Το κέντρο ομοφυλοφιλικής φροντίδας πιστεύει ότι οι πελάτες του lgbtq εξυπηρετούνται καλύτερα από εμπειρογνώμονες με παρόμοιες εμπειρίες ζωής

23 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Το Gay Κέντρο Θεραπείας πιστεύει ότι ξεχωρίζει LGBTQ και ζευγάρια να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην ερωτική τους ζωή, όταν ασχολούνται με τους επαγγελματίες που τους καταλαβαίνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρακτική έχει πάνω από 35 θεραπευτές και σύμβουλοι οι οποίοι είναι μέλη της LGBTQ κοινότητας και που ξέρουν πώς οι άλλοι μπορεί να αισθάνονται υποτιμημένη στην κοινωνία. Οι ειδικοί στο Κέντρο Θεραπείας Φιλικό προς τους τονίζουν τη σημασία της αυτο-αγάπης και της αυτο-φροντίδας στην ανάπτυξη υγιών ρομαντικές σχέσεις, και βοηθώντας τους άνδρες LGBTQ και οι ίδιες οι γυναίκες και ο ένας τον άλλον την αγάπη.

Ενώ τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας κερδίζει μεγαλύτερη αποδοχή σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, που ακόμα δεν μπορεί να αισθάνονται ότι η ζωή τους ήταν εντελώς φυσιολογικά επίπεδα.

load...

«Ετεροφυλόφιλες σχέσεις εξακολουθούν να πάρετε μια πολύ πιο κοινωνική υποστήριξη από ομοφυλοφιλικές σχέσεις», δήλωσε ο Adam Blum, ιδρυτής του Κέντρου Θεραπείας Gay , μια εθνική πρακτική επικεντρώνεται στις ανάγκες της LGBTQ κοινότητας. «Ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν έχουν σκεφτεί τόσο πολύ από τον μεγαλύτερο πολιτισμό ακόμα.»

Αυτή η λεπτή υποτίμηση μπορεί να πάρει το φόρο του σε εκείνους στο LGBTQ κοινότητα, και όταν ζητούν βοήθεια, ετεροφυλόφιλους θεραπευτές δεν μπορεί να κατανοήσει την πραγματικότητα τους. Ακόμα κι αν μπορεί να αναγνωρίσει τα προβλήματα που ένας πελάτης αντιμετωπίζει, κατ 'ευθείαν θεραπευτές δεν έχουν βιώσει την ομοφοβία - λεπτές ή με άλλο τρόπο - στη δική τους ζωή.

load...

Adam Blum ίδρυσε το Gay Κέντρο Θεραπείας για να συνδέσετε τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας με θεραπευτές που έχουν μοιραστεί εμπειρίες.

«Αν ετεροφυλόφιλους αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους, θα πάρουν περισσότερο ενσυναίσθηση», δήλωσε ο Adam. «Gay ζευγάρια είναι λιγότερο πιθανό να πάρει την υποστήριξη, και μπορεί να υπάρχει λιγότερη οργή σε περίπτωση που παρουσιάσουν προδοσία ή να πει ψέματα.»

Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, Adam ίδρυσε μια ιδιωτική πρακτική θεραπεία που τροφοδοτηθεί αποκλειστικά για LGBTQ ανθρώπους. Ως μέλος του ίδιου κοινότητας, ο Αδάμ που σχετίζονται με τα θέματα που αντιμετώπισαν ως άτομα είτε ως μέρος μιας σχέσης.

load...

Όταν πρακτική του Αδάμ γρήγορα γέμισε, αναγνώρισε ότι δεν μπορούσε να φιλοξενήσει, όπως πολλοί πελάτες όπως ο ίδιος ήθελε. Έτσι άρχισε το Gay Κέντρο Θεραπείας, η οποία έχει πλέον γραφεία στην Ουάσιγκτον, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Η πρακτική απασχολεί 35 θεραπευτές και σύμβουλοι, οι οποίοι προσδιορίζουν ως LGBTQ, και βοηθά τους πελάτες να μάθουν πώς να αγαπούν τον εαυτό τους πρώτα, ώστε να μπορούν να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στις σχέσεις.

«Ήξερα από την εμπειρία μου ως πελάτης ότι είναι σημαντικό να συνεργαστεί με έναν θεραπευτή ο οποίος είναι σαν εσάς», δήλωσε ο Adam.

Ανάπτυξη Αυτο-αγάπης σε μια κοινωνία που είναι μερικές φορές αφιλόξενο

Το ταξίδι του Αδάμ για να δημιουργήσει μια πρακτική θεραπεία LGBTQ ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας.

«Πάντα ήθελα να είναι ένας θεραπευτής. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια θεραπευτικά προσανατολισμό που αποτιμώνται τη σημασία της αυτο-ανάπτυξης «, μας είπε.

Adam είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και αν είχαν γενικά την αποδοχή των οικογενειών, που συχνά χρειάζονται υποστήριξη για να εργαστούν μέσα από κοινωνικά θέματα περιθωριοποίησή τους. Σήμερα, ακόμη και αν το Gay Κέντρο Θεραπείας έχει θέσεις σε LGBTQ φιλικό προς πόλεις σε όλη την ΗΠΑ, τον Αδάμ ξέρει ότι αυτά τα ζητήματα είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα σε άλλα μέρη. Γι 'αυτό το κέντρο προσφέρει online συνεδρίες, και μια μέρα ο Αδάμ ελπίζει να ανοίξει θέσεις όπου οι προκλήσεις αυτοί οι πληθυσμοί αντιμετωπίζουν είναι ακόμα μεγαλύτερη.

«Είμαστε υποφέρουν από το αίσθημα σαν ξένοι, που είναι διαφορετική, και υφίστανται διακρίσεις όταν είμαστε ανάπτυξη της αίσθησης του εαυτού μας», είπε.

Το Gay Κέντρο Θεραπείας αναγνωρίζει και επικυρώνει ότι οι LGBTQ άνθρωποι συχνά πρέπει να εργάζονται μέσα από τις προκλήσεις που έχουμε βιώσει, ειδικά ομοφοβία. Δουλεύοντας με αυτά τα θέματα με τους θεραπευτές που είχαν παρόμοιες δυσκολίες, οι πελάτες του κέντρου μπορούν να αρχίσουν να επουλώνονται.

Το Gay Κέντρο Θεραπείας έχει θέσεις σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και συνεργάζεται επίσης με τους πελάτες σε απευθείας σύνδεση.

Για παράδειγμα, ένας γκέι πελάτη αρσενικό είχε στο παρελθόν εργαστεί με μεγάλα ευθεία γυναίκα θεραπευτή. Μοιράστηκε γιατί εύρεση ενός θεραπευτή ο οποίος κατανόησε τον βοήθησε:

«Μετά που προσπαθούν να εξηγήσουν Grindr σε ένα παλαιότερο γυναίκα θεραπευτή, ήξερα ότι έπρεπε να πάρει ένα gay θεραπευτή ο οποίος θα μπορούσε να καταλάβει την εμπειρία μου. Το Gay Κέντρο Θεραπείας βοήθησε τη σύνδεση μου με κάποιον που ήταν μια τέλεια εφαρμογή και με βοήθησε για ένα χρόνο «, είπε σε ένα online μαρτυρία.

Συγκεκριμένα, πολλοί από τους συμβούλους του Gay Κέντρο Θεραπείας επικεντρώνονται στην αυτο-αντανάκλαση, η οποία, με τη σειρά του, ενθαρρύνει τους πελάτες να διερευνήσει γιατί μπορεί να είναι αυτο-απέχθεια ή αμφίβολη. Η ιδέα είναι να προσδιοριστούν αυτο-αντίληψη, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να δαμάσουν την εσωτερική τους επικριτές τους.

«Η περισσότερη ενέργεια που έχουν τεθεί σε αυτο-αγάπη, φροντίδα και σεβασμό, τόσο το καλύτερο σχέσεις σας γίνει», είπε ο Αδάμ.

Τα περισσότερα κοινά θέματα σε συνεδρίες είναι αγώνες Σχέσεις

Οι θεραπευτές και οι σύμβουλοι του Κέντρου Θεραπείας Gay συνεργαστεί με δύο άτομα και ζευγάρια. Ωστόσο, τα πιο κοινά θέματα που βρέθηκαν στις δύο ομάδες είναι τα συναισθήματα της απομόνωσης ή μοναξιάς που οδηγούν σε προβλήματα σχέσεων.

Πολλοί πελάτες χρειάζονται επίσης βοήθεια για να βρείτε τη συντροφικότητα και την εκμάθηση πώς μέχρι σήμερα. Άλλα θέματα περιλαμβάνουν άτομα σε αμφισβητούμενες σχέσεις που δεν ξέρουν πώς να τελειώσει. Πολλά ζευγάρια που αναζητούν θεραπεία θέλουν να αναπτύξουν ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ τους.

«Περίπου το ήμισυ της δουλειάς μας είναι ζευγάρια παροχή συμβουλών, και συνήθως θέλουν την υποστήριξή μας για την καλύτερη επικοινωνία», δήλωσε ο Adam.

Η εστίαση στην ανάπτυξη ή τη βελτίωση των σχέσεων είναι κοινή, επειδή πολλά μέλη της LGBTQ κοινότητας δεν διδάσκονται πώς να λειτουργήσει μέσα σε σχέσεις ή να επικοινωνούν καλά με τους συνεργάτες τους, δήλωσε ο Adam. Οι άνθρωποι σε λεσβίες και γκέι σχέσεις συχνά έχουν μερικά παραδείγματα των υγιών συνεργασιών του ιδίου φύλου νωρίς στη ζωή.

Θεραπευτές LGBTQ μπορούν να εξοπλιστούν καλύτερα από ό, τι ετεροφυλόφιλους θεραπευτές για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων. Adam αναφέρει το γεγονός ότι το ήμισυ των γκέι ζευγαριών δεν είναι μονογαμική. Αν και αυτό είναι μια κοινή διαμόρφωση της σχέσης, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες δεν έχουν πάντα τα προσόντα για να περιηγηθείτε αυτές τις ανοικτές σχέσεις.

«Άνοιγμα σχέσεις είναι δύσκολες και περίπλοκες και απαιτούν εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας,» μας είπε.

Αν και ορισμένοι πελάτες πιστεύουν ότι τα θέματα τους πηγάζουν από τα προβλήματα που σχετίζονται με τους άλλους, ο Αδάμ είπε ότι συχνά πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δικές τους συναισθηματικές ανάγκες πρώτα. Πολλοί πιστεύουν ότι το μόνο που χρειάζεται να συμπεριφέρονται διαφορετικά, ή την ημερομηνία διαφορετικό τρόπο, για να βρούμε τη σωστή ρομαντική σχέση.

«Είναι πραγματικά περισσότερα για εσάς από ό, τι για έναν εταίρο,» Αδάμ λέει στους πελάτες του. «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, ή είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τον εαυτό σας, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συνδεθούν στην αγάπη.»

Γι 'αυτό η συμβουλή του για όποιον αγωνίζεται να βρει την αγάπη είναι να αντιμετωπίσει τα δικά του θέματα πρώτα.

Το Gay Κέντρο Θεραπείας συνδέει με τους LGBTQ πελάτες σε όλο τον κόσμο

Το Κέντρο Θεραπείας Gay ιδρύθηκε για να παρέχει στα μέλη της κοινότητας συμβουλευτική LGBTQ από θεραπευτές με κοινές εμπειρίες. Αλλά η ταυτότητα είναι μόνο ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα πρόσωπο, και οι πελάτες του κέντρου μπορούν να βρουν θεραπευτές με τους οποίους συνδέουν σε πολλά διαφορετικά επίπεδα.

«Ο δείκτης ενός καλού αποτελέσματος θεραπεία είναι μια στενή σχέση με το θεραπευτή», δήλωσε ο Adam.

Ορισμένοι πελάτες θέλουν έναν θεραπευτή μπορούν να δουν στο πρόσωπο, έτσι ώστε να αναζητήσει μια τοπική θεραπευτή σε ένα από τα γραφεία του Gay Κέντρο Θεραπείας του. Ωστόσο, το κέντρο προσφέρει επίσης μια ισχυρή online συμβουλευτική πρακτική που εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της στη Μαλαισία, τη Σαουδική Αραβία και την Αυστραλία.

Τόσο σε τοπικό όσο και διεθνείς πελάτες μπορούν να βρουν έναν θεραπευτή ο οποίος ειδικεύεται σε μια περιοχή στην οποία θέλετε να εστιάσετε. Για παράδειγμα, εκείνους που αγωνίζονται με άγχος μπορεί να βρει έναν θεραπευτή με εμπειρία στην αντιμετώπιση της κατάστασής τους.

«Θα σας ταιριάζει με το θεραπευτή ο οποίος είναι ο πιο χρήσιμο για σας,» Adam εξήγησε.

Με τα χρόνια, ο Αδάμ έχει ικανοποιηθεί από συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των Gay Κέντρο Θεραπείας και των δύο πελάτες και τους θεραπευτές. Καταλαβαίνει ότι το έργο που ο ίδιος και οι συνεργάτες του κάνουν είναι σημαντική για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοεκτίμησης των πελατών LGBTQ τους.

«Είναι επούλωση να είναι με κάποιον σε ένα θεραπευτικό περιβάλλον που είναι με το μέρος σας και δεν έχει αρνητικές εμπειρίες ή υποδηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους ανθρώπους», είπε.