Πώς να βρείτε τον κ. σωστά

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Ο κ Δεξιά είναι εκεί έξω, μαζί με μια σειρά από κ βλάπτουν! Σαν πριγκίπισσα παραμύθι, ίσως χρειαστεί να φιλήσεις πολλούς βατράχους να βρείτε πρίγκιπα σας.

Το κλειδί για την εξεύρεση κ σωστό είναι απλή - να σταματήσει χρονολογείται κ λάθος. Ακούω που λέτε, «Ω, ναι! Αυτό είναι πραγματικά χαζή συμβουλές.»

Λοιπόν ακούστε έξω σε αυτό το σημείο. Όλοι επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς, είτε να κάνει ένα φλιτζάνι τσάι ή ετοιμάζεται το πρωί. Πολλά από τα σχέδια μας είναι χρήσιμο - να μας περάσει την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούμε πάρα πολύ σκληρά.

load...

Μερικά μοντέλα, ωστόσο, είναι λιγότερο χρήσιμες. Συχνά, εν αγνοία τους, επαναλάβετε τα σχέδια που είχαν αρνητικό αποτέλεσμα, κατά κάποιο τρόπο αναμένει ότι αυτή τη φορά θα εργαστούμε όλοι υπέρ μας.

Για να παραφράσω τον Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο ορισμός της τρέλας είναι να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και περιμένουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ή για να το θέσω αλλιώς, αν κάνετε πάντα αυτό που έχετε κάνει πάντα, θα είστε πάντα να πάρετε ό, τι έχετε πάντα έχεις.

load...

Πώς να αλλάξεις.

Το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε προσωπική αλλαγή είναι να αναγνωρίσουμε ότι απαιτείται αλλαγή. Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Η αλλαγή δεν χρειάζεται να είναι μαζική. Μπορεί να είναι απλά προσαρμόζοντας αυτό που κάνεις λίγο. Θα πρέπει να συνεργαστεί με τους πόρους που έχετε. Δεν υπονοώ θα πρέπει να επανεφεύρουμε εντελώς τον τροχό.

Είχα έναν πελάτη που ήρθε σε μένα για βοήθεια. Είχε μια πλήρη κάρτα χορού και μαύρο βιβλίο του ήταν πάντα γεμάτο από αριθμούς. Θα μπορούσε να έχει μια ημερομηνία κάθε βράδυ της εβδομάδας και είχε άφθονο σεξ, αλλά κανείς δεν ήθελε να εγκατασταθούν μαζί του.

load...

Ήταν σύγχυση σε αυτό. Ισχυρίστηκε έδειξε ημερομηνίες του μια καλή στιγμή, τους μετέφεραν σε ωραία μέρη, και έκανε το μεγάλο ρομαντικό χειρονομίες (γεύματα έξω, μπιχλιμπίδια, τα Σαββατοκύριακα μακριά). Ωστόσο, μετά από μερικές ημερομηνίες, αυτοί οι άνθρωποι ξεθωριάσει.

Δικαιολογημένα, ήταν μάλλον σύγχυση σε αυτό, όπως ο ίδιος νόμιζε ότι είχε κάνει όλα τα σωστά πράγματα. Και ήταν, τουλάχιστον σε ένα επίπεδο.

Ήταν παραλείποντας να κάνει μια συναισθηματική σύνδεση με τις ημερομηνίες του. Ήταν αγοράζουν τα ακριβά πράγματα, αλλά είχε το πήρα μέσα στο κεφάλι του αυτό ήταν το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνει. Δούλεψε για λίγο, αλλά μετά από λίγα ακριβά γεύματα, δεν θα επιστρέψει κλήσεις του.

Τον ρώτησα τι μίλησε για όταν σε μια ημερομηνία. Μου απάντησε ότι θα αρχειοθετηθεί επιτυχίες του και είπε ημερομηνίες του για τις δυνάμεις και τους στόχους του στη ζωή - που ήθελε να τους εντυπωσιάσει.

Ο πελάτης μου είναι μια επιτυχημένη λαιμό, οπότε δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε. Τότε τον ρώτησα, τι οι άνδρες είχε χρονολογήσει ήταν σαν - ζωή τους, τις οικογένειες, τους στόχους, και την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Απλώς κοίταξε εν λευκώ για λίγα λεπτά, και στη συνέχεια η πένα τελικά έπεσε. Όλα τα μέσα που χρονολογείται καριέρα του είχε μόλις μιλήσει για τον εαυτό του, δεν είχε ζητήσει τίποτα για τον άνδρα που κάθεται απέναντι από αυτόν.

Η σιωπηλή μήνυμα που είχε λάβει ήταν σαφής: «Είμαι ενδιαφέρονται μόνο για μένα, και θα πρέπει να είναι, πάρα πολύ!»

Με αυτόν τον πελάτη, εργάστηκα για την επικοινωνία. Η επικοινωνία με την ημερομηνία σας είναι ζωτικής σημασίας , και δεν εννοώ την πλήρωση ομιλητικός κενά με τα σχόλια για τον εαυτό σας.

Προσπαθήστε να διατηρηθεί μια ισορροπία 50/50 στη συνομιλία (και να ζητήσει πολλά ερωτήματα.)

Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο πρότυπο συμπεριφοράς ήταν να επιφέρει αποτέλεσμα δεν ήθελε, έτσι άλλαξε και συνειδητά προσαρμοσμένο χρονολόγηση στρατηγική του. Με μερικά άλλα tweaks συμπεριφοράς, που χρονολογείται τελικά ένας άνθρωπος που έγινε φίλος του.

«Κοιτάξτε την μεγάλη εικόνα και να αναγνωρίσουμε

ότι χρειάζεται χρόνος για να αλλάξει.»

Εδώ είναι τα τρία κορυφαία κομμάτια των συμβουλών για κάποιον που ψάχνει να βρει τον κ Δεξιά εάν η τρέχουσα προσπάθειές σας δεν είναι τόσο επιτυχής.

1. Ξαναγράψτε dating προφίλ σας.

Ενεργοποιήστε μέχρι λίγο, να αλλάξει τις φωτογραφίες, και σκεφτείτε χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό χρονολογείται ιστοσελίδα.

2. Πηγαίνετε σε διαφορετικά μπαρ.

Εάν έχετε κρατήσει σε πρόσκρουση σε τους ίδιους ανθρώπους, θα πάμε να το βρείτε δύσκολο να συναντήσετε κάποιον νέο.

3. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα.

Αν έχετε πολλές ημερομηνίες, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να πάει οπουδήποτε, να λάβει το πόδι σας από το πεντάλ χρονολόγηση και την ημερομηνία εαυτό σας για λίγο. Μετάβαση στην χώρους διασκέδασης, επενδύουν σε φιλίες, και να πάρει την προσοχή σας μακριά από το να είναι ενιαία.

Αλλάξτε το σενάριό σας. Αν έχετε ρίξει τον εαυτό σας ως το μοναδικό άντρα που βρίσκει ποτέ τον κ Δεξιά, τότε αναδιατύπωση εαυτό σας στο ρόλο της χρονολόγησης ninja.

Κοιτάξτε την μεγάλη εικόνα και αναγνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται χρόνος για να αλλάξει. Ωστόσο, από τη στιγμή που γνωρίζουν τη συμπεριφορά σας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τις αλλαγές που θα φέρει επανάσταση που χρονολογείται σας εμπειρία.