Sobergaydating: δίνοντας νηφάλια singles στην κοινότητα lgbt μια πλατφόρμα για να βρουν υποστήριξη, φιλία και αγάπη

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Η Σύντομη Έκδοση: Πλοήγηση στο σύγχρονο ΛΟΑΤ χρονολόγηση σκηνή μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά, για όσους ανάκτηση ή δεσμεύεται να νηφάλια ζωής, βρίσκοντας ένα ρομαντικό παιχνίδι μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο. SoberGayDating.com λαμβάνει το στίγμα από τη συζήτηση εθισμό και την ανάκτηση και δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για daters LGBT ζητούν να συναντηθούν με άλλους για την υποστήριξη, τη φιλία και την αγάπη. Η περιοχή είναι μια από τις μόνες πλατφόρμες στο διαδίκτυο κατασκευαστεί ειδικά για να βοηθήσει γκέι ενήλικες σε AA, NA, ή οποιοδήποτε πρόγραμμα 12-βήμα βρείτε έναν αγώνα. Και, με εύκολη-να-να δημιουργήσουν προφίλ και ισχυρή λειτουργίες αναζήτησης, είναι απλό να συναντηθούν και να δεσμό με άλλους singles που έχουν μοιραστεί παρόμοιες εμπειρίες ζωής και τα ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ραντεβού μπορεί να είναι δύσκολο. Sober χρονολόγηση μπορεί να είναι πιο δύσκολο. Σήμερα, τόσα πρώτο, δεύτερο και τρίτο ημερομηνίες συμβεί πίνοντας ένα ποτό, και υπάρχει λόγος γι 'αυτό. Το αλκοόλ είναι γνωστό κοινωνικό λιπαντικό που λειτουργεί στον εγκέφαλο ότι αναστέλλει τα συναισθήματα του άγχους.

load...

Ως εκ τούτου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η σύγχρονη χρονολόγηση πολιτισμός έχει παντρευτεί την κατανάλωση αλκοόλ με τη διαδικασία του να γνωρίσουν κάποιον νέο. Ωστόσο, για εκείνους που διαπράττονται σε ένα νηφάλιο τρόπο ζωής ή υπό ανάρρωση, η επικράτηση του αλκοόλ στο κύκλωμα χρονολόγηση μπορεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσει μια ημερομηνία με μια συζήτηση σχετικά με νηφαλιότητα και τους λόγους που θα επιλέξετε να μην πίνουν. Ευτυχώς, για νηφάλιος daters στην LGBT κοινότητα, υπάρχει μια λύση. SoberGayDating.com είναι ένα dating site όπου οι ομοφυλόφιλοι ενήλικες μπορεί να γυρίσει να συναντηθούν με άλλους οι οποίοι βρίσκονται επίσης σε AA, NA, ή άλλα προγράμματα 12-βήμα για την υποστήριξη, τη φιλία και την αγάπη.

load...

Robin DeLuca ιδρύθηκε SoberGayDating να καλύψει ένα κενό στην LGBT κοινότητα online dating.

«Έφτιαξα το site γιατί υπήρχε τεράστια ανάγκη για αυτό στην ομοφυλοφιλική κοινότητα,» είπε ο Robin DeLuca, Ιδρυτής SoberGayDating του. «Έχουμε τόσα πολλά μέλη που έχουν εγγραφεί και είναι έτοιμοι να συναντηθούν οι άνθρωποι ακριβώς σαν κι αυτούς.»

Είπε κάποτε λέξη βγήκε στην LGBT κοινότητα για την προοπτική της σύνδεσης με άλλους που είναι επίσης από φάρμακο και χωρίς αλκοόλ, τα ποσοστά των μελών άρχισε να απογειωθεί. SoberGayDating είναι ένα από τα λίγα ΛΟΑΤ dating ιστοσελίδες τροφοδοσία αποκλειστικά με νηφάλια singles ΛΟΑΤ.

load...

Ένας τόπος συνάντησης για Gay ενήλικες σε Recovery Ψάχνετε να συνδέσει

Μετά την επιτυχία του site της, SoberSinglesDate.com, Robin είδε μια τρύπα στην online αγορά LGBT αγάπη και αποφάσισε να ξεκινήσει SoberGayDating.com. Η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από το μέσο όρο dating site ή εφαρμογή. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να χτίσουν συστήματα υποστήριξης και φιλίες με εκείνους που έχουν φτάσει σε παρόμοια σταθμούς στη ζωή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποκάλυψη εθισμό σας, επειδή τα μέλη έχουν ήδη μια ιδέα για το τι μπορεί να έχουν περάσει και πως youmight να overcomingobstacles κάθε μέρα.

Στο SoberGayDating, singles δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πλοήγηση σκληρό συζητήσεις σχετικά με νηφαλιότητα.

SoberGayDating διευκολύνει μια διαδικασία όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν δεσμούς με βάση τις κοινές πεποιθήσεις και εμπειρίες. Η ιστοσελίδα καταργεί την ανάγκη να εκνευρίζομαι πάνω από τα αδέξια συζητήσεις σχετικά με την ανάκτηση και την ηρεμία που πρέπει να λάβει μερικές φορές χώρα όταν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ singles αντιμετώπιση των νέων ανθρώπων.

SoberGayDating είναι ένα ασφαλές, εμπιστευτική θέση να μιλήσει στους πιθανούς φίλους και ρομαντική συμφέροντα χωρίς να ανησυχείτε για την απόρριψη από τη στιγμή που μάθετε είστε σε ανάκαμψη. Αντ 'αυτού, η διαδικασία ανάκτησης είναι μέρος των normaldiscussions στην περιοχή, έτσι δεν είναι απαραίτητο να αναρωτιούνται πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το φέρει επάνω.

Βρείτε τους φίλους σας μέσω διαισθητική Προφίλ Δημιουργία & Αναζήτηση Δυνατότητες

Η οικοδόμηση ενός προφίλ στο SoberGayDating είναι απλή και μπορεί να γίνει μέσα σε 20 λεπτά ή λιγότερο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρέχει βασικές πληροφορίες σας, να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη, και να ξεκινήσετε.

Το προφίλ σας θα χρειαστεί πληροφορίες, όπως εμφάνιση, αυτό που ψάχνετε, θρήσκευμα, γλώσσα, κύρια ομάδα αποκατάστασης, και τα συμφέροντα. Θα πρέπει επίσης να κληθούν να περιγράψουν τον εαυτό σου, να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό σας, και να δώσει μια υποβαθμισμένες γιατί είστε εκεί.

Τα μέλη της SoberGayDating μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλο μέσα από τα φίλτρα αναζήτησης και λεπτομερές προφίλ.

Δυνατότητες αναζήτησης της ιστοσελίδας επιτρέπει σε πολλούς δρόμους για να εντοπίσετε το είδος του ατόμου που ψάχνετε να ανταποκριθεί. Μπορείτε να ψάξετε για singles κοντά στην τοποθεσία σας με βάση το φύλο, την ηλικία, και φωτογραφίες. Σύνθετες αναζητήσεις επιτρέπουν πρόσθετες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της εθνικότητας, της ομάδας αποκατάστασης, την οικογενειακή κατάσταση, το ποτό και το κάπνισμα, την εκπαίδευση, και τον τύπο σώματος.

Μόλις βρεθεί κάποιος που πιάνει το μάτι σας, μπορείτε να τον ή την αποθηκεύσετε ως αγαπημένη και δείξτε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας ένα μήνυμα ή ακόμη και ένα εικονικό φιλί. Το site επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξετε έξω άλλα μέλη προφίλ, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και να αποφασίσει ποιος θα μπορούσε να είναι ένας αγώνας. Και, από την σελίδα του προφίλ σας, μπορείτε να δείτε όλα τα μέλη μιλάτε, καθώς και εκείνοι που έχετε ως αγαπημένο, αλλά μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός για να πω ένα γεια.

Αιχμηρά Συμβουλές δίνει Singles διορατικότητα για το πώς να χτίσει σχέσεις

Ως ένα online dating εμπειρογνώμονας, ο Robin μοιράζεται τον πλούτο της εμπειρίας με singles από τις διάφορες ιστοσελίδες που τρέχει. Ενώ αναγνωρίζει ότι δεν είναι ένας θεραπευτής, που ήταν στο έδαφος μηδέν όταν online dating ξεκίνησε και έχει μερικές συμβουλές για το πώς να συναντηθούν οι άνθρωποι στον ψηφιακό κόσμο.

Πρώτο κομμάτι της συμβουλή είναι να μην στηρίζεται σε υπερβολικό βαθμό για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Είπε ημέρα δαπανών με τη μέρα η επικοινωνία χωρίς να συναντήσει αυτοπροσώπως ή μιλώντας στο τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι ένα λάθος.

«Είναι σημαντικό να δείτε αν είστε τηλεφωνικά συμβατά», είπε. «Τόσο χάνεται στη μετάφραση με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Οι άνθρωποι παρερμηνεύει τα πράγματα και οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τους τονισμούς της φωνής. Πάρτε για το τηλεφώνημα το συντομότερο δυνατό.»

Robin είπε, με την εν λόγω κλήση, θα πάρετε μια ιδέα για το αν αυτό το άτομο μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας και αν έχετε κάποια φυσική χημεία. Αν όλα πάνε καλά, ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Το βιβλίο του Robin δίνει singles συμβουλές και συμβουλές για τους καλύτερους τρόπους για να καλύψουν έναν αγώνα σε απευθείας σύνδεση.

Μια πρώτη συνάντηση, Robin είπε, θα πρέπει να είναι γρήγορη και εύκολη - περίπου όπως ένα drive-by.

«Προτείνω να μην κάνει το δείπνο ή το γεύμα», είπε. «Η πρώτη συνάντηση θα πρέπει να είναι ένα φλιτζάνι καφέ. Συνήθως ενημερώσετε το συντομότερο μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλο αν αυτό είναι κάποιος που θα ενδιαφέρει.»

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα σχετικά με την εμφάνιση. Αντίθετα, Robin είπε ότι είναι θέμα χημείας. Εάν κλειδώσετε τον εαυτό σας σε μια μακρά συνάντηση και δεν λειτουργεί, θα πρέπει να ψηλαφώ μέσω της αδέξιο «να βρει μια δικαιολογία για να φύγει» δίλημμα ή απλά χαμόγελο και να φέρουν αυτό. Με την επιλογή για ένα σύντομο πρώτη συνεδρίαση, αν πάει καλά, μπορείτε πάντα να το επεκτείνει σε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Singles που θέλουν περισσότερο από τις συμβουλές του Robin μπορεί να αγοράσει το ebook της « The Original Cyber-Dating Οδηγός γκουρού σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση.» Το κείμενο είναι γεμάτο από συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές singles να χρησιμοποιήσετε για να ελιχτεί δρόμο τους μέσα από τη σημερινή χρονολόγηση τοπίο.

Δουλεύει! SoberGayDating έχει συνδέσει Αμέτρητες Ζευγάρια

Robin μας είπε ότι είναι σε τακτική επαφή με τα μέλη που να της πω πώς SoberGayDating.com έχει θετικά επηρέασαν τη ζωή τους. Έτσι, πολλοί έχουν βρει σημαντικές φιλίες και σχέσεις αγάπης στην περιοχή, γεγονός που καθιστά Robin περήφανος για την πορεία που έχει επιλέξει στη ζωή.

«Είναι ένα θαυμάσιο πράγμα,» είπε. «Για να είναι σε θέση να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν κοινό έδαφος και να συνδεθούν είναι ένα μεγάλο συναίσθημα.»

Πρόσθεσε ότι πιστεύει SoberGayDating είναι επιτυχής, διότι δίνει ξεχωρίζει την ευκαιρία να συνδέσει με άλλους που να καταλάβουν άμεσα.

«Οι άνθρωποι γνωρίζουν πότε έρχονται toSoberGayDating ότι είναι ένα ασφαλές μέρος», είπε. «Η περιοχή είναι σαν μια οικογένεια, πραγματικά.»