Πώς να πείτε στο συνεργάτη σας ότι θέλετε χώρο - (6 συμβουλές)

21 Μαρτίου 2019

Ένα από τα πράγματα που εξηγούν στους πελάτες και το κοινό μου κατά τη διάρκεια διασκέψεων είναι ότι υπάρχουν τρεις οντότητες σε κάθε σχέση: εσείς, εγώ και μας. Κάθε μία από αυτές τις οντότητες ανάγκες καλλιεργώντας να αυξάνεται.

Αν όλα είναι πάντα για σένα, δεν μπορεί να είναι υγιές. Αν όλα πρέπει να είναι γι 'αυτήν, δεν πρόκειται να πάει καλά. Αν το «μας» αναλαμβάνει και τα δύο χάνετε τη δική σας ταυτότητα , που μπορεί να είναι προβληματική, καθώς και. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει προσπάθεια θα καθεμία από αυτές τις οντότητες.

load...

Μια πολύ-υποτιμημένη μέρος εργασιακών σχέσεων είναι η μόνη φορά. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται πολλά από αυτό, και μερικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται τόσο πολύ από αυτό, αλλά ο καθένας χρειάζεται. Ακόμα και άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι χρειάζονται μόνο του χρόνου πρέπει σίγουρα κάποιοι που δεν συνειδητοποιούν καν πώς είναι που τους αφορούν ή τη σχέση.

load...

Εδώ είναι επτά συμβουλές για να έχετε χώρο που θα σας βοηθήσουν να αναπνεύσει.

1. Να Upfront ASAP

Δεν είναι σωστή επικοινωνία είναι ένα από τα πιο ακούσια καταστροφή πράγματα που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Εάν ο σύντροφός σας κάνει κάτι που σας ενοχλεί, όπως τη λήψη μια συγκλονιστική ποσό των selfie των, μπορεί να αρχίσει να σχάρα για σας κάθε φορά που θα δείτε να το κάνει. Ακόμη και κάτι που κάποτε ήταν χαριτωμένο και κάτι που αγαπούσε γι 'αυτήν στην αρχή μιας σχέσης μπορεί να γίνει κάτι που αποτελεί πηγή ενόχλησης.

load...

Όσο περισσότερο περιμένετε να πει το σύντροφό σας, τόσο πιο δύσκολο η συζήτηση θα είναι.

Αν αυτή είναι μια εξαιρετικά τρυφερή, μπορεί να έχετε άρεσε πάρα πολύ στην αρχή μιας σχέσης, σχεδόν ο καθένας απολαμβάνει τη φυσική επαφή. Αλλά τελικά, μπορεί να νιώθετε σαν να έχουν κανένα προσωπικό χώρο. Εάν δεν μπορείτε να πείτε τίποτα και απλά τραβήξτε μακριά, αυτή θα είναι σε σύγχυση. Αν το κρατήσετε στη , μπορεί να ξέσπασε σαν κραυγή.

Όταν αρχίζουν να αισθάνονται κάτι, αφήστε το σύντροφό σας γνωρίζουμε ASAP. Αν ξέρετε από την αρχή ότι θα πρέπει να έχετε πολύ χρόνο στον εαυτό σας για να φορτίσετε ή να απολαύσετε τη ζωή, να τους αφήσουμε να γνωρίζουν ότι. Κανείς από εμάς δεν είναι αναγνώστες μυαλού.

Εάν αισθάνεστε έπνιξε, και θα πρέπει να βγει έξω ή να παραμείνουν στην μόνοι σας, να επικοινωνήσουν αυτό. Είναι πολύ πιο εύκολο για τον καθένα να ακούσουμε τις σκέψεις όταν δεν χρωματίζονται από την απογοήτευση και ενόχληση.

2. Εξηγήστε γιατί χρειάζεστε χρόνο και μόνο

Ένα από τα πιο απογοητευτικό ποινές οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν, όπως ένα παιδί είναι « Επειδή είπα έτσι! »Ο λόγος που μας τσαντίζει είναι ότι δεν μας λέει το“γιατί”της κατάστασης. Αν απλά πες μου να κάνω κάτι και δεν μου δίνουν καμία αιτιολογία πίσω από αυτό, όχι μόνο δεν έχω φυσικά αμυντικά, αλλά εγώ ποτέ δεν θα καταλάβετε γιατί είναι σημαντικό για εσάς.

Μαθαίνοντας να επικοινωνήσει σωστά είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας καλής σχέσης. Αν απλώς να πω χρειάζεστε χώρο και θα πάμε έξω, δεν πρόκειται να ληφθούν καλά. Γνωρίζοντας κάτι και να είναι σε θέση να επικοινωνούν καλά είναι δύο διαφορετικά σύνολα ικανότητας.

Όντας περιγραφική και συγκεκριμένη είναι σημαντικό.

Σύμφωνα με LifeHack.org, ένας τρόπος για να εξηγήσουμε καλύτερα τις ιδέες σας και να πάρετε τους άλλους να καταλάβουν τους είναι να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της ΝΑΕ-I. Ξεχωρίζει για το κράτος αυτό, περίτεχνα αυτό, εξηγούν αυτό, και δείχνουν αυτό.

Για αυτό το παράδειγμα, θα πάει κάπως έτσι:

Ένας άλλος τρόπος να μιλάμε για μόνη τη στιγμή είναι να περιγράψει το πώς πρόκειται να είναι επωφελής για όλους και όχι μόνο για σας. «Όταν δεν παίρνουν αρκετό χώρο και μόνη φορά, παίρνω ανήσυχοι και ταραγμένοι. Τότε θα αρχίσει το ψαλίδισμα διαμαρτύρεται. Θέλω το χρόνο μας μαζί για να είναι απαλλαγμένο από την αρνητική ενέργεια. Έτσι, με τη λήψη μια νύχτα μακριά και να δει τους φίλους μου, μου επιτρέπει να επανέλθω σε σχέση μας ευτυχισμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει το επόμενο εμπόδιο μας

3. «ευτυχισμένη γυναίκα, Happy Life» δεν ισχύει απαραίτητα

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν αυτή τη φράση , και αν δεν έχετε ακούσει ακόμα, θα σας. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εν μέρει στο αστείο. Για παράδειγμα, η φίλη παίρνει ένα νέο, ακριβό τσάντα. Ο φίλος εξετάζει τους φίλους τύπος δύσπιστο / αποδοκιμασία του. Ο ίδιος θέτει μπύρα του, σηκώνει τους ώμους και λέει «Happy σύζυγος, ευτυχισμένη ζωή!»

Η φράση αυτή έχει κάνει ένα κακό σε μια γενιά ανδρών. Παίρνω αυτό που η ρίζα της η φράση σημαίνει: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε δεν θα είναι ευχαριστημένοι, είτε. Αλλά τι είναι πραγματικά η διδασκαλία είναι ότι η ευτυχία σας εξαρτάται από την ευτυχία της. Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείτε ότι θα την ανατρέψει, είστε δίδαξε να μην το κάνει. Αυτό θέτει υπερβολική πίεση και ενέργεια για το «της» και όχι το «εμείς».

Και οι δύο άνθρωποι πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι σε μια σχέση για να πετύχει.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη δική μας ευτυχία. Ναι, είναι μεγάλη όταν τους εταίρους μας και να μας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά δεν είναι το καθήκον τους. Θα πρέπει επίσης να επικεντρωθεί σε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Αν και μόνο ο χρόνος είναι κάτι που είναι σημαντικό για εσάς, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε - ανεξάρτητα από το αν είναι κάτι που θέλει. Ναι, ακόμα κι αν την αναστατώνει. Μια σχέση είναι μια εταιρική σχέση μεταξύ ίσων και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να αισθάνονται την εξουσία να μιλήσουμε για ή να ζητήσετε αυτό που χρειαζόμαστε

Σύμφωνα με την GoodMenProject, «Προσωπική εμπειρία μας προειδοποιεί από λέει την αλήθεια. Ειλικρίνεια μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπή άλλους. Μπορούμε να φοβόμαστε έχει ένα άκρο σχέση, χάνουν την εργασία ή τον τρόπο ζωής. Έτσι αποφεύγουμε λέει την αλήθεια για την ελαχιστοποίηση των συγκρούσεων και να αποφύγει πιθανές αρνητικές συνέπειες. Σε μια «ευτυχισμένη γυναίκα, Happy Life» σχέση, οι άνδρες υποφέρουν στη σιωπή, και οι γυναίκες πιστεύουν ότι όλα είναι εντάξει εφ 'όσον παίρνουν αυτό που θέλουν.»

Μίλα και να πάρετε ό, τι χρειάζεστε στη σχέση σας.

4. Συμμετοχή σε μια δραστηριότητα μόνο για εσάς

Μερικές φορές αισθανόμαστε ότι πρέπει να βγούμε και να πάρει κάποιο διάστημα. Ή, αν είστε που ζουν μαζί, μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να εξαφανιστούν σε σπηλιά το άτομό σας για ώρες σε έναν χρόνο. Ενώ έχοντας αυτό το διάστημα είναι καλό, μερικές φορές δεν ξέρει πραγματικά τι πρέπει να κάνετε για να το γεμίσετε. Γι 'αυτό και να το γεμίσετε με τα video games (μου), μέθη με τα αγόρια μας (και εγώ), ή παίζοντας κάποιο σπορ (σίγουρα όχι εγώ.)

Αν και δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς λανθασμένο με οποιαδήποτε από αυτές με μέτρο, μπορεί να μην μας αφήσει αίσθηση ανανεωμένοι και πληρούνται. Αντ 'αυτού, πάρτε ένα νέο χόμπι ή να εξερευνήσετε αυτό που έχετε βάλει στην άκρη.

Μαζεύοντας ένα νέο χόμπι θα σας δώσει μόνος του χρόνου και να διευρύνουν τις δεξιότητές σας.

Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν εταίρο για να ακούω ότι χρειάζεστε χώρο, όταν υπάρχει κάτι είστε ασχολούνται ενεργά με. Αν απλώς να πω χρειάζεστε χώρο και ξέρει είστε ακριβώς το σπίτι το κάπνισμα ζιζανίων και να παίζουν Apex (και πάλι, δεν είναι μια λανθασμένη δράση, per se), δεν πρόκειται να την κάνει να αισθάνεται κατανόηση προς το μέρος σας.

Ίσως σας αρέσει που εργάζονται με τα αυτοκίνητα. Ίσως σας αρέσει παρατήρηση πουλιών. Ίσως να χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση. Εργασία σε κάτι, όχι μόνο μπορεί να σας δώσει μια ανάσα, αλλά η ικανότητα να εργαστούν προς την κατεύθυνση κάτι και να ολοκληρώσει αυτό είναι μεγάλη για την εμπιστοσύνη, την αυτοεκτίμηση, και τη γενική ευημερία. Μου αρέσει να δουλεύω με ξύλο και την οικοδόμηση πράγματα. Εδώ είναι ένα από τα έργα μου, που δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο , αν θέλετε να το δοκιμάσετε.

5. Κατανόηση των Αγάπης Γλώσσες

Το 1995, ο Gary Chapman έγραψε το βιβλίο « Οι 5 αγάπη γλώσσες.» Είναι ένα σπουδαίο βιβλίο, και το χρησιμοποιώ πολύ στην προπόνηση μου.

Βασικά, λέει ότι υπάρχουν πέντε τρόποι με τους οποίους δείχνουμε αγάπη και στοργή ο ένας προς τον άλλο:

  1. Λόγια Επιβεβαίωση: χρησιμοποιώντας λέξεις για να δημιουργήσει το άλλο πρόσωπο. «Ευχαριστούμε για τα σκουπίδια» αντί «Είναι καιρός να πήρε τα σκουπίδια έξω. Οι μύγες επρόκειτο να πραγματοποιήσει για εσάς.»
  2. Δώρα: λέει Ένα δώρο «Σκεφτόταν για μένα. Κοίτα τι πήρε για μένα.»
  3. Πράξεις των υπηρεσιών: να κάνει κάτι για το σύζυγό σας που ξέρετε ότι θα ήθελαν. Μαγειρική ένα γεύμα, το πλύσιμο των πιάτων και ηλεκτρική σκούπα πατώματα είναι όλες οι πράξεις της υπηρεσίας.
  4. Ποιότητα Ώρα: εννοώ δίνοντας το σύζυγό σας την αμέριστη προσοχή σας. Κάνοντας μια βόλτα μαζί ή κάθεται στον καναπέ (με την τηλεόραση εκτός) ακριβώς μιλούν και να ακούν.
  5. Φυσική Touch: κρατώντας τα χέρια, το αγκάλιασμα, το φίλημα, η σεξουαλική επαφή είναι όλοι εκφράσεις της αγάπης.

Κάθε άτομο έχει το δικό του τρόπο της φροντίδας για έναν εταίρο, αλλά αν δύο άνθρωποι μιλούν διαφορετικές γλώσσες αγάπη , δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το άλλο άτομο προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για αυτούς και να πάρει ενοχλημένος αντ 'αυτού.

Γλώσσας αγάπη σας μπορεί να είναι πράξεις της υπηρεσίας, όπως το πλύσιμο των πιάτων, αλλά ο συνεργάτης σας μπορεί να είναι ποιοτικό χρόνο.

Αν η γλώσσα η αγάπη σας είναι πράξεις της υπηρεσίας, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα γύρω από το σπίτι για να βάλει τάξη και να κάνουν τη ζωή της ευκολότερη. Ωστόσο, αν η γλώσσα της αγάπη είναι η ποιότητα του χρόνου, μπορεί να θέλουν να είναι γύρω σας όλη την ώρα. Γι 'αυτήν, η αγάπη είναι γύρω σας. Αν της πω unsmoothly χρειάζεστε περισσότερο χώρο, που μπορεί να ακούσει και να μην την αγαπούν.

Εάν γνωρίζετε τη γλώσσα την αγάπη της , μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί θέλει να ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο μαζί σας και γιατί παίρνει διαταραχθεί αν προσπαθήσετε και πιέστε της μακριά. Έτσι, όπως και στο πρώτο παράδειγμα, της εξηγήσω ότι δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται γι 'αυτήν, αλλά να έχετε διαφορετικές γλώσσες αγάπη.

6. Ισορροπία είναι το κλειδί

Η ζωή είναι μια ισορροπία όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε, και θέλουμε να κάνουμε. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν την ανάγνωση ενός κεφαλαίου ή δύο από ένα βιβλίο πριν πάτε για ύπνο. Άλλοι μπορεί να διαβάσει για οκτώ ώρες στερεό.

Ίδιο με φιλίες. Κάποιοι ήθελαν να δουν τους φίλους τους κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα. Άλλοι αισθάνονται καλά με τον έλεγχο σε κάθε δύο εβδομάδες ή μήνες.

Τίποτα από αυτά δεν είναι λάθος? όλοι ακριβώς την ισορροπία τα πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να έχετε μια σημαντική άλλων που δεν έχουν πολλά χόμπι ή μια μεγάλη ομάδα φίλων. Έτσι, η επιλογή της διασκέδασης είναι να κάνουμε πάντα κάτι μαζί σας ή δίπλα σας. Αν έχετε πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να συμμετέχετε σε, που μπορεί να μην καταλαβαίνουν την επιθυμία σας να είναι χωρίς αυτήν.

Μπορείτε να αγαπώ ακόμα το σύντροφό σας κατά τη λήψη λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να της εξηγήσω ότι ενώ αγαπάτε να είναι μαζί της, μπορείτε επίσης αγάπη ποδηλασία, video games, να κάνει ένα happy hour με τα αγόρια σας, και κάποιες καλές ποιοτικό χρόνο υπνάκο. Αφήστε τη να ξέρετε ότι το να είσαι γύρω της είναι υπέροχο, αλλά είναι ένα από τα πολλά υπέροχα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε.

Όλοι χρειαζόμαστε Me Ώρα Μερικές φορές

Όσο αγαπώ τη γυναίκα και την κόρη μου, είμαι κάποιος που μου χρειάζεται χρόνο. Μερικές φορές αυτό θα είναι ακόμα στο ίδιο σπίτι. Απλά πρέπει να πάει κάπου, διαδικασία η μέρα στο μυαλό μου και σκέφτομαι για την επερχόμενη σχέδια, συζητήσεις και επιχειρηματικών σχεδίων. Ή μερικές φορές είναι απλά να μην χρησιμοποιούν το μυαλό μου και επιτρέψτε μου να ζώνη έξω παίζοντας MarioKart. Τότε μπορώ να επανέλθω αίσθημα ανανεωμένοι και να είναι μια ακόμα καλύτερη εταίρο.

Αν κάποιος κάνει να νιώθεις ένοχος ή λάθος χρειάζονται χώρο, μπορεί να χρειαστεί να καταλάβω αν δείτε τη σχέση με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να θέλετε να την δει δύο φορές την εβδομάδα? που μπορεί να πιστεύουν ότι κάθε μέρα είναι και σωστό. Ούτε είναι λάθος, αλλά είναι καλύτερο να πάρετε όλα αυτά κατατάσσονται σύμφωνα προς την αρχή της σχέσης.