammy Shaklee υπερηφανεύεται για το έργο της ως πιστοποιημένο προξενητής για singles LGBTQ +. Εκείνη νοιώθει εμπάθεια με τους πελάτες της και πραγματικά ελπίζει να τους δει να πετύχει. Κατά την εργασία ένα στο ένα με τους πελάτες, Tammy μας είπε ότι ξέρει πώς να βάλει τον εαυτό της στη θέση τους - επειδή έχει γίνει στα παπούτσια τους.

load...

Πριν από χρόνια, Tammy ζήτησε τη βοήθεια ενός επαγγελματία προξενήτρα και βρήκε την αγάπη σε μια καθορισμένη ημερομηνία. Έχει τώρα ευτυχώς παντρεμένος και πρόθυμοι να μοιραστούν την επιτυχία της με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Tammy Shaklee ειδικεύεται σε αντιστοιχία ξεχωρίζει LGBTQ.

Tammy είναι σε μια αποστολή να φέρει περισσότερη αγάπη στον κόσμο και τρέχει μια εταιρεία boutique παντρολογήματα ονομάζεται H4M στη γενέτειρά της, του Ώστιν, Τέξας. Ειδικεύεται στο να βοηθήσει γκέι και λεσβίες singles οικοδομήσουμε σχέσεις αγάπης.

load...

«Το να είσαι πιστοποιημένος προξενητής δεν είναι ένα χόμπι», δήλωσε ο Tammy. «Δεν είναι μόνο κάτι που μπορεί να ήταν καλός σε με φίλους -. Είναι μια επιχείρηση»

Από το 2012, Tammy έχει επώνυμα τον εαυτό της ως go-to gay και λεσβιών προξενητής για singles που ενδιαφέρονται για την εξεύρεση των πραγματική διαπραγμάτευση. Επιχειρηματικής συνεργασίας της έχει αυξηθεί σταθερά χάρη στην από στόμα σε στόμα, και αυτή είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την ΗΠΑ

Με στενή συνεργασία με και να ακούτε singles σε όλο το φάσμα της σεξουαλικότητας, Tammy ήταν σε θέση να ακονίσετε τις υπηρεσίες της για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των LGBTQ + άτομα στην σκηνή χρονολόγησης.

load...

«Πιστεύω στη θεραπεία όλων των πελατών εξίσου, και ως επαγγελματικά, καθώς αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους στη δική τους σταδιοδρομία,» Tammy μας είπε. «Αν αυτό ήταν εύκολο, όπως λέμε, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει.»

Λύσεις για Singles Αντιμετωπίζοντας Ραντεβού Κόπωση

H4M ξεκίνησε ως ατόμων του ιδίου φύλου μόνο χωρίς σύνδεση εταιρείας προξενιό το 2012 - την ίδια χρονιά που ξεκίνησε Προσάναμμα. Η εταιρεία παντρολογήματα προσαρμοστεί στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον που χρονολογείται από την ανάπτυξη ευέλικτων και αποτελεσματικών υπηρεσιών παντρολογήματα και καθοδήγηση στηρίζεται στις παραδοσιακές αξίες.

Σήμερα, H4M έχει τοποθετηθεί ως μια ποιότητα με γνώμονα την εναλλακτική λύση για online dating. Tammy είπε ότι έχει μιλήσει με πολλούς πελάτες που βιώνουν κόπωση με online dating και καλωσορίζουμε την ευκαιρία να πάρει πίσω στα βασικά και να πληρούν συμβατό διάλεκτος ημερομηνίες στο πρόσωπο.

«Online dating κόπωση είναι πραγματικό», δήλωσε ο Tammy. «Singles μας λένε όλο και περισσότερο κάθε εβδομάδα. Η συμβατότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι φαίνεται ή έναν τύπο συνήθως έλκονται αρχικά και οπτικά.»

Οι προξενητές H4M προσφέρουν κάτι περισσότερο από μια φωτογραφία και ένα byline κατά την εισαγωγή τους πελάτες ο ένας στον άλλο. Βάζουν μαζί λεπτομέρεια προσανατολισμένη προφίλ προσωπικότητας και να οργανώσει τις ημερομηνίες που βασίζεται σε ένα συνδυασμό των προσωπικών πληροφοριών και ένστικτο.

H4M Τράπεζα εξακριβώνει τις πιθανές προοπτικές ημερομηνία και οργανώνει δύο ημερομηνίες για λογαριασμό των πελατών.

Tammy είπε ότι πολλοί μορφωμένοι, επιτυχής, και πολυάσχολους επαγγελματίες φτάσει σε αυτήν, επειδή είναι εντελώς εξαντληθεί περνώντας ατέλειωτα και κάνοντας τα στραβά αγώνες. Έχει προστεθεί μέλη του προσωπικού να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση από την επέκταση της πελατειακής βάσης της.

Οι προξενητές H4M συνεργάζονται επίσης με και να λάβει τις παραπομπές από ευθεία προξενητές με την ελπίδα να καταστεί η σκηνή χρονολόγησης μια πιο θετική και ενθαρρυντική θέση.

«Η βιομηχανία μας πρέπει να προσπαθήσει να βελτιώσει,» είπε Tammy. «Καθώς όλο και περισσότεροι singles LGBTQ στραφούν σε σύνδεση παντρολογήματα μετά από απευθείας σύνδεση κόπωση, θα πρέπει να είναι διαφανής για τον καθορισμό σαφείς προσδοκίες για τη νέα βάση πελατών. Ας ταιριάζουν με τις πιο συμβατά singles σε συνεργασία με τους πελάτες του άλλου. Είναι μια win / win κατάσταση για όλους μας.»

Διευκόλυνση Παραδοσιακά ερωτοτροπία & Πρόσωπο με Πρόσωπο Ημερομηνίες

H4M καλωσορίζει singles όλων των κατευθύνσεων και παρέχει απεριόριστη χρονολογείται προπόνηση για τους πελάτες που έχουν ανάγκη από καθοδήγηση. Οι προξενητές και χρονολογείται προπονητές κάνουν ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσει τα άτομα να επιτύχουν τους στόχους τους στη σκηνή χρονολόγησης. Είτε είστε παροχή παραδοσιακών εισαγωγές ή δίνοντας γλώσσα του σώματος συμβουλές, αυτές άψογη επαγγελματίες έχουν πολλές γνώσεις για να μοιραστώ μαζί singles.

Για παράδειγμα, Tammy ενθαρρύνει τους πελάτες της να δώσει νέα ενδιαφέροντα έρωτα τουλάχιστον δύο ημερομηνίες για να δείτε αν τους αρέσει το πρόσωπο. Χρειάζεται χρόνος για την ενέργεια του ατόμου, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα για να λάμψει και να καθίσει να έχουμε αυτές τις συζητήσεις με κάποιο άλλο πρόσωπο.

H4M είναι μία από τις λίγες εταιρείες παντρολογήματα που οργανώνει το πρώτο και το δεύτερο ημερομηνίες μεταξύ των πελατών της.

«Είμαι συνήγορος για τη μείωση του ολίσθηση και πληκτρολόγηση, και την αύξηση της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και συζήτησης», δήλωσε ο Tammy. «Είναι ο καλύτερος τρόπος για τον προσδιορισμό των πιθανών διαρκή συμβατότητα.»

Tammy είναι γεμάτη από τα λόγια της σοφίας για να ενισχύσει τους πελάτες της.

Με την υποστήριξη Tammy, το H4M πελάτες θέσει μακριά τα τηλέφωνά τους και να ανοίξουν τις καρδιές τους σε νέες σχέσεις. Η εταιρεία παντρολογήματα προσπάθεια για να διευκολύνει πρόσωπο με πρόσωπο ανθρώπινο συνδέσεις. Αυτή η παραδοσιακή διαδρομή απαιτεί άτομα να επιβραδύνει και να εξετάσει πραγματικά το πρόσωπο που κάθεται απέναντί ​​τους. Οι προξενητές δεν δείχνουν ακόμη φωτογραφίες πριν από την πρώτη ημερομηνία.

«Πιο παραδοσιακές εισαγωγές, φλερτάροντας και dating έχει η εστίασή μας από την αρχή», δήλωσε ο Tammy. «Gay και λεσβίες singles μας έχουν πει εδώ και χρόνια ότι είναι το πιο αναμενόμενο τρίτη ημέρα είχα ποτέ.»

Δίνοντας στους πελάτες της Courage & Καταδίκη για την επίτευξη προόδου

Οι προξενητές H4M αρέσει πολύ όταν ακούω πίσω από δύο πελάτες που συνάντησε και ερωτεύτηκε σε μια καθορισμένη ημερομηνία. Είτε είστε παροχή μετά την ημερομηνία σχόλια ή μοιράζονται μια ανακοίνωση εμπλοκή στο Facebook, οι πελάτες συχνά ντους H4M με επαίνους για την υπόδειξη τους προς τη σωστή κατεύθυνση.

Tammy μας είπε ότι της αρέσει διατηρεί επαφή με τους πελάτες και να δει να μεγαλώνουν στις σχέσεις τους. Μερικοί έχουν ακόμη επιστρέψει στην επιχείρηση της για συνεχή καθοδήγηση σχέση.

«Είμαι μάθηση τόσο πολύ για τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία», δήλωσε ο 30-year-old πελάτη σε μια μαρτυρία. »Έχω απολαύσει κάθε ημέρα μέχρι σήμερα και να εκτιμήσουν όλα αυτά που κάνετε. Είναι καταπληκτικό."

«Λόγω της H4M, είμαι πεπεισμένος πραγματικά είναι καλή, η ποιότητα singles εκεί έξω.» - A 63-year-old πελάτη H4M

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με H4M,» λεσβία πελάτη από τη Βοστώνη, δήλωσε. «Αγαπώ την ενέργεια και τη σύνδεση. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορείτε να καταλάβω και τι ζητώ.»

H4M βοηθά τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και των υποβάθρων. Tammy έχει σημειωθεί μια πρόσφατη τάση σε μεσήλικες άνδρες που βγαίνει από το ντουλάπι, αφήνοντας γάμους, και στρέφονται προς προξενητές για βοήθεια αρχίζουν ξανά και εισέρχονται στην γκέι σκηνή χρονολόγησης.

«Από την ισότητα του γάμου πέρασε, η εξέλιξη της κοινωνικής αποδοχής συνεχίζει να επεκτείνεται και να δώσει την άδεια για όσους ζουν επιτυχής, αλλά κλεισμένοι ζωές», δήλωσε ο Tammy. «Ακόμη και με πιο διαδεδομένη χρονολόγηση προπόνηση, προσπαθώ να είμαι ουδέτερος φύλου, ώστε να επιτευχθεί και να βοηθήσει όσο πολλά singles όσο το δυνατόν.

H4M προξενητές προβάδισμα με Αυθεντικότητα

Μετά από έξι χρόνια δικτύωσης και ταιριάζουν, Tammy έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της ως μια από τις κορυφαίες γκέι και λεσβιών προξενητές Ώστιν, και έχει αναπτυχθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο της αγάπης προσανατολισμό singles. H4M είναι μια περιεκτική εταιρεία γνωριμιών που ειδικεύεται στην κατασκευή της ποιότητας των σχέσεων μεταξύ συντρόφων του ιδίου φύλου.

Tammy έχει επεκτείνει το επιχειρηματικό μοντέλο της για να υποστηρίξει LGBTQ + singles που αγωνίζονται για να βρουν το δρόμο τους στη σκηνή χρονολόγησης. Ενθάρρυνση και υποστήριξη της ήταν μια ανεκτίμητη πηγή για daters σε όλο το φάσμα της σεξουαλικότητας. Τώρα H4M συνεργάζεται με ίσια matchmakers να το διαδώσουν και να αυξηθεί το δίκτυό της σε όλη τη χώρα.

«Στόχος μου είναι να οδηγήσει με αγάπη,» Tammy μας είπε. «H4M είναι κάτι πολύ περισσότερο από παντρολογήματα. Είναι μιλάμε και το περπάτημα υπέρ της ισότητας καθημερινά. Ως εμπειρογνώμονας σχέσης, ελπίζω να παρέχει ενθάρρυνση και υποστήριξη σε όλα τα singles «.