Ο προξενητής σκυλιών χρησιμοποιεί παραδοσιακές στρατηγικές τακτοποίησης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ερωτευτούν και να υιοθετήσουν τα σκυλιά καταφυγίων στο nyc

24 Απριλίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Καινοτομία τι σημαίνει να είσαι ένας προξενητής, Sarah Brasky, γνωστός και ως η προξενήτρα Dog , αφιερώνει την ενέργειά της να συνδέει διαθέσιμα τα σκυλιά με lovinghomes. Νέα ιδιοκτήτες σκυλιών μπορεί να έρθει να της για οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία έγκρισης, και αυτή θα επιδέξια ξεχωρίσω το σωστό σκυλί για τις ατομικές τους needs.Just όπως matchmakers στη χρονολόγηση βιομηχανία, το σκυλί προξενήτρα χρησιμοποιεί εκτιμήσεις προσωπικότητα και την ικανότητα δικτύωσης για να αναζητήσετε τη Νέα Υόρκη Πόλη για την τέλεια εφαρμογή. Sarah ταιριάζει με τους ανθρώπους withdogs με βάση την προσωπικότητα του σκύλου και τον τρόπο ζωής και την εμπειρία του υιοθετών του. Είτε είστε ένα νεαρό ζευγάρι που αναζητούν μια ενεργητική μωρό γούνα για να χαλάσει ή συνταξιούχος ψάχνει για ένα αξιόπιστο σκυλί για να χώνομαι με στον καναπέ, ο σκύλος προξενήτρα προσαρμόζει τις συστάσεις αγώνα της, έτσι που υιοθέτησαν βρουν ένα συμβατό κουτάβι για να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Σε searchfor μου ένα μακροπρόθεσμο σύντροφο, είχα μια λίστα με τα επιθυμητά γνωρίσματα στο μυαλό. Ήθελα μια τρυφερή. Ήθελα μια χαλαρή αγάπη μου που ήταν λίγο μεγαλύτερα από ό, τι το υπόλοιπο του πακέτου. Ήθελα να βρω έναν εραστή, δεν είναι μαχητής. Θα wantedablack μαλλιά, καστανά μάτια φιλαράκο για να πάει μαζί μου για βόλτες μου. Με λίγα λόγια, θα ήθελα ένα μεγάλο, γούνινο, τεμπέλης σκύλος να καλέσετε το δικό μου.

load...

Πήγα στην τοπική ανθρωπιστική κοινωνία μου με όλες αυτές τις προκαταλήψεις πέφτοντας στο κεφάλι μου. Το μόνο που εξαφανίστηκαν όταν είδα ένα εργαστήριο / Aussie μείγμα μέχρι τα κατσαρά αντίδια σε μια μπάλα, γρήγορη κοιμάται ενώ τα σκυλιά γύρω της μουρμούριζε για την προσοχή. Το 1-year-old κουτάβι ήταν νεότερος από ό, τι το ηλικιακό εύρος που είχα κατά νου, αλλά έκλεψε την καρδιά μου, όταν άνοιξε αισθαντική την ουρά καφέ eyes.Her της χτύπησε πάνω και κάτω στο χαιρετισμό, και ήξερα ότι η έλξη ήταν αμοιβαία. Ήταν το κορίτσι για μένα.

load...

Η υιοθέτηση ενός σκύλου είναι σαν χρονολόγηση - ποτέ δεν ξέρεις ποιος πρόκειται να υποκύψουμε. Μπορείτε να έχετε το ιδανικό πίνακα ελέγχου σας από την ηλικία, το βάρος και την εμφάνιση, αλλά στο τέλος, η προσωπικότητα του σκύλου σας (ή την ημερομηνία σας) είναι αυτό που λιώνει την καρδιά σας και σας κάνει να θέλετε να πάρετε αυτό το σπίτι cutie.

Αν ψάχνετε για το δικό σας το τέλειο ταίρι, ένας έμπειρος προξενήτρα να pointyou προς τη σωστή κατεύθυνση. Και στις μέρες μας, matchmakers δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους. Εραστής σκυλιών Sarah Brasky είναι γνωστή ως η προξενήτρα σκυλιών στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου τρέχει το δικό της εταιρείας μικρή παντρολογήματα tailor-made για τους δυνητικούς ιδιοκτήτες σκυλιών. Με έμπειρη καθοδήγηση, που helpspeople υιοθετήσουν το σωστό σκυλί για να ολοκληρώσει τις οικογένειές τους.

load...

«Εγώ δεν βοηθούν τους ανθρώπους να κοιτάξετε μέσα από τους κτηνοτρόφους, και δεν τους βοηθούν να δούμε στα καταστήματα κατοικίδιων ζώων. Θα τους βοηθήσει να κοιτάξουμε για μια υιοθετηθούν σκύλο,»μας είπε. «Ο στόχος είναι να βοηθήσει το ρυθμό υιοθέτησης σε όλη τη χώρα -. Ξεκινώντας από τη δική μου γειτονιά»

Όπως πολλοί daters γνωρίζετε, είναι εύκολο να πέσει στην αγάπη με ένα χαριτωμένο πρόσωπο, αλλά αυτό ενισχύει την αρχική ομολόγων είναι η προσωπικότητα της καλής lookingcompanion. Αν δεν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα ή να απολαύσουν τις ίδιες δραστηριότητες, η σχέση σας mayfeel τεταμένες την πάροδο του χρόνου. Για το λόγο αυτό, ο σκύλος προξενήτρα εστιάζει στη διασφάλιση των προσωπικών συμβατότητα μεταξύ των σκύλων και των ανθρώπων που ζεύγη επάνω.

Είτε ψάχνετε για μια πατάτα προπονητή ή λειτουργία φίλε, Σάρα μπορείτε να συνδεθείτε με ένα σκυλί που είναι pawsitively τέλεια για σένα.

«Είμαι σε θέση να handpick τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι ψάχνουν για το σκυλί, και βασίζουν τις επιλογές μου για την εμπειρία και τον τρόπο ζωής τους,» Sarah εξήγησε. «Υπάρχουν ομοιότητες όταν πρόκειται για την ανθρώπινη παντρολογήματα και παντρολογήματα σκύλο, αυτό είναι σίγουρο. Είναι πάρα πολύ η ίδια ψυχολογία.»

Sarah Brasky διαθέτει υπηρεσία Εξατομικευμένη Με μαστίζεται Αφοσίωση

Για Sarah, βοηθώντας τα σκυλιά είναι μια δια βίου πάθος. Έχει περάσει τον ελεύθερο χρόνο της τον εθελοντισμό σε τοπικό καταφύγια ζώων συντροφιάς από τότε που ήταν μικρή. Στο 10ο πάρτι γενεθλίων της, η ίδια και οι φίλοι της είναι διακοσμημένα περιλαίμια και λουριά για σκύλους διάσωσης. Καθ 'όλη γυμνάσιο και το κολέγιο, απόλαυσε δανεισμό ένα χέρι σε καταφύγια και τις ομάδες διάσωσης.

Το 2009, ίδρυσε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται Foster σκυλιά Inc. να υποστηρίξει το σκυλί ενίσχυση με online πόρους για την ενίσχυση της dogsin Νέα Υόρκη.

Sarah Brasky χρησιμοποιεί τις δικές της εμπειρίες ως ιδιοκτήτης του σκύλου και διασώστη να παρέχει συμβουλές υιοθετούν το σκυλί.

Με τον καιρό, έγινε ένα go-to πρόσωπο για τους φίλους, την οικογένεια, και ο καθένας σκέφτεται την προώθηση ή την υιοθέτηση ενός σκύλου. Χρησιμοποίησε τις συνδέσεις των έσω της και ζεύγος μέχρι τις οικογένειές knowledgeto με τα σκυλιά που είναι ένα αγαθό κατάλληλο για τις ανάγκες τους. «Είμαι συνεχώς σε επαφή με τις ομάδες διάσωσης, καταφύγια, και τις πιθανές εφαρμογές τους», είπε, «γι 'αυτό ακριβώς έκανε νόημα να βάλετε ένα όνομα σε αυτό.» Σήμερα, αυτή η αφοσιωμένη εραστής σκυλιών προσφέρει επαγγελματική βοήθεια της σε υιοθεσίες σκυλιών, όπως η Σκύλος προξενήτρα.

«Είναι ακριβώς εγώ. Μου αρέσει κρατώντας το μικρότερο,»Sarah μας είπε.“Η πραγματική δύναμη σε επιχειρηματικής συνεργασίας μου με την προσωπική μου εμπειρία διάσωση σκύλων και την ικανότητά μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους ένας εναντίον ενός”.

Πώς λειτουργεί: ταιριάζουν Με βάση την προσωπικότητα, Lifestyle & θέλει

Σε χρονολόγηση και την υιοθέτηση, μερικές φορές επιλεκτικοί οι άνθρωποι έχουν έναν σκληρό χρόνο να συναντήσουν κάποιον που ελέγχει όλα τα κουτιά τους. Ο αδελφός μου και η αδελφή-σε-δικαίου έχουν προσπαθήσει εδώ και μήνες για να βρει ένα μικρό, υποαλλεργικό κουτάβι στο καταφύγιο, χωρίς τύχη μέχρι τώρα. Μερικές φορές, το σκυλί των ονείρων σας (ή την ημερομηνία) είναι πολύ συγκεκριμένη και σας οδηγεί να παραβλέψουμε ένα συμβατό και τις διαθέσιμες εναλλακτικές.

Για τα άτομα με υψηλές προδιαγραφές, ένας έμπειρος προξενητής να applya λίγη λογική πειθαρχία για να διαχωρίσετε outtruly υποχρεωτική ιδιότητες (υποαλλεργικό) από επιθυμητά χαρακτηριστικά (δισκέτα αυτιά). Το ένα είναι ένα dealbreaker? ο άλλος έχει κάποια περιθώρια κουνάω για το δικαίωμα της προσωπικότητας.

Σάρα θέλει να κατανοήσει τα «γιατί» πίσω από τα κριτήρια της υιοθετούσα, ώστε να μπορεί να βρει τη σωστή τακτοποίηση.

«Στο τέλος, αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η προσωπικότητα,» Σάρα είπε emphatically.Many ανθρώπινη matchmakers βασίζονται σε προφίλ προσωπικότητας για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τους πελάτες τους και να κάνουν ένα μεγάλο αγώνα, και ο Σκύλος προξενήτρα λειτουργεί με τον ίδιο way.When εφαρμογή σε απευθείας σύνδεση, «θα συμπληρώσετε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο για να αφήσει Σάρα γνωρίζουν βασικά στοιχεία σας και αυτό που ψάχνετε για το ιδανικό γούνινο συμπαίκτης σας.

Εάν ο πελάτης της είναι συνταξιούχος και homebody, για παράδειγμα, ότι θα αποφύγει υψηλής ενέργειας σκυλιά και να αναζητήσει ένα πιο εύχρηστο ενήλικο σκυλί για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Να πάρει στη ρίζα των καταλόγων ελέγχου τους είναι αυτό που με κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία,» Sarah εξήγησε. «Ως προξενητής, θα πρέπει να καταλάβω ποιο είναι το πρόσωπο που πραγματικά αναζητούν και ό, τι έχει νόημα για αυτούς.»

Η αποστολή της είναι να συνδέσετε το σωστό σκυλί με το σωστό ιδιοκτήτη. Δημιουργεί μια προσαρμοσμένη λίστα με τις προτεινόμενες σκύλους και δίνει προσωπικές συμβουλές της κατά μήκος του τρόπου. Με σίγουροι ηγεσία, που εισάγει τους ανθρώπους με τα σκυλιά που έχουν επιλεγεί για τη συμβατότητά τους. Η προξενήτρα Dog είναι στενά εξοικειωμένοι με τη διαδικασία υιοθέτησης κατοικίδιων ζώων και βοηθά σε κάθε βήμα του τρόπου από την εισαγωγή με την ομάδα διάσωσης για τη συμπλήρωση της γραφειοκρατίας έκδοση, με ό, τι θα συμβεί μετά το σκυλί έρχεται σπίτι.

Όπως ένα ανθρώπινο προξενήτρα, η Σάρα φαίνεται πάντα ευκαιρίες για να διευκολύνει αγώνες στην person.Adoption γεγονότα, παρόμοια με ενιαία γεγονότα, να δώσει στους ανθρώπους ότι το πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας σύνδεσης καρδιά με καρδιά. Το 2017, στην περίπτωση μου γούνινο του Αγίου Βαλεντίνου που διοργανώθηκε από Foster σκυλιά Inc., Sarah ήταν στην ευχάριστη θέση να seemany μικρά κουτάβια και ενήλικα σκυλιά βρείτε τα ανθρώπινα πακέτα τους.

Με ισχυρή παρουσία των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το σκυλί προξενήτρα ειδοποιεί πάνω από 3.000 οπαδούς για τα σκυλιά για υιοθεσία στη Νέα Υόρκη.

Διάσωση σκύλων είναι μια προσωπική αποστολή της, και φέρνει την προσωπική εμπειρία της στο τραπέζι, όταν συμβουλεύει adopters. Στη δική νοικοκυριό της, έχει δύο αγαπημένο νεογνά: Ozzie, ένα μείγμα εργαστήριο, και Σάγκι, ένα μείγμα Aussie. «Έχω μια άγρια ​​πλήρωμα,» μας είπε. «Πάντα λέω στους ανθρώπους, μπορείτε να έχετε ένα μεγάλο σκυλί στην πόλη, ακόμη και αν το διαμέρισμά σας δεν είναι τεράστια. Είναι εφικτό - Έχω δύο «!

Επιτυχής εύρεση Fur-ποτέ Σπίτια προς Χιλιάδες Διάσωσης Σκύλοι

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Σάρα έχει αυξηθεί επιχειρηματικής συνεργασίας της κατά κύριο λόγο από στόμα σε στόμα. Η Matchmakertold Dog μας αγαπημένες ιστορίες επιτυχίας της, ήρθε frompeople που ήταν εντελώς νέα για την υιοθέτηση σκύλου, αλλά αξιόπιστη καθοδήγηση της και βρήκε έναν συμβατό σύντροφο για να προσθέσει στην οικογένεια.

Η ιστοσελίδα μπορεί να υπερηφανεύεται για χιλιάδες «ευτυχής ουρές» από την αγάπη τους ιδιοκτήτες σκυλιών, πολλοί από τους οποίους στέλνουν στην συνέχεια uppics περιπέτειες, naptimes και ιδιαίτερες στιγμές τους με τα σκυλιά τους. «Από τη στιγμή που έχουν μετακινηθεί, είναι ένα συναρπαστικό συναίσθημα για να δείτε τους snuggling στο κρεβάτι ή να παίζουν στην αυλή,» Sarah μας είπε. «Υπάρχει τόση χαρά να δει το μετά από τις φωτογραφίες και ακούγοντας τις ιστορίες τους.»

Jon και Marjorie ντυμένο σκυλί τους Lucy μέχρι να γιορτάσουν την εμπλοκή τους και έστειλε μια φωτογραφία με την προξενήτρα Σκύλος σε ευχαριστώ.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσω και πάλι για το ταίριασμα μας με Lucy», δήλωσε ο Jon και Marjorie , ένα αφοσιωμένο ζευγάρι που υιοθέτησε ένα σκυλί που συνιστάται από την προξενήτρα Dog. «Συνεχίζει να είναι ένα τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, έπαιξε καθοριστικό και χαριτωμένο ρόλο στην εμπλοκή μας «.

Όπως κάθε καλή προξενήτρα, μερικές φορές τη δουλειά της Sarah είναι να μεσολαβήσει προσδοκίες και να δείξουμε στους πελάτες της, ό, τι νομίζουν ότι θέλουν να μην είναι το καλύτερο πράγμα για αυτούς.

Α, ενώ πίσω, μια ανύπαντρη μητέρα ήρθε να τη βοήθεια σκύλου Matchmakerfor αντικατάσταση οικογενειακό σκυλί. Τα παιδιά της μεγάλωσαν, και ήθελε ένα σκυλί που ήταν ακριβώς δικό της. Στο παρελθόν, εκείνη είχε πάρει τα σκυλιά της από έναν κτηνοτρόφο, butSarah την ενθάρρυνε να tryadopting. Αν η γυναίκα είχε πει ότι ήθελε ένα σκυλί δεν είναι ηλικίας άνω των 4 ετών, κατέληξε υιοθετώντας ένα αξιολάτρευτο ενήλικο σκυλί που πηγαίνει τώρα όπου κι αν πηγαίνει.

«Χρειάστηκε λίγη δημιουργικότητα, αλλά κατέληξε να είναι ενθουσιασμένος,» το σκυλί προξενήτρα μας είπε. «Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε με κάθε άλλο τρόπο, και η ηλικία απλά δεν είχε καμία σημασία.»

Στο έργο της, η Sarah βοηθά τους ιδιοκτήτες σκυλιών, όπως αυτή ανύπαντρη μητέρα, θεωρούν εφαρμόσιμη σκυλιά που μπορεί να μην έχουν το βλέμμα τους φανταστεί ή να μην είναι η ηλικία νομίζουν ότι θέλουν - αλλά θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι μια γλυκιά Εκτός από μια αγαπημένη οικογένεια.

«Τα σκυλιά δεν είναι προσαρμοσμένη», μας είπε. «Έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη και τις προσωπικότητες. Με την έγκριση, μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, για όσο διάστημα έχετε κάποια ευελιξία και να μείνουν με ανοιχτό πνεύμα.»

Η προξενήτρα σκύλος σας παρουσιάζει το νέο σας καλύτερος φίλος

Όταν εγκρίθηκε το σκυλί μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όλα τα κριτήρια μου λιώσει μακριά, και ήξερα ότι ήταν για μένα. Η εύρεση «The One» για τη δική σας, δεν είναι πάντα εύκολο, όμως. Ειδικά για τους νέους ιδιοκτήτες σκυλιών, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν ποια κυνικός ιδιότητες που θέλετε σε σχέση με ό, τι χρειάζεστε.

Ευτυχώς, η εμπειρία και η διαίσθηση της Sarah μπορούν να συμπληρώσουν τα κενά για υιοθέτησαν το σκυλί. Αυτή η φροντίδα Νέα Yorkerused οι μέθοδοι ενός παραδοσιακού προξενητής για singles με τον εαυτό της θέση ως ένα πρωτοποριακό προξενητής για τα σκυλιά. Σήμερα, το σκυλί προξενήτρα περνάει τις μέρες της εργασίας με τα σκυλιά διάσωσης και το δυναμικό τους ιδιοκτήτες σκυλιών για να δημιουργήσετε ευτυχώς-ποτέ-μετά ιστορίες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με Oliver.He είναι ένα τέτοιο μεγάλο σκυλί και ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν / ήθελε σε ένα σύντροφο. Η διαδικασία έγινε πολύ πιο εύκολη με την καθοδήγηση της Σάρας «. - Lily, μια υιοθετούσα βοήθησε από την προξενήτρα Dog

Με τη σύνδεση των ατόμων με υιοθετηθούν τα σκυλιά, Sarah έχει ως στόχο να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά της και να φέρει χαρά στη ζωή των ανθρώπων και σκύλων σε όλη την Tri-State Area.In τα επόμενα χρόνια, ελπίζει να επεκτείνει μαζί της, έτσι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο peoplefind ένα νέο λουρί για τη ζωή και να προσθέσετε ένα γούνινο sidekick στις οικογένειές τους.

Κύριο takeaways Sarah ως προξενήτρα σκυλί είναι απολύτως ακριβή χρονολόγηση κόσμο, όπως καλά. «Συνάντηση στο πρόσωπο κάνει μια τεράστια διαφορά», μας είπε. «Γνωριμία με το σκύλο βοηθά τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι τι φαίνεται ο σκύλος, όπως και την ακριβή ηλικία ή το ακριβές βάρος -. Είναι για την προσωπικότητα του σκύλου»