Σταματήστε την εμμονή για τον εαυτό σας και αρχίστε να ακούτε

17 Φεβρουαρίου 2019

Μόλις τελείωσα μια προπονητική συνεδρία με έναν νέο πελάτη. Καθ 'όλη τη φορά ήμασταν στο γήπεδο και είχα να τον πλησιάσει και να μιλήσουμε για τις γυναίκες, συνέχισε ζητώντας μου ερωτήσεις σχετικά με το τι άλλοι (οι γυναίκες που πλησίαζε και οι «παρευρισκόμενοι» που ήταν σε απόσταση ακοής) σκέφτονται γι' αυτόν.

Αυτό θέτει ένα τόσο σημαντικό θέμα, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που είπα σχετικά με αυτό το θέμα. Σίγουρα πολλοί από εσάς έχουν τις ίδιες ανησυχίες με τον πελάτη μου έκανε.

load...

Πόσες φορές είστε σε μια συνομιλία με κάποιον και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτές τις σκέψεις:

Όταν ξεκινάτε για αυτό το τρένο της σκέψης, δεν μπορείτε πραγματικά να βρείτε τον εαυτό σας χάνεται στο δικό σας κεφάλι και δεν υπάρχει στη στιγμή;

load...

Όταν το κάνετε αυτό, όπως λέει ο Eckhart Tolle, δεν είστε είναι παρούσα στην «δύναμη του τώρα.» Αυτό, παρεμπιπτόντως, είναι ένα μεγάλο βιβλίο.

Ας το σπάσει ακόμη περισσότερο.

Ο λόγος για τον οποίο κάποιος σας ερωτήσεις είναι να μην δημοσιεύσει τις πληροφορίες για την πρώτη σελίδα του The New York Times, ούτε πρόκειται να πει σε όλους τους φίλους τους μέσω μαζικών e-mail για το τι τους είπε, ενώ περιμένουν στην ουρά στο Whole Foods.

Ο λόγος για τον οποίο κάποιος σας ερωτήσεις είναι επειδή ενδιαφέρονται για εσάς. Η στιγμή που θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι να πω άλλο, έχετε χάσει την εξουσία του να είναι παρόντες στη στιγμή.

load...

Ας πάρουμε αυτό ένα άλλο επίπεδο πιο βαθιά.

Δεν σας αξιολόγηση. Μπορείτε αξιολογούμε τον εαυτό σου.

Κάθε φορά που θα χαθείτε μέσα στο κεφάλι σου και όλους τους φόβους και τις ανασφάλειες σας να καταλήξει, είναι ακριβώς αυτά που λείπουν άλλη σύνδεση με ένα άλλο πρόσωπο.

Η στιγμή που θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αρνητικές σκέψεις σας είναι η στιγμή που θα σταματήσει τη σύνδεση με το εν λόγω πρόσωπο.

«Ήρθε η ώρα που ξεκίνησε ακούγοντας τον τρόπο που επικοινωνείτε

αντί να ακούτε την αρνητική φωνή μέσα στο κεφάλι σου.»

Όντας παρόντες στη στιγμή.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όταν μιλάμε για κάποιον μερικές φορές η συζήτηση έχει απότομο τέλος σαν κάποιος απλά βάλτε ένα σημάδι στάσεων επάνω ή προς τα που οδηγούσαν στο 405 και σταματά η κυκλοφορία χωρίς λόγο;

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι που σταμάτησε να είναι παρόντες στη στιγμή.

Το πρόσωπο που μιλά σε σας βλέπει τη γλώσσα του σώματος σας πάγωμα επάνω. Αυτό είναι συνήθως η στιγμή όπου η συζήτηση πεθαίνει και πατήσετε το κουμπί εξαγωγής.

Αυτό κουμπί εξαγωγής είναι βασικά οι φόβοι σας καταναλώνει το μυαλό σας και σας επιτρέπει να αφαιρέσετε από μια συζήτηση που θα μπορούσε να πάει πολλές κατευθύνσεις.

Ο λόγος για τον οποίο εξαγωγή είναι επειδή θέλατε να μείνετε στη ζώνη άνεσης σας. Αρνητικές σκέψεις σας έχετε κλιματισμό, και έχετε προστατεύονται από τη σύνδεση με τους ανθρώπους σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Τόσο πώς μπορείτε να uncondition τον εαυτό σας από τη ζημία αυτή κλιματισμού έχει κάνει;

Για το ένα, θα πρέπει να κατέχουν την τέχνη της ακρόασης... Όχι στο ρελαντί αρνητική ψιλοκουβέντα στο μυαλό σας, αλλά με τις λέξεις το πρόσωπο που μιλά σε σας λέει.

Πάρτε ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού. Αυτό είναι κάτι που λέω πολλοί μαθητές μου να κάνω. Improv διαμένει παρόντες στη στιγμή.

Εάν πάρετε ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού, όπου ένα άτομο λέει «λευκό» και λέτε «φοίνικες και το ενοίκιο είναι τόσο χαμηλή και η αίσθηση είναι χαλαρή,» αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά θα είναι στο μυαλό σας ακούγοντας Neil Diamond, αντί Neil Leftkowitz στην η τάξη σου.

Έτσι, λαμβάνοντας ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού, μπορείτε να μάθετε όταν κάποιος λέει «λευκό», λέτε «μαύρο». Κάποιος λέει «Λαμπραντόρ» και λέτε «να δει το σκυλί μάτι.»

Improv θα σας διδάξει πώς να είναι παρόντες στη στιγμή.

Ένας άλλος τρόπος για να μάθετε πώς να ακούσουν και να μάθουν τη δύναμη του τώρα είναι να ταινία καταγράφει μια συνομιλία που έχετε με έναν ξένο.

Περπατήστε γύρω από μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής, και τη στιγμή που θα μιλήσει σε ένα παιχνίδι ξένο Τύπο.

Μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή στην τσέπη σας ή, αν θέλετε πραγματικά να αισθάνονται σαν τον James Bond, μπορείτε να πάτε στο κατάστημα κατάσκοπος και σύρμα εαυτό σας για τον ήχο.

Βγες έξω το Σάββατο και την καταγραφή 10 συνομιλίες, και στη συνέχεια να πάει στο σπίτι εκείνο το βράδυ και να ακούσετε τον εαυτό σας.

Πού αφαιρέσετε από τη συνομιλία; Τι προκάλεσε μπορείτε να αφαιρέσετε από τη συνομιλία; Πώς νιώσατε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας;

Ξεκινήστε να αναγνωρίσουν όπου οι φόβοι σας προσπεράσει.

Αν πάτε έξω και να εξασκήσουν αυτό (το οποίο είναι κάτι που έχω πελάτες μου κάνουν) και να αξιολογήσετε αυτό, θα αρχίσετε να καταλάβουν πώς να επικοινωνούν και να συνδέονται καλύτερα με τους ανθρώπους.

Είναι πρόκειται να είναι πραγματικά δύσκολο για σας να ακούσετε τον εαυτό σας. Ξέρω ότι όταν ακούω τον εαυτό μου μιλήσετε σε ένα μικρόφωνο, ορκίζομαι να ακούγεται σαν τον Peter Brady, όταν η φωνή του αλλάζει.

Θυμάστε ότι το επεισόδιο του «The Brady Bunch», όταν τα παιδιά Brady εισήλθε σε διαγωνισμό τραγουδιού και αυτοί οι ίδιοι που ονομάζεται The Silver Πιατέλες;

Υπήρξε, επίσης, ότι εκείνη όπου επρόκειτο να καταγράψει το τραγούδι Greg και φοβήθηκαν αλλάζοντας τη φωνή του Πέτρου θα καταστρέψει το τραγούδι, έτσι Greg έγραψε αυτό το τραγούδι ονομάζεται «Όταν ήρθε η ώρα να αλλάξει:»

«Όταν ήρθε η ώρα να αλλάξετε

Έχετε να αναδιατάξετε

Ποιος είσαι και τι πρόκειται να

Sha Na Na Na Na Na Na Na Na...»

Ξέρεις τι? Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να ακούτε τον τρόπο που επικοινωνείτε, αντί να ακούτε την αρνητική φωνή στο κεφάλι σας.

Μέχρι να το κάνετε αυτό, ποτέ δεν θα συνδεθεί με τους ανθρώπους σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Έτσι, όπως δήλωσε ο Greg Brady να Marcia (πριν κοιμόταν μαζί της στο τρέιλερ του), ήρθε η ώρα να αλλάξει... Και καλύτερα να αλλάξετε αυτές τις αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου.

Μια άλλη μέρα θα μιλήσουμε για Carol Brady και τη δύναμη της Wessonality.

Εδώ είναι το κάτι άλλο που είναι περίεργο για The Brady Bunch: Ο πατέρας της Αμερικής ήταν ομοφυλόφιλος.

Πάντα διαπίστωσε ότι είναι πολύ αστείο.

Πηγή φωτογραφιών: freelance-enterprise.com.