Πώς να εξηγήσετε το ιστορικό σας dating

7 Μαρτίου 2019

Ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα για να μιλήσουμε για ένα νέο φίλο είναι ένα παλιό φίλο. Δυστυχώς, ο πρώην παράγοντας είναι ένα θέμα της συζήτησης που έχει να συμβεί αργά ή γρήγορα. Ακόμα κι αν φοβόμαστε να μιλάμε για τις προηγούμενες σχέσεις και τη σεξουαλική τους εταίρους, θα πάμε να πρέπει να ακούσουν τις ιστορίες γι 'αυτούς σε κάποιο σημείο και να μοιραστούν μερικές από τις δικές μας.

Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρονται για να πάρει πληροφορίες για τον πρώην άντρα της, από ό, τι οι άνδρες θα είναι ποτέ. Είμαστε γοητευμένος με την ενημέρωση για πρώην φιλενάδες του. Έχω δίκιο, κυρίες; Θα ζητήσει άμεσες ερωτήσεις στο βαθμό που η ημερομηνία μπορεί να μετατραπεί σε μια ανάκριση.

load...

Όταν δεν θα επιδοθούν στην εμμονή μας, θα κάνουμε κάποια σούπερ sleuthing να συμπληρώσετε τα κενά. Cyber κυνηγός , το κόμμα του ενός ?! Θέλουμε να ξέρουμε πόσο αδύνατος ήταν, αν ήταν καλή στο κρεβάτι, πόσο την αγαπούσε, και πού είναι τώρα. Έχουμε ακόμη γνωστό σε βασανιστήρια τους εαυτούς μας ανελέητα από ασταμάτητα συγκρίνοντας τον εαυτό μας σε αυτήν.

load...

Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ λιγότερο διατεθειμένοι να μάθετε για ρομαντικά διαλείμματα μας. Είναι απλά δεν είναι ενσύρματη με αυτόν τον τρόπο. Η σκέψη σας με ένα άλλο άτομο κάνει το νέο σας τύπο ζαλισμένο, οπότε μάλλον δεν θα σκεφτώ καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να ακούσει για εκείνη την εποχή, έτσι-και-έτσι πήρατε σε Aspen σε ένα ταξίδι για σκι ή όταν οι δυο σας πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στο κρεβάτι.

Τελικά, θα πρέπει να σκαλίζω το υπόβαθρό σας, διότι σε κάποιο βαθμό. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε, όταν απαντώντας σε ερωτήσεις του:

load...

1. Η πλήρης ειλικρίνεια δεν είναι πάντα η καλύτερη πολιτική.

Δεν χρειάζεται να πω το άτομό σας κάθε μικρή πικρή λεπτομέρεια της σεξουαλικής σας ιστορία. Σας διαβεβαιώνω, μοιράζεται προσωπικές στιγμές των φυσικών εμπειρίες που είχατε με άλλους άνδρες θα δημιουργήσει μόνο περιττά προβλήματα. Ακριβώς επειδή ρωτάει πόσα άτομα έχετε μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαντήσει. Εκτός και αν η δική σας είναι ένας αριθμός που αισθάνεστε άνετα την κοινή χρήση, να είναι χαριτωμένο και να πει κάτι σαν, «Ένα καλό κορίτσι ποτέ τα φιλιά και το λέει.»

«Το μεγάλο πράγμα για την ιστορία, τη σεξουαλική ή άλλως, είναι ότι δεν

υπάρχει πλέον. Είναι στο παρελθόν και το παρελθόν είναι πίσω μας «.

2.Η παρελθόν έχει φύγει, έτσι ροκ καθεξής.

Παίρνουμε να αποφασίσει πόσο θέλουμε να μοιραστούμε με τους εταίρους μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ΟΚ για να αποκρύπτουν πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη αισθάνονται άνετα κοινή χρήση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να θυμηθούμε μια φορά στη ζωή σας όπου εκτελούνται κακή κρίση ώστε να μπορείτε να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό σου, πόσο μάλλον το μερίδιο αυτό με τον άντρα είστε χρονολόγηση. Εφ 'όσον δεν έχει καμία άμεση σχέση με την παρούσα, προστατεύοντας το παρελθόν σας είναι απολύτως λογικό. Δείξτε τη γυναίκα που έχουν γίνει, και δεν σταθώ στο ποιος θα χρησιμοποιείται για να είναι.

3.Save αυτό για το εξομολογητικό περίπτερο.

Αν είστε ένα κακό κορίτσι πάει καλά, μην μιλήσει για παραβάσεις σας. Αφήστε τον νέο άνθρωπο που σου αφθονία ζωή χρόνο να γνωρίσουν το «πραγματικό» σας, πριν να μοιραστούν οποιαδήποτε αναμνήσεις με αυτόν που θα εξίσου ξεχάσει σύντομα. Όταν είστε γνωριμία με κάποιον, θα εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ευάλωτο σε απόρριψη. Είναι σοφό να προχωρήσουμε με προσοχή κατά τη συζήτηση προηγούμενες σχέσεις και τη σεξουαλική τους εταίρους. Αν έχετε κοιμηθεί με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, είχε όργια, μαγνητοσκοπημένο κινήσεις πορνό, που θέτει για centerfolds ή χόρευαν για τα μετρητά, ίσως να θέλετε να επανεξετάσει σοβαρά είναι εντελώς επικείμενες με αυτό το είδος των πληροφοριών.

4.Σε περίπτωση που έχετε ένα ανατριχιαστικό ex, πείτε το.

Αν έχετε μια ψυχο πρώην φίλο, μοιράζονται ότι με το νέο συνεργάτη. Χρειάζεται να γνωρίζουμε εάν οι δύο από σας είναι σε κίνδυνο, όταν βγαίνετε έξω. Ομοίως, εάν έχετε σοβαρή ουλές που προκαλούνται από κάποια τρομακτική εμπειρία, να είναι ανοιχτή γι 'αυτό. Οι άνδρες πρέπει να ξέρετε γιατί είστε τόσο φυλασσόμενο, ανήσυχος και άβολα. Αν είστε φρίκαρε από τη φυσική οικειότητα, πείτε το. Αν αξίζει τη διατήρηση, αυτός θα λάβει η σχέση στο ρυθμό σας.

5.Stay ασφαλή.

Παραμένουν επίκαιρες σχετικά με την κατάσταση STD σας και να ασκήσετε το ασφαλές σεξ. Πάρτε τακτικές εξετάσεις HIV και να είστε βέβαιος να πάρει ελεγχθεί για όλες τις άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. Αν καταλήξει θετικά για τίποτα, να ασχοληθούν με αυτό αμέσως, και δεν κάνουν σεξ, μέχρι ο γιατρός δίνει το πράσινο φως. Επιμείνετε ότι η νέα σύντροφός σας παίρνει δοκιμαστεί και να συμφωνήσουν να μοιραστούν τα αποτελέσματα με το άλλο. Αυτό θα σας κρατήσει τόσο υπεύθυνη και γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Το μεγάλο πράγμα για την ιστορία, τη σεξουαλική ή άλλως, είναι ότι δεν υπάρχει πια. Είναι στο παρελθόν και το παρελθόν είναι πίσω μας. Αν έχετε απαράδεκτη συμπεριφορά ποτέ ή περάσει από μια ετερόκλητη περίοδο δεν είστε υπερήφανοι, δεν του δίνουν μια άλλη σκέψη. Ο καθένας είναι ένοχος της να κάνει κάτι που εύχονται να μην έχουν, και δεν αποτελούν εξαίρεση. Εκτός αυτού, το πρόσωπο που θέλετε να είναι μαζί, θα σας δεχτεί για αυτό που είναι και αναγνωρίζουν ότι είστε άνθρωπος.