Μόνο τα κορίτσια είναι μια ασφαλή, διαισθητική εφαρμογή χρονολόγησης για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που αναζητούν συνεργάτες

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Η Σύντομη Έκδοση: Μόνο παλληκάρια είναι ένα dating app σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες, και, από την έναρξη το 2012, έχει αυξηθεί για να εξυπηρετήσει περισσότερους από 3 εκατομμύρια χρήστες. Η εφαρμογή κατανοεί επίσης την γκέι χρονολόγηση βιομηχανία, επειδή ιδρύθηκε από γκέι άντρες ειδικά για όσους αναζητούν αρσενικό εταίρους. Μόνο παλληκάρια προσφέρει ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων daters πολλοί τρόποι για να βρείτε τις σχέσεις που ζητούν - από τα ταξίδια ή να συνομιλούν εταίρους για συζύγους. Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί με τις δυνατότητές του για να παράσχει άνδρες με εμπειρία χρονολόγησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Μόνο παλληκάρια Ιδρυτής Jimmy Forrester-Fellowes ήταν εξοικειωμένοι με γκέι χρονολόγηση σε απευθείας σύνδεση, αλλά ενώ ο ίδιος γνώριζε για πολλά gay dating sites και εφαρμογών, που δεν σημαίνει ότι άρεσε καμία από αυτές.

load...

«Ήξερα όλους τους gay dating sites, και χρησιμοποίησα μερικά από αυτά όταν ήμουν νεότερος. Αλλά εγώ πάντα ένιωθα σαν υπήρχε τόσο πολλά περιθώρια βελτίωσης «, είπε.

Μόνο παλληκάρια Ιδρυτής Jimmy Forrester-Fellowes μίλησε μαζί μας για τις προκλήσεις ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών αντιμετωπίζουν στο online dating κόσμο.

load...

Ως ένα ενιαίο ομοφυλόφιλος άνδρας, ο Jimmy κατανοητό ότι οι περισσότερες γνωριμίες πλατφόρμες θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό για τους άλλους σαν κι αυτόν. Ως προγραμματιστής λογισμικού, ήξερε επίσης ότι θα μπορούσε να βοηθήσει να κάνει τις αλλαγές που ήθελε να δει.

«Μετά από πέντε χρόνια ανάπτυξης λογισμικού σε μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, αποφάσισα να το συσκευάσει και να πάρει έναν πυροβολισμό στο κτίριο του χρονολογείται υπηρεσία που νόμιζα ότι η ομοφυλοφιλική κοινότητα άξιζε», είπε.

Από αυτή την επιθυμία, μόνο παλληκάρια γεννήθηκε. Jimmy έθεσε ως στόχο να σχεδιάσουν μια πλατφόρμα και εφαρμογή που θα είχε νόημα για την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Παρά τις γνώσεις και το μερίδιό του στην εταιρεία, όμως, δεν ήταν ορισμένα μόνο παλληκάρια θα απογειωθεί. Αρχικά, ο Jimmy ήταν ανησυχούν για την πληρωμή υποθηκών του.

load...

Τώρα, περισσότερο από έξι χρόνια μετά την ίδρυσή της, μόνο παλληκάρια έχει αυξηθεί σε 3 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και κρατά Jimmy απασχολημένο. Συντριπτική επιτυχία του σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποθήκη του.

«Είναι σκληρή δουλειά, αλλά είναι επίσης εκπληκτικό», είπε. «Εγώ ποτέ δεν θα αλλάξει την ευκαιρία πήρα για να δημιουργήσετε Μόνο παλληκάρια».

Ένα δίκτυο των επαγγελματιών που αναζητούν ομοϊδεάτες τους ανθρώπους

Μόνο παλληκάρια είναι διαφορετική από πολλές άλλες τοποθεσίες που χρονολογούνται για διάφορους λόγους. Κατ 'αρχάς, είναι σχεδιασμένο μόνο για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες, έτσι ώστε οι χρήστες δεν χρειάζεται να ψάξετε ατέλειωτα για τους σωστούς αγώνες μετά την ένταξή τους.

Επίσης δημιουργήθηκε από ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων προγραμματιστές που κατανοούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνδρες με άλλες πλατφόρμες online dating. Αυτή η δέσμευση για την κοινότητα παρακινεί την σφιχτοδεμένη ομάδα για να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά για τους χρήστες του.

«Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα, και πιστεύω ότι, μερικές φορές, οι άνθρωποι περιμένουν από εμάς να είναι πολύ μεγαλύτερο και είμαστε λειτουργεί ένα πολυσύχναστο dating υπηρεσία.»

Αν και ο όρος «παλικάρια» χρησιμοποιείται κυρίως στη Βρετανία - όπου προέρχεται μόνο παλληκάρια - οι εργαζόμενοι της εταιρείας προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες.

«Έχουμε πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη τώρα, και 1,5 εκατομμύρια από αυτά είναι ενεργά τη χρήση της υπηρεσίας.» Ιδρυτής -Jimmy Forrester-Fellowes, μόνο παλληκάρια

«Είμαστε απλώνονται σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε όλοι εργάζονται εξ αποστάσεως συνήθως από το σπίτι γραφεία ή συν-χώρους εργασίας», δήλωσε ο Τζίμι. «Ο πολιτισμός μας είναι να είναι η προοδευτική όσο το δυνατόν, και είμαστε μια χαλαρή εταιρεία για να εργαστεί για την.»

Η δέσμευση των προγραμματιστών Μόνο παλληκάρια φαίνεται να παρακινήσει την ταχεία αύξηση της βάσης των χρηστών της πλατφόρμας, καθώς και τα μέλη είναι τόσο διαφορετικές όσο οι προγραμματιστές που εργάζονται στην πλατφόρμα.

«Έχουμε πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη τώρα, και 1,5 εκατομμύρια από αυτά είναι ενεργά τη χρήση της υπηρεσίας,» είπε ο Τζίμι. «Οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη αγορά μας, ακολουθούμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε, επίσης, αυξάνεται γρήγορα στην αγορά της Ινδίας. Η πλειοψηφία των μελών μας είναι επαγγελματίες με μέσο όρο ηλικίας τα 31.»

Οι χρήστες είναι ενεργοί σε σύνδεση με τους άλλους, καθώς, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια μηνύματα ανά μήνα ανταλλάσσονται μέσω Μόνο παλληκάρια.

Ασφάλεια και διαφάνεια είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για τους χρήστες του online dating sites ή εφαρμογές για κινητά είναι η ασφάλεια. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ζωτικό ενδιαφέρον για ορισμένους χρήστες του μόνο παλληκάρια, αφού δεν μπορούν να αισθάνονται άνετα ανοιχτά εκφράζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους στην πατρίδα τους.

Μόνο παλληκάρια αντιμετωπίζει αυτή την ανησυχία μέσα από ισχυρή ασφάλεια και τις πρακτικές της, που εξαλείψουμε εκείνους που δεν χρησιμοποιούν την πλατφόρμα αυθεντικά.

«Ξοδεύουμε πολύ χρόνο και ενέργεια να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία χρονολόγησης», δήλωσε ο Τζίμι. «Είμαι περήφανος που έχουμε τώρα όλο το εικοσιτετράωρο μετριοπάθεια. Έχουμε επίσης επενδύσει σε πολυάριθμα συστήματα που εξαλείψουμε κανέναν που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για μη γνήσιο λόγους.»

Μόνο παλληκάρια βοηθά τους χρήστες να βρουν ο ένας τον άλλο αυθεντικά με τα μέτρα ασφαλείας και διαφάνειας.

Επιπλέον, μόνο παλληκάρια θέλει οι χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν για τα βιολογικά και όχι από αδίστακτους μέσα. Γι 'αυτό η πλατφόρμα έχει ως στόχο να αναπτύξει διαφανείς σχέσεις.

«Είμαστε βασίζεται στην αρχή ότι είναι μια απλή, γνήσια και ειλικρινής dating υπηρεσία», δήλωσε ο Τζίμι. «Δεν έχουμε καμία από τις σκιερές πρακτικές που κάνουν ορισμένοι ανταγωνιστές, όπως η αποστολή μηνυμάτων από το προφίλ φάντασμα ή δείχνουν οι άνθρωποι σε απευθείας σύνδεση, όταν δεν είναι.»

Αυτά τα χαρακτηριστικά και τις πρακτικές βοηθήσει την εταιρεία να σταθεί σε αντίθεση με πολλές άλλες επιτυχημένες χρονολογούνται πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί με τα ετερόφυλα χρήστες στο μυαλό. Μόνο παλληκάρια υπάρχει για να προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε αυτές τις υπηρεσίες γνωριμιών, δήλωσε ο Τζίμι.

Μόνο παλληκάρια: Περισσότερα από 250.000 επιτυχείς Αγώνες και καταμέτρησης

Jimmy έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει όχι μόνο ένα dating πλατφόρμα που θα μπορούσε να είναι υπερήφανοι, αλλά και αυτό που όλοι ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών θα βρει φιλόξενο. Έτσι, ο ίδιος και η ομάδα του χτίστηκε Μόνο παλληκάρια να αντιμετωπιστούν οι ειδικές ανάγκες των εν λόγω δημογραφικών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η μόνη περιοχή στην οποία η πλατφόρμα είναι μοναδική.

Μόνο η ίδια παλληκάρια διαφοροποιείται από τη μη χρησιμοποίηση algorithmsbecause Jimmy δεν είναι σίγουρος ότι πραγματικά εργασία - οπουδήποτε.

«Δεν είμαι πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των συστημάτων που ταιριάζουν dating υπηρεσίες εργασία. Εμείς δεν κάνουμε προφίλ που ταιριάζουν, και σίγουρα δεν είναι μια άλλη αριστερά κτύπημα ή δεξιά υπηρεσία «, είπε.

Αντ 'αυτού, μόνο παλληκάρια λειτουργεί ως μια κοινωνική πλατφόρμα ανακάλυψης για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους daters, που σημαίνει ότι τους παρέχει τα εργαλεία για να βρείτε γρήγορα ντόπιους που πληρούν τα κριτήρια τους. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί τόσο καλά ότι πολλοί χρήστες Μόνο παλληκάρια δεν είναι πλέον ενεργοί είναι επειδή έχω βρει τη σχέση που θέλετε.

Μόνο παλληκάρια βρίσκεται στη διαδικασία βελτίωσης της εφαρμογής για κινητά του τόσο για Android και iOS.

«Εμείς έρευνα χρηστών που αφήνουν την υπηρεσία μας, και 250.000 μέλη μας είπε ότι βρήκε την αγάπη στην πλατφόρμα μας. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου στατιστικών στοιχείων «, δήλωσε ο Τζίμι. Κατά καιρούς έχετε μια υπέροχη επιστολή στο ταχυδρομείο ευχαριστώντας μας για την παροχή της υπηρεσίας που τους οδήγησε στο σύντροφό τους, και αυτές οι σημειώσεις πάντα με κάνει να χαμογελώ.»

Παρά τις εντυπωσιακές στατιστικές που ταιριάζουν, μόνο παλληκάρια δεν είναι μέσα από την παροχή στους χρήστες του με χρήσιμα εργαλεία για τη βελτίωση των δυνατοτήτων τους να συναντηθούν με άλλους. Η εταιρεία βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα προοδευτικό web app που η ομάδα ανυπομονεί να τεθεί στα χέρια των μελών της.

Αργότερα, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά μητρική εφαρμογές που θα αντικαταστήσει την τρέχουσα Android και iOS εκδόσεις της πλατφόρμας της.

Ο Jimmy δεν έχει εντελώς αποκλειστεί το ενδεχόμενο Μόνο παλληκάρια που προσφέρουν ταιριάζουν προφίλ, διότι, όπως ταιριάζουν αλγόριθμοι γίνονται πιο πολύπλοκα, ο ίδιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να γίνει πιο χρήσιμη.

«Με την έλευση του προσιτή και ισχυρή πλατφόρμες AI, παρέχοντας εξελιγμένες αντιστοίχιση γίνεται όλο και πιο εύκολη», είπε. «Δεν θα το απέκλεια ως κάτι που θα προσθέσει στο μέλλον? Ωστόσο, αν δεν προσθέσετε ταιριάζουν, θα ήταν συμπληρωματικά στα υπάρχοντα συστήματα αναζήτησης μας.»