Online ανώτεροι ιστοχώροι χρονολόγησης: συμβουλές για daters πάνω από 50 υποστηρίζεται από την εμπειρία και την εμπειρογνωμοσύνη

2 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Μετά από χρόνια ερώτηση ακοής μετά από ερώτηση για τα ανώτερα dating ως ένα online dating σύμβουλος, Sue αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του υπηρεσία της να είναι ένας πόρος για singles άνω των 50 ετών ιστοσελίδα της, OnlineSeniorDatingSites.com, προσφέρει μια εικόνα για το ώριμο σκηνή χρονολόγησης με λεπτομερείς αναφορές, up-to-the-λεπτό ειδήσεις και συμβουλές για ηλικιωμένους που αναζητούν την αγάπη στην ψηφιακή εποχή.

Ying (Sue) Su, ο οποίος ξεκίνησε την παροχή συμβουλών ανώτερος daters πριν από 10 χρόνια, χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να βοηθήσει μετρητή της πώς ορισμένα κοινά ζητήματα και θέματα ήταν στην ώριμη χρονολόγηση σκηνή.

load...

Με τη συμμετοχή και την κοινή χρήση δημοσκοπήσεις και δημοσιεύσεις, παρατήρησε ένα κοινό πρόβλημα, όταν ήρθε στην προσέγγισή τους με online dating. Δεν ήταν μόνο ότι ήταν ανήσυχοι για να πάρει πίσω στο χρονολογώντας παιχνίδι, αλλά έπρεπε να ξεπεράσει ένα άλλο εμπόδιο, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις στον συνεχώς εξελισσόμενο χρονολόγηση κόσμο.

Αξιοποιώντας την εμπειρία της, Sue δημιουργήθηκε σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites να είναι ένας πόρος για τους ηλικιωμένους που αναζητούν απαντήσεις για το πώς μπορούν με ασφάλεια και επιτυχία σήμερα στο διαδίκτυο.

load...

«Πιστεύω ότι η καλύτερη υπηρεσία έρχεται πραγματικά από την καλύτερη κατανόηση του προσώπου», δήλωσε η Sue για την απόφασή της να εστιάσει την ιστοσελίδα της για τους δύο καλύτερους τρόπους για να κρατήσει τους ηλικιωμένους ενημερωθείτε - ειδήσεις σε ιστοσελίδες και τα εργαλεία για την ώριμη χρονολόγηση και συμβουλές για να κάνετε γνωριμίες ευκολότερη.

Σε απευθείας σύνδεση Senior Sites Dating Εκδίδει το σχετικό περιεχόμενο και συμβουλές

Ενώ σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites παρέχει επίσης τις αναθεωρήσεις των διαφορετικών dating sites στο άνω των 50 ετών χώρο, οι πιο μοναδικές πτυχές της ιστοσελίδας είναι νέα και συμβουλές από τις σελίδες του.

load...

«Αποφασίσαμε να οικοδομήσουμε το site μας ως έναν τρόπο για να προσφέρουν αξιόλογες συμβουλές για πιο ενιαία ηλικιωμένους», δήλωσε η Sue.

Σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites προσφέρει συμβουλές για την πλοήγηση του πάνω από 50 σκηνή χρονολόγησης.

Η ομάδα σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites, εξήγησε, εργάζεται σκληρά για να παρέχουν ουσιαστικές πληροφορίες για το κοινό του.

Νέα Πληροφόρησης για Ζευγάρια Dating Τάσεις

Σε απευθείας σύνδεση Senior Sites Dating επικεντρώνεται στην πέψη νέες πτυχές της ώριμης χρονολόγηση για τους χρήστες του.

Για παράδειγμα, πρόσφατα η ομάδα της Sue Βυθίστηκα στην έρευνα νέων εφαρμογών που στοχεύουν ηλικιωμένους και διαπίστωσαν ότι υπήρξε μια αύξηση 12% σε ηλικιωμένους με τη χρήση κινητών εφαρμογών για online dating.

Η έρευνα επισημαίνει επίσης ότι η χρήση κινητών εφαρμογών πράγματι γίνονται πιο δραστήρια από daters επιφάνεια εργασίας, η οποία σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites έθιξε το άρθρο.

Στη συνέχεια, όταν ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) σχεδιάζει να δαπανήσει περισσότερα από $ 350.000 προβεί σε τριετές σχέδιο που μελετά τις γνωριμίες συνήθειες των ηλικιωμένων, σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites ζυγίζονται.

Η μελέτη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αλλά ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το στόχο της σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites: τη βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων, ειδικά τώρα που οι περισσότεροι Αμερικανοί ζουν περισσότερο. Και σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites σχεδιάζει να καλύψει τυχόν ενημερώσεις στην έρευνα NSF.

Λεπτομερής Online Dating Συμβουλές για πάνω από 50 πλήθος

Εντός του τμήματος συμβουλές, υπάρχουν τμήματα με επίκεντρο βοηθώντας ηλικιωμένους να κατανοήσουν καλύτερα και να συμμετέχουν σε online dating περαιτέρω.

«Θέλουμε απλά να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για αυτούς να πάρουν πίσω στη σκηνή χρονολόγησης και πάλι», δήλωσε η Sue.

Οι περισσότερες από τις συμβουλές συζητήσουν γενικά ήχος online dating συμβουλές, όπως το πώς να επιλέξετε μια εικόνα προφίλ και τι να συμπεριλάβει σε ένα προφίλ.

Υπάρχουν ακόμη θέματα που συνδέονται προς την εθιμοτυπία και την αύξηση του ποσοστού ανταπόκρισης. Για παράδειγμα, το κομμάτι «πάει για κυνήγι, μην περιμένετε να πάρει το« Βρέθηκε»περιγράφει πώς να ψάξει για το καλύτερο παιχνίδι αντί να βασίζεται σε έναν αλγόριθμο για να στείλετε αγώνες προφίλ.

Αυτή η ενότητα συμβουλή είναι, επίσης, όπου σε απευθείας σύνδεση Senior Dating καταρρίπτει μύθους και στιγμιότυπα απάτες που στοχεύουν ηλικιωμένους στο online dating χώρο.

Κρατώντας ηλικιωμένους ασφαλείς στο διαδίκτυο είναι μία από τις αποστολές του site - εκτός από τη βοήθεια ηλικιωμένους βρεθεί κάποιος να περνούν το χρόνο τους με.

Αρχίζοντας με μια ανάγκη - Εκπαίδευση Γνωριμίες Seniors

Το 2012, Sue άρχισε να παρατηρήσετε ότι είχε ζητηθεί παρόμοια ερωτήματα ως ανώτερος σύμβουλος dating site.

Sue ήρθε με την ιδέα για OnlineSeniorDatingSites.com όταν αυτή εργαζόταν ως σύμβουλος.

Κάθε φορά που τους απάντησε, σκέφτηκε έπρεπε να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να ενημερώσει το πάνω από 50 μοναδικό πληθυσμό των απαντήσεων της εκεί.

Έχει συζητηθεί με μερικούς φίλους που ήταν επίσης στη βιομηχανία η ιδέα της καταλογογράφησης και την καταγραφή των πιο δύσκολες πτυχές του online dating πάνω από 50, και το 2014 θα ξεκινήσει σε απευθείας σύνδεση Senior dating sites.

Από την ίδρυσή του χώρου, Sue ενήργησε ως editor-in-chief και έχει βοηθήσει από τρεις άλλους φίλους για τη συντήρηση και το περιεχόμενο του ιστοτόπου.

«Με τους πόρους μας, θέλουμε να συμβάλει στην προώθηση μια εύκολη, ευτυχισμένη και ασφαλή χρονολόγηση εμπειρία για ανώτερους singles,», δήλωσε η Sue.

Τελικές σκέψεις

Δεν είναι εύκολο να πάρει πίσω στη σκηνή χρονολόγησης, κυρίως γιατί τόσο πολύ έχει αλλάξει από την τελευταία ημερομηνία πρώτης πιο ηλικιωμένους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζουν πέρα ​​από το 50, και για εκείνους που είναι μόνο κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, θα πρέπει να έχουν μια χρονολόγηση των πόρων που ισχύουν για την τρέχουσα σκηνή.

Sue και η ομάδα της σε απευθείας σύνδεση Senior Dating Sites σχεδιάζουν να συνεχίσουν την παρακολούθηση και την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στην ώριμη online dating για να κρατήσει ανώτερων singles εκπαιδευμένοι σε κάθε βήμα του τρόπου.