Το ηλίθιο πρωτάθλημα φίλων: ένα τοπικό καταφύγιο ζώων ενθαρρύνει μια συμπονετική κοινότητα 1.400+ εθελοντών

16 Φεβρουαρίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Ενιαία άνθρωποι που κατέχουν σκύλους, γάτες, κουνέλια ή άλλα ζώα συχνά θέλουν μέχρι σήμερα κάποιος που θα λατρέψουν τα κατοικίδια ζώα τους, όσο το κάνουν, αλλά μπορεί να έχουν πρόβλημα να βρουν ένα τέτοιο άτομο στην καθημερινή τους ζωή. Ευτυχώς, η Dumb Φίλοι Λιγκ δίνει κατοίκων Ντένβερ του μετρό την ευκαιρία να αναμίξετε και να σμίξει με εκατοντάδες συμπονετική φιλόζωοι οι οποίοι εθελοντικά τακτικά στο καταφύγιο ζώων, κλινική γάτα, και ιπποειδών κέντρο. Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, η ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της ως η μεγαλύτερη κοινότητα που βασίζεται σε οργάνωση προστασίας των ζώων στην περιοχή Rocky Mountain, και αυτό είναι να ληφθεί μέριμνα πάνω από 20.000 σκύλους, γάτες και άλογα κάθε χρόνο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γεγονότα ερανικού του Dumb Φίλοι Συνδέσμου ή να ζητήσει να εργαστούν εθελοντικά σε μια από τις θέσεις τους για την αντιμετώπιση των νέων ανθρώπων που μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας για την υγεία των ζώων και την ευτυχία.

Όταν οι άνθρωποι ακούνε το όνομα Dumb Φίλοι Λιγκ για πρώτη φορά, συχνά δεν ξέρουν τι να κάνουν αυτό. Είναι η ίδια και οι φίλοι της, η οργάνωση καλεί ηλίθιο; Οχι φυσικά όχι! Στην πραγματικότητα, η λέξη «χαζή» στο πλαίσιο αυτό δεν είναι προσβολή καθόλου - απλά σημαίνει ότι το μη κερδοσκοπικό ρολόγια για την ευημερία των σιωπηλή συντρόφους της ανθρωπότητας, η οποία περιλαμβάνει τα σκυλιά, γάτες, κουνέλια, άλογα, και «δεν μπορεί να μιλήσει.» άλλα ζώα.

load...

Από την υιοθέτηση κατοικίδιων ζώων στην οδοντιατρική καθαρισμοί, ο άλαλος Φίλοι Λιγκ παρέχει πολλές πολύτιμες υπηρεσίες για την εξασφάλιση της καλής διαβίωσης των ζώων στην περιοχή του Ντένβερ.

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφη», δήλωσε ο Maia Brusseau, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Dumb Friends League. «Μιλάμε για εκείνους που δεν μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Μπορούμε να τους δώσουμε μια φωνή, να τους βοηθήσουν να βρουν σπίτια, και εργάζονται για να βελτιώσουν τη ζωή των ζώων.»

load...

Η Dumb Φίλοι Λιγκ έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο των φροντιστών ζώων στο Ντένβερ.

Το 1910, το Λονδίνο, που γεννήθηκε γυναίκα πήρε την έμπνευση για να ξεκινήσετε Dumb Friends League μετά βλέποντας τα καλά έργα μας Dumb Friends League, μια ομάδα καλή διαβίωση των ζώων έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που δημιούργησε ένα ταμείο Blue Cross για τα άλογα τραυματίστηκαν στον πόλεμο.

Ο ιδρυτής της Dumb Φίλοι Λιγκ ελπίζει να μιμηθεί την αποστολή ζώων επίκεντρο της ομάδας και να κάνουν τη διαφορά σε τοπικό επίπεδο, προστατεύοντας τα σκυλιά, γάτες και άλογα στο Κολοράντο. Συμπόνια της προκάλεσε μια κοινότητα προσπάθειας που διήρκεσε πάνω από 100 χρόνια.

load...

Σήμερα, παθιασμένοι λάτρεις των ζώων συνδυάζουν ποικίλες δεξιότητες τους θέτει για τη διάσωση αδέσποτων ζώων, spay και ουδέτερος τα κατοικίδια ζώα, και την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τις επιπτώσεις του υπερπληθυσμού των ζώων. Η Dumb Φίλοι Λιγκ προσελκύει αλτρουιστική τους ανθρώπους που θέλουν να δώσουν το χρόνο και την προσπάθειά τους σε ένα άξιο cause.In το τελευταίο έτος, πάνω από 1.400 εθελοντές έχουν θέσει σε περισσότερες από 200.000 ώρες για να κάνουν Ντένβερ έναν πιο φιλικό προς τα κατοικίδια και συμπονετικός θέση. Μπορείτε να μάθετε για ευκαιρίες εθελοντισμού της οργάνωσης εδώ.

«Οι εθελοντές μας είναι ένα σημαντικό μέρος της ό, τι κάνουμε», είπε ο Maia. «Ο εθελοντισμός με τον οργανισμό μας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.»

Προσφέροντας υπηρεσίες για να προστατεύσει τις ζωές των Επιτρέπονται Από το 1910

Η Dumb Φίλοι Λιγκ υποστηρίζει μια σειρά από δωρεάν και προσιτών υπηρεσιών - συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης κατοικίδιων ζώων, χειρουργική επέμβαση spay / ουδέτερος, και συμβουλές για την εκπαίδευση στη συμπεριφορά - τη βελτίωση της ζωής των ζώων στο Ντένβερ. Κτηνιατρικές κλινικές της οργάνωσης έχουν spayed ή στειρωθεί 8.500 καταφύγιο ζώων πριν από την έκδοση κατά το τελευταίο οικονομικό έτος, και οι κινητές ιατρικές μονάδες έχουν spayed ή στειρωθεί σχεδόν 8.300 κατοικίδιο ζώο γάτες, σκύλους και κουνέλια. Ένα επιπλέον 3.400 γάτες υποβλήθηκαν σε θεραπεία με Solutions, αυτόνομα χωρίς κόστος γάτα spay / ουδέτερος κλινική του μη κερδοσκοπικού για Yuma Street.

«Τα άτομα αυτά αξίζουν το υψηλότερο έπαινο για την δουλειά που κάνουν,» Kim Knowles έγραψε σε μία κριτική Google. «Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τι υπηρεσία αυτή είναι και προγράμματα όπως αυτό κρατήσει τους ανθρώπους και τα ζώα ασφαλή.»

Η εγκάρδια υποστήριξη της Dumb Φίλων Λιγκ ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων για να δώσει τους τετράποδους φίλους τους την καλύτερη δυνατή care.No ανεξάρτητα από το πού ζείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν γραμμή βοήθειας συμπεριφορά κατοικίδιων ζώων για να πάρετε συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με το πώς να ασχοληθεί με προβληματικές συμπεριφορές.

Εκπαιδευμένους επαγγελματίες του μη κερδοσκοπικού είναι πάντα πρόθυμο να δώσει συμβουλές και συμβουλές στο πρόσωπο, πάρα πολύ, επειδή αισθάνονται έντονα για την αποστολή τους να σώσουν τις ζωές των σκύλων, γάτες, άλογα, τα κουνέλια και παντού.

Dumb Φίλοι Λιγκ CEO Bob Rohde κέρδισε το 2017 CMVA διακεκριμένο βραβείο υπηρεσιών προς τιμήν της δέσμευσής του για την καλή διαβίωση των ζώων.

CEO Robert Rohde (το προσωπικό του απαιτεί μόνο τον Μπομπ) ήταν με το Dumb Φίλοι Λιγκ για σχεδόν 45 ετών και έχει δει να αυξάνεται αλματωδώς χάρη στην αφοσίωση των εθελοντών και των μελών του προσωπικού. «Είναι κυριολεκτικά αφιέρωσε τη ζωή του στην οργάνωση αυτή», δήλωσε ο Maia. «Έχουμε ήταν τόσο τυχεροί να έχουμε την ηγεσία του και το πάθος του.»

Τον επόμενο μήνα, όταν ο Bob συνταξιοδοτείται, σχεδιάζει σινιάλο το φακό με τον CEO ορισθέντα Apryl Steele, ο οποίος ήταν ένας κτηνίατρος για 18 χρόνια πριν γίνει αναπόσπαστο μέρος των ανθρωπιστικών προσπαθειών της μη κερδοσκοπική του.

Είτε τρέχετε προπονήσεις σκύλο ή νοσηλευτικό άρρωστα άλογα πίσω στην υγεία, η ομάδα Dumb Φίλοι Λιγκ συνεχώς εργάζονται για την προστασία και την αποκατάσταση ζώα που έχουν ανάγκη.

«Πρώτη μας στόχος είναι η μείωση του υπερπληθυσμού κατοικίδιων ζώων και ταλαιπωρία των ζώων», δήλωσε ο Maia. «Θεωρώ αυτή τη δουλειά για να είναι ένας τρόπος για να δώσει πίσω τα κατοικίδια ζώα. Είμαστε εδώ για αυτούς.»

Αναχώρηση το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων για ευκαιρίες για να συνδεθείτε

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, η Dumb Φίλοι Λιγκ φιλοξενεί την κοινότητα προσανατολισμένη εκδηλώσεις στο Ντένβερ και δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να δικτυωθούν με τους λάτρεις των ζώων ενώ παράλληλα θα βοηθήσει μια καλή αιτία. Το γούνινο Scurry είναι η πιο δημοφιλής εκδήλωση, προσελκύοντας πάνω από 10.000 άτομα και 5.000 σκυλιά από ολόκληρη την πολιτεία. Από το 1994, η ετήσια έρανο έφερε μια κοινότητα λάτρεις των ζώων καθώς και για την υποστήριξη της Dumb Friends League και το μόνο που κάνουν για αδέσποτων ζώων.

Η 25η ετήσια γούνινο Scurry θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον πάρκο για 5η Μάη του 2018.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα άτομα και τις ομάδες των φίλων, συναδέλφων, και τα σκυλιά με τα πόδια δύο μιλίων, συγκεντρώσουν χρήματα για τα είδη κινήτρων, και κατάστημα για είδη στην υπαίθρια-κάτω στην αγορά, όλα για να συγκεντρωθούν χρήματα για την Dumb Friends League. Από την επίδειξη ευελιξίας σκυλί στο κατοικίδιο ζώο και ανά άτομο μοιάζουν διαγωνισμό, το γούνινο Scurry προσφέρει μια διασκεδαστική και ο σκύλος-προσανατολισμένη ατμόσφαιρα για να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους.

Η Αστειολόγος «n Trail είναι ιδανική για τους λάτρεις της υπαίθρου που αγαπούν πρόκειται για πεζοπορίες με ένα πακέτο των σκύλων στα τακούνια τους. Η εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων λαμβάνει χώρα σε ένα δροσερό πρωί στην September.From οκτώ το πρωί μέχρι το μεσημέρι, εραστές σκυλιών πεζοπορία στο μονοπάτι 1,6 μιλίων στο Glendale Farm. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν συνάδελφο ιδιοκτήτης σκύλου καθώς ελίσσομαι μέσα από το γραφικό δημόσιο πάρκο.

Αν είστε πιο άνετα σε εσωτερικούς χώρους, μπορείτε πάντα να παραστεί σε έρανο τρίτων κατασκευαστών hostedby τοπικές πιτσαρίες, αρθρώσεις burger, και ζυθοποιίες. Big Daddy της Burger Bar, για παράδειγμα, δωρίζει το 20% των πωλήσεών της σε συγκεκριμένες δούναι πίσω βράδια.

Maia μας είπε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που yappy Ώρες παρέχει ένα σκύλο-φιλικό περιβάλλον όπου οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να κάνεις παρέα με τα σκυλιά τους, να έχουν ένα ποτό, και, ενδεχομένως, να σκάψει μια ημερομηνία. «Αυτό είναι όλο το χρόνο εκδήλωσης που πραγματικά βοηθά τους ανθρώπους να συνδεθούν και ομολόγων πάνω από την αγάπη των κατοικίδιων ζώων», δήλωσε ο Maia.

Συμμετοχή σε κοινή αιτία μπορεί να οδηγήσει σε μια δια βίου αγάπη

Η Dumb Φίλοι Λιγκ καλωσορίζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Από 18 ετών καθαρισμό των ρείθρα 80 ετών γέμισμα των φακέλων, ο καθένας έχει κάτι που μπορούν να κάνουν, και κάθε λίγο βοηθάει. Όλοι οι εθελοντές δεσμεύονται να έρχονται σε τουλάχιστον τρεις ώρες την εβδομάδα για έξι μήνες - μια ώρα προσανατολισμό δύο-και-α-μισό επιτρέπει στους χρήστες να ξέρουν τι να περιμένουν.

«Όλοι οι εθελοντές μας μοιράζονται την αγάπη για τα κατοικίδια ζώα», δήλωσε ο Maia. «Όλοι έχουμε αυτό το κοινό έδαφος, και να κάνει μια μεγάλη παγοθραυστικό όταν μιλάμε για νέους ανθρώπους.»

Κρις Χάνσεν και ο Jim Slater συναντήθηκαν το 2013, ενώ τον εθελοντισμό με την Dumb Friends League. Παντρεύτηκαν το 2016.

Κρις Χάνσεν είχε πάντα αγαπούσε τις γάτες , και έτσι το 1991 άρχισε τον εθελοντισμό ως ανάδοχη για γατάκια προστατεύονται από το Dumb Friends League. Είπε ότι οι περισσότεροι απολαμβάνει βλέποντας τα νεογέννητα γατάκια μεγαλώνουν μέσα παιχνιδιάρικο γάτες.

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση Foster 101 το 2013, ο Chris συνάντησε τον Jim Slater, ο οποίος είχε αποφασίσει να προωθήσει τις γάτες, αφού έχει χάσει δύο κατοικίδιων ζώων γάτες του, το έτος before.Chris και ο Jim βρήκαν ότι είχαν πολλά κοινά - για παράδειγμα, ήταν τόσο ενεργό και παθιασμένο εθελοντές για την Dumb Φίλοι Λιγκ - και άρχισε να βγαίνει ο ένας τον άλλο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 και έχει καλλιεργήσει δεκάδες γάτες και τα γατάκια μαζί. «Μεγαλύτερο πάθος μας στη ζωή είναι καλή διαβίωση των ζώων», ο Chris είπε, «και τώρα μπορούμε να μοιραστούμε ότι με κάθε άλλο κάθε μέρα.»

Η Dumb Φίλοι Λιγκ φέρνει ζώων εραστές Μαζί

Αν και το όνομα του Dumb Φίλοι Συνδέσμου μπορεί το ταξίδι τους λαούς μέχρι την πρώτη, μόλις ακούσουν για την αποστολή του καταφύγιο ζώων και πραγματική έννοια, είναι συχνά πρόθυμοι να δώσουν ένα χέρι. Χιλιάδες πιο ενθουσιώδεις λάτρεις των ζώων Ντένβερ συμμετέχουν σε αυτό το πολύ καλοκάγαθα κοινότητα με ρίψη σε καταφύγιο σε εβδομαδιαία βάση ή παρακολουθούν ζωντανή συγκέντρωση χρημάτων ή έκδοση γεγονότα γύρω από την πόλη.

Με τη συμμετοχή τους με την Dumb Φίλοι League, πολλά singles έχουν κάνει τη δια βίου φιλίες και σχέσεις με τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και εθελοντές καταφύγιο που νοιάζονται για την ευημερία των ζώων μεγάλων και μικρών. Είτε θέλετε να προωθήσουν ένα γατάκι ή με τα πόδια τα σκυλιά, το Dumb Φίλοι Λιγκ προσφέρει πολλούς τρόπους για να κάνει τη διαφορά και να διασκεδάσουν, ενώ είστε σε αυτό.

Το 2017, ο άλαλος Φίλοι Λιγκ αυξημένο ποσοστό τοποθέτησή του για άστεγους γάτες και σκύλους έως 90%.

Τους επόμενους μήνες, η Dumb Φίλοι League θα πρέπει να εργάζονται για να συγκεντρώσει τα χρήματα για μια επερχόμενη ενημέρωσης για την έδρα της στο Quebec Street. Στόχος της ομάδας είναι να αυξήσει $ 20 εκατομμύρια και να κατασκευάσει ένα πιο φιλόξενο και αποτελεσματικό χώρο για τα ζώα καταφύγιο, ενεργούς εθελοντές, και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Η νέα έδρα 110.000 τετραγωνικών ποδιών θα έχουν μεταβατικό περιοχές με χαμηλή πίεση για την έσωσαν οι γάτες και τα σκυλιά, καθώς και ένα ξεχωριστό χώρο εισαγωγής ζώων συντροφιάς, όπου οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τις επιλογές τους και να κάνουν την καλύτερη απόφαση για το ζώο.

«Θα πρέπει να κάνει μια τεράστια διαφορά σε ό, τι είμαστε σε θέση να κάνουμε για τα ζώα και τους ανθρώπους», δήλωσε ο Maia. «Θα έχουμε περισσότερο χώρο για να εργαστεί με, έτσι μπορούμε να πάρουμε τα ζώα τοποθετούνται σε σπίτια πιο γρήγορα και να σώσει περισσότερες ζωές.»