Το blog του οδηγού προσφέρει γνώσεις και συμβουλές σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με το θέμα

28 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Το 2010, ο Justin Myers ξεκίνησε bloggingbecause ήθελε να διέξοδο για τις εμπειρίες του ως ένα ενιαίο ομοφυλόφιλος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Relatable ύφος του και snarky απόψεις προσελκύσει ένα ευρύ κοινό στο διαδίκτυο, andTheGuyliner.comsoon επεκταθεί για να καλύψει ΛΟΑΤ θεμάτων, διασημότητα ειδήσεις, και άλλες πτυχές της ενιαίας ζωής. Σήμερα, Justin φιλοξενεί χιλιάδες αναγνώστες με ειλικρινή τους προβληματισμούς του για το σύγχρονο πολιτισμό που χρονολογείται. Ο hasalso συνέβαλε στην severaltop μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Huffington Post και Buzzfeed. Είτε αυτός είναι λεπτομερώς μια από τις 72 πρώτες ημερομηνίες του ordissecting τις πρώτες εντυπώσεις των ραντεβού στα τυφλά από την εφημερίδα The Guardian, Justindoesn't τραβάτε κάθε γροθιές στα άρθρα του. Σε TheGuyliner.com, οι αναγνώστες μπορούν να αναλογιστούν τα σκαμπανεβάσματα της σημερινής χρονολόγηση σκηνή ή απλά να απολαύσετε snarky commentaryon του Justin κάποια epically κακό ημερομηνίες.

Justin Myers μπορεί να ήταν μια κακή σερβιτόρος και υπάλληλος mediocreretail, αλλά μπορεί να γράψει κύκλους γύρω από τους περισσότερους ανθρώπους. Το 2010, ο συγγραφέας ξεκίνησε ένα blog με το όνομα Η guyliner επειδή ήθελε μια διέξοδο για να γράψει για τον εαυτό του για τα θέματα που έχει σημασία γι 'αυτόν. Τα περισσότερα από τα άρθρα του είχε να κάνει με το να είναι ενιαία και οι ομοφυλόφιλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

load...

Ελεύθερος επαγγελματίας συγγραφέας Justin Myers ξεκίνησε το blog guyliner να συζητήσουν χρονολογείται θέματα που επηρεάζουν ομοφυλόφιλοι άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

«Ζούσα με τον εαυτό μου, για πρώτη φορά, και γράφοντας το blog βοήθησε με την μοναξιά», είπε. «Για να αναλάβει τη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο - που είναι κάπως ήταν has- ποτέ η πρόθεσή μου. Αλλά εδώ είμαστε.»

load...

Justin ξεκίνησε την καριέρα γραφής του με μηδενικές προσδοκίες και έχει εκπλαγεί με το πόσο γρήγορα web παρουσία του έχει grown.He έχει τώρα πάνω από 19.000 followers στο Twitter και έχει γράψει για αρκετές μεγάλες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των The Huffington Post, The Guardian, και Buzzfeed.

Η επιτυχία του ως συγγραφέας προέρχεται από τις relatable, διασκεδαστικό, και χρήσιμα άρθρα Onthe guyliner blog. Σε χιλιάδες θέσεις, Justin μιλάει με ειλικρίνεια για την LGBT singlesstruggling να περιηγηθείτε στο χρονολόγηση κόσμο. Hesaid το όνομα περιγράφει την αρχική πρόθεση του για το blog: ο παρατάσσονται παιδιά, πήγε για ημερομηνίες και ονομαστική τους για το κοινό του. Μετά από 72 πρώτες ημερομηνίες, τελικά κατέληξε στην τελευταία πρώτο ραντεβού του, το οποίο είχε βαθμολογηθεί μια 11/10.

load...

Σήμερα, ο Justin έχει μετακινηθεί παρελθόν τις δικές του εμπειρίες για να γράψω για πιο γενικευμένη χρονολογείται διλήμματα και ατόπημα. Παιχνιδιάρικο αίσθηση του χιούμορ συναντά σε εκκεντρικός άρθρα με θέματα likereasons να ξεφορτωθώ ένα boyfriendand τρόποι για να καταστρέψει μια σχέση.

TheGuyliner.com είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για singles να πάρει μερικές συμβουλές που χρονολογείται ή να μοιραστείτε ένα γέλιο με κάποιον που είναι ήδη there.Justindoesn't τολμούσα να δώσει στο κοινό του πολλά υψηλής αισθητικής που χρονολογείται συμβουλές? Αντ 'αυτού, λέει ιστορίες και να κάνει jokesin ελπίζει ότι οι αναγνώστες του να φύγει αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για τη σκηνή χρονολόγησης.

«Η αποστολή μου έχει μόνο ποτέ να γράψει και να διαβάσει,» Justin μας είπε. «Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Μου αρέσει να γράφει ό, τι αισθάνεται σαν να είναι κάτι που θα πρέπει να σχολιάζοντας.»

Αξέχαστες Περιεχομένου από την ενιαία επιβίωσης σε ραντεβού στα τυφλά Κριτικές

TheGuyliner.com είναι γεμάτη από listicles διασκέδαση, που χρονολογείται απόψεις, ανάλαφρο κριτικές και επίκαιρα άρθρα για μια ποικιλία subjects.When Justin γράφει, ότι ο ίδιος δεν περιορίζει σε έναν ήχο, ένα θέμα ή ένα ακροατήριο. Θέλει να καλύψει όλα - τίποτα και τα πάντα που σχετίζονται με την χρονολόγηση.

Ενώ ΛΟΑΤ ζητήματα χτύπησε κοντά στο σπίτι μαζί του και συχνά εμφανίζονται στο blog του, μας είπε τα περισσότερα από τα άρθρα του αντηχούν με ευθεία αναγνώστες well.After όλα, μερικές χρονολογούνται αγώνες - όπως τη φρίκη των κακών φιλιά - είναι universal.Justin προσπάθειες για να μιλήσετε με ανθρώπους όλων των εμπειριών και υπόβαθρα, και αυτός είναι περήφανος για την ποικιλομορφία του κοινού guyliner.

«Δεν βλέπω τους αναγνώστες μου και στατιστικά. Όσο απολαμβάνουν αυτό που κάνω, δεν με νοιάζει ποιοι είναι «. - Justin Myers γνωστός και ως The guyliner

Πολλάκις, Justin κάνει ένα θέμα πιο προσωπική και προσιτή αντλώντας από τις δικές του γνωριμίες εμπειρίες. Για παράδειγμα, ο commiserated με singles αισθάνονται τα μπλε διακοπών με την αφήγηση μιας ιστορίας για το χρόνο που αγκάλιασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μετά από μια μάταιη ημερομηνία. Έχει γράψει εκτενώς για τις πρώτες ημερομηνίες του με ανώνυμο άνδρες hecallsThe βασανισμένης ψυχής, το Raincheck, το selfie, το Brat, και άλλες χιουμοριστική ψευδώνυμα.

«Κάνω επίσης χαρακτηριστικά που φαίνονται βαθιά μέσα λαϊκή κουλτούρα στο σύνολό της ή ΛΟΑΤ ζητήματα +», είπε. «Αυτά είναι πολύ δημοφιλής.»

Η άψογη Πίνακας Ήθη σειρά δίνει στους αναγνώστες ένα συγκρατημένο γέλιο

Κάθε Σαββατοκύριακο, οι Guardianpublishes μια στήλη που ονομάζεται στα τυφλά, όπου δύο singles μιλήσουμε για τους - το μαντέψατε - ραντεβού στα τυφλά με το ένα το άλλο. Justinclaims να εμμονή με αυτή τη στήλη. Σε TheGuyliner.com, ο επιδέξια παίρνει εκτός των απαντήσεων που έδωσε δύο άτομα που πήγαν σε μια ημερομηνία μαζί και είχε τα κότσια να αερίσει τις σκέψεις τους σχετικά με αυτό σε μια εφημερίδα.

Το τμήμα Άψογη Πίνακας Ήθη , αξιολογήσεις whereJustin του γλώσσα-σε-μάγουλο διαμένουν, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα στο blog guyliner. Justin μας είπε ότι δεν ζαχαρώνω τις απόψεις του, και ο ίδιος εμπιστεύεται τους αναγνώστες του για να πάρει ότι - ακόμα και όταν αυτός είναι σπρώχνει τη διασκέδαση σε ένα ζευγάρι για να μιλάμε για το χειρότερο προσωρινές σύνδεση σταθμών Grindr σε ένα πρώτο ραντεβού - την πρόθεσή του δεν είναι να πω, αλλά για να διασκεδάσει.

«Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σε ημερομηνία και χρειάζεται να ακούσει κάποιος Wang για περίπου χρονολογούνται εμπειρίες τους εκεί,» Justin έγραψε σε μια ανασκόπηση. «Αν θέλετε να whinge για την χρονολόγηση δράματα σας, να πάρετε ένα blog - Ακούω μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα.»

Χιλιάδες αναγνώστες ακολουθούν ξέγνοιαστο ψητό Ιουστίνου του The Guardian'sBlind Ημερομηνία στήλη.

Justin απολαμβάνει τη συζήτηση των σιωπηλή πολυπλοκότητα της χρονολόγησης, επειδή υπάρχει πολύ χιούμορ εκεί, αλλά υπάρχουν πολλά να μάθει, καθώς και.

Είτε αυτός είναι συζητά δύσκολη πρώτες εντυπώσεις ή τη σημασία της ζητώντας πριν φιλώντας κάποιον, ο Justin αντιμετωπίζει δύσκολες χρονολογείται άτομα με χιούμορ, την εμπειρία και την αφθονία των gifs. Δεν onlytease daters που δεν έχουν ιδέα - που προσφέρει σοβαρές φαστ φουντ στη σημερινή χρονολογείται τον πολιτισμό, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του στην πραγματική ζωή και των άλλων.

«Είμαι τυχερός αναγνώστες μου φαίνεται να απολαμβάνουν όλες αυτές τις πτυχές,» είπε, «έτσι ένα λεπτά μπορώ να γράψω κάτι πολύ συναισθηματική και σε βάθος, και η επόμενη θα canshare κάτι snarky ή ξεκαρδιστική.»

Ευγνώμων για να έχει τους αναγνώστες που καταλαβαίνουν πυρήνα του μηνύματος

Σχόλια TheGuyliner.com είναι ένα εκπληκτικά εγκάρδια και υποστηρικτική θέση. Κάποιοι αναγνώστες μπορεί να πάρει λίγο αυθάδης, αλλά οι περισσότεροι θέλουν να δείξουν την εκτίμησή του για τις ιστορίες του συγγραφέα και takeaways.Even όταν η ανταπόκριση δεν είναι τόσο θετικές - ίσως ένας αναγνώστης διαφωνεί με τη γωνία του αντικειμένου ή αισθάνεται ένα σημαντικό σημείο έμεινε έξω - Justin είπε νιώθει ευγνώμων για κάθε στοχαστικό σχόλιο.

«Δεν είναι πάντα θετικό, αλλά είναι συνήθως εποικοδομητική», είπε. «Ακόμα και οι κακές επιστροφές με κάνουν να σκέφτομαι τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.»

Μερικοί άνθρωποι αναζητούν Justin έξω στα σχόλια ή τα social media για να πει τη γνώμη του τους έδωσε ένα γέλιο ή τους βοήθησε να καταλάβουν χρονολογείται καλύτερα. Αυτός είναι τελικά ο λόγος για το επαγγελματικό blogger περνάει πολλές ώρες στο πληκτρολόγιο του κάνοντας αστεία και παροχή συμβουλών -. Για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των daters ΛΟΑΤ «Οι αναγνώστες είναι πάντα ενδιαφέρον να ακούσω να μου σχετικά με διάφορα θέματα, και αυτό είναι ένα τέτοιο θαυμάσιο συναίσθημα,» αυτός είπε. «Ποτέ δεν παλιώνει.»

«Fabulous, Justin! Λατρεύω την ανάγνωση στα τυφλά κριτικές σας «. - Donna Blaenllechau, έναν αναγνώστη guyliner

Justin είπε ότι παίρνει τίποτα ως δεδομένο και συνεχώς κατάπληκτος από την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των αναγνωστών guyliner. Ο frequentlyresponds στους αναγνώστες του, στα σχόλια για να δείξει ότι ακούει και να νοιάζεται για το τι έχουν να πουν.

«Οι συγγραφείς δεν είναι τίποτα χωρίς τους αναγνώστες», είπε. «Αν κανείς δεν ψάχνει, είναι ακριβώς ένα μυστικό ημερολόγιο. Για να βρείτε χρήσιμες και διασκεδαστικές είναι μια τέτοια τιμή.»

Η guyliner: Μια Αυθεντική & Οι θεατές φωνή στο Dating Arena

Από τους πίνακες bussing, ενώ ένας φοιτητής σε επιμέλεια αντίγραφο ως ανεξάρτητος συντάκτης, ο Justin εργαστεί πολλές θέσεις εργασίας πριν από την έναρξη δικό του blog το 2010. Δεν περίμενα να γίνει επαγγελματίας blogger, αλλά στραβός το χιούμορ του και ειλικρινείς απόψεις σχετικά με τις αποχρώσεις των ΛΟΑΤ χρονολόγηση βρέθηκε ένα ακροατήριο στο UK.In τα τελευταία χρόνια, ο Justin έχει δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη φήμη ως το Guyliner.It μπορεί να λάβει 72 ημερομηνίες, αλλά τελικά βρήκε την ικανοποίηση τόσο ερωτική ζωή του και την καριέρα του.

Αυθεντικότητα του Justin ως χρονολογείται blogger χτυπά μια χορδή με daters όλων των κατευθύνσεων, καθώς και τη συμμετοχή στυλ γραφής του τον βοήθησε να επεκτείνει Εκτός audience.In του να διασκεδάσουν στο blog του, έχει συμβάλει σε μια σειρά από γνωστά μέσα ενημέρωσης, includingThe Guardian, BuzzFeed, μετρό, και Irish Times. Στο τέλος του 2016, πήρε μια συμφωνία βιβλίο για το πρώτο του μυθιστόρημα, « The Last Romeo », το οποίο θα βγει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018.Justin'scurrently που εργάζονται για το δεύτερο βιβλίο του, ενώ γράφει μια τακτική στήλη στο βρετανικό GQ.

Ευπαρουσίαστος τόνος του guyliner έχει προσελκύσει daters όλων των κατευθύνσεων και υπόβαθρα.

Justin κρατά σίγουρα απασχολημένος, και η βιομηχανία έλαβε υπόψη της την αφοσίωση και το ταλέντο του. Για παράδειγμα, τα 2017 βραβεία Σχόλιο είχε Justin στις λίστα forArts, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας σχολιαστής της Χρονιάς. «Ένιωσα περίεργα, τρομακτική και, ακόμα, λαμπρό να αναγνωριστεί», είπε. «Θα ήταν υπέροχο να πάρετε περισσότερα από τη δουλειά μου εκεί έξω και να έχουν περισσότερα από αυτό -. Έστω και μόνο για τη δωρεάν σάντουιτς μπέικον και υπέροχη αρτοσκευάσματα στο πρωινό βραβείο»

Ενώ ο Justin είναι απίστευτα ευχαριστημένοι με την πρόοδο του ως ανεξάρτητος συγγραφέας και εκδότης, αυτός είναι επίσης πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν νέες δημιουργικές εργασίες κάτω από το δρόμο. «Ιδανικά, θα ήθελα να μεταφέρουν μόνο για να διασφαλίσουμε κρατώ onwanting τους ανθρώπους να μου δημοσίευση!», Είπε. «Αργά αλλά σταθερά, είμαι επίτευξη ό, τι θέλω να κάνω. Προς τα εμπρός!"