Περισσότεροι από 500.000 ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν γυρίσει στο chappy για να τους βοηθήσουν να βρουν σημαντικές συνδέσεις

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Το Short Version: Ο κόσμος της σε απευθείας σύνδεση gay dating είναι συχνά βασίζεται σε προσωρινές σύνδεση σταθμών που μπορούν να αφήσουν τη δέσμευση-minded ξεχωρίζει αισθάνονται απογοητευμένοι. Τώρα, υπάρχει μια εναλλακτική λύση: Chappy. Αυτό το gay dating app κάνει ευγένεια και σεβασμό προτεραιότητα μεταξύ των μελών και παρέχει μια διαδρομή για να τους βοηθήσουν να βρουν μια ουσιαστική, πραγματική σχέση. Τα περισσότερα από 500.000 μέλη λάβει την υπόσχεση να φέρεσαι στους άλλους όπως θέλουν να αντιμετωπίζονται, και, ως εκ τούτου, Chappy έχει γίνει μια θετική, ασφαλή χώρο για τους ομοφυλόφιλους άνδρες να κάνουν τις συνδέσεις με έναν τρόπο που θεωρεί σωστό για αυτούς.

Οι περισσότεροι δέσμευση-minded άτομα που έχουν δοκιμάσει online dating μπορεί συχνά να πει όταν ένα άλλο πρόσωπο που είναι ανειλικρινής. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα «γεια», όταν έχετε προφανώς πολλές πληροφορίες στο προφίλ σας για να παρακινήσει μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ή ίσως ζητούν μια σέξι φωτογραφία - όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να δείτε αν έχετε χόμπι στο κοινό. Σύνδεση με κάποιον σε ένα βαθύ επίπεδο μέσω dating sites και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της γκέι χρονολόγηση κόσμο, μπορεί να είναι δύσκολη.

load...

Μερικές φορές μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε με κάποιον, και νομίζετε ότι υπάρχει δυναμικό. Τότε ξαφνικά η επικοινωνία σταματά χωρίς εξήγηση, κοινώς γνωστό ως οποίος. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, είδωλα στον γκέι χρονολόγηση κόσμος είναι ένα πρόβλημα - με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που έχουν 50% πιθανότητα ότι ένας αγώνας θα πέσει απλά από το πρόσωπο της Γης (ακόμα και μετά τα μηνύματα που ανταλλάσσονται και οι ημερομηνίες τοποθετημένα).

load...

Επικεφαλής του Brand / συνιδρυτής Sam Dumas βοηθά στο να γίνει Chappy ένα μοναδικό gay dating app.

Οι εμπειρίες αυτές μπορεί να είναι βλαβερός και να σας αφήσει αμφιβολία στον εαυτό σας. Είναι εσείς, ή είναι περισσότεροι σε απευθείας σύνδεση daters μόνο φύλλο;

Ευτυχώς, η απάντηση είναι όχι - δεν είναι εσύ. Η χρονολόγηση εφαρμογή Chappy έχει σχεδιαστεί για να κάνουν online gay χρονολογείται ένα σεβασμό, θετική εμπειρία. Όλα τα μέλη οφείλουν να λαμβάνουν μια υπόσχεση για τη θεραπεία όλοι όσοι χρησιμοποιούν το app με την αξιοπρέπεια που τους αξίζει κάνουν ολόκληρο το ύφος του app ευγενικό.

load...

Αυτή η σχετικά απλή αρχή της αυθεντικής και το είδος του ανθρώπου συνδέσεις δεν είναι ο κανόνας σε online dating χώρο σήμερα, αλλά είναι κάτι το οποίο πιστεύουμε ακράδαντα «, δήλωσε ο Σαμ Dumas, ο επικεφαλής του Brand και πρόσφατα διορίστηκε συνιδρυτής για Chappy. «Στόχος μας ήταν πάντα, και θα συνεχίσει να είναι, για την πραγματοποίηση χρονολογείται δυνατή για τους ομοφυλόφιλους άνδρες, δημιουργώντας μια θετική, ασφαλές μέρος για τους ομοφυλόφιλους άνδρες να σχηματίσουν πραγματικές σχέσεις.»

Οι χρήστες δεσμεύονται να σέβονται ο ένας τον Άλλο

Ίσως μία από τις πιο μοναδικές πτυχές της Chappy είναι ότι η εφαρμογή ζητά από τους χρήστες να υπόσχονται να είναι διακριτικοί μεταξύ τους. Sam είπε ότι αυτό είναι στο επίκεντρο της εφαρμογής και θέτει τον σωστό τόνο από την αρχή.

«Στο Chappy, πιστεύουμε ότι η ομορφιά βρίσκεται στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους άλλους. Οι διακρίσεις με βάση τη φυλή, τη θρησκεία, την αναπηρία, την ταυτότητα φύλου, ηλικίας, ή οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται αυστηρά «, είπε. «Χρήση Chappy, να δεσμευτεί για τη θεραπεία συνάδελφο σας με σεβασμό, ευγένεια και ειλικρίνεια, χωρίς κρίση ή προκατάληψη.»

Chappy έχει εδώ και μερικά χρόνια και έχει ήδη κάνει αντίκτυπο στο γκέι χρονολόγηση χώρο.

«Όταν είσαι στην εφαρμογή, είναι όλα σχετικά με την αμοιβαία σύνδεση. Έχουμε το μηχανισμό κτύπημα, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο για να ταιριάζει. Δεν αυτόκλητων προκαταβολές ή εικόνες? είναι όλα σχετικά με τους όρους σας,»συνέχισε. «Πρέπει επίσης να παρέχουν στους χρήστες μια προοδευτική κλίμακα, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ψάχνετε. Αγώνας με τους ανθρώπους που ψάχνουν για το ίδιο πράγμα με σας και κόψτε την αβεβαιότητα.»

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει λιγότερο ghosting, λιγότερες ασεβείς απαντήσεις, και λιγότερες κακό συναισθήματα για Chappy. Υπάρχει απλά μια πολύ πιο διασκεδαστικό και την πρόοδο στη χρονολόγηση της ζωής σας.

Μια διαφορετική ομάδα επαγγελματιών Αναπτύσσει μια χωρίς αποκλεισμούς, ασφαλή χώρο

Το 2018, η ομάδα πίσω από Chappy υπέστη κάποιες σημαντικές αλλαγές για να ανοίξει ένα δρόμο προς την ανάπτυξη της μάρκας. Κατ 'αρχάς, τον Αύγουστο, δύο από τα τρία ιδρυτικά μέλη, ο Jack Rogers και Ollie Locke , παραιτήθηκε, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο διόρισε τον Sam Dumas ως επικεφαλής του Brand και του έδωσε το καθεστώς συνιδρυτής. Ο τρίτος ιδρυτής, Max Cheremkhin, παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ομάδας μετάβασης.

Στη συνέχεια, η παγκόσμια έδρα της ομάδας μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με μια ομάδα που παραμένουν, επίσης, στο Λονδίνο.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, νομίζω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κλάδο. Όταν πήρα τον ρόλο στην Chappy νωρίτερα αυτό το έτος, ένιωσα την ευθύνη να χτίσει μια ομάδα που ήταν αντανακλαστική της μάρκας χτίζουμε «, είπε ο Σαμ. «Είναι κάτι που Whitney Wolfe Αγέλη [Ιδρυτής Bumble του] είχε εντυπωσιάσει για μένα όταν άρχισα και έχει κολλήσει μαζί μου από τότε. Η εσωτερική κουλτούρα είναι η ραχοκοκαλιά της μάρκας μας και της εταιρείας μας. Έχουμε μια ζωντανή και σκληρά εργαζόμενο της ομάδας.»

Chappy έχει υποστεί μερικές αλλαγές για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη ακόμα καλύτερα.

Μαζί με τους επαγγελματίες λειτουργεί το εμπορικό σήμα, Chappy στρατολογεί επίσης αισιόδοξος άτομα να είναι πρεσβευτές για την εφαρμογή. Αυτές οι πρεσβευτές βοηθήσει να πάρει τη λέξη για τη διαφορά η εφαρμογή κάνει το γκέι χρονολόγηση κοινότητας μέσω του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας εργασίας.

Chappy ήταν γύρω για ένα-δύο χρόνια, έτσι ώστε η ομάδα βασίζεται σε πρέσβεις και τα μέλη να αφήσουν άλλους να γνωρίζουν ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση για την προκατάληψη και την αγένεια που μπορεί να λάβει χώρα σε απευθείας σύνδεση.

«Chappy ήταν πάντα ένα brand χτισμένο πάνω ευγένεια και σεβασμό στο gay γνωριμίες. Πρέπει πραγματικά να σταθεί μόνη της σε αυτό το θέμα. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα, ήμουν πραγματικά ενθάρρυνε και εντυπωσιασμένος ότι Chappy, μόλις ενός έτους, ξεχώρισε για κάτι βαθύτερο,»είπε ο Σαμ.

Περισσότερα από μισό εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ενώσει το App

Με περισσότερα από μισό εκατομμύριο μέλη, βάση χρηστών Chappy είναι φυσικά διαφορετική. Ρητό της μάρκας είναι ότι μπορείτε να ψάξετε για κάτι χαριτωμένο, μπορείτε να ψάξετε για κάτι σέξι, μπορείτε να ψάξετε για κάτι σοβαρό, ή μπορείτε να ψάξουν για κάτι που είναι τόσο χαριτωμένο και σέξι. Αυτά δεν είναι φυσική αποδόσεις των χρηστών Chappy, αλλά περισσότερο το είδος των εμπειριών που ψάχνουν σε γκέι σχέσεις.

Ένα πράγμα δεν μπορείτε να κάνετε είναι να είναι ένα τράνταγμα. Η ιδέα πίσω από το app που ξεκίνησε όταν η ομάδα είχε μια σειρά από ομάδες εστίασης για να πάρει πραγματικά μια σε βάθος ιδέα για το πώς οι ομοφυλόφιλοι αισθάνονται οι άνδρες για την χρονολόγηση σε απευθείας σύνδεση, τι έχουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, και ό, τι θέλουν σε μια χρονολόγηση εφαρμογή.

«Το πιο σημαντικό πράγμα που, ως εταιρεία, μπορεί να κάνει είναι να ακούσετε τους χρήστες μας. Τους ρωτάμε τι θέλουν και τι αισθάνονται σαν να πρέπει, όταν πρόκειται για online dating,»είπε ο Σαμ. «Έχουμε ακούσει ξανά και ξανά ότι οι άντρες θέλουν ένα χώρο για να σχηματίσουν γκέι σχέσεις, δεν χαρακτηρίζεται από ένα χρονικό διάστημα ή το επίπεδο της δέσμευσης, αλλά σφραγίζονται με μια αυθεντικότητα που, δυστυχώς, δεν έχουν σε καμία άλλη σε απευθείας σύνδεση χώρους.»

Chappy έχει πάνω από μισό εκατομμύριο μέλη που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

«Gay χρονολόγηση δεν πρέπει να αισθάνονται αδύνατο», συνέχισε. «Η διαμόρφωση των σχέσεων δεν είναι αδύνατο. Έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο με περισσότερους από 500.000 χρήστες, οι οποίοι είμαστε υπερήφανοι, που κατανοούν αυτό και επιλέγουν να είναι σε Chappy.»

Ένας τρόπος για την ομάδα του συνδέεται με τα μέλη και εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές περιβάλλον είναι μέσω του blog. Μια δημοφιλής θέση δίνει συμβουλές για το πώς να βρει το σωστό τύπο σε 10 ισχυρά κτυπήματα. Εδώ είναι ένας υπαινιγμός: Δεν είναι αγένεια.

«Κάθε υβριστικό ή διακρίσεις σχόλια στο βιογραφικό σας θα πρέπει να μετριαστεί, και δεν θα επιτρέπεται στην εφαρμογή. Είναι αρκετά δύσκολο να βρει έναν άντρα, αν δεν μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε Chappy, οπότε ας φερόμαστε στους άλλους πώς θέλετε να αντιμετωπίζονται», αναφέρει το άρθρο. «Πάντα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι ανοιχτόμυαλοι. Αφιερώστε λίγο χρόνο κοιτάζοντας μέσα από τα προφίλ παιδιά και διάβασε τα βιογραφικά τους. Είσαι πολύ πιο πιθανό να έχουν μια επιτυχή αγώνα, αν σύρετε σε παιδιά που θα έχουν κάτι κοινό με. Μην απλά σύρετε προς τα αριστερά βασίζεται σε μία φωτογραφία? θα μπορούσε να λείπει σε μια σύνδεση που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.»

Chappy: Πού είσαι Νίκαιας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια σύνδεση

Είναι το είδος του μια απλή έννοια με Chappy: Είσαι πιο πιθανό να βρεθεί κάποιος ενδιαφέρον, διασκεδαστικό, και το είδος εάν είστε επίσης ένας καλός άνθρωπος. Δούλεψε για Brad και Dom, ο οποίος περιγράφεται Chappy που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το ειδύλλιο τους σε ένα blog post.

«Συναντηθήκαμε, είχε πίτσα, πήγε για μια μεγάλη βόλτα στην παραλία (μετά από το σκοτάδι στο Herne Bay), και πέρασε τη νύχτα μαζί. Νομίζω ότι ο Μπραντ ήταν έκπληξη δεν είχα τρέξει μόλις τον είδα, αλλά ήταν εξίσου έκπληκτος ότι δεν κάνει το ίδιο για μένα! Ειδικά όταν ανακάλυψε Λατρεύω ανανά για πίτσα μου «, έγραψε ο Dom.

«Λίγες εβδομάδες αργότερα, και μετά από μερικά Σαββατοκύριακα μαζί, είχαμε μια συζήτηση, και έχω απεγκαταστήσει Chappy μαζί με όλα τα άλλα που χρονολογείται εφαρμογές. Είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσει χρονολόγηση σωστά και να γίνει αποκλειστικά. Όλα αισθάνθηκε τόσο φυσικό «, συνέχισε.

Sam μας είπε πως επιβράβευση αισθάνεται να ακούσει ιστορίες, όπως το Dom, το κάθε μέρα.

«Πρόσφατα, πήρα ένα άμεσο μήνυμα στο Instagram από δύο άνδρες να ευχαριστήσω Chappy για το ταίριασμα τους. Τα ονόματά τους είναι Vaughnel και κάμερα. Πέρυσι, δύο ήταν πρόσφατα μόνο και αποφάσισε να δοκιμάσει τις γνωριμίες νερά της εφαρμογής και να δούμε τι και ποιος ήταν εκεί έξω «, είπε. «Γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός σχεδόν 12 μήνες όταν μας αφήσει στο πανέμορφο ενός υπνοδωματίου τους στο Τζέρσεϊ Σίτι για να μας δείξει μια αποκλειστική ματιά στο πώς η αγάπη κοιτάζει και αισθάνεται για αυτούς. Μαζί, χαρούμενος και ευγνώμων για Chappy. Τι είναι καλύτερο από αυτό;»