Ο εμπειρογνώμονας σχέσεων με επίκεντρο τη λύση: ο ψυχολόγος sam owen φωτίζει την αντιμετώπιση των προκλήσεων αγάπης και την επίτευξη των στόχων

9 Απριλίου 2019

Το Short Version: Για ήδη από αυτή να θυμάστε, Sam Owen ήταν εμπαθής για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν δεσμούς με τους συνεργάτες, την οικογένεια, τους φίλους, και ακόμη και οι ίδιοι. Πιστεύει σχέσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ευτυχία και την υγεία, και, ως Certified Life Coach και ψυχολόγος, αυτή είναι ενδυνάμωση των singles και ζευγάρια να αποκαλύψει τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή και την αγάπη. Με ζεστή συμπεριφορά της και με βάση την επιστήμη προσέγγιση για την χρονολόγηση και τη σχέση υποστήριξη, Σαμ βάζοντας τους πελάτες της σε μονοπάτια που οδηγούν σε θετική αλλαγή και διαρκή συνδέσεις.

Sam Owen μεγάλωσε σε μια μεγάλη οικογένεια με πολλά προσωπικότητες και τη δυναμική σχέση. Ως εκ τούτου, ήταν σε θέση να αναπτύξει μια έντονη κατανόηση από τους τρόπους οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν και ομολόγων.

load...

Από νεαρή ηλικία, ο Σαμ ήξερε βοηθώντας τους ανθρώπους θα είναι στις κάρτες γι 'αυτήν. Αυτή κατέληξε να διαμορφώσει μια σταδιοδρομία στην παροχή συμβουλών? Ωστόσο, ανακάλυψε το επάγγελμα δεν μιλάμε για πραγματικό πάθος της για να είναι ενεργός παράγοντας αλλαγής για τους ανθρώπους.

«Είναι πραγματικά ένιωθα περισσότερο σαν aproblem- και το παρελθόν εστιασμένη προσέγγιση, και ήταν σε αντίθεση με την προσωπική μου εξέλιξη κατά το χρόνο», είπε. «Κάποιος ανέφερε προπόνηση της ζωής μου. Έχω ξεκινήσει την επιχείρησή μου με το πρώτο μου βιβλίο, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αυτό ήταν πάνω από πέντε και μισό χρόνια πριν.»

load...

Sam έχει βρει εκείνους που αναζητούν τις υπηρεσίες της που συνήθως αντιμετωπίζουν προκλήσεις και η σύγχυση γύρω από τις σχέσεις τους. Έχει την ικανότητα να θέσει τους πελάτες άνετα με ζεστή προσωπικότητά της και την επιθυμία να τους δει να πετύχει στην αγάπη και στη ζωή.

Ένας από τους πελάτες του Σαμ ο οποίος υπενθυμίζει αντιμετωπίζουν κάποια νεύρα πριν από την έναρξη συνεδρίες της διαπίστωσε ότι, από τη στιγμή που τους ολοκληρώθηκε, είχε κάνει ένα σημαντικό ποσό της προόδου.

load...

«Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν ανήσυχος, για να μην αναφέρουμε φοβισμένοι,» είπε ο πελάτης του Σαμ. «Αλλά μιλάμε στόχους μου κατευθείαν με τον Sam μου έδωσε να επικεντρωθεί, το κίνητρο για να προχωρήσουμε τη ζωή μου προς τα εμπρός, και με οδήγησε στο να εντοπίζουν τις ευκαιρίες για να διορθώσετε ό, τι δεν λειτουργεί.»

Πρακτική Ραντεβού Coaching Με Ψυχολογία-Based Approach

Από την άποψη του να πάρει τους πελάτες στο δρόμο για καλύτερες σχέσεις και έκτακτες ζωή αγάπη, ο Σαμ δεν πιστεύει στην σπατάλη χρόνου. Βοηθά να βουτήξει δεξιά στο ζητήματά τους και συχνά βλέπει τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα μέσα σε μόλις τρεις έως έξι συνεδρίες.

«Sam ήταν ένα φανταστικό ακροατή και μου έδωσε πρακτικές συμβουλές για χρονολόγηση και τις σχέσεις,» είπε ένας άλλος πελάτης. «Ως αποτέλεσμα, αισθάνομαι πιο θετική και αυτοπεποίθηση. Η δουλειά μου και γενικά προοπτικές έχουν βελτιωθεί. Δεν είμαι τόνισε για το μέλλον, και πιστεύω ότι θα επιτύχουν τα όνειρά και τους στόχους μου.»

Sam παρέχει ευκαιρίες προπόνηση για όσους ακόμα στην σκηνή χρονολόγησης και για τα παντρεμένα ζευγάρια και εκείνες στις μακροχρόνιες σχέσεις. Οι πελάτες της είναι συνήθως μεταξύ των ηλικιών 29 και 59 και σοβαροί για την εύρεση το δικαίωμα κάποιου να περάσουν αύριο τους.

«Όταν δουλεύω με τους πελάτες, που ελέγχουν την ημερήσια διάταξη όσον αφορά τη συζήτηση», είπε. «Θα βοηθήσει τους πελάτες ζητώντας τους βασικά ερωτήματα. Θα τους βοηθήσει να βρουν τις απαντήσεις πολύ διαισθητικά. Ξέρω τι πρέπει πελατών και πώς μπορώ να πάρω το καλύτερο από αυτά προς τιμήν των στόχων τους.»

Σαμ δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να πάρει σαφείς σε αυτό που πραγματικά θέλετε, ενώ την αντιμετώπιση τυχόν εμπόδια που τους έχουν κρατήσει από αυτό το στόχο. Μας είπε αυτό γίνεται μέσα από ψυχολογικές και πρακτικές προσεγγίσεις, αλλά φινάλε της είναι πάντα η ίδια.

«Οι πελάτες μου είναι συνήθως το δικό τους τρόπο, και να τους βοηθήσει να βγούμε από αυτό και, αντ 'αυτού, να αρχίσει η φόρτιση προς το στόχο τους», είπε.

Οι γνωριμίες και καθοδήγηση σχέση πακέτα Σαμ προσανατολισμένη προς βοηθώντας τους πελάτες να είναι ενεργή και να βρούμε λύσεις για να θεσπίσει μόνιμη αλλαγή. Η επιχείρησή της εκτείνεται σε διάφορες ηπείρους όπως η ίδια συναντιέται με τους πελάτες εξ αποστάσεως, καθώς και εκείνων των τοπικών στη Νότια Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο, το γραφείο της.

«Coaching είναι πάρα πολύ για την ομιλία και το πράττειν», είπε. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπήρξε τόσο γρήγορη επιτυχία με προπόνηση, επειδή πρόκειται για την ανάληψη δράσης και όχι μόνο να μιλάμε γι 'αυτό.»

Έξυπνο οικοδόμησης εμπιστοσύνης συνεδρίες που Μειώστε το άγχος

Σαμ γνωρίζει εκ πείρας ότι οι πελάτες που αγωνίζεται με το άγχος χρειάζεται άμεση θεραπεία που παίρνει τα αποτελέσματα, εστιάζοντας στις τεχνικές αυτοφροντίδας που συμβάλει στη μείωση του στρες.

«Προπόνηση Άγχος παίρνει στη ρίζα του προβλήματος σε τρεις ή, ενδεχομένως, τέσσερις συνεδρίες», είπε. «Οι πελάτες μαθαίνουν πολύ γρήγορα τι ακριβώς κάνει να υποφέρουν, και πώς μπορούν να ελέγχουν το άγχος και τη ζωή τους, και όχι το αντίστροφο».

Ένας από τους πελάτες του Σαμ από κοινού ότι ο δρόμος προς την εξεύρεση κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει πραγματικά το άγχος της ήταν δύσκολο μέχρι την επίτευξη Σαμ.

«Ένιωσα παρηγοριά και να γίνεται σεβαστή, ενώ ο Σαμ αμφισβήτησε τον περιορισμό των πεποιθήσεων μου και με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά», είπε. «Νιώθω υπέροχα και πολύ περισσότερο σε θέση να προχωρήσουμε με τη ζωή μου.»

Sam μας είπε πελάτες έρχονται επίσης σε αυτήν για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τον εαυτό τους και να ξαναφτιάξουν την αυτοπεποίθησή τους.

«Η ουσία είναι η σχέση που έχετε με τον εαυτό σας καθορίζει τις σχέσεις που έχετε με τους άλλους ανθρώπους», είπε. «Οι άνθρωποι συχνά έρχονται σε μένα για τον εαυτό τους. Τα πράγματα όπως αυτοεκτίμηση, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και βοηθά με το άγχος αποτελούν βασικούς τομείς.»

Μια Φροντίδα οδηγός για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσει την ανθεκτικότητά τους

Όλοι μας αντιμετωπίζουν προκλήσεις, όταν πρόκειται για τη ζωή, τις σχέσεις, την καριέρα, την υγεία και την ευεξία. Sam έχει χρησιμοποιήσει το πάθος της για να βοηθούν τους άλλους να γράψουν τα βιβλία που εμπνέει τους πελάτες της να επιτύχει απίστευτες αλλαγές.

Τελευταία δημοσίευση της, « Ελαστικές Me: Πώς να ανησυχούν λιγότερο και να επιτύχουν Περισσότερα (4 εβδομάδων για την Εσωτερική Δύναμη) ,» είναι ένας πρακτικός οδηγός για την οικοδόμηση κάθε μέρα ανθεκτικότητα. Το βιβλίο είναι μια συλλογή από διορατικές μελέτες, συμβουλές, και πρότεινε αλλαγές στον τρόπο ζωής. Sam διδάσκει τους αναγνώστες να κάνουν απλές τσιμπήματα στη ζωή τους από την εφαρμογή μέρα με την ημέρα συνήθειες που βελτιώνουν τις σχέσεις τους. «Ελαστικά Me» είναι διαθέσιμη για αγορά στο Amazon.

«Στο βιβλίο, που στην ουσία μιλάμε για τις τρεις πυλώνες της ανθεκτικότητας και κάποια ανθεκτικότητα, την ενίσχυση συνήθειες που μπορούμε να επιδοθούν σε - αν είναι κάθε μέρα ή στο πρόσωπο του μια απροσδόκητη πρόκληση», είπε. «Είναι διασκεδαστικό, εύκολο να εφαρμοστεί, και εντελώς μετατρέπει την ψυχική ευεξία και τη ζωή σας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος γιατί θα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους.»

Ελαστικές Me μπορεί να αγοραστεί ως ένα χαρτόδετο βιβλίο και ως e-book. Εκδότες της στο Orion της χειροκροτήσουν για την εγγραφή σε ένα τέτοιο φυσικό, ζεστό, αλλά επιτακτικό τρόπο. Sam έχει γράψει επίσης δύο άλλα βιβλία, « 500 Σχέσεις & Ζωή Αποσπάσματα » και « θεραπείες σχέσης.» Πιστεύει τα βιβλία της να επεκτείνουν μαζί της για να βοηθήσει τους ανθρώπους με τους άλλους.

«Αν βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένος, έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις για τους ανθρώπους γύρω τους, και ότι έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα, έτσι είναι πραγματικά σημαντικό.»

Επόμενο για Sam: Επέκταση στην τηλεόραση και ραδιόφωνο για να συνεχίσετε Μετασχηματισμός Ζωές

Sam συνεχίζει να αναπτύσσει το εμπορικό σήμα της συγχωνεύοντας τις σύγχρονες γνώσεις από διάφορους κλάδους και τομείς της έρευνας για να φέρει νέες λύσεις σχέση με τους πελάτες της. Έχει δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσουμε βιώσιμες σχέσεις με γνωστές μάρκες , συμπεριλαμβανομένων Cosmopolitan, BBC Breakfast, The Telegraph, στο BBC Radio, Hallmark, και Elite Singles, μεταξύ άλλων.

Της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, τεχνογνωσία δημόσια ομιλία, παρουσία στο διαδίκτυο, και το blog σχέση έχουν κερδίσει τον έπαινο και την αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Sam έχει προσληφθεί από μερικές από τις πιο εκλεκτές επιχειρήσεις για να βοηθήσει με τις εκπομπές, εκστρατείες δημοσίων σχέσεων, καθώς και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου. Σε όλες τις ευκαιρίες που παίρνει, που είναι εγκωμιαστικά σχόλια για τις ικανότητες της, τον επαγγελματισμό και την εμπειρογνωμοσύνη.

«Είναι τεράστια για μένα να ξέρω ότι είμαι έχοντας μια τέτοια επίδραση στις τόσες πολλές ζωές», είπε. «Όταν παίρνετε ένα τυχαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν πελάτη του οποίου η ζωή που έχετε αλλάξει - δηλαδή πληρωμή και αυτή η ίδια. Μου αρέσει να βοηθά τους ανθρώπους. Το έργο αυτό με κάνει τόσο βαθιά ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη.»