Πώς να ξεπεράσετε μια διάλυση: 5 συμβουλές για τους ομοφυλόφιλους

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Ένα από τα πιο βασανιστική πτυχές της χρονολόγησης είναι όταν νομίζετε ότι έχετε βρει κ Δεξιά, και στη συνέχεια τελειώνει η σχέση. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει απότομα, και άλλες φορές ξινή στροφές σε μια σταδιακή και επίπονη μόδας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αποσυνθέσεις κακό και να στείλετε τη ζωή σας σε μια δίνη.

Η ταυτότητά σας είναι τώρα σε ροή, και θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τη ζωή σας με ένα νέο σκοπό.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για την αντιμετώπιση μιας διάλυσης, όπως η θλίψη είναι μια δυσοίωνη και αμηχανία φαινόμενο - αυτό που κάθε άνθρωπος πρέπει να περάσει μέσα από το δικό τους τρόπο. Τούτου λεχθέντος, αυτό το άρθρο θα παρουσιάσει διάφορες συμβουλές για την πραγματοποίηση αυτής της μετάβασης είναι λίγο πιο ανεκτή, έτσι ώστε να βγει από την άλλη πλευρά με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αποφασιστικότητα.

load...

1. Αποδοχή ότι αυτό το μέρος της ζωής σας πρόκειται να πιπιλίζουν για λίγο

Με βάση τις αρχές από την αποδοχή & Θεραπεία Δέσμευση (ACT) , τόσο περισσότερο θα αγωνίζονται ενάντια συναισθηματικό πόνο σας, τόσο πιο παρατεταμένη και εντατικοποίηση αυτά τα συναισθήματα θα γίνει. Με διώχνει εναντίον της άρνησης και αντί να παραδοθούν στο γεγονός ότι αυτή είναι η πραγματικότητα σας σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία, μπορείτε να αναπτύξετε μια νέα σχέση με αυτές τις οδυνηρές σκέψεις και συναισθήματα με βάση τη συμπόνια, τη διαφάνεια, και την ευγένεια. Υπάρχουν πολλά σπουδαία βιβλία εκεί έξω για ACT για να μάθετε περισσότερα για αυτή την επιτυχημένη πρακτική βάσει στοιχείων.

load...

Δεν πρόκειται να είναι 100% ευχαριστημένοι αμέσως, ώστε να προσπαθήσουμε να το κατανοήσουμε αυτό.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η σχέση σας ήταν μία μόνο πτυχή της ζωής σας. Είσαι πολυδιάστατο και έχει πολλές άλλες ρόλους και τις ευθύνες που συνθέτουν την ταυτότητά σας που μπορείτε να γαλουχήσει και να χρησιμοποιούν ως εργαλεία για να σας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

2. Αφήστε τον εαυτό σας άδεια για να περάσουν από τη διαδικασία Grieving

Έχουμε πολλές φορές σκέφτονται τη θλίψη από την άποψη της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου σε θάνατο. Αλλά θα περάσουν από μια διαδικασία θρηνεί όταν περνάμε από κάθε είδους ζημία, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής ή μετάβαση στη ζωή μας.

load...

Κλάμα, ουρλιάζοντας, διαμαρτυρίες και άλλες ενέργειες, όπως αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστούν μέσω της διαδικασίας του θρήνου πιο αποτελεσματικά.

Πολλά μοντέλα περιγράφουν τις φάσεις και τα συναισθήματα που μπορεί να περάσει μέσα όπως μπορείτε να προσαρμόσετε και να κάνει νόημα της διάλυσης σας, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων της άρνησης, του θυμού, που συγκλονισμένοι, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη, και την τελική αποδοχή. Εδώ είναι ένα άρθρο από Ψυχολογία Σήμερα που εξηγεί ένα τέτοιο μοντέλο στάδιο. Εξοικειωθείτε με το τι μπορεί να βιώσετε και να βοηθήσει στην ομαλοποίηση τι περνάτε.

3. Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας? Μην τα βάζετε μακριά

Η μόνη διέξοδος της θλίψης είναι μέσα από αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν περάσουν από οδυνηρές εμπειρίες, θέλουν να γεμίσει τα συναισθήματά τους μέσα για να αποφευχθεί βιώνει πόνο. Η Ανάκτηση Ινστιτούτο θλίψη αναφέρει ότι πολλά άτομα θα στραφούν σε «STERB,» ή Short-Term, Ενέργεια-Ανακούφιση Συμπεριφορά, για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Αγνοώντας τα συναισθήματά σας θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Αυτά είναι ανθυγιεινό, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά - όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τα ψώνια, το φύλο, τα τυχερά παιχνίδια, τρόφιμα, κλπ - οι άνθρωποι ασχολούνται με να μουδιάσει τον εαυτό τους από το αίσθημα του πόνου. Όσον αφορά αυτές τις κακίες μπορεί να χρησιμεύσει μόνο για να προσθέσετε περισσότερες επιπλοκές σε αντίδραση θλίψη σας, και στη συνέχεια να τα προβλήματά σας να γίνει πολύ πιο ενισχυμένο.

Έχει ευρέως αποδειχθεί ότι το παραγέμισμα συναισθήματα συσχετίζεται με μια ποικιλία από ιατρικές και ψυχικών παθήσεων υγείας. Αποφύγετε αυτό με αντιμετωπίζουν τα συναισθήματά σας με κεφάλι και την εμπειρία τους στο μέγιστο για να διευκολύνει τη διαδικασία θλίψη σας και να προωθήσετε προς τα εμπρός ορμή.

4. Πάρτε εποικοδομητική δράση με τα συναισθήματά σας

Τόσο πώς πηγαίνετε για την αγκαλιάζουν τα συναισθήματά σας, όπως περιγράφεται στην Συμβουλή # 3; Ανοίξτε έκφραση είναι το κλειδί. Κοινή χρήση ιστορία σας με έναν φίλο ή να ενταχθεί σε ένα θλίψη ομάδα υποστήριξης μπορεί να είναι τεράστιες ενισχύσεις για την θεραπεία σας και μπορεί να μειώσει την απομόνωση.

Γράφοντας έχει βρεθεί επίσης να είναι καθοριστική για την ψυχική υγεία και την ευεξία. Κάποιοι πρότειναν ασκήσεις μπορεί να είναι να πάρουν ένα περιοδικό και να γράψει στην κορυφή της κάθε σελίδας ένα συναίσθημα που αντιμετωπίζετε για διάλυση σας. Για παράδειγμα, μία σελίδα μπορεί να αφιερωθεί στο θυμό, ένα άλλο για θλίψη, ένα άλλο για προδοσία, κλπ Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα που σχετίζονται με την απώλεια σας, μεταβείτε στη σελίδα του αυτό το συναίσθημα και να γράφουν συνεχώς για το τι σκέφτεστε και αίσθημα αφήνοντας τις λέξεις ρέουν ανεπιφύλακτη.

Γράφοντας μια επιστολή προς τον πρώην σας (ώστε να μην στέλνετε) μπορεί να είναι θεραπευτική.

Ή γράψτε το πρώην φίλο e-mail ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ότι λεπτομέρειες πώς αισθανθήκατε γι 'αυτόν, ποια είναι η σχέση σήμαινε για εσάς, τι σημαίνει το χωρισμό σας, τι θα χάσετε και να μην χάσετε γι' αυτόν, ό, τι μάθατε για τον εαυτό σας, ως αποτέλεσμα του ότι έχουν στη σχέση, και ελπίζει έχετε γι 'αυτόν και τον εαυτό σας. Τελειώστε την επιστολή με σαφή δήλωση αντίο και καλά επιθυμίες. Μπορείτε να γράψετε το γράμμα, το θάψει, rip επάνω, κ.λπ.

Γράφοντας δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας, αλλά επιτρέπει απαλλάσσοντας από τα συναισθήματα θλίψης που σχετίζονται με τα οποία θα διευκολύνουν τη θεραπεία σας και θα είναι θεραπευτική για σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

5. Δημιουργία νέας ταυτότητας ως Single Man

Είναι τώρα η ώρα για να ζήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της ζωής σας. Θα θέλουν να περάσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή ασχολούνται με νόημα, παραγωγικές δραστηριότητες. Αυτό όχι μόνο να μείνει απασχολημένος είναι - είναι να διοχετεύσουν την ενέργειά σας προς την διεξόδους που θα βοηθήσει στην οικοδόμηση της ζωής σας με θετικό τρόπο. Ποιός είμαι? Ποιες είναι οι αξίες μου; Ποια είναι τα πάθη και τα ταλέντα μου; Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου; Απαντώντας σε αυτά τα ερωτήματα, θα είστε σε θέση να κατευθύνει μια διαδρομή για τον εαυτό σας προς την προσωπική ανάπτυξη, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια νέα αίσθηση του εαυτού στον απόηχο της διάλυσης σας.

Αγκαλιάστε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και τα πράγματα που έμαθα από τον χωρισμό σας.

Μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας και να ενισχύσει την υποστήριξή σας δίκτυο. Εθελοντές για τη φιλανθρωπία ή την αιτία που έχει νόημα για σας - δεδομένου ότι βοηθώντας τους άλλους είναι πάντα μια μεγάλη στρατηγική για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και την ευημερία και μας φέρνει μακριά από την εσωστρέφεια και οίκτο. Αναπτύξουν την αίσθηση της πνευματικότητας σας, παρακολουθούν την προσωπική μαθήματα ανάπτυξης και εκδηλώσεις, και να διεξάγουν μια αυτο-αξιολόγηση των δυνατών και αδύνατων σημείων σας φέρει σε σχέσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρχίσουν να εργάζονται για εκείνους τους τομείς που θέλετε να αναπτυχθούν περαιτέρω. Μιλώντας με έναν θεραπευτή ή πούλμαν μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, καθώς και να σας βοηθήσει να αναπτύξουν ένα σχέδιο δράσης.

Υπάρχει πάντα Φως στην άκρη του τούνελ

Αποσυνθέσεις μπορεί να είναι αρκετά τραυματική και θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή καθώς εργάζεστε μέσα από τα συναισθήματά σας και να κάνετε έννοια της απώλειας σας. Αλλά θα επιβιώσει. Θα βγει από την άλλη πλευρά πιο εξελιγμένο και πιο χρονολογήσιμο για την επόμενη σύντροφό σας, επειδή σας βάλει στο έργο και δεν αποφεύγουν να αντιμετωπίζουν ό, τι χρειάζεται αντιμετωπίζουν.

Θα πρότεινα επίσης να διαβάσετε μερικά από τα αγαπημένα μου βιβλία που είναι ειδικά για αποσυνθέσεις για gay άντρες: « Όταν ήρθε η ώρα να αφήσει τον εραστή σας: Ένας οδηγός για Gay Men » του Neil Kaminsky και « Moving On: Ο οδηγός του Gay ανθρώπου για την Αντιμετώπιση Όταν ένα σχέση τελειώνει »από Dann Hazel.