Το Bespoke matchmaking απευθύνεται αποκλειστικά σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες πελάτες για πιο εστιασμένες συνδέσεις

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Η Σύντομη Έκδοση: Ραντεβού μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, όταν ψάχνουν για μια μόνιμη σχέση, ειδικά σε απευθείας σύνδεση. Πολλές φορές, κοιτάζοντας μέσα από χρονολόγηση προφίλ στην ιστοσελίδα μετά την ιστοσελίδα μπορεί να αισθάνεται σαν μια δουλειά από μόνη της. Αυτό ισχύει είτε είμαστε gay ή straight, αλλά χρονολογείται στην LGBT κοινότητα έρχεται με το δικό του μοναδικό σύνολο προκλήσεων. Bespoke Παντρολογήματα επικεντρώνεται αποκλειστικά σε gay και λεσβιών daters - συχνά πολυάσχολους επαγγελματίες - που θέλουν μια πιο προσωπική, αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε μακροχρόνιες σχέσεις. Μέσω one-on-one διαβουλεύσεις, αξιολόγηση της προσωπικότητας και συναντήσεις ανατροφοδότησης, Bespoke χτίζει προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες της, σε μια προσπάθεια να παράγουν πραγματική σύνδεση με συμβατές εταίρους.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου πολλοί από εμάς ελέγχονται από το κινητό εφαρμογές μας, τις θέσεις εργασίας, σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής, και πιεστικές προθεσμίες. Για όσους από εμάς είναι μόνο η καθαρή busyness από όλα μπορεί να βάλει πραγματικά αποσβεστήρα για την κοινωνική μας ζωή. Έχοντας μια απαιτητική καριέρα μπορεί να περιορίσει το διαθέσιμο χρόνο για να πόρων πάνω προφίλ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, πηγαίνετε έξω σχετικά με τις ημερομηνίες, και, τελικά, να βρουν ένα ποιοτικό συνεργάτη. Είναι μια χρονοβόρα και απρόσωπο διαδικασία για οποιοδήποτε μεμονωμένο άτομο, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό προσανατολισμό.

load...

Πλοήγηση dating ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα, και τα στίγματα δημόσια συνεδρίαση μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουραστικό για σταδιοδρομία-minded γκέι και λεσβίες daters. Φυσικά, υπάρχουν μπαρ και dating ιστοσελίδες που απευθύνονται κυρίως στις κοινότητες LGBT, αλλά ανταποκρίνονται σε κάποιον που ενδιαφέρονται να κάνουν μια σοβαρή σχέση μπορεί ακόμα να είναι προκλητική.

load...

Bespoke Παντρολογήματα εξαλείφει τις παγίδες του online dating με τη συνάντηση και γνωριμία με τους πελάτες προσωπικά. Η εταιρεία εστιάζει αποκλειστικά στην γκέι και λεσβιακή κοινότητα, βοηθώντας τους πολυάσχολους επαγγελματίες που είναι σοβαροί για να πάρει στο δεσμευτεί, σχέσεις αγάπης συνδεθείτε με το ένα το άλλο. Bespoke προσελκύει μια βάση πελατών που καταλαβαίνει τη σημασία της επένδυσης στη δική τους ευημερία, η οποία περιλαμβάνει την ερωτική τους ζωή, και που θέλουν μια βαθύτερη σύνδεση με το ταξίδι σχέση τους από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web.

load...

Οι πελάτες Bespoke είναι συνήθως οικονομικά ασφαλείς, συναισθηματικά διαθέσιμη, και ψάχνει για την εξαιρετική τους εταίρους. Η προσέγγιση της εταιρείας για την χρονολόγηση είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένη, με one-on-one αλληλεπίδραση σε κάθε βήμα. Bespoke παρέχει μια πολύ διαφορετική εμπειρία από το online dating χρησιμοποιώντας μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών παντρολογήματα που εργάζονται με τους πελάτες σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο, να γνωρίσουν τις ανάγκες τους. Ο στόχος τους είναι να βοηθήσουν στη δημιουργία ιστορίες που τελειώνουν με μια πραγματική, μακροχρόνια σχέση.

Ιδιωτικός Διαβουλεύσεις & Δοκιμές προσωπικότητας αποκαλύψει την πραγματική Αγώνες

Ενδελεχή διαδικασία Bespoke του ξεκινά με ένα δωρεάν σε βάθος συνέντευξη διεξάγεται από προξενήτρα που παίρνει για να γνωρίζουν συγκεκριμένα κριτήρια χρονολόγηση του πελάτη. Οι συνεντεύξεις μπορεί να είναι οπουδήποτε από μία έως δύο ώρες ή περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Οι συνεντεύξεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές και έχουν σχεδιαστεί για να περιορίσετε αυτό που οι πελάτες αναζητούν σε έναν συνεργάτη. Οι πελάτες τότε έχουν ανατεθεί στο δικό τους επαγγελματικό προξενητής που τους καθοδηγεί μέσα από τη διαδικασία των συναντήσεων πρώτο παιχνίδι τους.

Η διαδικασία Bespoke Παντρολογήματα είναι πλήρης και περιλαμβάνει ανατροφοδότηση μετά από να πάει σε μια ημερομηνία.

Άλλα βήματα περιλαμβάνουν ένα τεστ αξιολόγησης της προσωπικότητας, συμβουλευτική σχέση και ιδιωτικές διαβουλεύσεις. Μόλις ο πελάτης έχει αρχίσει να συναντηθεί με τις ημερομηνίες, θα σας ζητηθεί να παρέχουν ανατροφοδότηση για να βοηθήσει τους συμβούλους βελτίωση μελλοντικούς αγώνες - άλλο ένα κρίσιμο βήμα.

Η όλη διαδικασία είναι προσανατολισμένη προς την αύξηση σημαντικά τις πιθανότητες ενός αγώνα με το σωστό άτομο, κρατώντας τις ανάγκες του πελάτη, με σαφή εστίαση.

Βοηθώντας Gay & Lesbian Daters αντιμετωπίσουν τις ειδικές προκλήσεις τους

Ραντεβού στην ομοφυλοφιλική και λεσβιακή κοινότητα έχει ιστορικά συμμετέχουν dating ιστοσελίδες ή συναντήσεις ευκαιρία σε μπαρ ή νυχτερινά κέντρα. Τα εν λόγω καταστήματα έχουν την τάση να είναι αναξιόπιστο και προσφέρονται για ένα βράδυ περίπτερα και casual πετά, οι οποίες μπορεί να πάρει παλιά πολύ γρήγορα. Bespoke βοηθά γκέι και λεσβίες daters ανταποκριθεί σε ένα νέο είδος του περιβάλλοντος - ένα όπου οι πελάτες ξεκινήσει θετική αλλαγή και δεν αυτοπροσδιορίζονται με τη σεξουαλικότητά τους.

Bespoke θέα τα τυπικά στερεότυπα που σχετίζονται με γκέι και λεσβίες daters και αντί να εστιάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτό γίνεται σε μια πολύ γαλούχηση τρόπο aneffort για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν τα διαρκείας, δεσμευμένες σχέσεις που έχετε ψάξει.

Η εταιρεία προσελκύει μόνο και επιλεκτική πελάτες που καλλιεργούνται και ευφυείς και οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον πολυάσχολους επαγγελματίες. Ποιο είναι το κοινό μεταξύ όλων των πελατών είναι ότι είναι σοβαροί για συνάντηση το κατάλληλο πρόσωπο. Η εστίασή τους είναι στην εύρεση σχέσεων για τους πελάτες τους που λειτουργούν, και ιστορίες επιτυχίας stheir μιλούν από μόνα τους.

Executive Matchmaker Carol ζάχαρη-Burke διανέμει συμβουλές μέσω «Ρωτήστε τον Ειδικό»

Αφού εργάστηκε για μεγάλες επιχειρήσεις και ασχολείται με τα στελέχη υψηλού επιπέδου, Εκτελεστικός προξενήτρα Bespoke του, Carol ζάχαρη-Burke, ανακάλυψε πραγματικό πάθος της ήταν να δουλεύω με ανθρώπους. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει μια καριέρα ως προξενήτρα. Τώρα, εκτός του ότι είναι η εκτελεστική προξενήτρα στο γραφείο, που παρέχει συμβουλές στους χρήστες και τους πελάτες στο Bespoke του Ρωτήστε το τμήμα εμπειρογνωμόνων. Εδώ, που ασχολείται με τα πάντα, από που βγαίνει για να ξεπεραστούν συστολή.

Executive προξενήτρα Bespoke του, Carol ζάχαρη-Burke, έφυγε από το εταιρικό κόσμο να συνεργαστεί με daters.

Ρωτήστε τον Ειδικό διαθέτει προσωπικά ερωτήματα από daters στην LGBT κοινότητα, απάντησε σε ένα Q & A μορφή. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα αρχεία της Ρωτήστε τη συμβουλή εμπειρογνωμόνων ώστε να μπορούν να καταλάβουν τι προκαλεί άλλες daters LGBT που αντιμετωπίζουν και να μάθουν τι Carol έχει να πει για αυτές τις προκλήσεις.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθεί μαζί της όσο και για τους χρήστες να γνωρίσουν περισσότερα για τους συμμαθητές τους στην χρονολογείται κοινότητα.

Bespoke Παντρολογήματα: Προώθηση Προσωπικά ομόλογα και όχι σε απευθείας σύνδεση Χρηματιστήρια

Ραντεβού στην ομοφυλοφιλική και λεσβιακή κοινότητα έχει πάντα έρχονται με σειρά του προβλήματα, αλλά με Bespoke, οι προκλήσεις αυτές δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή ως το status quo. Όταν οι πελάτες έχουν πολυάσχολη επαγγελματική ζωή, πάνω από όλα τα άλλα, είναι μεγάλη για να έχουν την υποστήριξη μιας επαγγελματικής ομάδας που νοιάζεται πραγματικά για πολύ συγκεκριμένες χρονολόγηση ανάγκες τους.

Ιδιαίτερα εξατομικευμένη διαδικασία Bespoke να χρονολογείται δίνει σοβαρές γκέι και λεσβίες daters ένα μέρος για να συναντηθεί με προξενητές που πραγματικά νοιάζονται για τις ανάγκες τους. Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στο διαδίκτυο ή όταν bar-hopping - δύο κόσμοι, όπου χρονολογείται συχνά τελειώνει με μια λιτή πετά στην καλύτερη περίπτωση.

Χάρη στην εκτελεστική ομάδα της προξενητές σε Bespoke, τόσα πολλά δημιουργικά, χαρισματικός, επιτυχημένα singles στην LGBT κοινότητα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να σας βοηθήσει να βρείτε το «The One».