Senior-dating.org: ένα συμπονετικό blog που συμβουλεύει τα ώριμα singles για online dating

14 Φεβρουαρίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Senior-Dating.orgis μια ολοκληρωμένη χρονολόγηση των πόρων και blog για singles στα χρυσά χρόνια της ζωής τους. Whenreturning στην σκηνή χρονολόγησης μετά από διαζευγμένες ή χήρες, ώριμη daters να βρείτε online dating είναι μια πρόκληση, και γι 'αυτό Kathy Damer ξεκίνησε ένα blog για να βοηθήσει peoplein αναζήτηση της συντροφικότητας και αγάπης. Σε Senior-Dating.org, γράφει στοχαστικό απαντήσεις σε ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε aboutsenior ρομαντισμό και χρονολόγηση με κατανόηση και ειδικός helpsreaders καθοδήγηση websites.Kathy για καλύτερη understandonline που χρονολογείται στον 21ο αιώνα της.

Σε herlate της δεκαετίας του '50, η Jane παντρευτεί έναν άντρα που αγάπησε βαθιά, νομίζοντας ότι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους πλευρά στην άλλη, CONTENTin την παρέα του άλλου. Ωστόσο, μέσα σε δύο μόνο χρόνια, είχε το πρώτο από μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια που θα έπαιρνε σιγά-σιγά τα πάντα που τον έκανε τον άντρα που αγάπησε.

load...

Jane στάθηκε δίπλα του για επτά χρόνια και παρακολουθούσε, ανήμπορος, η υγεία του επιδεινώθηκε. Μετά μέσαΣτο πέμπτο εγκεφαλικό επεισόδιο, όταν δεν αναγνωρίζεται πλέον τη σύζυγό του, τοποθετήθηκε σε μονάδα νοσηλείας, επειδή δεν μπορούσε πλέον να νοιάζονται γι 'αυτόν από τον εαυτό της.

Τώρα μόνο του στο σπίτι τους, Jane βρέθηκαν παρηγοριά witha χήρος που γνώρισε στο διαδίκτυο. Μίλησαν κάθε βράδυ για τον πόνο της απώλειας κάποιον αγαπητό σε αυτούς, και ενώ theirconversation της παρηγοριά, ένιωσε σύγκρουση για μια σχέση πρόσωπο με πρόσωπο - μετά από όλα, ήταν ακόμα μια παντρεμένη γυναίκα.

load...

Ήταν σε ένα σταυροδρόμι με καμία ιδέα ποιο είναι το σωστό πράγμα που κάνει θα ήταν, έτσι έγραψε στο Senior-Dating.org για βοήθεια.

Παρόλο που εργάζονται σε μια κοινότητα συνταξιοδότηση, Kathy Damersaw τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ανώτεροι daters.

«Θα εξακολουθούν να έχουν ανάγκες που είναι σημαντικά για εσάς,» Kathy Damer, Ιδρυτής της ιστοσελίδας, έγραψε πίσω. «Θα είναι ακόμα γεμάτη ζωή, και έχετε το δικαίωμα στην ευτυχία.» Ενθάρρυνε Jane για να ακολουθήσει την καρδιά της και να σκεφτείτε τι ο σύζυγός της θα ήθελα γι 'αυτήν.

load...

Από το blog της, Kathy συμβουλεύει πολλούς ηλικιωμένους, όπως η Jane, που γράφουν με ιδιαίτερα προβλήματα και προκλήσεις - κυρίως σε σχέση με online dating.

Senior-Dating.orgoffersemotional υποστήριξη και εμπειρογνωμόνων toanyone συμβουλές που αναζητούν συντροφιά ή romanceonline.Kathy, ο οποίος γράφει για και τρέχει το χώρο τον εαυτό της, δεν επικεντρώνονται σε μία μόνο πτυχή των ανώτερων χρονολόγηση, αλλά καλύπτει τα πάντα, από το πώς να εντοπίσετε απατεώνες για το πώς να πω ενηλίκων σας childrenyou're έτοιμη μέχρι σήμερα πάλι.

«Προτιμώ να διατηρήσει μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στο περιεχόμενο μου», μας εξήγησε. «Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν θετικότερη.»

Η ιστορία Kathy Damer: Μια «Οι άνθρωποι πρόσωπο» έγινε aDatingAuthority

Kathy είναι αμετανόητοι «προσώπων» - που αγαπά να μιλάμε με τους άλλους και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών μαζί τους. Πήρε το πτυχίο της στην κοινωνιολογία γιατί ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το πώς αλληλεπιδρούν.

Το 2002, έγινε ένα στέλεχος μάρκετινγκ σε theretirement και τη βιομηχανία ανώτερος φροντίδα, που εργάζονται πέντε έως έξι ημέρες την εβδομάδα για να γνωρίσετε τους ανθρώπους καλύτερα. «Προς μεγάλη χαρά μου, έχω αναπτύξει αυτές τις απίστευτες δεσμούς με πολλούς από τους κατοίκους wholived στην κοινότητα», είπε.

Kathy γίνονται γρήγορα φίλοι και σύντομα είχε επισκέπτες που έρχονται να την κάθε μέρα για συμβουλές σχετικά με τη σχέση ή οικογενειακά ζητήματα τους. Προς έκπληξή της, βρήκε ένα πολύ ρομαντισμό και το δράμα μπορεί να συνεχιστεί σε κοινότητες συνταξιοδότηση, και ένιωσε ηλικιωμένους που χρειάζονται κάποια βοήθεια με τη χρονολόγηση, ειδικά με την άνοδο του online dating.

Senior-Dating.org είναι μια αξιόπιστη χρονολόγηση των πόρων για τους ηλικιωμένους με ερωτήσεις σχετικά με online dating.

Με βάση onher από πρώτο χέρι την εμπειρία που εργάζονται με τους πρεσβυτέρους, αποφάσισε να buildher δική του ιστοσελίδα, Senior-Dating.org, να είναι ένα κομβικό σημείο της διορατική έκανε και Don'ts για ώριμα άτομα που χρονολογούνται στη σύγχρονη εποχή.

«Για μένα, ήταν η πιο ικανοποιητική εμπειρία. Ήταν δεύτερη οικογένεια μου,»Kathy είπε συμπονετικά. «Είμαστε όλοι γήρανσης είτε μας αρέσει είτε όχι -. Έτσι έχω ένα ολόκληρο νέο σεβασμό και την εκτίμησή του για τη γήρανση μας»

Κάθε Senior-Dating.org άρθρο βασίζεται στην ερώτηση ενός πραγματικού ατόμου

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται Senior-Dating.org σε αναζήτηση της καθοδήγησης. Η πλειοψηφία του κοινού έχει την τάση να κυμαίνονται από theirlate '50 toearly της δεκαετίας του '80, αλλά Kathy είπε ότι υπάρχουν κάποια ενήλικα παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν την ημερομηνία ανώτερη μητρική εταιρεία (ες).

Kathy επιτρέπει readershipinfluence της και directthe topicsof θέσεις της. Γράφει άρθρα και απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες που βρίσκει στο inbox της. Έχει ενθαρρύνει τους αναγνώστες της να την πυροβολήσει ένα e-mail, χρησιμοποιώντας το Senior-Dating.org φόρμα επικοινωνίας, οποιαδήποτε στιγμή.

«Αγαπητοί Kathy, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.... Μπορείτε πραγματικά παρέχουν μια αναγκαία υπηρεσία με την παροχή συμβουλών.» - Fred W., ένας αναγνώστης της Senior-Dating.org

«Μερικές φορές παίρνω μερικά πολύ ενδιαφέροντα γράμματα - και μερικά πραγματικά σπαρακτική αυτά, πάρα πολύ», είπε. «Το περιεχόμενο του ιστοτόπου μου προέρχεται από τους ίδιους τους αναγνώστες. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παίρνω υπαγορεύουν τα άρθρα που γράφω.»

Η θετική responsesKathy λαμβάνει καθημερινά την εμπνέει για να κρατήσει το γράψιμο των άρθρων και την επέκταση του χώρου.

«Ανώτερος χρονολόγηση έχει πραγματικά απογειωθεί, όπως αποδεικνύεται από το ποσό των σχολίων έχω στην περιοχή μου», εξήγησε, «έτσι τα πράγματα έχουν μόλις μεγαλώσει φυσιολογικά όλα αυτά τα χρόνια.»

Ζευγάρι αναγνώστες να βρουν κοινό-SenseTipson Πώς να Ημερομηνία σε απευθείας σύνδεση

Kathy ζήτηση meetsa μεταξύ των παλαιότερων γενεών για το καλό, γειωμένη συμβουλές για online dating. Senior-Dating.org παρέχει συμβουλές για την ασφάλεια για την οργάνωση μιας πρώτης συνάντησης , καθώς και ανώτερα χρονολόγηση συνομιλίας δεν-νος να κάνουν online dating λιγότερο intimidating.For χρόνια, αυτή είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης λειτουργίας του site για καθαρή πάθος και την τεχνογνωσία (με το περιστασιακή τεχνική υποστήριξη από το σύζυγό της).

Το κλειδί είναι η ενσυναίσθηση, είπε. «Θα προσπαθήσουμε να φανταστείτε τον εαυτό σας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα και πώς θα αντιδράσει - είναι με κατανόηση,» εξήγησε. «Πιστεύω ότι οι καλύτερες απαντήσεις προέρχονται από την τοποθέτηση τον εαυτό μου στη θέση τους και πλησιάζει κάθε κατάσταση από την καρδιά.»

«Ακούω από έναν αριθμό ανθρώπων που μοιράζονται σε απευθείας σύνδεση ιστορίες που χρονολογείται την επιτυχία τους, η οποία είναι πολύ ικανοποιητικό και αποδεικνύει ότι online dating μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει.» - Kathy Damer, Ιδρυτής της Senior-Dating.org

Σε καλά-αιτιολογημένη άρθρα, μιλά απευθείας toher αναγνώστες σαν να ήταν συμβουλεύει ένα φίλο. Παίρνει ένα ενδιαφέρον για την ευημερία και την ευτυχία των αναγνωστών της, και ότι από την εξέταση λάμπει μέσα από γραπτά της.

«Θα τους ζητήσει πολλές φορές να ερχόμαστε σε επαφή, γιατί πραγματικά θέλουν τους κατάσταση να βελτιωθεί», είπε ο Kathy. Εκείνη δεν δημοσιεύει όλη την αλληλογραφία της με τους ηλικιωμένους, διατηρώντας ένα ορισμένο επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, αλλά απαντά πάντα όποιον την comesto για βοήθεια.

Kathy ανοίγει το δρόμο για την Αγάπη (σε οποιαδήποτε ηλικία) για τους αναγνώστες της

Για ώριμη singles, χρονολόγηση μπορεί να είναι περίπλοκη. Μερικές φορές υπάρχουν ενήλικα childreninvolved ή την ιδιωτική ζωή ανησυχίες - orsometimes ένα θέμα υγείας που σχετίζονται μπορούσε να κατέχει κάποιος πίσω από το να έχουν μια πραγματικά ικανοποιητική σχέση. Kathy που αποσκοπούν στην απλούστευση ότι μεγάλος άγνωστος με Senior-Dating.org, και η ανταπόκριση ήταν σε μεγάλο βαθμό θετική.

«Ακούω από έναν αριθμό ανθρώπων που μοιράζονται σε απευθείας σύνδεση ιστορίες που χρονολογείται την επιτυχία τους,» Kathy μας είπε, «η οποία είναι πολύ ικανοποιητικό και αποδεικνύει ότι online dating μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει.»

Χάρη στο blog Kathy του, ανώτερος daters να μάθετε περισσότερα για τα online dating, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να συνδεθείτε και να αρχίσει το φλερτ. Στην τοποθεσία, singles βρουν σταθερή ενθάρρυνση για να τους καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του ρομαντισμού. Είτε είστε διστακτικοί στο να βυθίσει πίσω στην αγάπη, λόγω της δύσκολης κατάστασης (όπως η Τζέιν) ή είστε ανησυχούν για encounteringscammers σε απευθείας σύνδεση, Senior-Dating.org μπορεί να βοηθήσει.

«Μου αρέσει να τρέχει το site και είμαι πολύ πάθος γι 'αυτό», είπε. «Η ανατροφοδότηση παίρνω όλα αξίζει τον κόπο κάνει.»