Τι σημαίνει αμφιφυλόφιλος> (στατιστικές, σημάδια, στερεότυπα και υποστήριξη)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Πρόσφατα, ένας πελάτης (θα τον Nick αποκαλούν) ήρθε σε μένα σύγχυση σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, και ήθελε βοήθεια διευκρινιστική. Ο ίδιος φανερά να έχουν χρόνια ερωτικά και ρομαντικά συναισθήματα για τα δύο φύλα από την εφηβεία, αλλά είχε μόνο ημερομηνία και έχουν σεξουαλικές με τις γυναίκες. Nick ήταν στη μέση της εξερεύνησης μια νέα σχέση με μια γυναίκα, αλλά βρήκε τον εαυτό του διχασμένος ανάμεσα μη ελεγμένων τα συναισθήματά του προς τους άνδρες - αμφισβήτηση αν ήταν πραγματικά ομοφυλόφιλος.

Θα συζητηθεί το πώς οι αλληλεπιδράσεις με τους φίλους και τους γνωστούς πόλωση περαιτέρω τα συναισθήματά του. Μερικοί ομοφυλόφιλοι άνδρες doled από τις αποφάσεις που θα χρησιμοποιούσε η αμφιφυλοφιλία ως ένας τρόπος για να αποφευχθούν οι κοινωνικές επιπτώσεις που υπάρχουν στην ομοφοβική κουλτούρα μας απέναντι είναι ομοφυλόφιλος και να επωφεληθούμε από ετεροφυλόφιλους προνόμιο. Ενώ ορισμένα ευθεία άτομα τον σνόμπαρε για το γεγονός ότι τα συναισθήματα του ίδιου φύλου. Nick αισθάνονται απομονωμένοι από τα δύο στρατόπεδα και αισθάνθηκε pigeonholed να είναι είτε / ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

load...

Μια μεγάλη σύγχυση υπάρχει σχετικά με την αμφισεξουαλικότητα, και ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να ρίξει λίγο φως σε αυτό συχνά παρεξηγημένη μορφή της σεξουαλικότητας, έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει την άγνοια και την επικύρωση αυτή την κατεύθυνση, όπως της αξίζει. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταβείτε στην ενότητα που οι περισσότεροι συμφέροντα σας.

Σημασία | Στατιστικά | σημάδια | στερεότυπα | Υποστήριξη

load...

Αμφι Σημασία: Η έλξης σε περισσότερες από μία Φύλων

Σύμφωνα με την Εθνική Gay και Task Force Λεσβιών, αμφιφυλοφιλία περιγράφεται ως «η ικανότητα για συναισθηματική, ρομαντική, και / ή σωματική έλξη σε περισσότερα από ένα φύλο » και «αμφιφυλόφιλος προσανατολισμό μιλά για τις δυνατότητες, αλλά δεν αποτελεί απαίτηση της, εμπλοκή με περισσότερα από ένα φύλο.»

Έτσι, αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να είναι bi και εξακολουθεί να είναι παρθένα, είχαν σεξουαλική επαφή μόνο με μέλη του ίδιου φύλου, ή έχουν μόνο με τους εταίρους του αντίθετου φύλου, όπως και ο Νικ.

load...

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Gay & Αμφι;

Αμφιφυλοφιλία είναι διαφορετική από την ομοφυλοφιλία, στην οποία οι συναισθηματικές και ρομαντικές αξιοθέατα και τη σεξουαλική συμπεριφορά κατευθύνεται μόνο προς τα μέλη του ίδιου φύλου. Για να αντιμετωπίσει πολλές από τις αντιρρήσεις που οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν λόγω των αμφιφυλόφιλων προσανατολισμό τους, Αμερικανός ψυχίατρος και το φύλο ερευνητής Fritz Κλάιν είπε, «η αμφιφυλοφιλία δεν είναι συγκεκαλυμμένη ομοφυλοφιλία, ούτε είναι μεταμφιεσμένοι ετεροφυλοφιλία. Είναι ένας άλλος τρόπος σεξουαλικής έκφρασης.»

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η αμφιφυλοφιλία δεν είναι απαραιτήτως μια μεταβατική μονοπάτι από ετεροφυλοφιλία στην ομοφυλοφιλία. Αμφιφυλοφιλία είναι μια ξεχωριστή προσανατολισμό από μόνη της. Μπορεί, ωστόσο, να είναι μια μεταβατική πορεία για ένα μικρό τμήμα των ομοφυλόφιλων ατόμων που αντιμετωπίζουν και έρχονται σε συμφωνία με την κατανόηση σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα τους. Εδώ είναι ένα άρθρο που παρουσιάζει τα στάδια ανάπτυξης ενός ατόμου μπορεί συχνά να περάσουν κατά τη διαμόρφωση μιας bisexual ταυτότητας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Αμφι & Pansexual;

HealthyPlace.com περιγράφει πανσεξουαλικότητα ως « δεν περιορίζεται ή αναστέλλεται η σεξουαλική επιλογή σε σχέση με το φύλο ή τη δραστηριότητα.» Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πανσεξουαλικότητα και η αμφιφυλοφιλία είναι η έμφαση στην ταυτότητα φύλου.

3 Αμφι Στατιστικά

Το 2011, ο Williams Institute του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Νομική Σχολή δημοσίευσε μια έρευνα σύντομη που περιλαμβάνονται εκτιμήσεις για τον αριθμό των ΛΟΑΤ ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την εκπόνηση μελέτης και συγκρίνοντάς το με άλλες διεθνείς έρευνες. Μερικά από τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

1. 3,5% των ενηλίκων (9 εκατομμύρια άνθρωποι) στις ΗΠΑ προσδιορίζουν ως ΛΟΑΤ.
2. Αμφιφυλόφιλοι αντιπροσωπεύουν το 1,8% του πληθυσμού αυτού.
3. Τι ποσοστό των γυναικών είναι bisexual; Μελέτες έχουν δείξει περίπου 8%.

Ενώ οι αριθμοί αυτοί δεν περιλαμβάνουν τους εφήβους ή άτομα που δεν είναι έξω, τα ευρήματα είναι, ωστόσο, συναρπαστικό και δείχνουν αντιθέσεις των διαφόρων μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με διάφορες κατηγορίες που συζητήθηκαν. Το Κέντρο Ερευνών Pew , HealthResearchFunding.org , και ο εισαγγελέας είναι μερικά άλλα μέρη με ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και σχόλια σχετικά με την αμφισεξουαλικότητα.

Σημάδια Είσαι Αμφι: Χρήση του Klein Σεξουαλικότητα Grid

Αμφιφυλοφιλία είναι συχνά παρεξηγημένη και παρερμηνεύονται μέρος της σεξουαλικότητας, και μπορεί κανείς να είναι πιεσμένοι για να βρείτε ένα μεγάλο μέρος τίποτα οποιασδήποτε ουσίας γραφτεί για το θέμα, κατά πάσα πιθανότητα ένα υποπροϊόν της biphobia. Όπως έχουμε δει, συχνά φοβάται η ετεροφυλόφιλους και σνόμπαρε από την ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων τα άτομα τείνουν να λάβουν λίγη υποστήριξη ή πόρους για να τους βοηθήσει με την κατανόηση σεξουαλική τους ταυτότητα και να βοηθήσει να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Αμερικανός ψυχίατρος και το φύλο ερευνητής Fritz Klein είπε στο βιβλίο του «The Αμφι επιλογή» ότι η αμφιφυλοφιλία δεν είναι μεταμφιεσμένοι ομοφυλοφιλία ή ετεροφυλοφιλία.

Τόσο πώς νόημα των αμφιφυλόφιλων τα συναισθήματά σας, αν είστε αμφισβητούν τον προσανατολισμό σας; Είναι σημαντικό για κάποιον να καταλάβει ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή και ευέλικτο. Ενός ατόμου σεξουαλική συμπεριφορά, τα συναισθήματα, και την αναγνώριση δεν είναι σταθερές στη φύση και μπορεί να αλλάξει σε μια συνεχή, δυναμική διαδικασία. Αμφιφυλοφιλία είναι ένα τέλειο παράδειγμα του φαινομένου αυτού.

Σύμφωνα με τον Klein, υπάρχουν τρεις διαφορετικές πτυχές της αμφιφυλοφιλία, όταν βλέπουν από αυτή την άποψη.

Μεταβατικές bisexuality αντιπροσωπεύει μια λεωφόρο όπου ένα άτομο μετακινείται από ένα φάσμα του συνεχούς σεξουαλικού προσανατολισμού στο άλλο άκρο (συνήθως από ετεροφυλοφιλία στην ομοφυλοφιλία). Αυτή η μεταβατική περίοδος του χρόνου που απαιτείται για να βοηθήσει το άτομο να αναπτύξει μια πιο συνεκτική σεξουαλικής ταυτότητας στην ανάπτυξη του ή της με τις σχετικές αλλαγές στα συναισθήματα, αξίες και συμπεριφορές.

Η Σεξουαλική Πλέγμα Klein έχει επτά συνιστώσα μεταβλητές του σεξουαλικού προσανατολισμού, με τρεις στήλες που δείχνουν τρία διαφορετικά σημεία στα οποία αξιολογείται το σεξουαλικό προσανατολισμό: το παρελθόν του ατόμου, το παρόν και το ιδανικό.

Δεύτερη είναι η ιστορική αμφιφυλοφιλία, η οποία περιγράφεται ως ένα άτομο που ζει κυρίως μια ευθεία ή ένα γκέι τρόπο ζωής, αλλά ο οποίος είχε επίσης ένα προηγούμενο ιστορικό bisexual εμπειρίες ή / και φαντασιώσεις. Τέλος, διαδοχική αμφιφυλοφιλία περιλαμβάνει ένα πρόσωπο του οποίου σεξουαλικές σχέσεις είναι μόνο ένα φύλο σε μια δεδομένη χρονική περίοδο, και η συχνότητα αλλαγής φύλου ποικίλλει ανάλογα με πρόσωπο ή το πλαίσιο.

Όπως μπορεί κανείς να δει, το εύρος των αμφισεξουαλικών προτίμησης και τάσεις είναι πολύ ευρεία και η αμφισεξουαλικών άτομο μπορεί επίσης να έχει «επεισοδιακή, προσωρινή, πειραματική, ή της κατάστασης ομο-ή ετεροφυλόφιλων δραστηριότητα.» Η Klein Προσανατολισμός Grid είναι μια συστηματική μοντέλο που παρουσιάζει αυτή την πραγματικότητα παρουσιάζοντας επτά σημαντικές μεταβλητές που χαρακτηρίζουν τον προσανατολισμό. Ένας τρόπος για να σας βοηθήσει να αποσαφηνιστεί ο προσανατολισμός σας είναι να προβεί σε αυτοαξιολόγηση χρησιμοποιώντας αυτό το πλέγμα.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Bisexuality έχει μια σελίδα στο δικτυακό της τόπο, όπου μπορείτε να πάτε για τη διαδικασία της αυτο-αναγνώρισης από την ολοκλήρωση του δικτύου σχετικά με το παρελθόν σας, το παρόν και ιδανικά μεταξύ των διαφόρων μεταβλητών προσανατολισμό για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι έχετε ανάκριση.

Αυτό τείνει να είναι ένα από τα πιο έγκριτα αποθεμάτων διαθέσιμο για να βοηθήσει με την ταυτοποίηση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Μιλώντας σε έναν σύμβουλο για τα ευρήματά σας μπορεί να σας βοηθήσει να προεκτείνουν περισσότερο νόημα και σαφήνεια για σας, όπως θα συνεχίσει με το ταξίδι ταυτότητα ορίζοντας σας.

Πολλά sites προσφέρουν κουίζ αμφιφυλοφιλία, να σας προτείνουμε είναι κάπως δύσπιστοι όσον αφορά αυτές.

Μια άλλη διαδρομή θα μπορούσατε να πάρετε προσπαθεί κάποιες λεγόμενο κουίζ αμφιφυλοφιλία. Υπάρχει μια ποικιλία από αυτά σε απευθείας σύνδεση, αλλά έχω την τάση να μην τους υποστηρίξει επειδή δεν εμπειρικά υποστηρίζονται και δεν υπάρχει καμία γνωστή τεστ συμπεριφοράς που υπάρχει για τη διάγνωση σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου. Πώς θα επιλέξετε να εντοπίσει είναι η επιλογή σας, όλο αυτό το διάστημα γνωρίζοντας ότι η σεξουαλική ταυτότητα αναπτύσσει την πάροδο του χρόνου και δεν είναι μια σταθερή κατάσταση, αν και για κάποιους η διαδικασία ανακάλυψης σεξουαλική τους ταυτότητα μπορεί να λάβει μια ζωή.

Για διασκέδαση, ωστόσο, μπορεί να θέλετε να πάρετε αυτά τα κουίζ ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε κάποιες σκέψεις, τα συναισθήματα, ή τα κριτήρια που προκύπτουν για σας από τη λήψη των αξιολογήσεων, και, στη συνέχεια, να μιλήσετε με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία για να σας βοηθήσει να βγάλουν νόημα από αυτό που προέκυψε. Gurl.com , MyDailyMoment.com και PinkNews.co.uk είναι μερικές ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοια κουίζ.

Στερεότυπα Σχετικά Bisexuality

Όπως μπορείτε να πάτε για τη διαδικασία της αποσαφήνισης σεξουαλική σας ροπές, που κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσετε μια σειρά από στερεότυπα και μύθους που αφθονούν σχετικά με την αμφισεξουαλικότητα που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πρόοδό σας και να δημιουργήσετε περιττές διαμάχες και σύγχυση για εσάς. Αυτές οι πλάνες που δημιουργούνται από την έλλειψη εκπαίδευσης και biphobia, ο φόβος της αμφιφυλοφιλία.

Να γίνει επίγνωση αυτών των άγνοια παγίδες σκέψη και την αντιμετώπιση και την αντιμετώπιση τους με τις αλήθειες μπορεί να απελευθερώσει να προχωρήσουμε πέρα ​​από αυτά τα οδοφράγματα και προς το ταξίδι σας αυτοπραγμάτωση. Υπάρχει μια πληθώρα μύθους για την αμφιφυλοφιλία.

GLAAD.org έχει ένα άρθρο που ασχολείται με μια ποικιλία από αυτούς τους μύθους και τις συναφείς στοιχεία τους που τους απομυθοποιούν, συμπεριλαμβανομένων αμφιφυλοφιλία είναι μια φάση, όλες οι γυναίκες είναι bisexual, και δεν μπορείς να είσαι bisexual αν δεν πάει με τα δύο φύλα.

2 τρόποι για να βρείτε Υποστήριξη

Έχοντας την υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και παρακάτω είναι μερικοί τρόποι για να βρείτε τους πόρους που χρειάζεστε.

1. Γίνετε μέλος Κέντρα Αμφι Ομάδες Στήριξης & Αμφι Πόρων

Μια ποικιλία των πόρων έχουν ξεφυτρώνουν τα τελευταία χρόνια για να τιμήσει και αμφιφυλόφιλοι υποστήριξη. Συστήνω ιδιαίτερα να εμπλακεί ή εθελοντισμού σε αυτούς τους τύπους των ομάδων και κέντρων να περιβάλλουν τον εαυτό σας με άλλους που μπορούν να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν το ταξίδι βρίσκεστε, για να βοηθήσει στην ομαλοποίηση την εμπειρία σας, και να διευρύνουν το δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης σας. Δεν είσαι μόνος! Εδώ είναι μερικές επιλογές για να εξετάσει:

Το Κέντρο Πληροφόρησης Αμφι

Το Αμφι Resource Center , αναγνωρίζεται ως το παλαιότερο εθνικό αμφιφυλόφιλων οργάνωση, υποστηρίζει για δύο ευαισθητοποίηση και την προβολή.

Καθημερινά Δύναμη: Αμφι Ομάδα Υποστήριξης

Αυτό είναι ένα online ομάδα φόρουμ / υποστήριξη για την bisexual κοινότητα για να συζητήσουν ποικίλα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και την υποστήριξη συγκεντρώσει και τη φιλία.

LGBT Ίδρυμα

Εδώ είναι ένα πολύ πολύτιμο πόρο για να έχουν στο χέρι! Αυτή είναι μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει διάφορες υπηρεσίες σε λεσβίες, γκέι, αμφισεξουαλικών και οι άνδρες και οι γυναίκες τρανσέξουαλ, συμπεριλαμβανομένης εκτενείς πληροφορίες αν αμφισβητούν τη σεξουαλική σας ταυτότητα.

Επιπλέον, εθελοντής σε κάθε τοπικό γκέι κέντρο υγείας ή αναζητήστε τον όρο «αμφιφυλόφιλος» για Meetup.com για να βρείτε τις ομάδες στην περιοχή σας που εξυπηρετούν συγκεκριμένα bisexual άτομα. Τα κέντρα λειτουργούν ως χώροι αναψυχής, χρονολόγηση, ή προσπάθειες υπεράσπισης και για την κάλυψη άλλων bisexual μέλη της κοινότητας και των υποστηρικτών τους.

2. Κάντε φίλους κατά τη διάρκεια Αμφι Awareness Day & Εβδομάδας

Αμφι Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης συμβαίνει κάθε Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει Γιορτάστε Bisexuality ημέρα. Και οι δύο χρηματοδοτείται από GLAAD και μια ποικιλία άλλων bisexual οργανώσεων υπεράσπισης.

Αμφι Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανταποκριθεί υποδοχή ατόμων.

Πάντα να θυμάστε ότι δεν είστε μια ετικέτα!

Ο πελάτης μου Nick κατέληξαν σε μια δεσμευμένη σχέση με τη νέα φίλη του, τον οποίο αργότερα έμαθα ότι ήταν επίσης αμφιφυλόφιλος. Ανακάλυψε ότι είχε τη δυνατότητα να προσελκύσει σεξουαλικά και να πέσει στην αγάπη είτε άνδρες είτε γυναίκες, και ότι αυτό είναι όπου πέφτει έγκυρα με συνεχές σεξουαλικότητα. Πέτυχε ένα αίσθημα υπερηφάνειας και της αποδοχής της ταυτότητάς του και έμαθε τη σημασία της τιμώντας όλα τα αξιοθέατα του και να βρουν διεξόδους για έκφραση από αυτά που ήταν εντός των ορίων των συμφωνιών σχέση του με την κοπέλα του.

Στην κοινωνία μας, πιστεύω ότι θα πάρει πάρα πολύ κλεισε στις ετικέτες και πρέπει να κατατάξει τα πράγματα σε μαύρο ή άσπρο, είτε / ή δυαδική κατηγορίες. «Είμαι γκέι;» «Είμαι bi;» Παρατηρήστε πως αυτά τα ερωτήματα πλάθω άγχος και σύγχυση; Σύμφωνα με τον Klein, τον πολιτισμό μας παίρνει άνεση σε ετικέτες επειδή βοηθούν να καθορίσουν τις σχέσεις μας, και είναι ένας τρόπος για να ελαχιστοποιήσει τις απειλές του φόβου, αβεβαιότητας και ασάφειας όταν αντιμετωπίζουμε κάτι που δεν καταλαβαίνουμε ή βήματα έξω από το κανόνας.

Οι ετικέτες περιορισμό και να θέσει ένα ανώτατο όριο για τις υπάρχουσες δυνατότητες. Μπορούν επίσης να αφαιρέσει μας από τη μοναδικότητα και την ατομικότητα μας. Αντί να πάρει ανηρτημένα σχετικά με τους όρους και τις ετικέτες, να ζήσουν και να αγκαλιάσει αληθινό και αυθεντικό εαυτό σας και την αγάπη που έχετε εγγενώς προσοχή.