Το μουσείο τέχνης wadsworth atheneum παρέχει ένα ήσυχο και διεγερτικό σημείο ημερομηνίας για ζευγάρια στο Χάρτφορντ, Connecticut

5 Μαΐου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Όταν η Wadsworth Atheneum Μουσείο Τέχνης άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 1844, είχε λιγότερους από 100 έργα ζωγραφικής και γλυπτικής στην οθόνη. Σήμερα, έχει πάνω από 50.000 έργα τέχνης που εκτείνονται σε περισσότερα από 5.000 χρόνια. Η εκτεταμένη μόνιμη συλλογή περιλαμβάνει ευρωπαϊκά και αμερικανικά έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, και διακοσμητικές τέχνες, τη σύγχρονη τέχνη, τα κοστούμια και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, και πολλά άλλα. Αν είστε κάτοικος του Χάρτφορντ, Κονέκτικατ - ή αν έρθει κατά τη διάρκεια της καθημερινής happy hour του μουσείου 16:00-17:00 - μπορείτε να δείτε αυτά τα όμορφα και ενδιαφέροντα εκθέματα δωρεάν. Οι δαπάνες ένα απόγευμα στο Wadsworth Atheneum είναι ένα προσιτό και διεγερτική δράση ημερομηνία για ζευγάρια που απολαμβάνουν την εκμάθηση για την τέχνη, την ιστορία και τον πολιτισμό. Είτε θέλετε να πάρετε μια ξενάγηση ή επισκεφθείτε μια ειδική έκθεση, είστε αναγκασμένοι να βρείτε κάτι για να μιλήσουμε για με σημαντικό άλλο σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Ένα σημαντικό προστάτη αμερικανική τέχνη ονομάζεται Daniel Wadsworth Atheneum ίδρυσε το Μουσείο Wadsworth της Τέχνης το 1842. Αυτός είναι χτισμένο στη θέση της οικογένειας στο σπίτι του, στην καρδιά του Χάρτφορντ, Κοννέκτικατ. Αν και ο Daniel αρχικά προοριζόταν για να δημιουργήσετε μια απλή συλλογή των καλών τεχνών, σύντομα αποφάσισε να το επεκτείνει σε δημόσια Atheneum, το οποίο σημαίνει ένα πολιτιστικό ίδρυμα με βιβλιοθήκη και έργα τέχνης στην οθόνη.

load...

Η Wadsworth Atheneum Museum of Art είναι ένα πολιτιστικό κέντρο στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ.

Η Wadsworth Atheneum άνοιξε το 1844, και ήταν μια πολύτιμη πηγή για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο από τότε. Τώρα ο καθένας μπορεί να σταματήσει από το μουσείο της τέχνης να συμμετάσχουν μυαλό και τις αισθήσεις τους σε ένα περιβάλλον τόνωση.

load...

Αν ψάχνετε για ένα ήσυχο μέρος για να πάρετε μια ημερομηνία, η Wadsworth Atheneum θα είναι μια μεγάλη επιλογή. Θα μπορούσατε να περάσετε ώρες εδώ κοιτάζοντας τα εκθέματα, να μάθουν για την ιστορία, και μιλάμε για το πώς η τέχνη σε κάνει να νιώθεις.

Σήμερα, η Wadsworth Atheneum είναι το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης στο δημόσιο χώρο στο Κονέκτικατ. Μόνιμη συλλογή του περιλαμβάνει πάνω από 50.000 αντικείμενα έργων, που αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο πολιτιστικά σημαντικές στιγμές της ιστορίας. Οι αίθουσες διαθέτουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, διακοσμητικές τέχνες, έπιπλα και υφάσματα που χρονολογείται από εκατοντάδες - και μερικές φορές χιλιάδες - χρόνια.

load...

«Αν αγαπάτε την τέχνη, δεν θα θέλετε να χάσετε το Atheneum Μουσείο Wadsworth της Τέχνης», έγραψε Ramona34 σε μία κριτική TripAdvisor. «Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε ένα απόγευμα.»

Η συλλογή των 50.000 Έργων Ανοίγματα 5.000 χρόνια

Η Wadsworth Atheneum Μουσείο Τέχνης καλωσορίζει τους επισκέπτες όλων των τύπων, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών, μελετητές, τους τουρίστες και τους λάτρεις της τοπικής τέχνης. Οι άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να δείτε αυτό το εκτενή συλλογή, αλλά οι ντόπιοι είναι εξίσου ενθουσιασμένοι για να περπατήσει τις στοές.

Δεν θα σπάσει την τράπεζα με τη λήψη μια ημερομηνία σε αυτό το μουσείο, ειδικά αν σκοπεύετε μπροστά. Η Wadsworth Atheneum προσφέρει δωρεάν είσοδο σε ορισμένες ειδικές εκδηλώσεις, όπως το δεύτερο Σάββατο του και κοινοτικών ημέρες. Επιπλέον, οι κάτοικοι Χάρτφορντ μπορούν να λάβουν δωρεάν εισόδου στα μουσεία όταν υπογράφουν τη σύμβαση για την κάρτα Welcome Wadsworth, η οποία είναι επίσης δωρεάν. Thisprogramencourages ντόπιους να κάνει ένα ταξίδι στο μουσείο και να γίνει μέρος της τέχνης της κοινότητας Χάρτφορντ του.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να πάρουν το δωρεάν κατά τη διάρκεια του happy hour 4-5 μ.μ. Του μουσείου Τετάρτη έως και Κυριακή. Η εκδήλωση Δεύτερον Σάββατο, συνήθως διαρκεί από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ., διαθέτει δωρεάν είσοδο, καθώς και φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες.

Το μουσείο τέχνης προσφέρει δωρεάν είσοδο για τους κατοίκους Χάρτφορντ, βετεράνοι και οι άνθρωποι κάτω των 18 ετών.

Συνομιλία έρχεται εύκολα όταν είστε περιβάλλεται από ενδιαφέροντα έργα τέχνης, και το Wadsworth Atheneum έχει πάνω από 50.000 ορεκτικά συνομιλία στη μόνιμη συλλογή του. Η συλλογή καλύπτει πάνω από 5.000 χρόνια, που χρονολογείται από την ελληνική και ρωμαϊκή αρχαιότητα, και προσφέρει μια ιστορική ματιά στο πώς η τέχνη έχει αλλάξει με την πάροδο των αιώνων.

Εκθέματα του μουσείου αναδείξει την πλούσια ποικιλία των καλλιτεχνικών ρευμάτων σε όλη την ιστορία της τέχνης. Η συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, από παγκοσμίου φήμης μπαρόκ και σουρεαλιστική ζωγραφική με μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη. Είτε σας ενδιαφέρει η ιμπρεσιονιστών ζωγραφικής και έπιπλα αποικιοκρατίας, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από αξιόλογες εικόνες, ώστε να κεντρίσει τα ενδιαφέροντά σας.

Μια δυναμική ομάδα εμπειρογνωμόνων ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τη σημασία της συλλογής του μουσείου στην καθημερινή drop-in περιηγήσεις (δωρεάν με είσοδο). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να πάρετε μια ηχητική ξενάγηση (ή να δανειστούν ένα iPod από το Γραφείο Πληροφοριών). Ο καθένας που εργάζεται στο Wadsworth Atheneum - από τους επιμελητές του πληρώματος εγκαταστάσεων - συμβάλλει στη διαμόρφωση της εμπειρίας μουσείου για τους επισκέπτες.

Πολύπλευρη Προγραμματισμού & Εκθέσεις να χαρούν Daters

Η Wadsworth Atheneum διοργανώνει τακτικά ειδικές εκθέσεις, φέρνοντας παγκόσμιας κλάσης τέχνης πέρα ​​από τις δικές τις συλλογές της στο Χάρτφορντ. Το ειδικό πρόγραμμα εκθέσεων αλλάζει συνεχώς, έτσι ώστε τα ζευγάρια να βρείτε πάντα κάτι νέο για να δείτε και να κάνετε. Παρακολούθηση έκθεση θα κάνει μια φανταστική δραστηριότητα ημερομηνία, επειδή μπορείτε να ζήσετε κάτι νέο με ενδιαφέρον την αγάπη σας και να έχετε πολλά πράγματα να μιλήσουμε για όλη την ημέρα.

Μπορείτε να πάρετε μια ειδική ξενάγηση ή επισκεφθείτε μια προσωρινή έκθεση στο Wadsworth Atheneum να λάβει νύχτες σας επάνω μια εγκοπή.

Το καλοκαίρι του 2018, η Wadsworth Atheneum θα παρουσιάσει μια έκθεση που ονομάζεται «Frederic Εκκλησία:. Προσκύνημα ενός ζωγράφου» Αν αγαπάτε τα έργα ζωγραφικής του τοπίου και το όνειρό της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, η οθόνη θα είναι μέχρι το σοκάκι. Λάτρεις της ιστορίας θα απολαύσουν επίσης να μάθουν για τη ζωή και τα ταξίδια του γνωστού Hudson River School ζωγράφου Frederic Εκκλησία.

Ξεκινώντας 20 Οκτωβρίου, 2018, η έκθεση «Monsters & Μύθοι» θα περιλαμβάνει τα έργα των σουρεαλιστών καλλιτεχνών από τη δεκαετία του 1930 και του 1940. Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα γνωστών σουρεαλιστές Σαλβαδόρ DalГ, Joan MirГі, και ο Max Ernst, καθώς και λιγότερο γνωστών καλλιτεχνών AndrГ © Masson, Wolfgang Paalen και Wifredo Lam που δραστηριοποιούνται στις αρχές του 20ου αιώνα. Η έκθεση θα εμφανίσει οπτικά ισχυρό εικόνες και παρέχει ένα ιστορικό πλαίσιο για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κατανοήσουν τις πολιτικές υπόγεια κίνηση του Σουρεαλισμού κίνημα σε μια εποχή βαθιάς αβεβαιότητας και συγκρούσεων.

Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του δικτυακού τόπου, «Τέρατα και οι μύθοι έγιναν μερικά από τα πιο αγαπημένα θέματα των σουρεαλιστών, όπως συχνά προσέφυγε σε μυθολογικά θέματα που απεικονίζουν τη φρίκη του πολέμου και να συλλάβει σκοτεινό προαισθήματα.»

Το 1931, η Wadsworth Atheneum έγινε το πρώτο μουσείο στις ΗΠΑ για να οργανώσει μια σουρεαλιστική παράσταση, έτσι ώστε αυτή η έκθεση μιλάει για τις ρίζες του μουσείου, καθώς και. Την ίδια χρονιά, το μουσείο είχε την τιμή να είναι η πρώτη στον κόσμο να αποκτήσουν έναν πίνακα του Σαλβαδόρ DalГ. «La Solitude» εξακολουθεί να διαμένει στο Wadsworth Atheneum μαζί με δύο άλλους πίνακες DalГ.

Η Wadsworth Atheneum Δημιουργεί ένα διάλογο με τους λάτρεις της τέχνης

Ιδρύθηκε το 1840, η Wadsworth Atheneum Μουσείο Τέχνης είναι το παλαιότερο συνεχώς σε λειτουργία μουσείο τέχνης στο δημόσιο χώρο στις ΗΠΑ. Αυτή η πολιτιστική institutionmakes αξιόλογα έργα τέχνης διαθέσιμη στο ευρύ κοινό και παρέχει ένα στοχαστικό χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν κάτι καινούργιο. Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, το μουσείο φέρνει τους ανθρώπους κοντά μέσω ενός κοινού εκπαιδευτικού και πολιτιστικού εμπειρία, γι' αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάρετε μια ημερομηνία.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι οι στοές και τα εκθέματα του Wadsworth Atheneum έχουν ζητηθεί αμέτρητα ζευγάρια για να συμμετάσχουν σε ένα στοχαστικό διάλογο για την τέχνη, την αγάπη και τη ζωή.

"Η Wadsworth είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένα μουσείο“τέχνης”, δήλωσε TravelFreak53 σε μία κριτική πέντε αστέρων. «Διαθέτει μεγάλο κινηματογράφο, συναυλίες Κυριακή στο αίθριο, καλές επιλογές για φαγητό και ψώνια, και θαυμάσια προγράμματα για παιδιά και ενήλικες. Τι περισσότερο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε; Θα επισκεφθείτε ξανά και ξανά, και ποτέ δεν κουράζονται ό, τι προσφέρεται. Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε αυτό το στολίδι στην πρωτεύουσα μας!»