Πώς να κρατήσει κάποιος ενδιαφερόμενος (συμβουλές lgbt)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Τίποτα δεν δημιουργεί περισσότερο ενθουσιασμό (και το άγχος) από συνάντηση κάποιον που σας διεγείρει νοητικά, συναισθηματικά, πνευματικά, και σεξουαλικά - ειδικά όταν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο σε αυτό το σύγχρονο dating τοπίο να συναντήσω κάποιον αξιοπρεπή και συμβατή. Το στομάχι σας κάνει τούμπες όταν είστε γύρω του, το σώμα σας τρέμει με την αναμονή για να τον δει και πάλι, και το μυαλό σας είναι απασχολημένος με φαντασιώσεις για το τι θα μπορούσε να γίνει από αυτή τη σχέση άνθηση.

Θα ήθελα αυτό να λειτουργήσει τόσο πολύ, ώστε οι σκέψεις σας γίνονται επικεντρωθεί γύρω από το πώς να κρατήσει το νέο ενδιαφέρον αγάπης σας ακριβώς όπως γοητεύσει μαζί σας καθώς είστε μαζί του.

load...

Αυτό το άρθρο ασχολείται με αυτό το άπιαστο ψυχολογίας και διερευνά τρόπους για να κρατήσει την έλξη πηγαίνει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για μια ικανοποιητική σχέση για να πάρει από το έδαφος. Μαθαίνοντας πώς να αξιοποιήσει αυτή την αρχική γοητεία θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των τάσεων είδωλα που έχουν γίνει κοινός τόπος στη χρονολόγηση μας εποχή.

Πάνω Κείμενο | Μετά Sex | Μεγάλη απόσταση

load...

Τρόποι για να κρατήσει τον ενδιέφερε Μέσω Κείμενο

Από γραπτών μηνυμάτων κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας σας με αυτό το νέο τύπο, θα θελήσετε να είστε προσεκτικοί. Ο γραπτός λόγος μπορεί εύκολα να παρερμηνευθεί με όλα ενθουσιασμό σας να έρθουν σε επαφή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για υγιή πλοήγηση των επικοινωνιών κειμένου σας που θα τον κρατήσει καρφωμένες:

1. Κείμενο Αυτόν με φειδώ και Σκόπιμα

Ένα μεγάλο χρονολόγηση παγίδα είναι ότι σε όλες ενθουσιασμό τους, πολλοί άνδρες θα κείμενο συνεχώς τους νέους που χρονολογείται προοπτική μέρα με τη μέρα. Ενώ αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια αρχική ακίδα στο ανταπέδωσε enthrallment στις περισσότερες περιπτώσεις, με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα της ώθησης του μακριά από ένα αίσθημα ασφυξίας.

load...

Γραπτών μηνυμάτων νέο σας τύπος πολλά μπορεί να είναι χαριτωμένο στην αρχή, αλλά μπορεί γρήγορα να γίνει ενοχλητική και απελπιστική εμφάνιση. Έτσι, πέλμα ελαφρά.

Αυτό που αρχικά είχε θεωρηθεί ως χαριτωμένο μπορεί να αρχίσει να φαίνεται απελπιστική, καταθλιπτικός, και άπορους. Είναι όλα σχετικά με την ισορροπία της σύνδεσης και της χωριστικότητας, καθώς και τα όρια. Όταν επικοινωνούν, ας υπάρξει ενδιαφέρον, και να χρησιμοποιούν λέξεις για να μεταφέρω έννοια και την πρόθεση και όχι ατελείωτες spewing των λατρείες. Οι λέξεις θα πρέπει να λαμβάνονται με μεγαλύτερη επίπτωση και την ένταση, αν όχι υπερβολική δόση.

2. Ψεκάστε Προσωπικά Γνωστοποιήσεις πάροδο του χρόνου

Παρόμοια με την πρώτη συμβουλή, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βαθμιαία αυτο-αποκαλύψει. Μην αποκαλύπτετε τα πάντα για την ιστορία της ζωής σας με τη μία. Γραπτά μηνύματα καθιστά πολύ εύκολο να ξεφορτώσουν και να πω πράγματα που θα μπορούσε να είναι πιο φυλασσόμενο με κατά πρόσωπο με πρόσωπο.

Θυμηθείτε, το μυστήριο και την ίντριγκα είναι αφροδισιακά στο ρομαντισμό. Ρυθμό αποκαλύψεις σας για να τον θέλουν και λαχτάρα για να μάθετε περισσότερα. Ο μηχανισμός αυτός ρυθμός σας επιτρέπει επίσης περισσότερο χρόνο για να γνωρίσουν αυτόν τον άνθρωπο για να εξασφαλιστεί ότι είναι άξια να αφήσει σας τον να είναι μυημένοι στα πιο οικεία μέρη της ψυχής σας και αφήγηση της ζωής.

3. Κειμένου ως μια μορφή Ερωτύλος Επικύρωση

Ένα πλεονέκτημα των γραπτών μηνυμάτων μεταξύ των χρόνων οι δύο από σας δεν μπορεί να πάρει μαζί είναι ότι σας επιτρέπει να τροφοδοτήσουν την έλξη και τις φαντασιώσεις σας ο ένας για τον άλλο περισσότερο... Αν γίνει με τον σωστό τρόπο. Φλερτ μέσω κείμενο μπορεί να είναι ένας στρατηγικός τρόπος για την ενίσχυση την αγάπη σας για τον άλλον.

Η αποστολή flirty κείμενα μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ενισχυθεί η έλξη μεταξύ των δυο σας.

Στο βιβλίο της « Η Τέχνη της ανακάτεμα: Διασκέδαση και δοκιμασμένες τεχνικές για Mastering κάθε δωμάτιο ,» Jeanne Martinet περιγράφει πώς ο πιο γρήγορος τρόπος για να πάρει κάποιος για να σχηματίσουν μια θετική εντύπωση από εσάς είναι να τα επικυρώσει, με αυθεντικό τρόπο. Εχει δίκιο. Όταν κάποιος λέει κάτι καλό για εμάς που αντηχεί πραγματικά με μοναδικό εαυτό μας, μας κάνει να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, το οποίο στη συνέχεια δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ αυτών των λέξεων και το πρόσωπο που παραδίδει το μήνυμα.

Το κλειδί είναι να επικυρώσει αυτόν τον τύπο με την ουσία, και γραπτών μηνυμάτων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον αφήσει να ξέρετε ότι μπορείτε να τον δείτε πραγματικά σε όλες ιδιαιτερότητα του. Οι μικρές δόσεις αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς τη σύλληψη την καρδιά του, αλλά πρέπει να γίνει σύμφωνα με το πνεύμα της αυθεντικότητας και όχι χειραγώγηση ή κρέατος θηράματος προσπάθειες για να τον συνδέσετε.

Τρόποι για να κρατήσει τον ενδιέφερε μετά τον ύπνο μαζί του

Αν και δεν είναι απαραίτητα μια δημοφιλής άποψη, όσο περισσότερο κρατήσει μακριά φύλου, τόσο το καλύτερο. Όχι μόνο θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αναμονή, συσσώρευση, και σεξουαλική ένταση, αλλά αυτό σας δίνει επίσης την ευκαιρία να εξασφαλίσει ότι ο τύπος είναι πραγματικά σε εσάς για εσάς (και όχι απλώς για σύνδεση.) Ωστόσο, τι θα κάνεις αν έχετε ήδη κάνει την πράξη; Εδώ είναι μερικές ιδέες για σας.

4. Φροντίστε να είναι δημιουργική και ενδιαφέρουσα

Αυτό είναι ένα αρκετά προφανής συμβουλή, αλλά το σεξ είναι μια από αυτές τις περιοχές σε μια σχέση όπου θα μπορούσε να είναι παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό και αφήστε όλα τα αναστολές σας πάει για βέλτιστη απόλαυση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το μυστήριο και την ίντριγκα είναι σημαντικά αφροδισιακά και βοήθεια των καυσίμων σεξουαλική επιθυμία.

Η πλέον εσείς οι δύο είναι μαζί, τόσο περισσότερο μπορεί να χρειαστεί να αναμίξετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα για να κρατήσει το πάθος ζωντανό.

Αυτό συνήθως έρχεται φυσικά στην αρχή μιας σχέσης, αλλά γίνεται ακόμη πιο καθοριστικό ρόλο στην μακροπρόθεσμη ζευγάρια. Βοηθήστε να κρατήσει ο τύπος σας σε εγρήγορση με την επέκταση ερωτισμό σας και τη σεξουαλική ρεπερτόριο. Ανακατέψτε τα πράγματα, το μερίδιο και να ενεργούν έξω φαντασιώσεις σας, να μάθουν νέες δεξιότητες και τα τεχνάσματα, και την άνοιξη τα πράγματα για αυτόν, όταν τουλάχιστον αναμένει. Αυτός θα πρέπει να ικετεύει για περισσότερο.

5. Κρατήστε το Ember Burning In Between Σκηνές

Μια σημαντική, συχνά παραβλέπεται συστατικό μιας υγιούς ερωτικής ζωής είναι να αποφευχθεί η κατάτμηση σεξουαλική σας ζωή στο δικό διαχωρίζονται γωνιά της σχέσης σας. Αποφύγετε να περιμένει να είναι σέξι μόνο όταν ήρθε η ώρα να είναι οικεία.

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι ζευγάρια ξέρουν ότι το μυστικό για μια εκστατική ερωτική σχέση είναι με να συνεχίσω μια φλόγα σταθερά καθ 'όλη τη συνεργασία τους, ειδικά κατά τη διάρκεια μη σεξουαλική φορές. Με αυτό τον τρόπο, θα σας κρατώντας ένα βαθμό γαργάλισμα και ερωτική σπίθα πηγαίνει, έτσι όταν έρχεται η ώρα να είναι οικεία, είστε ήδη προσανατολιστεί και δεν πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν με την διέγερση σας.

Αποστολή σέξι φωτογραφίες ο ένας στον άλλο, συγγραφή σημειώσεων αγάπη έκπληξη, και το φλερτ είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Να είστε δημιουργικοί, και αυτός θα πρέπει να σφαδάζει με την αναμονή για την επόμενη περιπέτεια κρεβατοκάμαρά σας.

Τρόποι για να τον κρατήσει ενδιαφερόμενοι όταν είστε Long Distance

Είναι βασανιστική όταν εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο που διαχωρίζονται φυσικά και δεν έχετε την πολυτέλεια της παραδοσιακής χρονολόγηση τελετουργίες για να βοηθήσει να εξελιχθεί η σχέση σας λόγω της απόστασης και της έλλειψης εγγύτητας του σώματος. Εδώ είναι δύο από τις καλύτερες συμβουλές μου, όπου η δημιουργικότητα και η μέγιστη προσοχή μπαίνει στο παιχνίδι για να βοηθήσει να κρατήσει τη σύνδεσή σας ζωή:

6. Συζήτηση σχετικά με το θετικά στη σχέση σας

Μην χρησιμοποιείτε τον πολύτιμο χρόνο σας μαζί θρηνώντας για τον πόνο και την αδικία του να είσαι χώρια. Αυτό θα μπορούσε να καθορίσει όλες τις επαφές σας με μια αρνητική αύρα και να κάνει το δυναμικό για συναισθηματική αποστασιοποίηση από το άλλο πολύ πιο δυνατή.

Όταν δύο κειμένων, μιλάμε στο τηλέφωνο και το Skype, προσπαθήστε να μην επικεντρωθεί σε πόσο δύσκολο είναι να είναι εκτός.

Δώστε ο ένας τον άλλον πολλές θετικές επιβεβαιώσεις , και να μοιράζονται ό, τι σας αρέσει. Κρατήστε το ρομαντισμό στη ζωή, και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τον έλεγχο του κλίματος της σχέσης σας.

7. Foster Υπεραστικές Διαδραστικότητα

Ακόμα κι αν μπορεί να είναι μίλια μακριά, κάνουν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της αμοιβαίας downtime σας που είναι διαδραστική, όπως παίζουν online παιχνίδια μαζί, έχοντας τηλεφωνικό σεξ, πηγαίνει σε μια αίθουσα συνομιλίας μαζί, ο εθελοντισμός για παρόμοιες αιτίες σε υποψήφιους κατοικίες σας, γράφοντας ο ένας τον άλλο σέξι ιστορίες ή φαντασιώσεις που μπορεί να παιχτεί την επόμενη φορά που συναντιούνται, κλπ (μην αφήνετε τη σύνταξη αντικαταστήσει λεκτική επικοινωνία, όμως.)

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τις τέχνες και βιοτεχνίες έργα που μπορεί να χρησιμεύσει ως ανάμνηση της σχέσης σας. Κάντε ένα κολάζ από φωτογραφίες του αξέχαστες στιγμές εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεται και τοποθετήστε το σε μια περιοχή υψηλής κυκλοφορίας του σπιτιού σας όπου θα το δείτε συχνά να τον κρατήσει κοντά. Οι δυνατότητες για τη γεφύρωση σύνδεσης είναι απεριόριστες.

Όντας τον εαυτό σας και τίμια μπορεί να κάνει τη διαφορά

Τα περισσότερα άρθρα που έχουν γραφτεί για το πώς να κρατήσει ο τύπος σας ικετεύει για πιο πολλές φορές βασίζονται σε τεχνάσματα και κόλπα που καταφεύγουν στην τεχνητή παιχνίδι-παιχνίδι που σας ληστέψουν του να είναι στην παρούσα στιγμή με το σύντροφό σας. Αυτά τα τεχνάσματα μπορεί να εκληφθεί ως χειραγώγησης και σκηνοθετημένη, αντί να επιτρέπει τον εαυτό του να είναι στο εδώ και τώρα και να μείνει έξω από το κεφάλι του να ανησυχείτε.

Γνωρίζοντας ποιος είσαι, αρέσει στον εαυτό σας, και να είναι εκ των προτέρων σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας κάνει την εύρεση και τη διατήρηση κ Δικαίωμα τόσο πολύ ευκολότερη.

Έτσι ποια είναι η κορυφαία μυστικό συστατικό για τη διατήρηση κάποιος ενδιαφέρεται για σας; Να unapologetically τον εαυτό σας. Δεν ταμπού, που ανεμπόδιστη. Με το να είναι διαφανή, δεν υπάρχουν εμπόδια. Μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας αυθεντικά και αφήστε έμφυτη την προσωπικότητά σας να λάμψει με έναν τρόπο που θα προσελκύσει και μαγνητίζει όσους πρόκειται να συντάσσεται προς το μέρος σας από τη συμβατότητα και νόμο της έλξης σκοπιά.

Όταν ζουν τον αληθινό εαυτό σας, κ Δεξιά σας θα σας αγαπούν άνευ όρων για το ποιος είσαι και τι αντιπροσωπεύετε, και τίποτα από αυτά δεν καταλήγει να είναι παραπλανητική. Αυτός θα με ενδιέφερε γιατί εκτιμά την ουσία του ποιοι πραγματικά είστε. Αυτό το πολύ θεμελιώδες κομμάτι (σε συνδυασμό με τις δεξιότητες σχέση μπορείτε να μάθετε μέσω της παροχής συμβουλών, καθοδήγηση, βιβλία αυτοβοήθειας, και υποχωρήσεις προσωπική ανάπτυξη) είναι αυτό που βοηθά τη σύνδεση της φυλής και την οικειότητα για τη μεγάλη απόσταση. Για να μπορέσετε να βρείτε τον κ σωστό, θα πρέπει να είναι το δικό σας κ σωστό με το να είναι η πιο σας χρονολογήσιμο ότι μπορείτε να είστε. Γνωρίστε τις αξίες σας, την προσωπικότητα και τα ταλέντα, και την επιρροή τους για να φτάσουν τόσο σε προσωπικό όσο και τη σχέση σας δυνατότητες. Έχετε αυτό!