Το Living Light Culinary Institute φιλοξενεί μαθήματα μαγειρικής και διασκεδαστικά γεγονότα που φέρνουν μαζί τους τα vegans

14 Μαΐου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Το Φως Ινστιτούτο Living μαγειρική είναι η αρχαιότερη φυτικής προέλευσης σχολή μαγειρικής στον κόσμο για vegan, χορτοφάγος, και την υγεία-συνειδητή σεφ από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αν θέλετε να μάθετε πώς να αναδείξει τις φρέσκες γεύσεις των πρώτων υλών, μπορείτε να πάρετε ένα hands-on μάθημα και να οικοδομήσουν ρεπερτορίου μαγείρεμα σας σε ένα φιλικό περιβάλλον. Τα εργαστήρια δίνουν έμφαση στον κήπο με τραπέζι και ωκεανού στο τραπέζι μεθόδους μαγειρέματος που εξουσιοδοτούν τα άτομα να prep θρεπτικά, νόστιμα, και φιλικό προς το περιβάλλον γεύματα. Είτε θέλετε να εντυπωσιάσει το ραντεβού σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες ή να υποστηρίξει πορεία ενός εταίρου για την καλή υγεία, μπορείτε να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με το τι να βάλει στο πιάτο σας στο Φως Ινστιτούτο Living μαγειρική.

Μια μέρα του καλοκαιριού, η μαμά μου μου τηλεφώνησε και μου την οδήγηση στο σπίτι για δείπνο. Ήταν στο ER με τον μπαμπά μου. Είχε δοκιμάσει πόνους στο στήθος για μερικές ημέρες, και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι μια καρδιακή προσβολή. «Δεν θέλουμε να ανησυχείτε,» η μαμά μου μου είπε. Πάρα πολύ αργά για κάτι τέτοιο.

load...

Όταν πήρα το σπίτι, χάμπουργκερ κατσαρόλα μαμά μου ήταν ακόμα ζεστό από το φούρνο και κάθεται στο τραπέζι οικογενειακό δείπνο μας. Ο πατέρας μου την είχε ζητήσει να το προηγούμενο βράδυ να κάνει. Ένιωθα άρρωστος σκέψη για όλα αυτά τα τυριά και το λίπος φράζει τις αρτηρίες του, και κατέληξα να ρίχνουν το όλο θέμα μακριά.

Ο πατέρας μου συνήθιζε να γλιστρήσει επιπλέον cookies και διπλό μερίδες τηγανητές τροφές, όπως είχε πάρει μακριά με κάτι. Αλλά πρόφθασε να τον. Ευτυχώς, ο πατέρας μου επέζησε καρδιά του την επίθεση, και η εμπειρία λειτούργησε ως μια κλήση αφύπνισης για τους γονείς μου, οι οποίοι τώρα κρατήσει σε μια αυστηρή θρεπτική διατροφή.

load...

Υγεία-συνειδητή άνδρες και οι γυναίκες έρχονται μαζί σε εργαστήρια μαγειρικής και εκδηλώσεις του Φωτός Culinary Ινστιτούτου Living.

Όπως η οικογένειά μου έχει ανακαλύψει, διατηρώντας υγιείς διατροφικές συνήθειες είναι πάρα πολύ μια ομαδική προσπάθεια. Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν πολλά για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο είναι διατροφικές τους στόχους και τους περιορισμούς, ιδιαίτερα στο σπίτι κουζίνες τους. Μπορείτε να μάθετε πώς να μαστίγιο μέχρι νόστιμα και υγιεινά πιάτα με τη μετάβαση σε μια γαστρονομική κατηγορία vegan φιλικό με τον εαυτό σας ή με έναν εταίρο.

load...

Για τα τελευταία 20 χρόνια, το Φως Ινστιτούτο Living μαγειρική έχει προσφέρει μαθήματα μαγειρικής φυτικής προέλευσης στην Καλιφόρνια για να εμπνεύσει το σπίτι μάγειρες και επαγγελματίες σεφ να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο καταρτίζουν και να καταναλώνουν τρόφιμα. Μόλις μάθετε περισσότερα για το τι είναι στο πιάτο σας, μπορείτε να ελέγχετε τι συμβαίνει στο σώμα σας και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας - και την ποιότητα της ζωής του ο καθένας το φαγητό μαζί σας.

Τα ζευγάρια μπορούν να λάβουν μια σειρά μαθημάτων στο φως Ινστιτούτο Living Culinary να δεσμευτούν για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και ομολόγων μαθαίνοντας χρήσιμες δεξιότητες μαγειρέματος.

«Είμαστε πολύ μακριά από τη φασαρία της πόλης», δήλωσε Erica Harrold, Επικοινωνιών Υποστήριξη για το Ινστιτούτο, «ώστε οι άνθρωποι είναι σε θέση να επιβραδύνει και να βιώσουν μια σύνδεση στο φαγητό, στο έδαφος, και σε αυτό το μέρος. »

Διατροφή Προγράμματα: Μάθετε να προετοιμάσει φυτικής προέλευσης τρόφιμα

Το τυπικό μέγεθος της τάξης στο φως Ινστιτούτο Living μαγειρική είναι περίπου 15 μαθητές, και οι άνθρωποι προέρχονται από όλες τις γωνιές του πλανήτη για να μάθουν από αυτά τα φυτικά μαγειρική καλλιτέχνες. Μέχρι σήμερα, το Ινστιτούτο έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1.000 άτομα από 60 χώρες. Τα hands-on τάξεις έχουν διδάξει οι απόφοιτοι πώς να χορτονομή για τα φυσικά συστατικά, τα γεύματα προετοιμασία, και να παρουσιάσει παγκόσμιας κλάσης κουζίνα που αντιπροσωπεύει μια ποικιλία των εθνοτικών γεύσεις. Οι διαφορετικές γαστρονομικές πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τα πάντα, από τις πρώτες διατροφή για vegan μαγείρεμα.

«Θα πάρετε την πλήρη εμπειρία από τις βασικές δεξιότητες της κουζίνας για να χειροτεχνίας συνταγές και φιλοξενία εκδηλώσεων», δήλωσε Erica. «Εργαστήρια μας ενθαρρύνει τους αποφοίτους να περιλαμβάνουν περισσότερα φυτικά τρόφιμα στη διατροφή τους.»

James Sant, μαγειρική και Creative Director του Ινστιτούτου, είπε ότι του αρέσει να πω στους μαθητές του ότι δεν συνταγή είναι ποτέ πραγματικά τελειώσει. «Θα είναι πάντα τελειοποίηση και αυξάνεται με την εκ νέου φανταστούμε σύνολο προτύπων. Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στο σύμπαν. Θεωρώ ότι η ζωή είναι μια συνεχής και διαρκώς επεκτείνεται στην τάξη.»

Δεν matterwhat διατροφικές σας συνήθειες είναι ή πόσο γαστρονομική εμπειρία που έχετε - κάθε μαθητής είναι ευπρόσδεκτοι να εγγραφούν στα μαθήματα μαγειρικής, μείνετε στο ιδιωτικό πανδοχεία στην πόλη, και να καλλιεργήσει μια υγιή σχέση με φυτικής προέλευσης τροφές. Με την εκμάθηση πώς να αναδείξει τις φυσικές γεύσεις των ζωντανών τροφών, μπορείτε να ξεκινήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να μαστίγιο μέχρι γκουρμέ πιάτα που θα κρατήσει τους αγαπημένους σας ικανοποιημένοι για πολλά χρόνια στο μέλλον.

«Είμαστε το σχεδιασμό όμορφο, εργαστήρια προσιτές Σαββατοκύριακο συμμετοχή του ωκεανού στο τραπέζι, δάσος στο τραπέζι, και τον κήπο στο τραπέζι», δήλωσε ο Τζέιμς. «Θα πρέπει να μαθαίνουν τη συλλογή φυκιών από τους καλύτερους οδηγούς της χώρας, αναζήτηση τροφής μανιτάρια και άγρια ​​φαγώσιμα από τα δάση Redwood Mendocino, και εργαστήρια κηπουρικής πρόσφατα μετατράπηκε πανδοχεία μας.»

Αν θέλετε να ανακαλύψετε την ομορφιά και τα οφέλη των ζωντανών τροφών, μπορείτε να γίνετε ένας φοιτητής του Φωτός Ινστιτούτου Living Μαγειρικής και να αρχίσει ένα ταξίδι προς την καθαρή διαβίωσης.

«Είδα ένα ζευγάρι των εργαστηρίων από τον σεφ James Sant και παραμένουν στο δέος μήνες αργότερα!», Είπε ένας Yelp κριτικός. «Πληροφορίες απλά χύνει έξω από αυτόν σχετικά με τα υψηλότερα τρόφιμα δόνηση δυνατόν, και η χαρά του είναι θετικά μεταδοτική. Μηνύματα του ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή.»

Εξυπηρετούν Delicious Pop-Up δείπνο μία φορά το μήνα

Οι άνθρωποι αποφασίζουν να γίνει χορτοφάγος ή vegan για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της υγείας τους, ηθικές επιφυλάξεις και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες. Μερικοί μαθητές του Φωτός Ινστιτούτου Living Culinary έχουν δηλώσει ότι αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή τους εξαιτίας ενός αγαπημένου προσώπου να υποστεί μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια.

Όποια και αν είναι το κίνητρό σας, προσθέτοντας πιο ωμά και φυσικά τρόφιμα στη διατροφή σας μπορεί να κάνει θαύματα για σας life.As Erica είπε, «Όταν θα καλλιεργήσει ένα ζωντανό διατροφή τροφίμων, είναι καλύτερο για σας, και είναι καλύτερο για τον πλανήτη.»

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν την vegan τρόπο ζωής, επειδή πιστεύουν ότι θα λάβουν όλα τη χαρά και τη γεύση από τα γεύματα τους. Το Ινστιτούτο πιστεύει το ακριβώς αντίθετο είναι αλήθεια - και είναι σε μια αποστολή για να το αποδείξει. Η ομάδα της μαγειρικής εμπειρογνώμονες ξεκίνησε πρόσφατα τη φιλοξενία pop-up δείπνο για περίπου 48 άτομα. Μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο του Ινστιτούτου για να κάνετε κράτηση για αυτό το τροφοδοτηθεί εκδήλωση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, έτσι εγγραφείτε νωρίς αν θέλετε να σκάψει μέσα.

Οι γηπεδούχοι Ινστιτούτο pop-up δείπνο για να δελεάσει Καλιφορνέζοι με γκουρμέ πιάτα για χορτοφάγους.

Vegan φιλικό γεύματα του Ινστιτούτου είναι εξαιρετικά δημοφιλής επειδή επιδείξει τα πολλά νόστιμα οργανικά γεύσεις της φυτικής προέλευσης τροφές. Μία φορά το μήνα, το Ινστιτούτο εντυπωσιάζει γευσιγνώστες βάζοντας ένα εξάπλωση της πεντανόστιμη κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων των vegan καβούρι κέικ και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ salsa.

Ο στόχος των pop-up δείπνα είναι να κάνει vegan πιάτα πιο προσιτή για τους ανθρώπους που δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο νόστιμα βιολογικών λαχανικών και φρούτων πιάτα μπορεί να είναι. Οι σεφ ελπίζουν μία μπουκιά από το Μέλανα Δρυμό τούρτα σοκολάτας θα αλλάξει καμία προκαταλήψεις που όλα vegan φαγητό είναι μονότονο και άγευστο.

«Living Light ήταν αποφασισμένος να δείξει ότι οποιαδήποτε και όλες οι έθνικ κουζίνες του κόσμου θα μπορούσε να μετατραπεί επιτυχώς σε πιο υγιή εκδόσεις διαβίωσης των τροφίμων», δήλωσε ο Τζέιμς. «Κανόνι μας συνταγές είναι μακράν το πιο αιχμή και καθόρισε τις κινήσεις εντός της πρώτης κοινότητας των τροφίμων για τις δύο τελευταίες δεκαετίες.»

1.000 Υγεία-Συνειδητή μαθητές έχουν ακονίσει μαγειρικές τους ικανότητες

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, το Φως Ινστιτούτο Living μαγειρική έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να επεκτείνουν γαστρονομική εμπειρία τους. Μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας για μια γεύση από την υπέροχη δουλειά που κάνουν. Μερικοί από τους αποφοίτους του Ινστιτούτου περιλαμβάνουν μετακινούμενους και τους δονητές στη βιομηχανία ωμά τρόφιμα.

«Όταν ανακάλυψα την πρώτη κυκλοφορία τροφίμων - και ιδιαίτερα η δημιουργικότητα των γκουρμέ πρώτων κουζίνα - ήμουν γαντζώθηκε», είπε ο Μισπα Matus, Αναπληρωτής σεφ και εκπαιδευτή εκπαιδευτεί από το Ινστιτούτο. «Αυτό που με ενέπνευσε τελικά να σπουδάσουν στο Living Light ήταν η μοναδική προσέγγιση Cherie Soria που δίνει την ίδια έμφαση στη διατροφή και τη γεύση.»

«Είμαστε στηρίζεται στην κοινότητα. Θα παραστεί στους μαθητές μας με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλήγουν αφήνοντας μια αίσθηση της σύνδεσης μεταξύ τους και σε αυτόν τον τόπο «, δήλωσε Erica,“η οποία νομίζω ότι είναι πραγματικά ξεχωριστό.”

«Τη στιγμή που έμαθε για την επαγγελματική κατάρτιση των πρώτων φαγητό στο Living Light, ήξερα ζωή μου δεν επρόκειτο ποτέ να είναι η ίδια.» - Julie Van Den Kerchove, ένα ακατέργαστο σεφ τροφίμων

Οι ανοιχτόμυαλοι και συμπονετικός μέλη του προσωπικού των foodies στήριξης Ινστιτούτου σε ένα ταξίδι σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πολλοί φοιτητές βρίσκουν θεραπεία και την έμπνευση μέσα από τα εργαστήρια.

«Αυτό δεν είναι για ακριβώς την προώθηση ενός νέου διατροφικές σχέδιο ή το σύνολο των δεξιοτήτων - αυτό είναι περίπου εκδηλώνεται ένα εντελώς νέο σωματική / πνευματική ζωή μέσα από τη διατροφή και την επίγνωση της κατανάλωσης,» είπε ένας κριτικός Yelp. «Πρόκειται για ζουν περισσότερο, πιο υγιείς και πιο ζωντανή. Ζώντας τρόφιμα είναι για να τιμήσει τη δική μας ναό και να φέρει υγεία και αγάπη μέσα διαβίωσης τρόφιμα για τους αγαπημένους μας.»

Ζώντας φως Ινστιτούτο Μαγειρικής να προσθέσετε ένα Dash της Αγάπης για τα γεύματα σας

Οι γονείς μου μάθει το σκληρό τρόπο πόσο διατροφικές επιλογές ενός ατόμου μπορεί να επηρεάσει μια οικογένεια, για καλύτερα ή χειρότερα. Στις μέρες μας, κάθε φορά που ο μπαμπάς μου παραγγείλει μια σαλάτα αντί για ένα burger σε ένα εστιατόριο, δίνει το χέρι της μαμάς μου μια γρήγορη συμπίεση και λέει, «Τα πράγματα που κάνω να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί σου.»

Το Ινστιτούτο Living Light Μαγειρική ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους, όπως και οι γονείς μου, για να είναι πιο συνειδητή από ό, τι τα τρόφιμα που βάζετε στο σώμα τους και να κάνουν υγιεινές επιλογές κατά την προετοιμασία των γευμάτων στο σπίτι. Εργαστήρια και εκδηλώσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού ενδυναμώσει μαγειρική μαθητές να προετοιμαστούν, μάγειρας, και τη γεύση ωμά τρόφιμα, δημιουργώντας λαχταριστά πιάτα που είναι τόσο θρεπτικά και νόστιμα.

«Ο στόχος είναι να ενθουσιάσει τους ανθρώπους», δήλωσε ο Τζέιμς. «Έχουμε αγκαλιάσει την ιδέα της σύνδεσης με τους τοπικούς αγρότες και το περιβάλλον μας. Βέλτιστη υγεία μπορεί να είναι ένα από τα msot συναρπαστικές περιπέτειες μπορεί να φανταστεί κανείς. Ήρθε η ώρα για να επιβραδύνει και να αγκαλιάσει δοκιμασμένες και ακριβείς μεθόδους που είχαν συναφθεί πριν την εμπορική διακίνηση των τροφίμων. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στη γη και τη χαρά της σύνδεσης με το φαγητό μας.»