Πώς να κάνετε μια εργασία μακράς απόστασης (6 συμβουλές ενός εμπειρογνώμονα)

12 Φεβρουαρίου 2019

Έχω δουλέψει με μια σειρά από ζευγάρια στα οποία ένα άτομο έπρεπε να μετεγκατασταθούν να πάρει μια δουλειά που δεν μπορούσε να βρει σε τοπικό επίπεδο. Σε άλλες περιπτώσεις, τα ζευγάρια συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και δεν ήταν σε θέση να προχωρήσουμε σε από κοινού. Marcia και Harvey μου ήρθε σε μια κατάσταση παρόμοια με το πρώτο παράδειγμα.

Όταν η εταιρεία του Harvey αποκτήθηκε, έχασε τη δουλειά του. Στη συνέχεια, του προσφέρθηκε μια προσοδοφόρα δουλειά των ονείρων του στο Σιάτλ. Μετά από εβδομάδες συζητήσεων, που παίρνει πρέπει να το πάρετε. Marcia είπε: «Η αλλαγή ήταν πολύ δύσκολο για τους δυο μας. Σας λείπει πραγματικά ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι καλύτερο για Harvey και η κατάσταση χρήματά μας.»

load...

Κρατώντας μια σχέση ζωντανή και υγιής όταν ζείτε στο ίδιο σπίτι είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά όταν τα ζευγάρια χωρίζονται σύμφωνα με τη γεωγραφική απόσταση, βάζει επιπλέον πίεση στη σχέση.

Ανεξάρτητα από το αν ένας εταίρος έπρεπε να μετεγκατασταθούν σε άλλο κράτος ή που συναντήθηκαν στο διαδίκτυο και έπεσε στην αγάπη, εδώ είναι έξι στρατηγικές για να σας βοηθήσουν να εργαστείτε με μερικές από τις συστροφές του χειρισμού μιας μεγάλης απόστασης σχέση.

load...

1. Βρείτε ένα νέος τρόπος για να δούμε την κατάσταση

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε στενοχωρημένος για αυτό το διαχωρισμό. Ένας τρόπος για να μετατρέψει αρνητικές προοπτικές σας είναι να εντάξουμε την κατάσταση.

Φυσικά, εσείς πρόκειται να είναι απογοητευμένοι με το χωρισμό, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε θετικότητα σας επάνω.

Δηλαδή, προσπαθήστε να δείτε τη σχέση μεγάλων αποστάσεων σε ένα θετικό φως. Πώς θα μπορούσε να ζουν χωριστά για ένα πεπερασμένο χρονικό διάστημα να είναι ευεργετικό;

load...

Marcia εθελοντικά αυτό: «Έχει κάνει επανασυνδέσεις μας πιο σέξι.» Είπε, επίσης, ότι προσβλέπει στη διακόσμηση του διαμερίσματος του Σιάτλ.

Οι δυο τους μίλησαν για έχοντας περισσότερο χρόνο για να κάνουν το δικό τους και δεν λαμβάνουν κάθε άλλο δεδομένο. Harvey δήλωσε νέα του θέση ήταν τεράστιο για την καριέρα του. Προσπαθήστε να καταλήξει σε τουλάχιστον τρεις οφέλη.

2. Μην έχετε μυστικά μεταξύ τους

Οι δύο πιο σημαντικές άμυνες ενάντια ζήλια, καχυποψία και παράνοια είναι η διαφάνεια και η ένταξη. Μοιραστείτε τις ιστορίες με το σύντροφό σας για τους ανθρώπους στη ζωή σας. Μην παραλείψετε γεγονότα ή αλληλεπιδράσεις απλώς και μόνο επειδή μπορεί να εμπνεύσει ένα σούβλισμα του ζήλια.

Θα τόσο την εμπειρία της μοναξιάς και ζήλια από καιρό σε καιρό, αλλά διατηρώντας τα πράγματα ο ένας από τον άλλο, δεν έχει σημασία πόσο μικρό, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Κάθε ένας από εσάς θα ζήσετε τη μοναξιά από καιρό σε καιρό - αυτό είναι φυσικό. Αλλά μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας από το να ενεργεί πάνω του - και να κρατήσει το σύντροφό σας από το να ανησυχείτε ότι θα - αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά σας και δίνει πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή σας.

3. Χάρτης των παραμέτρων Μαζί

Καθίστε μαζί και να καθορίσει τις παραμέτρους και τις προσδοκίες του παρόντος καθεστώτος σε μεγάλες αποστάσεις. Για κάθε έναν από εσάς, ποιες είναι οι ανησυχίες σας; Πόσο συχνά θα επισκεφθείτε; Τι γίνεται με τα παιδιά; Υπάρχουν εσωτερικά ζητήματα (οικιακής συντήρησης, αυτοκινήτων, οικονομικά, κλπ) που μπορεί να απαιτήσει ένα νέο σχέδιο δράσης;

Μαζί, να καταλάβω ποιες είναι οι προσδοκίες είναι για τη διευθέτηση μεγάλων αποστάσεων. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να επισκεφθείτε κάθε άλλο κάθε Σαββατοκύριακο;

Θα ενθαρρυνθεί Marcia και Harvey να συζητήσουν μεγαλύτερες ανησυχίες σχέση τους μεταξύ τους, τις ανησυχίες, όπως η οικειότητα, η ζήλια, και την εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό να πάρει τα πάντα στο φως ήδη από την αρχή, έτσι ώστε να μπορούν και οι δύο να ξεκινήσει αυτή τη νέα περιπέτεια στην ίδια μοίρα.

4. Κοιτάξουμε προς το μέλλον, και να κάνει ένα σχέδιο

Ζητήστε από το σύντροφό σας: Πού θα δούμε σε ένα χρόνο; Πόσο περίπου πέντε χρόνια; Συζήτηση σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εσάς, στο πλαίσιο της ζουν χωριστά, που θα κάνουν αυτό το μελλοντικό όραμα έγινε πραγματικότητα. Έχοντας κοινούς στόχους είναι ένα από τα κλειδιά για μια ευτυχισμένη σχέση, και να κάνει τη δραστηριότητα αυτή θυμίζει διακριτικά κάθε έναν από εσάς που εργάζεστε ως ομάδα.

Συζητήστε τα πράγματα όπως, όπου μπορείτε να δείτε τη σχέση σας πηγαίνει σε πέντε χρόνια και θέτουν στόχους που μπορείτε να επιτύχετε μαζί.

Ζώντας σε ξεχωριστά σπίτια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγήσει ξεχωριστές ζωές και έχουν ξεχωριστά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, ούτε ότι η απόσταση θα είναι μόνιμη. Harvey παραδέχτηκε ότι είχε πρόβλημα με αυτό. «Όταν προσπαθώ να προβάλει στο μέλλον, αισθάνομαι παραλύσει.» Πρότεινα να μιλήσει σχετικά με το πού θέλει η σχέση να είναι σε πέντε χρόνια, όχι κατ 'ανάγκη τις λεπτομέρειες της κατάστασης διαβίωσής τους, και βρήκαν αυτό το χρήσιμο.

5. Καθιέρωση καθημερινή επαφή

Ρύθμιση κανονικό τηλέφωνο, Facetime ή το Skype ημερομηνίες. Είναι εκπληκτικό το πώς η τεχνολογία έχει φέρει τους ανθρώπους κοντά. Επικοινωνήστε κάθε μέρα, περισσότερο από μία φορά, αν είναι δυνατόν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, όταν δύο άνθρωποι είναι σε θέση να έχουν φυσική οικειότητα, να διατηρήσει έναν συναισθηματικό δεσμό.

Προσπαθήστε να επικοινωνούν, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμα κι αν είναι να μοιραστούν τα πράγματα όπως αυτό που είχε για το μεσημεριανό γεύμα. Θα κάνει τη διαφορά!

Ακόμα κι αν ο σύντροφός σας δεν είναι πραγματικά ένα ομιλητής, να βρουν τρόπους για να μείνετε σε επαφή. Αν μισεί είναι στο τηλέφωνο, τότε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το κείμενο, ή άμεσο μήνυμα ο ένας τον άλλον. Μοιραστείτε μικρό νίκες και τις απογοητεύσεις σας ή απλά κάτι αστείο που συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ρωτήστε για την ημέρα του άλλου, και να είστε βέβαιος να στηρίζουν ο ένας τον άλλο μέσα από τις κακές και καλές μέρες. Πάρτε να ξέρετε τι μια μέρα στη ζωή του συντρόφου σας μοιάζει.

6. Πάρτε μαζί το Πρόσωπο

Μιλώντας, video chatting και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι όλα τέλεια. Αλλά για να διατηρήσει μια ρομαντική σχέση, θα πρέπει να κάνει το χρόνο να δούμε ο ένας τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο. Μαζί, πάει πάνω από την εργασία σας, την οικογένεια και άλλες υποχρεώσεις, και στη συνέχεια να προγραμματίσετε φορές που θα επισκεφθείτε. Είναι επίσης σημαντικό για κάθε εταίρο να επισκεφθείτε τον άλλο εταίρο? κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες από μια λεκτική περιγραφή του σπιτιού του άλλου εταίρου, την πόλη, και τα αγαπημένα στέκια.

Η τεχνολογία μας παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα, αλλά τίποτα δεν κτυπά την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Δημιουργήστε μια ρουτίνα ταξιδιού και συνάντησή που δουλεύει για εσάς!

Επίσης, όταν κάνετε δείτε ο ένας τον άλλο, να βρουν δημιουργικές - και συχνά - τρόπους για να κρατήσει το ειδύλλιο πηγαίνει στη σχέση σας. Επειδή η Marcia είναι ένας δάσκαλος, ήταν εύκολο για τους δύο από αυτούς να προγραμματίζουν ταξίδια στο Σιάτλ. «Αλλά πρέπει να έρθουν εδώ, πάρα πολύ, μερικές φορές», είπε, «γιατί τα παιδιά λείψει.»

Είναι δυνατόν να ευδοκιμήσουν σε μια μακράς απόστασης σχέση!

Marcia και Harvey έχουν με το Skype συνεδρίες μαζί μου για ένα εξάμηνο. Harvey συνδέει από το Σιάτλ και Marcia από το Σικάγο. Παρά το γεγονός ότι η ζήλια και η μοναξιά ήταν, σε πρώτη φάση, οι δύο μεγαλύτερες προκλήσεις για τους, έχουν μάθει σε κείμενο και video chat μεταξύ τους σχεδόν καθημερινά και περιλαμβάνει το άλλο σε τακτική λεπτομέρειες της ζωής.

Συχνά συζητήσουν ότι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, και Harvey προσπαθεί να πείσει την τρέχουσα εταιρεία του για να τον μεταφέρει στο Σικάγο. Marcia έχει δει τους φίλους της και τα ενήλικα τέκνα πιο συχνά, καθώς, η οποία κρατά απασχολημένο της. Έχει ενταχθεί ακόμη και ένα κέντρο ευεξίας, για πρώτη φορά, και παίζει τένις σε ένα γυναικείο πρωτάθλημα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να κάνει τις τοπικές σχέσεις λειτουργούν, έχοντας έτσι μίλια ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετες πιέσεις. Η συμβουλή μου είναι να μην ξεχνάμε τα μικρά πράγματα. Όταν δείτε ένα αστείο απόσπασμα, κόμικς, ή μια ιστορία, να το στείλετε στο σύντροφό σας. Συνεχίστε να κάνουν ο ένας τον άλλο γέλιο, ακόμη και αν δεν είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Υπενθυμίστε τον εαυτό σας γιατί έλκονται μεταξύ τους στην πρώτη θέση. Και, φυσικά, τώρα και στη συνέχεια να γράψει το σύντροφό σας ερωτικά γράμματα που μπορείτε να στείλετε μέσω του ταχυδρομείου. Είναι ο τέλειος τρόπος για να αφήσει το άλλο πρόσωπο ξέρει σκέφτεστε γι 'αυτούς.

Πηγές Φωτογραφία: manrepeller.com , connect-bridgeport.com , communitychaplainservices.org , lovemybrit.com