Πώς να έρθετε σε μια κυρία

17 Ιουνίου 2019

Χμμμ... έτσι ο άντρας των ονείρων σας ενδιαφέρεται για σας, αλλά αυτός είναι και χρονολογούνται μερικές άλλες γυναίκες. Πώς θα πρέπει να χειριστεί αυτό; Μπορείτε να κερδίσετε την καρδιά του και να τον πάρει όλα τον εαυτό σας σε μια μονογαμική σχέση; Ή θα πρέπει απλά να αποφευχθεί η όλη κατάσταση;

Δεν υπάρχουν δύο σενάρια και δεν υπάρχουν δύο τύποι είναι ίδια, γι 'αυτό είναι δύσκολο να απαντήσω σε ένα γενικό τρόπο. Αλλά υπάρχουν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές και κόκκινες σημαίες θα πρέπει να εξετάσει.

load...

Σεξ ως εμπόρευμα.

Ας ξεκινήσουμε με μια καλή κανόνας: Σεξουαλικά ενεργοί σχέσεις θα πρέπει να περιορίζεται σε δεσμευμένη ή αποκλειστικά καταστάσεις. Είμαι δεν πρόκειται να κηρύξουν την ηθική σας, και καταλαβαίνω αυτό είναι το 21ο αιώνα. Αν είστε απλά ψάχνουν για ένα καλό χρονικό διάστημα χωρίς χορδές , στη συνέχεια, κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε. Αλλά, αν είστε σε ένα τρένο σε μια ουσιαστική, διαρκή συνεργασία και είναι σε μια άμαξα αυτοκίνητο με μια στάση σεξ σε κάθε γωνιά του δρόμου, είναι μια συνταγή για καταστροφή.

load...

Επιτρέψτε μου να σας πω γιατί. Σε διαφορετικό βαθμό, οι άνδρες όπως και μερικά συγκεκριμένα πράγματα για μια γυναίκα. Τους αρέσει η ομορφιά σας, το πνεύμα και την διάνοια. Τους αρέσει η ζεστασιά της καρδιάς σας και την υποστήριξη της καλοσύνης σας και τρυφερό άγγιγμα. Και τους αρέσει το σεξ. Μια καλή σχέση εξαρτάται από μια υγιή ισορροπία της όλα αυτά τα πράγματα.

Οι καλές σχέσεις λειτουργήσει, επειδή και οι δύο ήθελαν αυτά τα ειδικά πράγματα για την άλλη ότι μόνο αυτός ή μόνο που μπορεί να προσφέρει. Παίκτες όπως τα πράγματα για τις γυναίκες που όλοι έχουν από κοινού. Γι 'αυτούς, το σεξ είναι ένα εμπόρευμα. Δεν έχει σημασία, όπου μπορείτε να πάρετε ένα μπούσελ του καλαμποκιού, ένα βαρέλι πετρελαίου ή ένα μπαρ του χρυσού. Είναι όλα λίγο πολύ το ίδιο, ανεξάρτητα από το καλάθι που μπορεί να έρθει σε. Είναι εμπορευμάτων. Η αξία τους είναι ίδια σε όλη την παγκόσμια αγορά.

load...

Οι περισσότερες γυναίκες ένας άνδρας έχει με, το πιο δύσκολο μπορεί να είναι για αυτόν να διακρίνουμε ή να νοιάζονται για τις ειδικές διαφορές μια συγκεκριμένη γυναίκα έχει να προσφέρει. Όπως μια αρκούδα που είδε την κίνηση μια φωλιά μελισσών, θέλει μόνο το μέλι. Η κατάκτηση γίνεται ο αυτοσκοπός, και η λεπτή σχέση είναι μόνο το μέσο για τη διατήρηση σας σε μια σειρά , ώστε να μπορεί να σας τράνταγμα πίσω για άλλον ένα γύρο του πάθους, όταν η διάθεση να τον χτυπά. Αν δεν παίζεις το ίδιο παιχνίδι, πέλματος προσεκτικά.

«Εάν ο στόχος σας είναι να τον κάνετε δικό σας, τότε θα πρέπει να

γίνει τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι ένα βολικό εμπόρευμα.»

Όσον αφορά τη σφοδρή επιθυμία του σε αγάπη.

Ίσως ο τύπος σας δεν είναι πραγματικά ένας παίκτης. Ίσως απλά δεν έχει βρει τη γυναίκα των ονείρων του, ο οποίος μπορεί να συλλάβει την καρδιά του και να τον κάνει να θέλουν να εγκατασταθούν σε μια πραγματική σχέση. Ίσως δεν ξέρει καν ποια είναι η πραγματική αγάπη είναι. Αν αυτός είναι αξίζει την ευκαιρία, στη συνέχεια, ακολουθήστε την καρδιά σας.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να ελέγχετε τη φυσική πτυχή μιας σχέσης, η οποία είναι η δύναμή σας πάνω από έναν άνδρα. Η δυνατότητά σας να τον πάρει για να σας χρειαστεί σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι η απόλυτη δύναμη που θα τον δεσμεύει για να σας για τους μακροχρόνια ανέργους.

Έτσι, πώς θα επιτευχθεί αυτός ο αλχημεία; Πώς μπορείτε να διαπραγματεύομαι φυσική ανάγκη και επιθυμία σας του σε μια δεσμευμένη σχέση αγάπης ; Χαίρομαι που ζητήσατε!

Αν θέλετε να ξεχωρίζει από τα άλλα κορίτσια που είναι χρονολόγηση, θα πρέπει να είναι αυτός που είναι όχι μόνο στο κρεβάτι του, αλλά και στη ζωή του. Πρώτα απ 'όλα, μην αφήνετε κάθε ημερομηνία καταλήγουν στην κρεβατοκάμαρα. Είσαι μια υπέροχη κυρία, και θα εξακολουθούν να θέλουν να σε ξαναδώ. Άνδρες σαν μια πρόκληση. Εκτός αυτού, αν υπάρχει ένα πράγμα που οδηγεί ένας άνθρωπος τρελός, αυτό είναι που βιώνουν τα εξαίσια πυροτεχνήματα από ένα εγχώριο τρέξιμο και στη συνέχεια να στερούνται την ευκαιρία να εντείνει την πλάκα την επόμενη φορά που θέλει να πάρει μια κούνια. Οι πιθανότητες είναι ότι θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να φτάσετε εκεί και πάλι.

Για να τον κάνει πολύ για τη φυσική γοητεία σας χωρίς να ξεκινήσετε ένα επιχείρημα, δεν κάνουν κάθε ημέρα ένα βράδυ που είναι συνδεδεμένη με ορισμένες προσδοκίες στο τέλος της νύχτας. Έχετε μια ημερομηνία τη διάρκεια της ημέρας μαζί του. Πηγαίνετε στο νομό δίκαιη ή διασκέδαση πάρκο. Πηγαίνετε στο ροντέο στο διπλανό νομό. Πηγαίνετε στο νέο έκθεμα στο μουσείο της επιστήμης.

Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα μαζί που είναι μόνο μέρος της καθημερινής ζωής - χωρίς πίεση, χωρίς προσδοκίες, χωρίς χορδές. Μην παραδώσει τα εμπορεύματα για να τον σε ένα πανέμορφο, αρωματικό πακέτο. Συνάντηση για καφέ και μπιλιάρδο μετά τη δουλειά. Έχετε κάποια πραγματική διασκέδαση σε συνδυασμό με τα ρούχα σας. Γελάστε μαζί και να τον αναγκάσει να δείτε το καταπληκτικό κορίτσι μέσα σας. Κείμενο του μια ωραία εικόνα των δυο σας διασκεδάζουν μαζί.

Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να κάνετε κάποια συνηθισμένα πράγματα μαζί. Ρίξτε μια ημερομηνία πλυντηρίου - εάν δεν έχετε κάνει όλη τη δουλειά, εκτός αν αυτός είναι το ψήσιμο στη σχάρα τις μπριζόλες. Νοικιάστε μια ταινία, να πάρετε μια πίτσα και να καλέσει μερικούς άλλους φίλους, ώστε να μην γίνει η σεξουαλική. Πλύνετε τα αυτοκίνητα σας, τα πόδια τα σκυλιά σας, τζόγκινγκ, πάρτι με τους φίλους σας ή τους φίλους του - μαζί!

Γιατί αυτά τα πράγματα; Επειδή τώρα είσαι το κορίτσι που έχει εργαστεί το δρόμο της στην πραγματική ζωή του. Είσαι η κοπέλα σκέφτεται για πρώτη φορά όταν θέλει να μοιραστεί κάποια καλά νέα ή χρειάζεται έναν ώμο για να πιαστώ για την άνεση. Έχετε γίνει μέρος της εικόνας που εμφανίζεται στο μυαλό του όταν σκέφτεται για τη ζωή του. Είσαι στο κεφάλι του, το οποίο απέχει μόλις λίγα ίντσες από την καρδιά του.

Αν είστε τόσο απλά για έναν καλό χρόνο, πραγματικά δεν υπάρχουν κανόνες. Αλλά εάν ο στόχος σας είναι να τον κάνετε δικό σας, τότε θα πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα από ένα βολικό εμπόρευμα.