Πώς να πάρει τον αριθμό ενός ομοφυλόφιλου

7 Μαΐου 2019

Να πάρει μια σειρά από ελκυστικά μέλος προτίμησε το σεξ σας είναι πάντα αγχωτικό, αλλά είναι διπλά ενοχλητικό όταν πρέπει πρώτα να καταλάβω αν το ελκυστικό πρόσωπο είναι:

  1. Γοητευμένος με το φύλο σας.
  2. Έλκονται από εσάς συγκεκριμένα.
  3. Μονόκλινο.

Υπολογίζοντας όλες αυτές τις μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο.

load...

Είναι αυτός gay ή straight;

Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε πριν να πάρετε τον αριθμό ενός άντρα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πούμε και μερικές φορές όχι. Πλαίσιο τείνει να παίξει έναν πολύ μεγάλο ρόλο εδώ.

Για παράδειγμα, είναι πιο εύκολο να γνωρίζουμε τον προσανατολισμό ενός ανθρώπου όταν τον συναντήσει μέσα από τους φίλους, τους συναδέλφους, την οικογένεια, ή κάποια άλλη κοινωνική δομή.

load...

Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς τον προσανατολισμό ενός ανθρώπου, αν τον δω σε μια καφετέρια ή τον συναντήσει στο δρόμο, αν αυτός είναι με ανθρώπους που γνωρίζετε, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρωτήσετε αυτούς τους ανθρώπους που η ομάδα παίζει για.

Αν συναντήσετε έναν άνθρωπο σε μια κοινωνική κατάσταση (όπως ένα μπαρ), αλλά δεν ξέρετε τους ανθρώπους που είναι μαζί, μπορείτε να τους ρωτήσετε και θα πιθανό να σας πω.

Φυσικά, αν συναντήσετε έναν άνδρα σε ένα gay με επίκεντρο το περιβάλλον (όπως ένα γκέι μπαρ ή κλαμπ), τότε έχετε μια αρκετά καλή ιδέα για τον προσανατολισμό του.

load...

Παρόλα αυτά, πάντα προσπαθώ και να ζητήσει κάποιος γύρω του, όπως τα παραδοσιακά γκέι και παραδοσιακά ευθεία περιβάλλοντα αρχίζουν να δένουν μεταξύ τους πολύ περισσότερο από ό, τι έκαναν πέντε έως 10 χρόνια.

Αν δεν έχετε κανέναν γύρω σας να ρωτήσω ποιος μπορεί να ξέρει τον προσανατολισμό του, τότε θα πάμε να χρειαστεί να βγούμε από τον εαυτό σας. Αυτό δεν πρέπει να είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται να είναι μια μεγάλη υπόθεση.

Σε γενικές γραμμές, αν μιλάμε για τη δική σας ζωή αγάπης ή εμπειρία στη χρονολόγηση κόσμο, με απλό και αυθόρμητο τρόπο, οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι, gay ή straight, θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους με παρόμοιο επίπεδο εξειδίκευσης.

«Ρωτήστε τον αριθμό ενός ανθρώπου πριν οι δύο από σας πρόκειται να μέρος,

και να κρατήσει η συνομιλία, αφού πάρει τον αριθμό του.»

Είναι προσέλκυσε σε σας;

Αφού καθοριστεί ο άνθρωπος σας είναι ομοφυλόφιλος, ήρθε η ώρα να καταλάβω αν ενδιαφέρεται για σας.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λίγο λέει μπορείτε να πάρετε για να δείτε αν ένας άνθρωπος που του αρέσει ή όχι, αλλά αντί να συγχέει τον εαυτό σας προσπαθώντας να απομνημονεύσετε και να θυμάστε όλα αυτά στη στιγμή, δώστε προσοχή στα ακόλουθα σήματα.

1.Ο που διαμένουν σωματικά κοντά σας ή κρατώντας αποστάσεις του;

Δώστε προσοχή στην εγγύτητα του, και να δώσουν προσοχή στο πώς αλλάζει όταν στροφή πιο κοντά σε αυτόν ή μακριά από αυτόν και όταν κλίνει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Όσο πιο κοντά ένας άνθρωπος θα φτάσει σε σας, τόσο περισσότερο σας αρέσει. Υπάρχουν μερικά ντροπαλός παιδιά που θα παραμείνουν σωματικά κλείνει ακόμα και αν σας αρέσει, αλλά σε γενικές γραμμές, η εγγύτητα είναι ένας καλός δείκτης του ενδιαφέροντος.

2. Είναι αυτός συνεχίζει να σου μιλήσω;

Ναι, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο φιλικό από τους άλλους, αλλά σε γενικές γραμμές, όσο ένας άνθρωπος συνεχίζει να μιλήσει μαζί σας, ακόμα κι αν του δώσει ένα έξω για να μην, τότε θα αρέσει και ενδιαφέρεται.

Να πάρει τον αριθμό του.

Αυτό είναι το ευκολότερο μέρος της όλης εμπειρίας. Εάν γνωρίζετε ένα άτομο είναι ομοφυλόφιλος, και αν γνωρίζετε ότι ενδιαφέρεται για σας, στη συνέχεια, ζητώντας τον αριθμό του θα είναι εύκολο.

Να είναι απλό , να είναι άμεση και να είναι το φως γι 'αυτό. Αντί να πάρει πολύ σοβαρά, απλά ρωτήστε «Θα θέλετε να πάρετε ένα ποτό ή ένα φλιτζάνι καφέ κάποια στιγμή;»

Δεν χρειάζεται να είναι πιο περίπλοκο από αυτό, και συχνά αν προσπαθήσετε να το περιπλέξει περαιτέρω, θα αποτύχετε απλά.

Ως τελική παρατήρηση, ζητούν τον αριθμό ενός ανθρώπου πριν οι δύο από σας είναι έτοιμοι να χωρίσουν, και να συνεχίσει να του μιλήσω και να κρατήσει την συνομιλία πηγαίνει μετά μπορείτε να πάρετε τον αριθμό του.

Κάτι τέτοιο καθιστά το όλο θέμα αισθάνονται πιο φυσικό και άνετο από ό, τι αν απλά πήγε για τον αριθμό αμέσως και στη συνέχεια έτρεξε μακριά.