Πώς να συναντήσετε ομοφυλόφιλους κοντά μου - (6 εύκολοι τρόποι online και εκτός σύνδεσης)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Ο ιστότοπός μας είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση πόρος που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες περιεχομένου και σύγκριση με τους χρήστες. Για να διατηρηθεί αυτή η πηγή 100% δωρεάν, θα λάβει αποζημίωση από πολλές από τις προσφορές που αναγράφονται στο site. Μαζί με τους βασικούς παράγοντες αναθεώρηση, η αποζημίωση αυτή μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού τα προϊόντα εμφανίζονται σε όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, η σειρά με την οποία εμφανίζονται). Το site μας δεν περιλαμβάνει ολόκληρο το σύμπαν των διαθέσιμων προσφορών. Editorial απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα είναι αυστηρά δική μας και δεν παρέχονται, ενέκρινε ή εγκριθεί από τους διαφημιστές.

Διαφημιστής Αποκάλυψη

Πώς να συναντηθούν «Gay Γειτονικά άτομα» - (6 εύκολοι τρόποι για on-line και Αποσυνδεδεμένος)

Να είστε βέβαιος να είναι πολύ σαφής στην περιγραφή σας για το τι ψάχνετε. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς την προσέλκυση το σωστό είδος του εναγομένου? να θυμάστε, η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα όταν πρόκειται να δώσουν απαντήσεις σε dating sites. Όταν συζητάμε για τις προσωπικές σας ανάγκες, χρησιμοποιήστε την προσωπικότητα και το χιούμορ σας για να σας κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος και να δημιουργήσει ίντριγκα. Το βιβλίο «Ο David Steele του Συνειδητή Dating » είναι μια καλή πηγή για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσει τις προσωπικές σας ανάγκες.

load...

2. Συμμετοχή σε Ομάδα Ειδικότητα

Ιστοσελίδες όπως το Facebook και Meetup.com, καθώς και εκείνων που θα βρείτε αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google για τα φόρουμ συζήτησης, ικανοποιώντας γκέι θέματα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε άλλους και μόνο ομοφυλόφιλοι άνδρες. Με την πληκτρολόγηση σε ένα συγκεκριμένο χόμπι ή ειδικότητας ενδιαφέρον, θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με άλλους ομοϊδεάτες άτομα.

load...

Αυτό είναι όταν αυτογνωσία του ταλέντα, τα ενδιαφέροντα και τα πάθη μπορεί να έρθει σε πρακτικό. Θα τοποθέτηση τον εαυτό σας στη χρονολόγηση χώρους όπου ήδη έχουν ενσωματωμένη συμβατότητα που σας βάζει μπροστά από το παιχνίδι. Έρευνα για τα ενδιαφέροντά σας και να ξεκινήσετε την εγγραφή σε αυτές τις περιοχές να γίνει μέρος των κοινοτήτων τους. Επίσης, σε περίπτωση που αυτές οι περιοχές στερούνται αυτό που ψάχνετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες ειδικών και να γίνει ο συντονιστής του δικού σας κοινότητα.

3. Instagram δρόμο σας για να υποστηρίζονται Αγώνες

Ξέρατε ότι με την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφίες από τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας στο Instagram, μπορείτε να προσελκύσει άλλους ανθρώπους και να τους ενθαρρύνει να προσεγγίσει και να σας γνωρίσουμε; Δώστε έναν πυροβολισμό!

load...

Παρόμοια με το προφίλ που χρονολογείται σας, Instagram φωτογραφίες ή τα βίντεό σας θα πρέπει να αντανακλά την ταυτότητα και την προσωπικότητά σας για να προσελκύσουν συμβατό χρονολογείται προοπτικές που ευθυγραμμιστούν καλύτερα με το ποιος είσαι και τι αντιπροσωπεύετε.

Πού να συναντηθούν Gay άνθρωποι χωρίς σύνδεση (# 4-6)

Η αγορά των τοπικών αγροτών, health club, βιβλιοπωλείο, και τα παρόμοια παραμένουν κοινή χώρους για την εκπλήρωση των gay singles. Ωστόσο, λόγω της expansiveness από αυτά τα μέρη και τη δυσκολία προσδιορισμού που είναι ευθεία σχέση με gay (για να μην αναφέρουμε γνωρίζει ποιος είναι ενιαία ή έχουν ήδη ληφθεί), αυτές οι θέσεις μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για τον εντοπισμό πιθανών χρονολόγηση υποψηφίων.

Εδώ είναι τόποι όπου μπορείτε να έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να βρουν σας κ Δεξιά.

4. Εθελοντές

Οι περισσότερες μητροπολιτικές περιοχές έχουν γκέι κέντρα υγείας, ψυχαγωγικές λέσχες, ή κέντρα υποστήριξης, όπου μπορείτε να προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο σας και να γνωρίσετε άλλους gay ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιες αξίες και συμφέροντα, ενώ ταυτόχρονα κάνει τη διαφορά στον κόσμο. VolunteerMatch είναι μια καλή τοποθεσία για να βρείτε αυτές τις οργανώσεις , και μόλις βρείτε ένα, να επικοινωνήσετε μαζί του για να δείτε πώς μπορείτε να εμπλακείτε.

Με τη λήψη μια απογραφή των προσωπικών σας τιμών, μπορείτε να καθορίσετε τι τόπους για να επικοινωνήσετε με αυτό θα βοηθήσει εκπληρώσει την επιθυμία σας για να βοηθήσει τους άλλους. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι θα επίσης να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιες φιλοσοφίες ζωής, και αυτό σας φέρνει ήδη μπροστά από το παιχνίδι όσον αφορά τη συμβατότητα και τη συνομιλία-ορεκτικά.

5. Gay Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις

Πιο συχνά διαθέσιμα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ομοφυλόφιλος δραστηριότητες υπερηφάνεια προσελκύσει ορδές των ομοφυλόφιλων ανδρών για την ανάμειξη και ανακάτεμα για να γιορτάσουν ότι είναι γκέι και τιμούμε τους προκατόχους μας που κατέστησε δυνατό για μας να είναι έξω στη σημερινή κοινωνία. Ελέγξτε κοινωνικό ημερολόγιο της κοινότητάς σας για το χρόνο και να συμμετέχουν σε τοπικές εκδηλώσεις Gay Pride και άλλα μέρη όπου μπορείτε να είστε σίγουροι για να είναι μεταξύ άλλων γκέι συμπατριώτες.

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν γκέι φεστιβάλ, οπότε βρείτε ένα κοντά σας και να πάρετε εκεί έξω!

Να θυμάστε ότι είναι ο οδηγός της ζωής σας! Αν δείτε κάποιον που σας ίντριγκες, ανεβαίνουν και να εισαγάγει τον εαυτό σας. Πολλά χαμένες ευκαιρίες που χρονολογείται συμβαίνουν επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ φοβισμένοι για να κάνει την πρώτη κίνηση, ώστε να αναλάβει την πρωτοβουλία και να θέσει τον εαυτό σας εκεί έξω. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, την αυτοεκτίμηση, και κοινωνικές δεξιότητες με τη μετάβαση στην παροχή συμβουλών, προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, ή την εγγραφή σε μια τάξη αυτοσχεδιασμού.

6. Συμμετοχή σε ΛΟΑΤ φιλική Εκκλησία

Όλο και περισσότεροι gay-friendly εκκλησίες μέχρι βρεθώ σε όλη τη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο την έρευνά σας, μπορείτε να εντοπίσετε αυτά τα θρησκευτικά ιδρύματα και να συμμετέχουν και να πληρούν τους άλλους που είναι ομοϊδεάτες. Εδώ είναι ένα site που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε gay-καταφατική εκκλησίες στην περιοχή σας, αν αυτό το συγκεκριμένο χώρο αντηχεί με σας.

Επιλέγοντας μια συγκεκριμένη εκκλησία είναι μια πολύ προσωπική απόφαση. Εξερευνήστε διάφορες εκκλησίες για να πάρετε μια ιδέα για το πού θα είστε το πιο άνετο και επισκέπτονται κάθε χώρο μια-δυο φορές πριν από την αξιολόγηση τακτοποίηση ή την έλλειψη αυτής. Επίσης διερευνήσει τις διάφορες δραστηριότητες και προκαλεί η εκκλησία υποστηρίζει για να δείτε αν κάποια από τις προσπάθειες των υπηρεσιών τους αντηχούν μαζί σας. Καλο κυνηγι!

Είτε online ή offline, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες εκεί έξω!

Αυτά είναι μόνο μια χούφτα από τις προτάσεις σχετικά με το πού μπορείτε ενδεχομένως να συναντήσετε άλλους και μόνο ομοφυλόφιλοι άνδρες στην άμεση περιοχή σας. Με αυτές τις συμβουλές, δεν θα πρέπει ποτέ να είναι μια Jeff και πάλι.

Ποιες είναι μερικές άλλες ιδέες που έχετε ότι ίσως να θέλετε να μοιραστείτε με την κοινότητα μας; Ποια άλλα κέντρα έχουν εργαστεί για εσάς στην εκπλήρωση άλλων και μόνο ομοφυλόφιλοι άνδρες στην περιοχή σας; Ας μοιραστούν τη σοφία!

Πηγή φωτογραφιών: fest300.com