Πιστοποιημένος συνεργάτης dr. Ο Kimes εμπνέει τους πελάτες με μια πραγματική συζήτηση για το τι κάνει το γάμο τελευταία

26 Φεβρουαρίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, Ατλάντα με βάση οδοντίατρος Δρ Ουράνιος Kimes έχει επεκταθεί rГ της © sumГ © ώστε να συμπεριλάβει τα επαγγέλματα του ριάλιτι αστέρων, best-seller συγγραφέας, και πιστοποιημένα λεωφορείο σχέσης. Εμπνευσμένη κατευθυντήριες γραμμές της για την εξεύρεση αγάπη φτάσει σήμερα πάνω από 310.000 Instagram οπαδούς, καθώς και αμέτρητες αναγνώστες και ακροατές σε όλο τον κόσμο. Αντλώντας από τα μαθήματα που έμαθε σε 35+ χρόνια της γάμου, Ουράνιος καθοδηγεί ενιαία και παντρεμένες γυναίκες αντιμετωπίζουν μια σειρά από ζητήματα σχέσεων. Heavenly φιλοξενεί επίσης μια δημοφιλής ραδιοφωνική εκπομπή, The ανοιχτοί και ειλικρινείς Δείτε , για Worldstar HIT Radio - όπου της πει-it-σαν-να-είναι η στάση βάζει ένα διασκεδαστικό γύρισμα σε παραδοσιακά χρονολογείται συμβουλές. Αν αναρωτιέστε πώς να προσελκύσουν και να κρατήσουν ένα αφοσιωμένο συνεργάτη, μπορείτε να μάθετε πολλά από φασκόμηλο συμβουλές Heavenly του.

Ο Δρ Ουράνιος Kimes είναι ένας οδοντίατρος από το εμπόριο και ειδικός σχέση με τη φύση. Το ενδιαφέρον της για το πώς δεσμευμένες σχέσεις λειτουργούν - και πώς μπορεί να τους κάνει να λειτουργήσει καλύτερα - την οδήγησε σε μια καριέρα ως προπονητής compassionaterelationship για τις παντρεμένες γυναίκες.

load...

Σχέση προπονητής Δρ Ουράνιος Kimes είναι μια επιχείρηση εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με έναν μακρύ κατάλογο των εντολών στο όνομά της.

Ενώ εξακολουθεί να τρέχει Ατλάντα οδοντιατρείο της για να πληρώσει τους λογαριασμούς, Ουράνιος απολαμβάνει τον καθορισμό καρδιές, όπως ακριβώς και χαμόγελα στερέωσης. Η εμπειρία της juggling την καριέρα της και να εργάζεται μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι ένας κορυφαίος χειρουργός, έχει givenher εικόνα για τις στάσεις, συμπεριφορές και αρχές που να οικοδομήσουμε μια διαρκή και την εκπλήρωση του γάμου.

load...

«Πρώτα απ 'όλα, άρχισα τις σπουδές σχέσεις για τον εαυτό μου,» είπε ο Δρ Ουράνιος. «Έμαθα όλα αυτά τα πράγματα, και σκεφτόμουν“Πολλοί άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις αρχές”- αλλά απλά δεν το κάνουν.»

Σχέσεις-κτίριο δεν διδάσκεται στα σχολεία, έτσι ώστε ο Δρ Ουράνιος που έχει λάβει κατά την ίδια να δώσει advicevia μια αυξανόμενη πρακτική καθοδήγηση, ένα best-seller βιβλίο, και εβδομαδιαίες ραδιοφωνικές εκπομπές. Ευθεία-to-the-point provideswomen καθοδήγηση σχέση της με πρακτικές στρατηγικές για να πιάσει και να κρατήσει την προσοχή ενός άνδρα.

Σήμερα, ο Δρ Ουράνιος είναι γνωστή για τη δουλειά της ως μια εμπνευσμένη ομιλητής, συγγραφέας και ειδικός σχέση. Εκατομμύρια τηλεθεατές της να αναγνωρίσει από το Bravo καλώδιο δικτύου reality show «Παντρεμένος με την Ιατρική», η οποία επικεντρώνεται στις γυναίκες ofmen που εργάζονται στον τομέα της ιατρικής. Ο Δρ Ουράνιος έχει ευτυχώς παντρεμένος για περισσότερα από 35 χρόνια, έτσι shecan μιλήσει με αρχή για το πώς να καλλιεργήσουν μια υγιή ισορροπία εργασίας-ζωής με το εν λόγω ειδικό κάποιος από την πλευρά σας.

load...

«Είναι μια νέα εποχή, και ξέρω πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά κυρίως πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα που εργαζόταν παλαιότερα εξακολουθούν να λειτουργούν και σήμερα», είπε. «Αυτό σημαίνει ότι φλερτάρει, ενεργεί και να σέβεται και να γνωρίζει τις θέσεις μας ως σύζυγοι - κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν τους ρόλους τους, και αυτό ακριβώς δεν λειτουργεί.»

Δίνοντας συμβουλές μέσα από το blog της, Radio Show & Coaching Πρακτική

Αν είστε στην ανάγκη από κάποια πραγματική συζήτηση για τις σχέσεις, η ανοιχτή και ειλικρινής Show με τον Δρ Ουράνιος και ο Δρ Jackie isthe ραδιόφωνο showfor σας. Κάθε Παρασκευή, δύο σχέση-καταλαβαίνω γυναίκες πηγαίνουν στον αέρα για να συζητήσουν ωμά καυτά θέματα στην χρονολόγηση κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τι να αναζητήσουν σε ένα δυναμικό σύζυγος και πώς να δείξει την εκτίμησή του για το σύντροφό σας. Είναι ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ώρα που έχει ακροατές που αντανακλούν στη ζωή τους ένα λεπτό και βγάζοντας έξω το γέλιο το επόμενο.

Επιπλέον, το blog Δρ Ουράνιος του προωθεί την προοπτική της σχετικά με το γάμο, τις σχέσεις και το σεξ με τη συμμετοχή άρθρα που αναδεικνύουν την μη-φίλτρο στυλ προπόνηση. Δεν είναι τάση προς εμετό για την αντιμετώπιση προσωπικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των «Do Προτιμάτε το εξόγκωμα στο μπροστινό ή το Αρδεννών στο πίσω;» και προσφέρει relatable απόψεις από την οπτική γωνία μιας γυναίκας που είναι ήδη στο δρόμο σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Απόλυτη κορυφή συμβουλή μου είναι να κάνουμε ό, τι είναι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας! - και τι σας κάνει ευτυχισμένη», έγραψε σε ένα οδηγό για την επιτυχή μαμάδες.

Ο Δρ Heavenlyoften παίρνει κατ 'ευθείαν στο σημείο, όταν δίνετε συμβουλές στους αναγνώστες του blog της και ραδιοφωνική εκπομπή ακροατές της. Προοπτική της για το γάμο μπορεί να φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά πιστεύει ότι είναι σημαντικό να επιμείνουμε σε αυτό που εργάστηκαν στο παρελθόν.

Είτε αυτή είναι που οδηγεί τα ζευγάρια συνεδρίες συμβουλευτικής ή απαντώντας σε ερώτηση ακροατή σε ραδιοφωνική εκπομπή της, ο Δρ Ουράνιος βασίζεται στις παραδοσιακές αξίες και τις εμπειρίες της ως παντρεμένη γυναίκα toshape τις συμβουλές της.

Πολλές από τις αρχές που ο Δρ Ουράνιος ενστερνίζεται έρχονται κατευθείαν από τις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής. «Είμαι ένας πνευματικός άνθρωπος,» shesaid, «και πιστεύω ότι η Βίβλος όλους μας χρειαζόμαστε για μια επιτυχημένη σχέση δίνει.»

«Το Επιχειρησιακό της Αγάπης» Διδάσκει γυναίκες Πώς να προσελκύσει έναν καλό άνθρωπο

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Δρ Ουράνιος δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο αυτοβοήθειας της, την επιχειρηματική της αγάπης , για να εξηγήσει τις γυναίκες πώς επιχειρηματικών δεξιοτήτων μπορεί να μεταφραστεί σε επιτυχία σχέσης. Οι συνομιλίες βιβλίο detailsher με πολλές γυναίκες που είναι ηγέτες στον τομέα τους, συμπεριλαμβανομένης της Fortune 500 εκτελεστικό αποφάσεων πάνω από έξι ψηφία, και ακόμα αγωνίζονται να διατηρήσουν σχέσεις αγάπης.

Στο «The Business of Love,» ο Δρ Ουράνιος Kimes αντλεί από τις εμπειρίες σχέση των έξι γυναικών να δώσουν πρακτικές συμβουλές.

«Η αγάπη σαν μια επιχείρηση. Δεν μπορείτε απλά να κάνει μια εντελώς συναισθηματική απόφαση,»ο Δρ Ουράνιος εξήγησε. «Όταν κάνουμε αυτή την απόλυτη συγχώνευση, δεν μπορεί να είναι μόνο για συναισθηματικούς λόγους.»

Σε όλο το βιβλίο, Ουράνιος χρησιμοποιεί τις πραγματικές εμπειρίες των γυναικών στη χρονολόγηση κόσμο να δείξει πώς οι άνθρωποι διαχειρίζονται τις σχέσεις και τι συμβουλές που θα τους δώσει. Ο τόνος είναι φιλικό και αισιόδοξο, αλλά το βιβλίο 165 σελίδων ασχολείται με σοβαρά ζητήματα που επηρεάζουν τους συζύγους και τις συζύγους παντού.

Η Business της Αγάπης είναι ένας σημαντικός οδηγός για την καριέρα προσανατολισμένη γυναίκες που θέλουν να βρουν και να διατηρήσουν έναν καλό άνθρωπο.

«Πολλές γυναίκες είναι επιτυχής στην επιχείρηση ή τη σταδιοδρομία τους», είπε, «αλλά θα πρέπει να βοηθήσει με την οικοδόμηση ισχυρών, βιώσιμων σχέσεων.»

Πάνω από 310.000 οπαδοί τραγουδούν επαίνους της για την κοινωνική Media

Λαμπερό ανατροφοδότηση από την ακροατές, αναγνώστες, τους πελάτες και τους οπαδούς συνεχίζει ημέρα κίνητρα Δρ Ουράνιος με τη μέρα. Είπε ότι αγαπά ακούσουμε από κάποιον που πήρε τις συμβουλές της για την καρδιά και είδε άμεση βελτίωση της σχέσης εξαιτίας της.

Σελίδα Instagram Δρ Heavenly είναι ξεχειλίζει με φιλοφρονήσεις από τους περισσότερους θαυμαστές της.

Αντίκτυπο Δρ Ουράνιος μπορεί πιο εύκολα να δει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει πάνω από 310.000 οπαδούς στο Instagram. Έχει θέσεις τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την καθημερινή ζωή της, καθώς και πληροφοριακό περιεχόμενο με πολλή αγάπη και χιούμορ ρίχνονται θέσεις in.Her Instagram λαμβάνουν χιλιάδες συμπαθεί και εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Να κάνουμε σας!», Έγραψε madamefly σε μια από τις φωτογραφίες Heavenly του. «Είσαι ένας άγγελος, και αγαπάμε realness σας!»

«Σ 'αγαπώ, Δρ Ουράνιος,» επανέλαβε sandtierra σε ένα σχόλιο. «Μπορείτε να μου εμπνεύσει και να δώσει την καλύτερη σκιά.»

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δρ Ουράνιος έχει μια απευθείας γραμμή για τους ανθρώπους που θέλει να βοηθήσει - και αυτή κάνει συχνή χρήση του. Της κάτω προς τη γη θέσεις κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να τους δώσουμε κάτι για να σκεφτεί για το περνούν την ημέρα τους.

Από υπόψη τα social media της στις εθνικές ραδιοφωνικές εκπομπές, ο Δρ Heavenlygives πλατφόρμα onevery συμβουλές σχέσης μπορεί. «Είναι κλήση μου», μας είπε. «Το κάνω γιατί είναι το πάθος μου, όχι για να βγάλουν λεφτά. Απλά αρέσει να το κάνει.»

Ο Δρ Ουράνιος: Ένας πνευματικός άνθρωπος Κατευθυντήριες Ζευγάρια προς την Ευτυχία

Μετά από 35 χρόνια γάμου, ο Δρ Ουράνιος έχει μάθει ένα πράγμα ή δύο για το τι κάνει σχέσεις εργασίας. Κλινική και απλή προσέγγιση της από την προπόνηση σχέση έχει βοηθήσει χιλιάδες άτομα να βελτιώσει την αγάπη τους συνδέσεις.

Τεχνογνωσία και το χάρισμα Δρ Ουράνιος έχουν κερδίσει πολλά βραβεία της, καθώς και ένα κύριο ρόλο σε ένα Bravo TV reality show. Κατά τους προσεχείς μήνες, ο εμπειρογνώμονας σχέση ελπίζει να επεκτείνει την επιρροή της και να βοηθήσει θηλυκό daters με την έναρξη μιας επαναστατικής χρονολογείται app που ονομάζεται Piq. Οι χρήστες appallows στην οθόνη που βλέπει τις φωτογραφίες τους, ζητώντας από παγοθραυστικό ή απαράβατος ερωτήσεις. Heavenly είπε ότι αυτό το app θα supportvalues με βάση τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν κάτι περισσότερο από μια σύνδεση.

Στο βιβλίο της, ραδιοφωνική εκπομπή, το blog, και συνεδρίες προπόνηση, Ουράνιος διανέμει πρακτικές takeaways για την αγάπη και τις σχέσεις. «Δίνω συμβουλές όλη την ώρα», είπε. «Απευθύνομαι χρονολόγηση, το γάμο, το σεξ, τις σχέσεις - κάθε πτυχή των σχέσεων.»