Ο αντίκτυπος που έχει η oitnb στη χρονολόγηση των λεσβιών

1 Φεβρουαρίου 2019

Λεσβίες φυλακή που χρονολογείται! Το ξέρατε αυτό συνέβαινε;

Είναι μια συνολική μετατόπιση από βλέποντας το προνόμιο και την ομορφιά της χρονολόγησης και τις σχέσεις με θέμα « The L-Word

load...

« Πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο » είναι μια αμερικανική σειρά dramedy που βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του στο Netflix. Είναι ένα χτύπημα σε κάτι περισσότερο από την λεσβιακή κοινότητα και για καλό λόγο.

Υπάρχουν πολλά γυμνά στήθη, γυμνό κώλο και sexualized συνομιλία. Είναι μια στροφή-on!

Η παράσταση απεικονίζει το δράμα των λεσβιών που χρονολογούνται

Αν απλά να κολλήσει με την ιστορία γραμμή και να αναστείλει την πίστη, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για την αγορά σε κάθε ιστορία, τότε αυτό που βλέπετε είναι όλα τα είδη των γυναικών από όλα τα είδη των υποβάθρων που συνδέεστε, σεξ, εξαπάτηση σε συζύγους και φίλους, να πειραματίζεται σεξουαλικά τις γυναίκες , ακόμα και να ερωτευτεί.

load...

Υπάρχει το δράμα των λεσβιών που χρονολογείται είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με, όπως το διαγωνισμό «μπαμ-off» μεταξύ των χαρακτήρων Nicky Nichols και Carrie «Big Boo» Μαύρο για να δούμε ποιος μπορεί να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τις περισσότερες γυναίκες.

Τελικά συμφωνούν να κηρύξουν εκεχειρία για αυτό, αλλά είναι το είδος των πράγμα που πραγματικά συμβαίνει σε ορισμένες νεότερους λεσβία κύκλους.

Κάνει για μια δελεαστική φαντασίωση για κάθε λεσβίες, αλλά οι περισσότερες λεσβίες πραγματική ζωή ποτέ δεν θα βρεθεί να παίζει το παιχνίδι «μπαμ-off».

load...

Η παράσταση απεικονίζει τη σύγχυση των λεσβιών που χρονολογούνται

Στη συνέχεια υπάρχει η κεντρική ιστορία σε μία σεζόν, η σύγχυση και η ακαταμάχητη σχέση μεταξύ Piper και ο Άλεξ, η γυναίκα που πήρε Piper κλειδωμένο.

Piper αποκαλεί τον πειραματισμό, αλλά τελικά βρίσκει την έλξη και το ενδιαφέρον της για Άλεξ αναλαμβάνει.

Αυτή η σειρά μας δείχνει τόσοι πολλοί τρόποι για λεσβίες στη φυλακή να συνδέσετε, αλλά τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή; Λοιπόν, στην πραγματικότητα πολλά από τα ίδια πράγματα αυτές τις μέρες.

Περπατώντας κατά μήκος Commercial Street στο Ptown πριν από ένα μήνα, θα μπορούσα να ακούσω δύο νεαρών λεσβιών μιλάμε για τη σύνδεση που είχε σε ένα διάδρομο το βράδυ πριν.

«Μήπως αυτό σημαίνει κάτι; Είσαι απλά ένας παίκτης; Γιατί το έκανες αυτό για μένα;»Υπάρχει κάποια γνωστά μετά το πρώτο ραντεβού με το φύλο συνομιλία συμβαίνει εκεί.

OITNB είναι γαργαλιστικές τον κόσμο!

Η παράσταση μετατρέπεται σε λεσβίες, κατ 'ευθείαν τις γυναίκες και, φυσικά, οι άνδρες. Αυτό είναι ένα δεδομένο.

Αλλά είναι όλο και λεσβίες από χρονολογείται και να παίζουν κάτω από τα σεντόνια; Ελπίζω ναι.

Ποια είναι η επίδραση OITHB έχει στη λεσβία χρονολόγηση;

Ίσως αυτό είναι που δείχνει το πραγματικό κόσμο οι λεσβίες δεν άλμα στο κρεβάτι με στιλέτα και τα γαλλικά μανικιούρ!

Ίσως οι πραγματικές λεσβίες που δεν έχουν ημερομηνία σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να πάρει όλα ξύπνησε και πάλι στην σκηνή χρονολόγησης.

Ελπίζω ότι αυτό είναι το είδος της τηλεόρασης ναύλου που παίρνει κάθονται στο σπίτι λεσβίες επάνω από γαϊδούρια τους και να ψάχνουν για την αγάπη και τη σύνδεση.

Ραντεβού στη φυλακή δεν πρόκειται ποτέ να συγκριθεί με χρονολογούνται στην πραγματική ζωή. Στη φυλακή, οι λεσβίες είναι όλοι σε αιχμαλωσία! Μπορείτε να βρείτε πραγματικά τις λεσβίες!

Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της πραγματικής ζωής λεσβίες χρονολόγηση και την υπ 'αριθμόν ένα ζήτημα Είμαι πάντα ρώτησε.

« Πού είναι οι λεσβίες ;» Χμμμ, σεξ στο «Πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο!»

πηγές Φωτογραφία: soapboxinc.com, huffingtonpost.com, photobucket.com, usmagazine.com