Σε mylovelyparent, οι γιοι και οι κόρες δημιουργούν το προφίλ χρονολόγησης για τον γονέα τους

29 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: myLovelyParent είναι ένα dating site withan αρχική υπόθεση. Εμπνευσμένο από την αγάπη ενός γιου για τη μαμά του, αυτό sitelets τα παιδιά είναι το ένα να υπογράψουν για λογαριασμό των γονιών τους, δημιουργώντας το προφίλ και τη σύσταση αγώνες. Μέσα από theemotional υποστήριξη και τεχνολογική υποστήριξη των δικών τους γιους και τις κόρες, τα μέλη μπορούν να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι σε ένα φιλικό και ασφαλές δικτυακό τόπο που με τις δικές τους ανάγκες.

Από το σπίτι του στην Αγγλία, ο Matt Connolly appearson Skype για να συνομιλήσετε μαζί μας σχετικά με την ιστοσελίδα του, myLovelyParent.Because της διαφοράς της ώρας, είναι νύχτα γι 'αυτόν. Έχει ήδη ένα βράδυ τρέχει και είναι έτοιμος να μαγειρέψουν το δείπνο. Μια γάτα κάθεται κουλουριασμένος δίπλα του. Το όνομά της είναι Kitty, μας λέει. «Δεν είναι τρομερά πρωτότυπο,» καγχάζει, άπραγοι ξύσιμο πλάτη της.

load...

Απλά κοιτάζοντας ματ, μπορείτε να πείτε ότι είναι το είδος του άντρα μια μαμά αγαπά να καυχηθεί για - τους φίλους, τους γείτονες, τους ταμίες, και οποιοσδήποτε άλλος που έρχεται σε επαφή με. Για καλό λόγο, πάρα πολύ. Στην κορυφή της beingstudiouslypolite και όχι συχνά χαρούμενα, αυτός είναι επίσης ένας καταξιωμένος αυτο-μίζα στο online dating βιομηχανία.

Είναι πολύ γειωμένο στη συνομιλία μας, σεμνά εξηγεί πώς δημιούργησε μια ολόκληρη ιστοσελίδα, επειδή ήθελε να βοηθήσει τη ζωή την αγάπη της μητέρας του.

load...

Ναι, καλή τύχη ενός ανεβάζοντας αυτή την ιστορία για την Ημέρα της Μητέρας.

Motivatedby μια πρόταση από τη μαμά του, Matt έχτισε ένα dating site που θα διευκολύνει μια παλαιότερη γενιά σε online dating. Σε myLovelyParent, τα παιδιά δημιουργούν προφίλ theirparent και ευνοούν έτσι την μαμάδες και μπαμπάδες τους για να βρουν την αγάπη σε απευθείας σύνδεση.

Καλλιέργεια οργανικά από το μηδέν, myLovelyParent διαθέτει σήμερα πάνω από 10.000 βάση χρηστών μελών που το ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι γρήγορα expandingthroughout τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιρλανδία και τη Νότια Αφρική. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο γίνεται, όμως, την προέλευσή του θα είναι πάντα μια προσωπική υπόθεση μεταξύ δύο ανθρώπων.

load...

«Είναι απλά μια πολύ γλυκιά ιστορία για μένα και τη μαμά μου», λέει για το πώς ξεκίνησε η ιστοσελίδα.

Καλές προθέσεις ενός γιου να μετατραπεί σε δημοφιλή online dating site

Ματ έχει workedin την ψηφιακή βιομηχανία από τις αρχές του '20. Η εμπειρία του και η τεχνογνωσία είχε μόλις τον αναρωτιέστε τι νέο χώρο που θα μπορούσε να δημιουργήσει στο διαδίκτυο.

Δεξιά από το ρόπαλο, online dating κατέλαβε το ενδιαφέρον του. Ο believedthis ήταν μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες για να βοηθήσει τους ανθρώπους και να συμβάλει στην κοινωνική καλό. «Ήμουν πολύ έντονος». Ο παύσεις ως Kittyjumps επάνω στο γραφείο του. Γέλιο, συνεχίζει, «θα ήταν πρόθυμοι να βρείτε μια διαδρομή στο online dating χώρο.»

Ματ Connolly άρχισε myLovelyParent για να βοηθήσει τη μητέρα του να βρει την αγάπη σε απευθείας σύνδεση.

Το 2012, που κάθεται στο τραπέζι με την οικογένειά του, έτυχε να εμφανιστεί online dating με τη μαμά του. «Είναι το είδος του γέλασε, λίγο αγνοεί τι πραγματικά σημαίνει,» θυμάται. Μια ανύπαντρη στα 60 της, δεν χρησιμοποιείται για να στρέφονται προς το διαδίκτυο για λύσεις στην πραγματική ζωή. «Δεν είναι εκείνης της γενιάς, αλλά στη συνέχεια είπε« Εσύ τι λες να με βοηθήσει να βρείτε ιππότης μου στο λάμποντας τεθωρακισμένο;»

Μια λάμπα πήγε μακριά. Ακούγοντας μαμά του, κατάλαβε πως υπήρχαν πολλά εμπόδια γι 'αυτήν - και ομάδες ηλικιών της - όταν πρόκειται για online dating. Οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι πολύ περίπλοκο, πολύ νέοι, ή απλά πάρα πολύ τρομακτικό για να είναι κατάλληλο γι 'αυτήν, και δεν ήξερε πώς να ξεκινήσετε.

Όπως κάθε υπάκουος γιος ήταν, Matt πήρε την ευθύνη να την βοηθήσει. Κατά την άποψή του, ο ρόλος των παιδιών είναι να ενθαρρύνει τους γονείς να γίνουν κοινότητες μέρος ofonline χωρίς φόβο ή επιφύλαξη.

«Είμαστε τεράστια πρέσβεις και τους οπαδούς του online dating,» λέει για τη νεότερη γενιά.

Matt είχε την ιδέα να αφήσει το γιο ή την κόρη να είναι αυτός που θα δημιουργήσει dating προφίλ ενός γονέα. Μια invitewouldthen besent στη μητρική να ενταχθούν σε αυτό το παιδί-εγκεκριμένες χρονολόγηση λεωφόρο. Ως διαμεσολαβητής και ψήφο εμπιστοσύνης, αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς η ώθηση που ο μόνος γονέας θα πρέπει να βάλουν τον εαυτό τους εκεί έξω.

Μερικά δημοφιλή sites που έχουν ήδη allowedmaking μια φόρα προφίλ και μόνο φίλος, αλλά όχι για τους γονείς ειδικά. Matt αποφάσισε ότι θα είναι ο ένας να εκμεταλλευτώ αυτή την διαγενεακή έννοια και να την κάνει πραγματικότητα.

Σε Σύνδεση ερωτικές σχέσεις, myLovelyParent Βοηθά επίσης τις σχέσεις γονέων-παιδιών

Από το ξεκίνημά της, myLovelyParent ήταν μοναδική. Από την κατοχή το παιδί να τον εκκινητή, αποτελούσε μια γέφυρα εμπιστοσύνης μεταξύ γονέα και την ιστοσελίδα, εγκαινιάζοντας singles σε ασφαλή onlinenetworking.

Πλέον, ως υποπροϊόν του πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα, actuallyimproves myLovelyParent και εμπλουτίζει το παιδί-γονέα σχέσεις.

«Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι η αξία των λέξεων που τα παιδιά γράφουν,» Matt λέει, εξηγώντας πώς όπως δωρεάν συναισθήματα πάρα πολύ συχνά πάει σιωπηλή, ακόμη και μεταξύ των στενή οικογένεια.

Αυτός είδε τον αντίκτυπο αυτής από πρώτο χέρι. Μετά δημιούργησε το προφίλ της, hismom ήθελε να ανοίξει την πρόσκληση σε άτομο μαζί του. Έτσι, στην επόμενη επίσκεψή της, κάθισε δίπλα γιο της όταν είδε το προφίλ myLovelyParent της για πρώτη φορά, μέσα από την ανάγνωση έπαινο του γιου της με μια πλήρη καρδιά.

«Παρακολουθώντας την διαβάσετε το αντίγραφο που είχα γράψει, είδα δάκρυα τρέχουν κάτω από τα μάτια της. Ειλικρινά, δεν είχε εκφράσει ποτέ ότι στη δική μου μαμά, το οποίο είναι απίστευτο «, είπε.

Όταν ένα παιδί δημιουργεί ένα προφίλ, θα έχουν την ευκαιρία να πούμε τι κάνει η μητρική τους ειδικούς.

Είδε το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει ξανά και ξανά. Θυμάται ένα συγκινητικό σημείωμα προς αυτόν από μια καναδική γυναίκα που είχε προσχώρησαν πρόσφατα myLovelyParent. Είχε ζητήσει δεκαεννέα ετών γιο της να την υπογράψει, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο πρόθυμοι να βοηθήσουν ή έτσι λαμπερό στη σύστασή του για τη μητέρα του.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έγραψε -! Είμαι τόσο συγκινημένος από τη μαρτυρία του για μένα, που δεν θα είχε συμβεί χωρίς εσάς», γράφει, συνεχίζει, «Σας ευχαριστώ για την έναρξη αυτού του site! Ακόμα και αν δεν πληρούν έναν σύντροφο, αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα να ακούσω την άποψη του γιου μου από μένα. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητη.»

Ματ παίρνει λίγο πνίγηκε μέχρι να μας πει σχετικά με αυτό το συγκινητική ιστορία. «Το έγραψε τόσο όμορφα, και αυτό σημαίνει τόσα πολλά για αυτήν,» λέει χαμογελώντας, «που ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο πράγμα.»

MyLovelyParent είναι παιδί-Built και η μαμά-Εγκρίθηκε

Δημιουργήθηκε με τις ιδιαίτερες ανάγκες των γονέων κατά νου, myLovelyParent εξυπηρετεί audience.When της οικοδόμησης του χώρου, Ματ κοίταξε συνεχώς να thoughts.He του momfor της θα ρωτήσω πώς αισθάνθηκε aboutdifferentaspects του site andthenfigure τον καλύτερο σχεδιασμό με βάση τη γνώμη της. «σε μια ευρύτερη έννοια, όλη η περιοχή έχει μαμά-δοκιμαστεί», λέει.

Όταν ρωτήθηκε για έναν αλγόριθμο αντιστοίχισης ή πιθανές λειτουργίες αναζήτησης, η μαμά του είχε μια διορατική πρόταση. Ματ εξηγεί, «Είπε,« Τι θα ήθελα είναι αν, όπως ο γιος μου, θα μου συστήσει οι άνθρωποι θα πρέπει να δούμε.»

Sontook της αυτή η ιδέα και έτρεξε μαζί του, δημιουργώντας μια λειτουργία όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν matchmakerbybrowsing μέσω προφίλ και την επιλογή αυτών των γονιών τους για να see.Kids μπορεί να κάνει υποδείξεις αγώνα, αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν? Αυτό που έμεινε μέχρι το γονέα.

«Παρακολουθώντας την διαβάσετε το αντίγραφο που είχα γράψει, είδα δάκρυα τρέχουν κάτω από τα μάτια της, εγώ πραγματικά δεν είχε εκφράσει ποτέ ότι στη δική μου μαμά, η οποία είναι απίστευτη.» - Matt Connolly, Ιδρυτής της myLovelyParent

Ενώ ορισμένοι χρήστες θέλουν ανεξαρτησία, άλλοι χρειάζονται περισσότερο το χέρι εκμετάλλευση μέσω της ψηφιακής περιπέτειες. Για το τελευταίο, myLovelyParent έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όπου ένα παιδί μπορεί να ενημερώνεται κάθε φορά που το προφίλ της μητρικής παίρνει ένα μήνυμα. Το παιδί δεν μπορεί να διαβάσει το μήνυμα, αλλά μπορεί να αφήσει ένας γονέας ξέρει τι να κάνει το επόμενο (π.χ., «Γεια σου, μαμά, ελέγξτε το email σας»).

Αναπόσπαστο στην περιοχή είναι το γεγονός ότι οι γονείς τελικά επιλέξετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Το παιδί δημιουργεί το προφίλ, ίσως υποστηρίζει μερικές πιθανές αντιστοιχίες, και στη συνέχεια είναι στο χέρι του γονέα για να περάσουν από τη συνηθισμένη online dating εμπειρία. Χωρίς πίεση email πρόσκλησης myLovelyParent μπορεί να γίνει αποδεκτή ή να απορριφθεί.

Μια φιλική προς το χρήστη και ασφαλή χρονολόγηση ιστοσελίδα για τις ηλικιωμένες Δημογραφικά

Δεν είναι όλοι οι γονείς είναι τεχνολογίας μυαλό. Τα παιδιά γνωρίζουν αυτό καλύτερα από τον καθένα. Για το λόγο αυτό, myLovelyParent έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο στη usefor οποιαδήποτε ψηφιακή επίπεδο άνεσης.

Αυτό websitefosters ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για τους χρήστες τεχνολογίας που απεχθάνονται τους. Η ομάδα ελέγχει κάθε προφίλ για να διασφαλιστεί ότι η περιοχή κατοικείται από μόνο καλοί άνθρωποι.

Με τη βοήθεια του παιδιού τους, μόνο ενήλικες συμμετάσχουν με ενθουσιασμό ένα έτοιμο online dating κοινότητα.

Επειδή την εγγραφή απαιτεί πληροφορίες δύο ανθρώπων (και οι δύο παιδιών και γονέων), myLovelyParent μπορεί να ελέγξει δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στυλ γραφής, διευθύνσεις IP, και τις online δραστηριότητες. Αυτή η διπλή εγγραφή του επιτρέπει η teamto πιο εύκολα και γρήγορα επιτόπου δόλια δραστηριότητα.

Οι διαχειριστές του site λάβουν επίσης εκθέσεις σχετικά με τις πρακτικές spamming. Αυτές οι χρήστες σημαία αμέσως για την προστασία των χρηστών.

«Έχουμε χτισμένο σε πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας,» ο ιδρυτής μας λέει.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον: Επέκταση του myLovelyParent Μάρκα

Παρόλο που κατά κύριο λόγο έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή, Matt γνωρίζει ότι hisuser basehas τη δυνατότητα να αυξήσει greatlyover χρόνο. Στα επόμενα χρόνια, που ψάχνει να αυξηθεί μελών - ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου λέει ότι υπάρχει περισσότερο από μια όρεξη για αυτό το είδος της ιστοσελίδας.

MyLovelyParent βοήθησε συνδεθείτε ανύπαντρες μητέρες με ενιαία μπαμπάδες μέσα από την καλοσύνη των παιδιών τους.

Ελπίζει επίσης να πάρετε περισσότερες μπαμπάδες υπογράψει, διότι οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες σήμερα τρία προς ένα.

Με την ανάπτυξη της εταιρείας του στο μυαλό, Matt είναι έτοιμη να κάνει μια ενεργή επένδυση σε αυτό το μυθιστόρημα dating site, άντληση κεφαλαίων για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική, λεπτή, και χρήσιμη για μόνο τους ενήλικες.

Από υπάκουος γιος στην υπεύθυνη επιχειρηματίας, ο Matt οδηγείται από την επιθυμία να φέρει ομοϊδεάτες singles μαζί σε έναν ασφαλή χώρο. Όπου ότι το αυτοκίνητο οδηγεί - αυτός έπαιξε με την ιδέα της myLovelyKid, για παράδειγμα - αυτός είναι πρόθυμος να εξελιχθεί το εμπορικό σήμα myLovelyParent στην πιο χρήσιμο εργαλείο μπορεί να είναι.

Τελικές σκέψεις

myLovelyParent έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα μέσα από τη φροντίδα και τη συμπόνια των παιδιών που θέλουν να βοηθήσουν τους γονείς τους βρείτε love.Week στην εβδομάδα, νέες σχέσεις ανθίζουν και επιτυχίες έρχονται ρίχνει σε. Matt χαμόγελα όπως ο ίδιος μας λέει, «Είμαστε τώρα σε αυτό το στάδιο όπου παίρνουμε γάμοι που προέρχονται μέσα και όλα αυτά πολύ χαριτωμένο ιστορίες.»

Κάθεται στο τραπέζι με την οικογένειά του χρόνια πίσω, founderdidn't του δικτυακού τόπου ξέρουν πού αίτημα ρελαντί η μαμά του θα τον οδηγήσει. Το μόνο που ελπίζει να βοηθήσει her.Today, μόνο parentswho δεν θα ανταποκριθεί διαφορετικά μπορεί να κάνει μια πραγματική σύνδεση στο διαδίκτυο, χάρη στην ακλόνητη αφοσίωση ενός καλού γιου.

«Είναι πραγματικά πανέμορφο,» Matt λέει για την επιτυχία της ιστοσελίδας, «και νομίζω ότι η μαμά μου είναι πολύ περήφανος για αυτό.»