Σεξ θεραπευτής και κλινικός ψυχολόγος dr. ο shannon chavez διδάσκει τα ζευγάρια πώς να έχουν πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές ζωές

24 Φεβρουαρίου 2019

Η Σύντομη Παρουσίαση: Δρ Shannon Τσάβες είναι μια εθνικά αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας, εκπαιδευτικός, και πιστοποιημένα σεξ θεραπευτή που ειδικεύεται στην οικειότητα. Παίρνει ένα μοναδικό μυαλό και το σώμα προσέγγιση για την σεξουαλική ευεξία και βοηθάει τις γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια αντιμετώπιση θεμάτων μικρών και μεγάλων. Ο Δρ Τσάβες είναι μια άδεια Κλινική Ψυχολόγος στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα, καθώς και Certified σεξ θεραπευτής. Μέσα από τη θεραπεία, την εκπαίδευση και καθοδήγηση, διδάσκει στους πελάτες πώς να οικοδομήσουμε υγιείς, πιο ικανοποιητική σεξουαλική σχέση.

Ο Δρ Shannon Τσάβες θέλει τους πελάτες της να απολαμβάνουν θετική σεξουαλική ζωή και να τους ενθαρρύνει να βάλει στο έργο απαραίτητο για την επίτευξη των στόχων τους - ακόμη και αν αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τα προβλήματα από την πρώτη.

load...

«Δυστυχώς, για τους περισσότερους ανθρώπους, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι ενοχλητικό, άβολα, ή ακόμα ταμπού, αλλά η αδυναμία να συζητήσουν σεξουαλικές ανησυχίες και τα προβλήματα που μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη της σεξουαλικής υγείας και ευεξίας», είπε.

Πιστεύει η σεξουαλικότητα είναι ένα κρίσιμο συστατικό της συνολικής υγείας και ευεξίας. Όταν δεν έχουμε την αγάπη, στοργή και οικειότητα ποθούμε, μπορεί να βλάψει άλλους τομείς της ζωής μας. Χρησιμοποιώντας εκτεταμένη εκπαίδευση της, η Δρ Τσάβες βοηθά τους ανθρώπους να σπάσει τα εμπόδια που τους κρατούν από το να έχουν την σεξουαλική ζωή που τους αξίζει.

load...

Ο Δρ Shannon Τσάβες κάνει τους πελάτες να αισθάνονται άνετα όταν μιλάμε για ευαίσθητα σεξουαλικά θέματα.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν πάντα,“Χρειάζομαι θεραπεία σεξ;” Κάθε ένας από εμάς έχει τα σεξουαλικά ζητήματα κάποια στιγμή στη ζωή μας, έτσι ώστε όταν σκέφτεστε τη θεραπεία ή την προπόνηση, να θυμάστε ότι μπορεί να σχεδιαστεί για οποιοδήποτε θέμα,»είπε ο Δρ Τσάβες.

Θέλει επίσης τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι η σεξουαλική θεραπεία και καθοδήγηση είναι μέρος μιας πολύ εξειδικευμένο τομέα, και ότι οι άλλες θεραπείες δεν είναι μια ολοκληρωμένη λύση όταν πρόκειται για ζητήματα οικειότητας.

load...

«Είναι πολύ διαφορετικό από την παραδοσιακή ψυχοθεραπεία - πρόκειται για λύσεις που εξουσιοδοτεί να αναλάβει την ευθύνη, όταν πρόκειται για τη σεξουαλική υγεία σας», είπε ο Δρ Τσάβες.

Ένα Σύνολο μυαλό και το σώμα Προσέγγιση της Σεξουαλικής Ευεξίας

Ο Δρ Τσάβες ξεκίνησε την καριέρα της στον ιδιωτικό τομέα μετά από την εργασία σε μια ολοκληρωμένη κλινική σεξουαλικής υγείας με ένα γυναικολόγο και πυελικό έδαφος φυσιοθεραπευτή. Αυτοί που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία των γυναικών. Όταν ξεκίνησε την πρακτική της, αποφάσισε να ενσωματώσει την ίδια προσέγγιση νου-σώματος.

«Ο καθένας που δουλεύω με ξεκινάει εδώ. Θα αξιολογήσει όλες τις πτυχές της υγείας - σωματική, συναισθηματική, ακόμα και κοινωνικο-πολιτισμική. Από τον τρόπο ζωής για το πώς τον πολιτισμό ή την κοινότητά τους επηρεάζει τη σεξουαλική τους ευεξίας «, είπε.

Εκείνη βλέπει κάθε ασθενή ολιστικά για να δημιουργήσει την πιο ακριβή σχέδιο ευεξίας. Οι πελάτες ιδιωτική της πρακτική είναι κυρίως ενήλικες, και ο Δρ Τσάβες λειτουργεί κυρίως με εκείνους που θέλουν να περάσει τον ορισμένα εμπόδια για σεξ.

Ο Δρ Τσάβες συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, αλλά ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία των γυναικών.

«Μερικές φορές απλά να πάρει κάποια εκπαίδευση και πόρους. Άλλες φορές πρόκειται σε βάθος και κοιτάζοντας την ιστορία της σχέσης, την ιστορία του φύλου, και να εργάζονται μέσω βαθύτερα προβλήματα «, είπε.

Ενώ ο Δρ Τσάβες συνεργάζεται συχνά με τους άνδρες και ζευγάρια, η σεξουαλική υγεία των γυναικών είναι η ειδικότητά της. Ζεστασιά και τη σύνδεση με τις γυναίκες της είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους ασθενείς της.

«Μερικές γυναίκες που έχω δουλέψει με την αίσθηση ότι δεν είχαν ακούσει, ή ο γιατρός δεν κατάλαβε την ανησυχία τους από όλες τις πλευρές - και γι 'αυτό η προσέγγιση νου-σώματος είναι τόσο χρήσιμη. Οι γυναίκες αισθάνονται πιο άνετα με το σώμα τους, και προσεγγίζουν τη σεξουαλική υγεία, χωρίς να αισθάνεται ντροπή ή ανικανότητα «, είπε.

Επίσης, έχει βιώσει πελάτες που φοβούνται να ρωτήσετε το γιατρό τους για πληροφορίες ή αισθάνονται την ανάγκη να πάρει άδεια για να εξερευνήσετε το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους. Η προσέγγισή της βάζει αυτούς τους πελάτες άνετα και τους επιτρέπει να θέτουν ερωτήσεις σχετικά με ευαίσθητα θέματα.

«Παίρνω αυτό επιβραδύνει και την κάλυψη του πελάτη όπου είστε στο. Μερικές φορές έχουμε μόλις αρχίσει, παρέχοντας ένα άνετο χώρο για την για να καταλάβω τι είναι αυτό. Τι είναι μεγάλος έρωτας; Τι είναι μια υγιής σεξουαλική ζωή; Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς συναίσθημα νίκησε και συγκλονισμένοι;», δήλωσε ο Δρ Τσάβες.

Ενδυνάμωση των ανθρώπων για να κερδίσει την οικειότητα που επιθυμούν

Συμβουλευτική σχέση μπορεί να είναι επωφελής για ζευγάρια, αλλά, συχνά, συνεδρίες αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν όλες τις πτυχές της σχέσης, και την οικειότητα μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλο θέμα για να πάει δίχως προορισμό.

«Ακούω ζευγάρια λέει,« Πήγαμε σε ζευγάρια θεραπευτή, και ποτέ δεν έφερε μέχρι το σεξ, και δεν ξέρω πώς να μιλήσω γι 'αυτό, αλλά έχει ένα θέμα και ένα εμπόδιο για αρκετό καιρό,»είπε.

Σεξουαλικές ανάγκες είναι απαραίτητη σε μια σχέση, αλλά συχνά να κρύβονται κάτω από το χαλί στο πρόσωπο του φαινομενικά μεγαλύτερα προβλήματα. Ο Δρ Τσάβες συνεργάζεται με τα ζευγάρια να ανοίξει τις γραμμές επικοινωνίας για την οικειότητα. Ως πιστοποιημένος θεραπευτής σεξ, που προσαρμόζει μια προσέγγιση για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες ενός ζευγαριού. Εξετάζει τόσο τις ψυχολογικές και φυσιολογικές παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλικότητα ενός ζευγαριού.

Ο Δρ Τσάβες διορθώνει επίσης τους μύθους και παρανοήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα, βοηθά τα ζευγάρια εντοπισμό των εμποδίων για την σεξουαλική ικανοποίηση, και παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση σε οικειότητα. Αυτή παρέχει ζευγάρια με τους πόρους, τα εργαλεία και τις δεξιότητες για να απολαύσετε ένα υγιεινό, επιβραβεύοντας τη σεξουαλική ζωή.

Sex Coaching προσφέρει λύσεις για συγκεκριμένα θέματα

Δεν είναι όλα τα σεξουαλικά ζητήματα χρειάζονται μακροχρόνια θεραπεία. Μερικές φορές τα ζευγάρια έχουν μια περιοχή ενδιαφέροντος διατήρησή τους από την επίτευξη της σεξουαλικής ικανοποίησης. Για θέματα όπως αυτά, ο Δρ Τσάβες προσφέρει καθοδήγηση σεξ.

«Coaching είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα υπηρεσίες στην πρακτική μου. Νομίζω ότι είναι επειδή οι άνθρωποι ψάχνουν για πιο εστιασμένη, βραχυπρόθεσμες λύσεις για τα θέματα τους «, είπε.

Η διαδικασία κατάρτισης αρχίζει με την αξιολόγηση και διαβούλευση από το τηλέφωνο.

«Έχω εξασφαλίσει στους πελάτες ξέρουν τι προπόνηση σεξ είναι και πώς λειτουργεί - είτε στο γραφείο είτε μέσω τηλεθεραπείας. Μετά την αξιολόγηση, θέτουμε στόχους, χρονοδιαγράμματα, και να κάνει μια δέσμευση για το έργο «, είπε.

Ο Δρ Τσάβες προσφέρει συμβουλές σε γραφείο, καθώς και καθοδήγηση τηλέφωνο για να δώσουμε στους πελάτες περισσότερες επιλογές.

Για τους περισσότερους πελάτες, προπόνηση το σεξ είναι μια εβδομαδιαία εμφάνιση, και ο Δρ Τσάβες συνήθως έχει να αφιερώνουν τουλάχιστον τέσσερις συνεδρίες για την αντιμετώπιση όλων των ανησυχιών τους. Coaching μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από τέσσερις έως 10 συνεδρίες, ανάλογα με τα θέματα, και ο Δρ Τσάβες παρέχει στους πελάτες της ένα σταθερό εκπαιδευτικό ίδρυμα για πρώτη φορά. Αυτή διαλύει κοινούς μύθους και λειτουργεί μέσα από μερικές από τις παρανοήσεις που μπορεί να έχουν. Έχει ακόμη και έχει πελάτες μιλούν για τους οποίους το παρελθόν θεραπεία δεν λειτούργησε.

Προπόνηση σεξ μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως στο Beverly Hills γραφεία της ή στο διαδίκτυο για τους κατοίκους της Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Ο Δρ Τσάβες προπονητές τους πελάτες σε απευθείας σύνδεση, επειδή θέλει να βοηθήσει τους περισσότερους ανθρώπους με αυτά τα θέματα - ειδικά εκείνοι για τους οποίους πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις δεν είναι εφικτές.

«Online προπόνηση φτάνει τους ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν τους πόρους στις κοινότητές τους. Είναι επίσης ευεργετικό για τους ανθρώπους που έχουν κοινωνικό άγχος για τη μετάβαση σε ένα γραφείο και συνάντηση με έναν ιατρό. Αναλύεται αυτά τα εμπόδια και να βοηθά τους ανθρώπους να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες από την άνεση του σπιτιού τους,»είπε ο Δρ Τσάβες.

Ο Δρ Τσάβες μπορεί να δημιουργηθεί ένα ισχυρό Αλλαγή

Ο Δρ Τσάβες έχει εξουσιοδοτηθεί πολλοί από τους πελάτες της να εργαστεί προς την κατεύθυνση υγιή, ικανοποιώντας σεξουαλική ζωή, και άρχισε την πρακτική της να καλύψει ένα κενό που είδε στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ευεξίας.

«Πήρα σε αυτόν τον τομέα, γιατί ένιωθα ότι υπάρχει πραγματική έλλειψη ενημέρωσης, εκπαίδευσης και υπηρεσιών γύρω από τη σεξουαλική υγεία. Είναι μια θέση που έχουν ανάγκη, και αισθάνομαι ευγνώμων και την τιμή να συνεργαστεί με ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα «, είπε.

Ένας από τους ασθενείς της, LD, μια γυναίκα στα τέλη της δεκαετίας του '50 της, αφηγήθηκε την εμπειρία της με τον Δρ Τσάβες, γράφοντας σε μια μαρτυρία: «Η θεραπεία με βοήθησε να εξομαλύνει τις ανησυχίες μου και μετακόμισε άποψή μου για τη σεξουαλικότητα σε μια ευρύτερη άποψη που περιλαμβάνει το ευρύ φάσμα της δημιουργικότητας έχω ήδη χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ, Δρ Τσάβες για να είναι τόσο ανοικτή σε μετατόπιση μακριά από το τυπικό ιατρικό μοντέλο της σεξουαλικότητας και μου έδωσε μια νέα, πλήρη εμπειρία.»

«Δουλεύω με πολύ λίγες οργανώσεις που δημιουργούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες γύρω από τη σεξουαλική υγεία. Ο ρόλος μου είναι να γεφυρώσει τα εμπόδια για να μιλάμε για το σεξ. Με τα προϊόντα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν και πώς μπορούν να ενσωματωθούν σε σεξουαλική ευεξία.»- Δρ Shannon Τσάβες, Licensed σεξ θεραπευτής και Κλινική Ψυχολόγος

Εκτός από την ιδιωτική πρακτική, ο Δρ Τσάβες και συνεργάζεται με άλλους οργανισμούς για να φέρει το μήνυμα της - και τεχνογνωσία - σε περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Δουλεύω με πολύ λίγες οργανώσεις που δημιουργούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες γύρω από τη σεξουαλική υγεία. Ο ρόλος μου είναι να γεφυρώσει τα εμπόδια για να μιλάμε για το σεξ. Με τα προϊόντα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν και πώς μπορούν να ενσωματωθούν σε σεξουαλική ευεξία «, είπε.

Ο Δρ Τσάβες σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες ομιλίες και εργαστήρια επικεντρώνεται γύρω από τη σεξουαλική ευεξία αυτό yearso που μπορεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να οδηγήσει την εκπλήρωση σεξουαλική ζωή.