Romeo: πώς το # 1 γκέι συνομιλίας χρονολογώντας περιοχή χτίζει ένα ακόλουθο μέσω της φιλίας και της αγάπης

23 Φεβρουαρίου 2019

Σύντομη έκδοση: ROMEO είναι το μεγαλύτερο online dating πλατφόρμα για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες στην Ευρώπη και εξυπηρετεί πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα, που ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια, βοηθά τους άνδρες όλων των ηλικιών να βρείτε τις σχέσεις που ζητούν - είτε πρόκειται για έναν εραστή, σύντροφο ή φίλο. Αποτελεσματικότητα ROMEO πηγάζει από διεθνείς υπαλλήλους της, καθένας από τους οποίους φέρνει μια μοναδική άποψη για τη δημιουργία μια διαισθητική χρονολογείται πλατφόρμα. Σήμερα, ROMEO έχει 2,5 εκατομμύρια χρήστες και δραστηριοποιείται στην υπεράσπιση, την αιμοδοσία, σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις LGBTI - αλλά δεν έχει γίνει ακόμα. Η πλατφόρμα ανάπτυξης περισσότερους τρόπους για Ρωμαίου να κτίσουν κοινότητες των ομοϊδεατών τους λαούς σε όλο τον κόσμο. Η χρήση του δικτυακού τόπου της τεχνολογίας για να βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους άνδρες βρίσκουν τις φιλίες και την αγάπη σε όλο τον κόσμο κάνουν ROMEO μας # 1 γκέι συνομιλίας που χρονολογείται ιστοσελίδα.

Ως το μεγαλύτερο gay dating site στην Ευρώπη, ROMEO έχει βοηθήσει πολλά από τα μέλη της, αποτελούν σημαντικές συνεργασίες.

Liam και Raphael συναντήθηκαν στο Βερολίνο το 2014 μέσω της πλατφόρμας. Liam, ένας Άγγλος χορευτής, ήταν επιφυλακτικοί για την εύρεση «το ένα,» αλλά όταν συνάντησε Raphael, έναν Γερμανό εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών, που αμέσως κλικ.

load...

«Λίγο πάνω από τέσσερα χρόνια στο ROMEO, γνώρισα τον άντρα μου κατέληξα να παντρευτεί τον Αύγουστο του 2017», δήλωσε ο Liam. «Από την πρώτη κιόλας ημέρα μας στο Βερολίνο, πέσαμε όλο και πιο βαθιά στην αγάπη μεταξύ τους, βιώνουν ένα είδος σχέσης που ποτέ δεν γνώριζε υπήρχε.»

Αλλά ο Liam και Raphael είναι σχεδόν η μοναδική ιστορία επιτυχίας ROMEO έχει βοηθήσει εγγραφής. Μετοχές blog ιστορίες αγάπης ROMEO από πολλούς άλλους χρήστες για να βοηθήσει στην προώθηση διστακτικοί daters να βγούμε και να βρουν το δικό τους ειδικό κάποιος.

load...

«Ένα από τα αγαπημένα μας θέματα στο blog μας, είναι ιστορίες αγάπης, και συχνά λαμβάνουν επιστολές από Ρωμαίος ευχαριστώντας μας τους φέρει σε επαφή», δήλωσε ο Gui Bosselaers, Γενικός Διευθυντής Marketing ROMEO του. «Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να έχετε κάποιον να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους.»

ROMEO συνδέει ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών με τους άλλους που ψάχνουν για την αγάπη, τη φιλία, ή μιας κοινότητας.

ROMEO, η οποία είναι διαθέσιμη για υπολογιστές και κινητά, έχει επίσης βοηθήσει τους χρήστες του χτίσει άλλους τύπους συνδέσεων - συμπεριλαμβανομένων και φιλίες.

load...

«Είτε πρόκειται για συνάντηση αγώνα σας, το γάμο, που καθιστά δυνατή για να μπορείτε να βρείτε την αγάπη, ή απλά να κάνει τις επαφές σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία, απολαμβάνουμε ακρόαση σχετικά με το πώς έχουμε βοηθήσει ενώνει τους ανθρώπους», δήλωσε ο Gui. «Μαρτυρίες μας λένε ότι κάνουμε κάτι σωστά.»

Ιδρυτής ROMEO του Jens Schmidt ήρθε με την ιδέα για την πρώτη συνάντησή και χρονολογείται πλατφόρμα για τους ομοφυλόφιλους άνδρες μετά συνειδητοποιώντας ότι δεν ήξερε πώς να συναντήσει άλλους ανθρώπους σαν τον εαυτό του, ενώ ο ίδιος ήταν σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

«Ενώ ταξιδεύουν, Jens συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε ένα έξυπνο χρονολογείται πλατφόρμα για να συναντήσετε άλλους γκέι άντρες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Gui. «Τώρα, περισσότερο από 15 χρόνια αργότερα, είμαστε καθιστώντας το εύκολο να συναντηθούν ομοϊδεάτες τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. ROMEO είναι προσιτή σε όλους, δεν έχει σημασία όπου ζείτε ή τι ψάχνετε.»

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να κρατήσει τις συνομιλίες πρόκειται μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών - είτε είναι μέσα από φωτογραφίες, βίντεο ή μηνύματα - που είναι whyROMEO είναι μας # 1 γκέι συνομιλίας που χρονολογείται ιστοσελίδα.

Μια ταλαντούχα ομάδα Κάνει αυξηθεί το Προϊόν

Ακόμη και με τόσες πολλές online dating πλατφόρμες που διαθέτει queer άνδρες, ROMEO συνεχίζει να διαφοροποιηθεί από άλλες επιλογές.

Gui Bosselaers, Γενικός Διευθυντής Marketing ROMEO, δήλωσε ο πολιτισμός γραφείο οδηγείται από την ποικιλομορφία.

Ένας τρόπος για να το καταφέρνει αυτό είναι μέσα από μια ταλαντούχα ομάδα των διεθνών επιτελικά στελέχη που κρατούν τα δάχτυλά τους για τον παλμό του τι daters στην ομοφυλοφιλική κοινότητα επιθυμία.

«Είμαστε μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων με έδρα το Άμστερνταμ και το Βερολίνο. Μερικοί από εμάς είναι πιο δημιουργικοί, ενώ άλλοι είναι πιο nerdy και θυμώδης,»δήλωσε ο Gui. «Κουλτούρα γραφείο μας στηρίζεται στις διαφορετικές απόψεις των συναδέλφων μας φέρει σε αυτό.»

Γραφείο ROMEO και το μερίδιο πλατφόρμα της μια αποστολή: να φέρει μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων μαζί. Η αποστολή εμπνέει την αφοσίωση του χρήστη, το οποίο είναι ένα άλλο κλειδί για την συνέχιση της επιτυχίας ROMEO του.

«Πολλοί από τους χρήστες μας, είναι μαζί μας εδώ και χρόνια - ορισμένοι μάλιστα από την αρχή - και αποτελούν την πλειοψηφία των πελατών μας σε καθιερωμένες αγορές στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα, μεταξύ άλλων,» δήλωσε ο Gui. «Ξέρουν το προϊόν πολύ καλά.»

Οι δυνατότητες Απλοποιήστε συναντήσεις για μέλη ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανς ανδρών

Μεγάλο μέρος της μακροπρόθεσμης αφοσίωσης του site και συνέχισε στέλεχος δημοτικότητα από εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά της πλατφόρμας - καθώς ανταποκρίνεται εφαρμογή για κινητά του.

«Έχουμε μια απλή διαδικασία εγγραφής που επιτρέπει να είναι σε απευθείας σύνδεση σε μόλις λίγα λεπτά. Το προϊόν μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, και όλοι τους έχουν αναπτυχθεί για να κάνουν την εύρεση των καλύτερων αγώνων για τους χρήστες μας, όσο το δυνατόν ευκολότερη «, δήλωσε ο Gui.

Τα φίλτρα ROMEO επιτρέπουν στους χρήστες να περιορίσετε την πισίνα των εταίρων που θα θέλατε να συναντήσετε συμπληρώνοντας ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους. Η λειτουργία αναζήτησης hashtag που βασίζεται βοηθά daters περιορίσουν περαιτέρω τις επιλογές τους.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τα παιχνίδια γρήγορα μέσα από το κινητό app ROMEO, ακόμη και ενώ ταξιδεύετε.

Όλα τα ζευγάρια γίνονται σε επίπεδο χρήστη, και ROMEO βάζει τα μέλη της που είναι επιφορτισμένες με κάθε πτυχή της εμπειρίας τους - από που ταιριάζουν στην επίτευξη και πέρα. Για να αποφευχθεί η επανάληψη των ανεπιτυχών ταξίδι Jens' στο Λονδίνο, οι χρήστες μπορούν να βρουν ομοϊδεάτες φίλους ή συνεργάτες ενώ ταξιδεύετε.

«Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να δημοσιεύσετε το δρομολόγιό σας και το προφίλ σας θα εμφανιστούν στην πόλη προορισμού ή πόλεις σας», είπε ο Gui.

Οι χρήστες εκτιμήσουν επίσης τα συστήματα ασφαλείας της πλατφόρμας έχει στη θέση του. Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του, QuickShare, είναι ένα ιδιωτικό άλμπουμ που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους με άλλους χρήστες.

Για πρόσθετη ασφάλεια, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν τις φωτογραφίες τους σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, που τα καθιστά απρόσιτα σε όλη την πλατφόρμα. ROMEO χρησιμοποιεί και άλλες μεθόδους για να διατηρήσει τη φόρμα επικοινωνίας πιο ασφαλή.

«Τα δικαιώματα φωτογραφία διαρκέσει μόνο για 60 λεπτά πριν από την πρόσβαση δεν είναι πλέον δυνατή. Είναι ένας άλλος τρόπος για να κρατήσει τις εικόνες σας λίγο πιο ασφαλή «, δήλωσε ο Gui.

Ειδικά σε λιγότερο κοινωνικά αναπτυγμένες χώρες όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη ή αποδοκιμάζεται, χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως QuickShare ή video chat, προσφέρει στους χρήστες την ειρήνη του μυαλού.

«Από την κινητή συσκευή σας, μπορείτε να συνομιλήσετε με κείμενο ή χρησιμοποιήστε video chat προτού να συναντηθούμε», δήλωσε ο Gui. «Βίντεο chat είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό αν ζείτε σε μια περιοχή όπου συνάντηση με ανώνυμους ανθρώπους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Η ασφάλεια είναι κρίσιμη, αλλά είναι ασφαλέστερο να μην χρειάζεται να είναι βαρετή. Video Chat είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς προχωρούμε σε αυτή τη πραγματικότητα.»

Κτίριο της Κοινότητας σε μικρές πόλεις, διεθνώς, και ανάμεσα

Αν και επιτυχημένη στη διευκόλυνση χρονολόγηση, ROMEO έχει επίσης προχωρήσει σε βοηθώντας τους άνδρες να κάνουν φίλους σε κύκλους queer. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη όταν ζουν έξω από τις μεγάλες πόλεις.

«Γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι ζει σε μια μεγάλη πόλη με έναν τόνο των επιλογών να επιλέξουν από, και δεν είναι πολλοί άνθρωποι περπατούν γύρω με ένα σημάδι λίστα συμφέροντα ή τα χόμπι τους, είτε», δήλωσε ο Gui.

Σε απάντηση, ROMEO σχεδιάζει να αναπτύξουν ένα χαρακτηριστικό Ομάδες που θα βοηθήσουν τους χρήστες του να κάνουν φίλους. Ο στόχος είναι να φέρει ομοϊδεάτες μέλη της gay κοινότητας μαζί σε κοινά συμφέροντα.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσετε ομάδες με βάση τα συμφέροντά τους ή να δημιουργήσετε μια ομάδα της δικής τους, εάν δεν μπορούν να βρουν ένα.

Δυνατότητες αναζήτησης ROMEO για να είναι εύκολο για τους χρήστες να βρουν ομοϊδεάτες τους ανθρώπους κοντά τους.

«Οι ομάδες είναι σαν τις γειτονιές και τους συλλόγους εντός της κοινότητάς μας για να βρείτε άλλους που μοιράζονται τα πάθη σας», δήλωσε ο Gui.

Εκτός από φέρνοντας τους φίλους μαζί και τη σύνδεση τους άνδρες για ρομαντική σχέση, ROMEO υποστηρίζει επίσης LGBTI φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Δεν θέλουμε να είναι οι μόνοι που αισθάνονται καλά για το δόσιμο, γι 'αυτό επιλέξαμε να καταστεί ευκολότερο για Ρωμαίου μας να βοηθήσουμε τους άλλους γκέι, πάρα πολύ», είπε ο Gui. «Το 2009 ξεκινήσαμε το Ίδρυμα PlanetRomeo, η οποία επικεντρώνεται στην τόνωση της κοινωνικής αλλαγής και τη βελτίωση της θέσης των ΛΟΑΤ σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να τονίσουμε τις πιο μειονεκτικές περιφέρειες και κοινότητες.»

Το Ίδρυμα PlanetRomeo παρέχει έως και 5.000 ευρώ σε οργανώσεις βάσης που εργάζονται για πρωτοβουλίες σε χώρους όπου LGBTI άτομα έχουν περιορισμένα δικαιώματα. Κατά τα τελευταία επτά χρόνια, το Ίδρυμα έχει υποσχεθεί περισσότερα από 500.000 λίρες σε 130 έργα σε 59 χώρες.

ROMEO βοηθά τους χρήστες να βρείτε συντροφικότητα και το ειδύλλιο σε ένα εξελισσόμενο κόσμο

Ενώ ROMEO είναι μια καθιερωμένη χρονολόγηση πλατφόρμα, η εταιρεία δεν έχει σχέδια για να επαναπαυθεί στις δάφνες της. Αντ 'αυτού, συνεχίζει να αναζητεί νέα δημογραφικά στοιχεία και να δημιουργήσει δυνατότητες προς όφελος των χρηστών του.

«Είμαστε ενεργά αυξάνεται άλλες αγορές και να συνεχίσει να διερευνήσουν πώς να επικοινωνούν μάρκα μας σε ένα ευρύ δημογραφικές», δήλωσε ο Gui. «Είμαστε, επίσης, την επαναφορά της μάρκας στη νέα γενιά, και αυτό είναι μέρος της προσοχής μας στις νεότερες αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατα, το νέο μας εμπορικό έχει προσελκύσει νεότερους δημογραφική.»

Στο τέλος, η λειτουργία ROMEO πηγαίνει πέρα ​​ταιριάζουν, συναντήσεων και γνωριμιών? Αντ 'αυτού, έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια αίσθηση της κοινότητας.

«Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους ανθρώπους συμμετοχή και την αλληλεπίδραση με τους άλλους για την πλατφόρμα - τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θέλουμε να διατηρήσουμε την προσέγγιση των λαών με διάφορους τρόπους «, είπε ο Gui.