Ο προπονητής της ζωής και ο hypnotherapist deni abbie εξουσιοδοτούν τους μεμονωμένους να βρουν μια αξιόλογη σχέση και να επιτύχουν τους στόχους τους

12 Φεβρουαρίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Το άγχος της καθημερινής ζωής μπορεί να φέρει ένα πρόσωπο προς τα κάτω και να τους αναγκάσει να αισθάνονται χάνεται, μόνος, φοβισμένος, ή σύγχυση. Αλλά βαθιά μέσα μας, ξέρουμε ακριβώς ποιοι είμαστε και τι θέλουμε, και έχουμε τη δύναμη για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου, αν βάλουμε το μυαλό μας σε αυτό. Certified Life Coach και Hypnotist Ντένη Abbie βοηθά τους ανθρώπους να αξιοποιήσει τη δύναμη του υποσυνείδητου τους, ώστε να μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό. Η αποστολή της είναι να βοηθήσει singles και ζευγάρια που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους. Αυτή βασίζεται σε ένα συνδυασμό θετική ενθάρρυνση, ύπνωση και νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός για να επηρεάσει τις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων και να τους προετοιμάσει για να επιτύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με τα χρόνια, Ντένη βοήθησε πληγωμένος singles προχωρήσουμε σε πιο ικανοποιητικές σχέσεις, και αυτή βοήθησε πικραμένος ζευγάρια επιλύσουν τις διαφωνίες τους. Δεν έχει σημασία τι πρόκληση που αντιμετωπίζετε, Ντένη μπορεί να προσφέρει μια λύση που παίρνει στη ρίζα του θέματος.

Αφού απέκτησε το πτυχίο της στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, Ντένη Abbie ξεκίνησε την καριέρα της που εργάζονται στην εταιρική Αμερική. Ένιωθε στο σπίτι του επιχειρηματικού κόσμου και στέφθηκε με επιτυχία από την αρχή. Ωστόσο, οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις στην εργασία της ήταν τελικά μια dealbreaker γι 'αυτήν, και αυτή εγκαταλείψει την εργασία της και έτσι θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην αύξηση της δύο παιδιά της.

load...

Deni Abbie είναι μια εμπνευσμένη ποσοστό για singles και ζευγάρια στην αναζήτηση της ευτυχίας.

Στη συνέχεια, η ζωή της πήρε μια αναπάντεχη τροπή. Μετά από 26 χρόνια γάμου, η ίδια και ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Deni βρήκε τον εαυτό της που παραπαίει και ψάχνει να επανεκκινήσετε την καριέρα της μετά από χρόνια έξω από το εργατικό δυναμικό. «Έπρεπε να ξαναβρεί που ήμουν ως άτομο», είπε. «Η διαδικασία ήταν συναισθηματικά πολύ δύσκολο.»

load...

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της αναταραχής, Ντένη ανακάλυψε την κλήση της στη ζωή, η οποία ήταν προπόνηση της ζωής. Έγινε πιστοποιηθεί ως προπονητής ζωή και hypnotherapist επειδή ήθελε να βεβαιωθείτε ότι κανείς άλλος δεν είχε να αγωνιστεί μόνο με συναισθηματικά ζητήματα. Άρχισε να παίρνει πελάτες που πρόσφατα διαζευγμένος ή διέρχεται μια σημαντική μετάβαση ζωή, και ζήτησε τεχνικές ύπνωσης για να τους βοηθήσουν να φτάσουν τις δυνατότητές τους.

Deni αναπτύξει τη θετική έκβαση Πρόταση Τεχνική (POST) για να ενδυναμώσει τα άτομα για να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένης της εξεύρεσης συντρόφου, απώλεια βάρους, ή ανακατασκευή την αυτοπεποίθησή τους. Σήμερα, που εκπαιδεύει τους πελάτες της σχετικά με τη δύναμη της θετικής αυτο-talk και πώς τον καθορισμό πεποιθήσεις σας μπορεί να κάνει θαύματα για τη ζωή σας.

load...

«Ήθελα να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πώς να χειριστεί την απώλεια, να θεραπεύσει από σκασίλα, και να αρχίσει ξανά από την αρχή σε μια νέα εποχή της χρονολόγησης», είπε. «Ήξερα ότι θα έχουν μια συμπονετική και με κατανόηση την καρδιά για όποιον περάσει από αυτή την εμπειρία.»

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό Coaching, υπνοθεραπεία και Νευρογλωσσολογία

Deni βρεθεί σύντομα ότι bycombining προπόνηση, υπνοθεραπεία και νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP), θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους πιο γρήγορα από ό, τι μπορούσε όταν προσφέρονται μόνο one-on-one coaching. Πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη του υποσυνείδητου μυαλού για να αλλάξει θετικά τη ζωή κάποιου.

«Υπνοθεραπεία και NLP είναι απίστευτα εργαλεία», είπε, «ότι χτυπήστε κατευθείαν στο υποσυνείδητο μυαλό όπου πρέπει να γίνει η εργασία για να δείτε γρήγορα επιτυχή αποτελέσματα»

Οι πελάτες συνήθως δείτε Deni για εβδομαδιαίες συνεδρίες, όπου ο προπονητής ζωής προσδιορίζει τις ψυχικές μπλοκ που κρατούν τους ανθρώπους πίσω από ζωντανούς το είδος της ζωής που θέλετε. Στη συνέχεια εφαρμόζει τις αρχές της υπνοθεραπείας για να αφαιρέσετε αυτά τα τμήματα και να εμπνεύσει τους πελάτες της να επιτύχουν τους στόχους τους. Έχει σχέση με τη διαδικασία με τη χρήση ταχείας κλήσης, επειδή έχει διαπιστωθεί ότι λειτουργεί με το υποσυνείδητο αποδίδει ταχύτερα αποτελέσματα από ό, τι τυπικό θεραπεία κάνει.

Deni προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και καθοδήγηση σχέσης, καθώς και τα προγράμματα υπνοθεραπεία.

Πελατών Deni δούμε συνήθως θετικά αποτελέσματα μέσα σε 6-12 συνεδρίες. Θα λάβετε ένα βράδυ αρχείο MP3 για να ενισχύσει το στόχο που θέλουν να φτάσουν και την κατάσταση του νου που πρέπει να το κάνουμε. Με ένα μπορεί να κάνει-το πνεύμα, Ντένη συνεργάζεται με τους πελάτες σε ένα συνειδητό και υποσυνείδητο επίπεδο, οδηγώντας τους σε ιδέες σχετικά με το πώς αισθάνονται για τον εαυτό τους και τον τρόπο με εσωτερικές σκέψεις και τις επιθυμίες τους, επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή.

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται καλύτερα πολύ γρήγορα», είπε. «Ακόμα και μετά την πρώτη συνεδρία. Είναι γρήγορη και αποτελεσματική δημιουργία επιτυχημένων αλλαγές στη ζωή.»

Καταπολέμηση Παρανοήσεις Σχετικά με την ύπνωση και το Υποσυνείδητο

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ύπνωση, σκέφτονται κάποιον τύπο swinging ένα ρολόι πέρα ​​δώθε και να λένε, «Παίρνετε υπνηλία,» αλλά αυτό δεν είναι ό, τι ένας επαγγελματίας υπνωτιστής κάνει καθόλου. Deni μας είπε σύγχρονες ύπνωση είναι περισσότερα για χαλάρωση από το χειρισμό. Στόχος της είναι να οδηγήσει τους πελάτες σε μια κατάσταση του μυαλού όπου αισθάνονται πλήρως σε ειρήνη.

«Η ύπνωση δεν πειράζει έλεγχο σε όλα», είπε. «Είναι βοηθά κάποιον επίτευξη ενός επιθυμητού αποτελέσματος σε μια χαλαρή και διαλογιστική κατάσταση.»

Κατά τη διάρκεια συνεδριών μάτι-άνοιγμα, Ντένη οδηγεί τους πελάτες της να φτάσει ένα βαθύ επίπεδο της συγκέντρωσης όπου θα κλείσει από τις αποσπάσεις της προσοχής της καθημερινής ζωής και να γίνει περισσότερο σε ένα με τον εαυτό τους.

Όταν ένα άτομο είναι σωστά υπνωτισμένοι, το συνειδητό μυαλό γλιστρά σε μια γαλήνια ειρηνική κατάσταση. Το πρόσωπο που εστιάζει όλη την ενέργειά τους σε μια ενιαία σκέψη ή αντικείμενο, να αφήσει να πάει από οτιδήποτε άλλο, και αυτό μπορεί να είναι μια διαφωτιστική και μεταμορφωτική εμπειρία.

«Όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση του νου, που είναι πιο ανοιχτή σε κάνει τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε,» δήλωσε ο Ντένη. «Χρειάζονται 21 ημέρες για να αλλάξει μια συνήθεια, γι 'αυτό είναι με την επανάληψη, που βοηθούν τους πελάτες μου επιτευχθούν οι αλλαγές που επιθυμούν.»

Deni τρέχει ένα πρόγραμμα έξι εβδομάδων που ονομάζεται Body Mind Μετασχηματισμού να δείξουμε στον κόσμο τι μπορούν να ολοκληρώσουν μέσα από βαθύ διαλογισμό. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική αλλαγές με στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να χάσουν βάρος, τρώνε υγιεινά, και να γίνει πιο υγιής. «Το κλειδί για την επιτυχία με αυτό το πρόγραμμα είναι να εστιάσουμε στο σώμα και το μυαλό να κάνει κρίσιμες αλλαγές,» Ντένη εξήγησε. «Θα παρέχουμε στους πελάτες μας το βράδυ ηχογραφήσεις, εβδομαδιαία one-on-one coaching, και υπνοθεραπεία και NLP να ενθαρρύνει καλές συνήθειες. Είναι μια αλλαγή στον τρόπο ζωής.»

Μαρτυρίες από πελάτες που έχουν Βρέθηκε Θεραπεία & Ευτυχία

Deni έχει κάνει καριέρα από την κατασκευή τους ανθρώπους και θεραπευτικές καρδιές και τα μυαλά τους. Βάζει τους πελάτες της για μια θετική πορεία, ενθαρρύνοντάς τους να αφήσει να πάει των συναισθηματικές αποσκευές τους, ώστε να μπορούν να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Μια γυναίκα που ήρθε για να Deni για βοήθεια ήταν επιτυχής στην καριέρα της, αλλά μια καταστροφή στις σχέσεις της. Πήρε το λάθος άνθρωπος κάθε φορά. Ο πρώτος γάμος της ήταν σε ναρκισσιστής, και το δεύτερο της ήταν σε ένα sociopath. Όταν άρχισε να βλέπει Deni, ήταν χρονολογείται ένας άνθρωπος που ήταν συναισθηματικά διαθέσιμος και δεν θέλουν να δεσμευτούν σε αυτήν. Έχει λαχταρούσε στοργή και αγάπη, αλλά έψαχνε για αυτό σε όλα τα λάθος μέρη.

«Σας ευχαριστώ που με βοήθησες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να γίνει ισχυρότερη, πιο ευτυχισμένη άνθρωπος.» - Dan H., ένας από τους πρώην πελάτες Deni του

Deni συνεργάστηκε με τη γυναίκα εδώ και μήνες και σιγά-σιγά βοήθησε να δούμε την αξία της και να κατανοήσει τα λάθη της στην σκηνή χρονολόγησης. Τελικά, ήταν σε θέση να αφήσει να πάει από τοξικές σχέσεις της και να βρει έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζεται το δικαίωμά της. Είναι τώρα σε μια υγιή, ευτυχισμένη σχέση.

«Βρήκε τον άντρα των ονείρων της», δήλωσε ο Ντένη. «Την αντιμετωπίζει με αγάπη και σεβασμό και είναι το σύντροφο της ζωής που πάντα ονειρευόταν.»

Πολλοί άλλοι πελάτες έχουν δει παρόμοιες μεταμορφώσεις μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες εργασίας με Deni. Μερικοί έχουν μοιραστεί τις ιστορίες τους στο λαμπερό μαρτυρίες. «Πραγματικά πίστευα σχέση μας ήταν πάνω», δήλωσε ο Cindi και Jeff, που δίνουν Ντένη πίστωσης για τη βοήθειά τους θεραπεύσει τον γάμο τους. «Στην πραγματικότητα έχουμε μια καλύτερη σχέση τώρα από ό, τι όταν ξεκινήσαμε το πρώτο που χρονολογείται... Σας ευχαριστώ πολύ για την άσκηση μας πίσω στην ευχάριστη θέση τον τόπο μας!»

«Αγαπώ αυτό που κάνω, γιατί θα έλεγα πάνω από το 90% των πελατών μου μου είπε,«νιώθω σαν ο Κύριος με έφερε σε σας», είπε ο Ντένη. «Ξέρω ότι, όταν μου λένε ότι κάνω ακριβώς αυτό που τέθηκε σε αυτή τη γη για να κάνουν: Βοηθώντας τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία»

Deni θεωρεί επιτυχία είναι μια κατάσταση του μυαλού

Μετά την αναρρίχηση της σκάλας σε μια εταιρεία και την αύξηση των δύο έφηβοι, Ντένη πήρε μια νέα πρόκληση στη ζωή της ξεκινώντας μια καριέρα ως εκπαιδευμένο hypnotherapist, εμπειρογνώμονας σχέσης και λεωφορείο ζωής. Σήμερα δανείζει τις ιδέες της στο ανθρώπινο μυαλό σε πελάτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αισθαντική καθοδήγηση της είναι καθοριστική για να τους καθώς εργάζονται για να αλλάξουν τη ζωή τους και να θεραπεύσει τις καρδιές τους.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, Ντένη θα ξεκινήσει ένα άλλο πρόγραμμα που αλλάζει τη ζωή ονομάζεται «Δημιουργώντας ένα όμορφο Επόμενο Κεφάλαιο.» Αυτό το πρόγραμμα 8-12 εβδομάδας θα φτάσει στην υποστήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται με μια σπασμένη καρδιά ή θρηνούν από μια απώλεια. «Η διαδικασία επούλωσης μπορεί να ξεκινήσει μόλις απελευθερώσετε το παρελθόν», είπε. «Εμείς στη συνέχεια να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης, και αυτο-αγάπη.»

Deni έχει περπατήσει αυτό το μονοπάτι της μεταμόρφωσης πριν, και έτσι είναι μοναδικά κατάλληλη για την καθοδήγηση άλλους στο ταξίδι τους σε ένα σύνολο και υγιή καρδιά. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες εργασίας, αλλά μπορεί να πάρει singles αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους και το μέλλον τους πατώντας στα πιο βαθιά φτάνει το μυαλό τους.

«Πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι πολύ ισχυρό», είπε. «Αυτό που σκεφτόμαστε και πώς μιλάμε και τι πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τη συνολική έκβαση μας.»