Ο Δρ. Hendrix και ο Δρ. Η Helen ξεκίνησε να αναπτύσσει θεραπεία σχέσης imago για να βοηθήσει τα ζευγάρια να οικοδομήσουν ισχυρούς δεσμούς

31 Μαΐου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Το 1980, ο Δρ Harville Hendrix και ο Δρ Helen Hunt LaKelly συν-δημιούργησε Imago Σχέσεις θεραπεία, μια επαναστατική πρακτική θεραπεία που έχει πλέον διδάσκεται σε πάνω από 2.500 θεραπευτές και εκπαιδευτικούς σε 53 χώρες. Αυτή η φωτισμένη προσέγγιση στη θεραπεία επικεντρώνεται στη βελτίωση πώς ζευγάρια επικοινωνούν μεταξύ τους και την επίλυση παρούσα σύγκρουση με τη θεραπεία πόνων παρελθόν. Καταξιωμένοι ζευγάρια θεραπευτές Δρ Harville και ο Δρ Helen έχουν ευτυχώς παντρεμένος για περισσότερα από 30 χρόνια, έτσι ώστε να κατανοήσουν τι χρειάζεται για να κάνει μια σχέση τελευταίο. Η εστίασή τους στη θετικότητα και ενσυναίσθηση έχει σώσει αμέτρητες γάμους. Σήμερα, ο Δρ Harville και ο Δρ Ελένη τρέχει εργαστήρια, γράφουν βιβλία, να αναπτύξουν τις ασκήσεις, και να μοιραστούν τις ιδέες τους για να ενδυναμώσει τα άτομα να αλλάξουν τη ζωή τους, αλλάζοντας τον τρόπο που δίνουν και παίρνουν αγάπη.

Ούτε καν ζευγάρια θεραπευτές έχουν ανοσία σε σχέση woes.Dr. Harville Hendrix και ο Δρ Helen LaKelly ήταν στα πρόθυρα του διαζυγίου μετά από 10 χρόνια μαζί, και έτσι δοκιμάσει κάθε τέχνασμα στο βιβλίο για να κάνει τα πράγματα εργασίας. Ως τελευταία προσπάθεια, οι δύο φήμης εμπειρογνώμονες στις σχέσεις και την ανθρώπινη ψυχολογία αποφάσισε να δοκιμάσει την αφαίρεση αρνητικότητα από το γάμο τους.

load...

Υποσχέθηκαν να μην εκφράσουν τοξικά συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων θυμό, αγανάκτηση και την κριτική, στο company.They άλλου πήγε κρύα γαλοπούλα, και δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά τώρα έρχεται φυσικά σε αυτά. Αυτές οι δύο καλά εκπαιδευμένο ζευγάρια θεραπευτές rewired ουσιαστικά το μυαλό τους με την επικέντρωση σε εκφράζοντας μόνο θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα. Θα αλλάξει η σχέση τους προς το καλύτερο και έγινε πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς ζευγάρι.

load...

Τώρα που ενθαρρύνουν όλα τα ζευγάρια να λάβουν το μηδέν αρνητικότητα πρόκληση και να βελτιώσουν τον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους. Ο Δρ Harville είπε ότι η υπόσχεση μηδέν αρνητικότητα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους που δημιουργήθηκε για να σταματήσει σύγκρουση πριν από την έναρξή της.

Ο Δρ Harville Hendrix και ο Δρ Helen Hunt LaKelly έχουν παντρευτεί 32 χρόνια και έχουν έξι παιδιά και έξι εγγόνια.

load...

Σύμφωνα με τον Δρ Harville και ο Δρ Ελένη, εξαλείφοντας την αρνητικότητα σε μια σχέση μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, διότι τους επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου μπορούν να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη και να απογοητεύσει φρουρούς τους. Εκφράζοντας μόνο θετικές σκέψεις, το ζευγάρι μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και διασκέδαση.

«Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη σε μια ακμάζουσα σχέση. Χωρίς ασφάλεια, τίποτα καλό δεν πρόκειται να συμβεί,»είπε ο Δρ Harville. «Το πράγμα που βλάπτει ή καταστρέφει την ασφάλεια είναι αρνητικότητα.»

Ο Δρ Harville και ο Δρ Helen αναπτύξει Imago Σχέσεις θεραπεία το 1980 για την αντιμετώπιση των ασυνείδητο κίνητρα που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και να οδηγήσει apart.Imago Σχέσεις Therapy είναι μια ισχυρή προσέγγιση στη θεραπεία βασίζεται στην ενσυναίσθηση, τη δέσμευση και διαρκή θετικότητα.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, ο Δρ Harville και ο Δρ Helen έχουν επινοήσει αποτελεσματικές στρατηγικές για να βοηθήσει τα ζευγάρια να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον και να ενισχύσουν τους δεσμούς τους. Αυτά φήμης ζευγάρια θεραπευτές havewritten 10 βιβλία για τις σχέσεις και συνιδρυτής Imago Σχέσεις Διεθνείς να εξαπλωθεί η λέξη για τις θεωρίες και τις λύσεις τους.

Ο Δρ Harville μας είπε ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν εργαστεί με χιλιάδες ζευγάρια και έχουν δει τις τεχνικές τους αποτελέσματα απόδοσης ξανά και ξανά. Τα ζευγάρια θεραπευτές έχουν τελειοποιήσει ένα σύστημα που πείθει τα ζευγάρια να εργαστούν για την αλλαγή του τρόπου που επικοινωνούν, αντί για το πώς σκέφτονται και αισθάνονται. Αλλάζοντας τις ενέργειές τους, τα ζευγάρια μπορούν να αλλάξουν οι ίδιοι σταδιακά. Ο Δρ Harville και ο Δρ Helen συζητήσουν τη διαδικασία αυτή στο βιβλίο τους « Το διάστημα μεταξύ: το σημείο σύνδεσης

«Έχουμε αρχίσει να εργάζεται για το διάστημα μεταξύ των ζευγαριών, και ότι, στη συνέχεια, αλλάζει το εσωτερικό,» είπε ο Δρ Harville. «Θα λειτουργήσει με τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με κάποιον άλλο πρώτα, και ότι θα αλλάξει.»

Πώς παιδική ηλικία απογοητεύσεις Γίνετε Συγκρούσεις Partner

Ο Δρ Harville και ο Δρ Helen έχουν περάσει 40 χρόνια μελετώντας τα ζευγάρια και ερευνώντας τις σχέσεις δίπλα-δίπλα. Έχουν παρακολουθήσει ζευγάρια κάνουν το ταξίδι από τη σύγκρουση στην ελπίδα και σημείωσε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες οδήγησαν σε αυτές τις ανακαλύψεις. Το πρώτο βήμα για αυτά τα ζευγάρια θεραπευτών είναι να προσδιοριστούν συναισθηματικά ερεθίσματα και να ανακαλύψουν τι εμπειρίες του παρελθόντος έχουν διδάξει τα άτομα να συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο σε ένα relationship.According τους, πηγαίνει σχεδόν πάντα πίσω στην παιδική ηλικία εμπειρίες με έναν γονέα ή επιστάτη.

Ζευγάρια θεραπευτές Δρ Harville και ο Δρ Helen αναπτύξει Imago Σχέσεις θεραπεία το 1980.

Imago Σχέση θεραπεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στο άλυτο πληγές παιδικής ηλικίας. Ο Δρ Harville και ο Δρ Helen θεωρία ότι οι άνθρωποι αισθάνονται μια ασυνείδητη προσπάθεια για να θεραπεύσει το παρελθόν πόνο επιλέγοντας ερωτικούς συντρόφους που έχουν ελαττώματα παρόμοια με εκείνη ενός επιστάτη. Είναι έλκονται από τους ανθρώπους που τους θυμίζουν τις ανεπίλυτες συγκρούσεις παιδική τους ηλικία.

Αν η μητρική σας ήταν πάντα αργά να πάρει σας από το σχολείο, για παράδειγμα, μπορείτε να καταλήξετε συναίσθημα που σε ημερομηνίες που έχουν τη συνήθη καθυστερημένη ή αμελής.

«Αυτές οι ανεκπλήρωτες ανάγκες γίνει το προσχέδιο για το άτομο που ψάχνετε στην ενήλικη ζωή σας,» δήλωσε ο Δρ Harville. «Θα πάμε να προσελκύσει κάποιον που είναι παρόμοια με το επιστάτη που ήταν απογοητευμένοι με όταν ήσουν μικρός.»

Σύμφωνα με αυτά τα ζευγάρια θεραπευτές, peopleinstinctively ψάξουν για κάποιον που προκαλεί θεμελιώδεις τους αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, επειδή θέλουν να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να θεραπεύσει βαθιά που ανασφάλειές τους.

Μερικές φορές οι γονείς που φτωχών παραδείγματα της σχέσης οικοδόμησης και να περάσει τις κακές συνήθειες επικοινωνίας πάνω στα παιδιά τους, που ποτέ δεν μαθαίνουν πώς να είναι σε μια σχέση χωρίς σύγκρουση. Πρέπει να αναγνωρίσουν και να ξεπεράσουν την τραυματική εμπειρία του παρελθόντος τους για να προχωρήσουμε - και αυτό είναι ακριβώς ό, τι Imago Σχέσεις θεραπεία βοηθά να κάνουν.

Υγιή ζευγάρια εκφράσω την εκτίμησή σε ασφαλή Συζητήσεις

Imago θεραπευτές σχέση δείτε σύγκρουση ως μια ευκαιρία για τους εταίρους για να αναπτυχθεί και να αναγνωρίσει τις ανάγκες του άλλου. Διδάσκουν τα ζευγάρια να κοιτάξουν πέρα ​​από τι λέγεται και να ακούσετε τις βασικές τους φόβους και τις επιθυμίες. Όταν τα ζευγάρια μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις βαθύτερες κίνητρα - μια ανάγκη για την αγάπη, την επικύρωση ή την άνεση - μπορούν να επουλωθούν πονάει τους σε εκείνη την στιγμή και σε μακροπρόθεσμη βάση.

Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Ο στόχος δεν είναι να διαφωνούμε ποτέ - είναι να μην επιτρέψετε σε αυτά τα διαφωνίες γίνει πιο σημαντική από την αγάπη σας για το ένα το άλλο. Πρόκειται για έκφραση των συναισθημάτων σας, χωρίς το φόβο της κρίσης και να ακούτε το σύντροφό σας χωρίς να αισθάνονται ότι απειλούνται. Ουσιαστικά, τα ζευγάρια πρέπει να μάθει να δημιουργήσει ένα ασφαλές συνομιλία, όπου και οι δύο αισθάνονται ασφαλείς και αξιόλογο.

«Εάν η αλλαγή συμβαίνει, αυτό συμβαίνει γιατί οι εταίροι στη σχέση μάθουν να μιλούν μεταξύ τους με διαφορετικό τρόπο,» ο Δρ Harville εξήγησε. «Αυτό είναι πιο ισχυρό και αποτελεσματικό από ό, τι εργάζονται για το πρόβλημα, το οποίο προκύπτει από τον αρνητικό τρόπο για να μιλήσουν ο ένας στον άλλο.»

Ζευγάρια σε μια συνειδητή σχέση γνωρίζουν ότι η σύνδεση με ένα άλλο ανθρώπινο ον δεν έρχονται εύκολα. Θα εργαστούμε γι 'αυτό. Πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργαστούμε γι 'αυτό κάθε μέρα και να αναπτυχθούν στην αγάπη ένα δίπλα στο άλλο.

Ο Δρ Harville σημείωσε την ανάγκη για τα άτομα με αγαπούν, με ανοιχτή και εμπιστοσύνης καρδιά. Είπε ότι η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να δώσει κάποιος ξεκινάμε για μια νέα σχέση είναι να αγνοήσει την υποψία ότι μπορεί να βλάψει και να αγκαλιάσει την υποψία ότι μπορεί να αγαπηθεί. Πηγαίνοντας σε μια σχέση αν υποτεθεί ότι η χειρότερη μπορεί να είναι μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, διότι αυτό δημιουργεί όρια και πνίγει την εμπιστοσύνη.

«Αν θέλετε να έχετε μια ακμάζουσα σχέση, θα πρέπει να μάθουν να μιλούν μεταξύ τους χωρίς κρίση ή την αρνητικότητα», είπε. «Θα πρέπει να μάθουν πώς να έχουν ασφαλή συνομιλίες.»

Καλά-Φημισμένα Προπονήσεις έχουν φθάσει 170+ χώρες

Ο Δρ Harville και ο Δρ Ελένη είχε αριστοκρατική σταδιοδρομία, εμφανίζονται 18 φορές «Oprah» και γράφοντας 10 βιβλία που έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι εμπειρογνώμονες αυτοί προσφέρουν πολύτιμους πόρους για ζευγάρια, καθώς και εκπαιδευτές. Μη κερδοσκοπικό οργανισμό τους, Imago Σχέσεις International, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2.000 θεραπευτές και εκπαιδευτές στις τεχνικές και προσέγγιση στις σχέσεις τους. Έχουν ένα online κατάλογο όπου τα ζευγάρια μπορούν να βρουν επαγγελματική βοήθεια εγκρίθηκε από το Δρ Harville και ο Δρ Helen.

Δίνουν άτομα την ευκαιρία να μάθουν από την εμπειρία τους ως ζευγάρι και ως ζευγάρια θεραπευτές και στη συνέχεια να τους δώσουν τα εφόδια για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τους άλλους. Η φιλοσοφία Η σχέση τους είχε θετική επίδραση στις ζωές πολλών ανθρώπων. Imago Σχέση θεραπεία μπορεί να εμπνεύσει τα ζευγάρια να επεξεργαστεί τα θέματα της επικοινωνίας τους, και μπορεί να παρακινήσει τους επαγγελματίες για να ξεκινήσει μια μετασχηματιστική εργαστήριο στην περιοχή τους.

«Imago Σχέση θεραπεία μου έδωσε τη δυνατότητα να είναι τόσο πολύ πιο αποτελεσματικό να βοηθήσει ζευγάρια... Η προσέγγιση είναι επαναστατική.» - Chuck Σ, ένας προπονητής ζευγάρια στην Καλιφόρνια

Βασισμένο στο Ντάλας του Τέξας, ο Δρ Harville και ο Δρ Helen εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους να εκπαιδεύσουν άλλους στη Imago σχέση θεραπεία. Μέχρι σήμερα, ο Δρ Harville και ο Δρ Helen έχουν εκπαιδευτεί 150+ παρουσιαστές εργαστήριο σε 53 χώρες. Οι συμμετέχοντες σε αυτά τα εργαστήρια πήγαινε για να οργανώσει και να οδηγήσει τα εργαστήρια των δικών τους, εξαπλώνεται αποτελεσματικά την λέξη και την αύξηση του αντίκτυπου της Imago Σχέση θεραπεία. Ο Δρ Harville είπε hehas ακούσει για προπονήσεις συνεχίζονται σε 170 χώρες και ελπίζει να δει ότι ο αριθμός συνεχίσει να αυξάνεται έως ότου έχουμε φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Το 2017, το ζευγάρι ξεκίνησε Σχέσεις Πρώτα να προωθήσουν τα εργαλεία τους και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση για την επίλυση των συγκρούσεων στις οικογένειες και τις κοινότητές τους. Ο Δρ Harville και ο Δρ Helen έχουν δημιουργήσει μια σειρά εκπαιδευτικού υλικού και τη σχέση οικοδόμησης ασκήσεις με την ελπίδα να βοηθούν τους άλλους να θεραπεύσει και στη συνέχεια να γίνουν οι ίδιοι θεραπευτές.

«Όταν ασκείτε την τέχνη της επιβεβαίωσης και εκτίμησης, αλλάζει το περιβάλλον γύρω σου,» δήλωσε ο Δρ Harville. «Η διαδικασία δημιουργεί ασφάλεια και η ασφάλεια είναι απαραίτητη για τη θεραπεία και την ανάπτυξη.»

Μια σχέση Κίνημα διδάσκει τους ανθρώπους να Heal καρδιές τους

Ο Δρ Harville και ο Δρ Helen επιδιώξει να αντισταθμίσει την αρνητικότητα, την πόλωση, και βιτριόλι στη σημερινή κοινωνία υπενθυμίζοντάς τους ανθρώπους να επικεντρωθεί σε αυτό που αγαπούν και όχι αυτό που φοβούνται. Έχουν εξοριστεί αρνητικότητα από τη δική τους σχέση και τώρα ελπίζουμε να εξαπλωθεί θετικότητα σε παγκόσμια κλίμακα.

Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, Imago Σχέσεις θεραπεία έχει δημιουργήσει ένα κίνημα σχέση που έχει σώσει αμέτρητες σχέσεις και γάμους. Είτε πρόκειται για μέσα από τα βιβλία τους, τα εργαστήρια, ή παρουσιάσεις, Δρ Harville Hendrix και ο Δρ Helen LaKelly έχουν κάνει ένα θετικό αντίκτυπο για το πώς ζευγάρια σχετίζονται μεταξύ τους και δεσμεύονται για την επίλυση των συγκρούσεων μέσω σταθερή συμπάθεια και την αυτογνωσία.

«Θέλουμε να ωθήσει την κοινωνία να είναι πιο σχεσιακή και λιγότερο ανταγωνιστική,» ο Δρ Harville μας είπε. «Η συνεργασία και η επικοινωνία είναι άπειρος σε δυνατότητες, γι 'αυτό θέλουν να πάρουν ότι στο οικοσύστημα.»