Πώς να κερδίσετε την ακεραιότητα στον κόσμο των γκέι dating

30 Απριλίου 2019

Ένα από τα πιο κοινά κολικόπονος ακούω από γκέι άντρες είναι η πλήρης έλλειψη κοινωνικής εθιμοτυπίας ή αφορά αισθάνονται ότι λαμβάνουν από χρονολογούνται προοπτικές για το κύκλωμα ξεχωρίζει. Αυτό είναι απογοητευτικό.

Όπως ήδη στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων και στιγματίζονται κοινότητα, γιατί δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με πιο συμπόνια και καλοσύνη; Είμαστε, άλλωστε, μαζί σε αυτό.

load...

Είτε είναι ο φόβος της απόρριψης, πληγώνει τα συναισθήματα κάποιου, άγνοια ή κατάφωρη κακούς τρόπους, όλοι έχουμε ευθύνη για τη θεραπεία τους συναδέλφους τους γκέι συμπατριώτες μας με κοινή ευγένεια.

Μία από τις πιο σημαντικές γνωριμίες δεξιότητες είναι η ικανότητα μέχρι σήμερα με ακεραιότητα. Όχι μόνο αυτό προωθούν καλύτερα τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά είναι επίσης απλά ευπρέπειας.

load...

Βοηθά στην προστασία ο ένας τον άλλον και ενισχύει την αυτοεκτίμηση και την εικόνα, γιατί (και άλλοι) ξέρετε ότι διεξάγει τον εαυτό σας με την τάξη. Μειώνει επίσης περιττό πόνο και το δράμα.

Ακεραιότητα σημαίνει ωριμότητα. Αυτό σημαίνει ότι συμπεριφέρονται με τιμή και την κατηγορία. Σημαίνει επίσης ότι είναι ένας ενήλικας.

Παρακάτω είναι μερικά χαρακτηριστικά που χρονολογείται ακεραιότητας που μπορεί να είναι χρήσιμη για να προσβλέπουν προς την κατεύθυνση. Όπως μπορείτε να διαβάσετε μέσα από αυτά, ποια είναι τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σας; Ποιες είναι μερικές περιοχές που θα θέλατε να βελτιωθεί;

load...

Μια ενιαία γκέι άντρας με χρονολόγηση ακεραιότητα διαθέτει τα εξής:

1. Κάνει αυτό που λέει ότι πρόκειται να κάνουμε.

Αυτό σημαίνει ότι με συνέπεια να ακολουθήσετε κατευθείαν με αυτό που υπόσχονται. Αν λέτε εσείς πρόκειται να τον αποκαλούν, μπορείτε να κάνετε. Εάν προγραμματίσετε μια ημερομηνία , θα εμφανιστούν για αυτό. «No-show» δεν είναι στο λεξιλόγιό σας.

Με τον τρόπο αυτό μακροπρόθεσμα, είστε αποδεικνύοντας τη δύναμη του χαρακτήρα και ότι είστε κάποιος που είναι πιστοί και μπορεί να είναι αξιόπιστες.

2. Δείχνει αυθεντικό εαυτό του και δεν κρύβονται πίσω από μάσκες.

Δείχνει για εμπειρίες όπως ο ίδιος είναι. Δεν ψέματα για την ηλικία ή το βάρος του. Δεν κρύβει πίσω από μια οθόνη υπολογιστή.

Προσπαθεί να χτίσει πρόσωπο με πρόσωπο σχέσεις. Βάζει το καλύτερο πόδι του προς τα εμπρός, ελαττώματα και όλα, και είναι unapologetically τον εαυτό του.

Είναι ειλικρινής σχετικά με το ποιος είναι και είναι περήφανη για την ταυτότητα και τα επιτεύγματά του. Δεν είναι ρηχά και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι η τελειότητα είναι μια πλάνη.

«Το μόνο που χρειάζεται είναι θεραπεία

ο ένας τον άλλο με περισσότερο σεβασμό.»

3. Ο ίδιος ανταποδίδει και αναγνωρίζει την αξία του δίνουν και παίρνουν.

Αν κάποιος τον στέλνει την εικόνα τους σε προσωπικές ιστοσελίδα που χρονολογείται για να δούμε αν υπάρχει φυσική έλξη και τη συμβατότητα, στέλνει ένα πίσω από τον εαυτό του, ακόμα και αν ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για τη λήψη πράγματα περαιτέρω, διότι αυτό είναι η εύλογη πράγμα που κάνει.

Μοιράζεται την ευθύνη των καλώντας μια χρονολόγηση προοπτική, πληρώνει ή σχεδιάζετε συναθροίσεις. Επιστρέφει τηλεφωνικές κλήσεις αμέσως.

4. Αυτός είναι άμεση και ειλικρινής σχετικά με τις προθέσεις του.

Εάν, μετά από μια πρώτη ημερομηνία, συνειδητοποιεί μια σχέση αγάπης δεν αποδείχθηκε, επικοινωνεί το γεγονός αυτό στον άντρα συναντήθηκε με διακριτικότητα.

Δεν κάνει εγχόρδων του μαζί, να τον αφήσει κρέμονται λέγοντας ότι θα καλέσει και, στη συνέχεια, ποτέ δεν το κάνει. Ο ίδιος αναγνωρίζει αυτό ως δειλία και σκληρότητα με το άλλο πρόσωπο.

Αντίθετα, αν ενδιαφέρεται, δεν φοβάται να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, έτσι ώστε ο καθένας είναι στην ίδια σελίδα και δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις υπάρχουν.

5. Ξέρει τις προσωπικές ανάγκες του και κολλάει σε αυτά.

Εκείνος ξέρει τι ψάχνει σε έναν συνεργάτη και τη σχέση και τις οθόνες που χρονολογείται προοπτικές αναλόγως.

Αν βρει σημαντικές διαφορές τιμής να υπάρχουν με ένα νέο που χρονολογείται εταίρο, ο ίδιος δεν συνεχίσει χρονολογείται αυτόν γιατί είναι καυτό. Ξέρει αυτός θα καταλήξουν stringing του μαζί, προκαλώντας βαθύτερο συναισθηματικό επενδύσεις που θα οδηγήσει τελικά σε στενοχώρια.

Θεωρεί τον αντίκτυπο τις ενέργειές του έχουν στους άλλους και να θέτει κατάλληλα όρια ως τέτοια.

Ενώ αυτά φαίνεται σαν παραδείγματα κοινή λογική των καλών τρόπων, αυτές οι ιδιότητες τείνουν να είναι εκπληκτικά απουσιάζει από τη χρονολόγηση ρεπερτόριο πολλών σε μας ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια συνειδητή πρόθεση να αλλάξει αυτή γύρω για να ξεκινήσει τη θεραπεία ο ένας τον άλλο με περισσότερο σεβασμό και ευγένεια.

Ποια είναι μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά που χρονολογείται ακεραιότητας που ασκείτε;

Ποια είναι μερικά ζώα συντροφιάς peeves που έχετε σχετικά με τον τρόπο ομοφυλόφιλων ανδρών που αντιμετωπίζουν ότι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο που χρονολογούνται και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο;

Πηγή φωτογραφιών: thetimes.co.uk.