Μπορείτε να έχετε γάμο και παιδιά σε μια ανοικτή σχέση>

15 Φεβρουαρίου 2019

Πώς ο γάμος ταιριάζει με μια ανοικτή σχέση ; Τι γίνεται με τα παιδιά; Θέλω αυτά τα πράγματα;

Νομική γάμου, για μένα, ακριβώς αυτό: ένα νομικό έγγραφο που υπαγορεύει μια οικονομική συμφωνία με έναν εταίρο.

Ως εκ τούτου, να πάρει νόμιμο γάμο είναι μια οικονομική συμφωνία και η συμφωνία και μπορεί να επικαλύπτονται με οποιαδήποτε δομή σχέσεων, δεδομένου ότι είναι μεταξύ δύο ανθρώπων (και σε πολλές χώρες ακόμα, δύο ευθείες άτομα).

load...

Νομική γάμος δεν επιτρέπεται μεταξύ περισσοτέρων από δύο άτομα σε κάθε πολιτείες.

Αυτό το μέρος είναι λιγότερο σημαντικό στη σχέση μου.

Ενώ και οι δύο δούμε τα πρακτικά οφέλη του να πάρει νόμιμα παντρεμένος (και γι 'αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σύντομα), είναι λιγότερο σημαντικό από το να είναι σαφές για άλλη μας συμφωνίες σχέση και τη διατήρηση της διαφάνειας, την εμπιστοσύνη, την επικοινωνία και τη δέσμευση ο ένας στον άλλο.

load...

Γνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους που είναι παντρεμένοι και έχουν ανοιχτές σχέσεις, καθώς και τους λόγους για τους παντρεύεται κυμαίνονταν από τα πρακτικά, οικονομικά και νομικά οφέλη, με τις πρακτικές της ανατροφής των παιδιών μεταξύ τους, με το σύμβολο του να είσαι σε μια μακροχρόνια και στοργική σχέση.

Έχοντας μια τελετή μπορεί ή δεν μπορεί να συμπίπτει με αυτό.

Επειδή δεν υπάρχουν νόμοι γύρω από την κατοχή τελετές, οι άνθρωποι που επιλέγουν να έχουν περισσότερους από έναν εταίρο μπορεί να επιλέξει να έχει περισσότερες από μία τελετή της δέσμευσης και της αγάπης.

load...

J. Και είχα πρόσφατα μια τελετή δέσμευσης, και φαινόταν πολύ όπως και κάθε άλλο γάμο. Θα φορούσε ένα λευκό φόρεμα και είχαμε ένα γαμήλιο γλέντι, μουσική, όρκους και κέικ.

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά περιλαμβάνονται:

Αν κάποια από εμάς έχει πάντα μια άλλη μακροχρόνια σχέση χαρακτηρίζεται από ένα παρόμοιο επίπεδο δέσμευσης, θα περίμενα να έχουν ένα άλλο είδος γιορτή και το κόμμα.

«Έχουμε πολλούς φίλους που έχετε ανοίξει

Οι σχέσεις και την ανατροφή των παιδιών.»

Έχοντας τα παιδιά είναι που αποφασίζουν να γονέα το υπόλοιπο της ζωής μου.

Επειδή είμαι ενδιαφέρονται να κάνουν άλλα πράγματα στη ζωή μου, δεν νομίζω ότι θα ανατροφή των παιδιών της δικής μου. Αν αποφάσισα ότι ήθελα να αναθρέψει μια οικογένεια, σκοπεύω να υιοθετούν παιδιά.

Ανοιχτή σχέση μου δεν είναι σίγουρα ο λόγος που αισθάνομαι αντίθετος στην ανατροφή των παιδιών.

Στην πραγματικότητα, αισθάνομαι πολύ άνετα με τη δομή της σχέσης μου ως όφελος για οποιαδήποτε υποθετική τα παιδιά που μπορεί να έχουν. Περισσότερα αγάπης ενήλικες στη ζωή μου θα σήμαινε πιο τρυφερός ενήλικες στη ζωή των παιδιών μου.

Αν J. Και είχα άλλα εταίρους, οι οποίοι ήθελαν να συνεργαστούν γονέα, δεν μπορώ να δω πώς αυτό θα ήταν επιζήμιο για τα παιδιά μας.

Περισσότερο χρόνο, την ενέργεια, την αγάπη και τους πόρους για τα παιδιά δεν μπορούν να είναι ένα κακό πράγμα (παρόμοιο με το πώς έχουν stepparents, θείες, θείους, παππούδες και γιαγιάδες, ξαδέλφια και άλλες γονική στοιχεία ελπίζω να προσθέτει την αγάπη και την υποστήριξη στις ζωές των παιδιών).

Έχουμε πολλούς στενούς φίλους και πολλούς γνωστούς που έχουν ανοιχτές σχέσεις και την ανατροφή των παιδιών.

Δεν είμαι προσωπικά κοντά με κάποιον σε μια περισσότερο-από-δύο μητρικές νοικοκυριών, όμως. Ο καθένας ξέρω ποιος είναι ανοικτή και ανατροφή των παιδιών έχει να κάνει τόσο με δύο γονείς των νοικοκυριών.

Η διαφάνεια, στερεά δεξιότητες επικοινωνίας, τη συμπόνια και την αγάπη τους ενήλικες πρακτική εξαπλωθεί σε ανατροφή των παιδιών τους, και δεν μπορεί να είναι πιο σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα γίνουν αυτο-επίγνωση, επικοινωνιακές και συναισθηματικά υγιείς ενήλικες.

Επιπλέον, η θετικότητα σεξ αυτοί οι άνθρωποι ενσαρκώνουν θα μεταφραστεί σε παιδιά τους να γνωρίζουν και να σέβονται τους οργανισμούς και τις καρδιές τους και τα σώματα και τις καρδιές των άλλων.

Πηγή φωτογραφιών: mn.gov.