Match.com κριτικές (2019). Αξιολογήσεις, στατιστικά στοιχεία και δωρεάν δοκιμή 100%

23 Απριλίου 2019

Match.com κριτική

Ο ιστότοπός μας είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση πόρος που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες περιεχομένου και σύγκριση με τους χρήστες. Για να διατηρήσετε αυτόν τον πόρο 100% δωρεάν για τους χρήστες, δεχόμαστε διαφημίσεις αποζημίωση από τα sites που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Μαζί με τους βασικούς παράγοντες αναθεώρηση, η αποζημίωση αυτή μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού εμφανίζονται τοποθεσίες στη σελίδα (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, η σειρά με την οποία εμφανίζονται). Το site μας δεν περιλαμβάνει καταχωρήσεις για όλες τις τοποθεσίες που χρονολογούνται.

Διαφημιστής Αποκάλυψη

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1995, Match.com έχει εδώ και περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο site που χρονολογείται στις ΗΠΑ, και έχει κερδίσει διεθνή φήμη ως μια αξιόπιστη πλατφόρμα για singles που αναζητούν βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες σχέσεις. Στην πραγματικότητα, το ταίρι έχει διευκολύνει περισσότερες πρώτες ημερομηνίες, τις σχέσεις και γάμους από οποιοδήποτε άλλο site που χρονολογείται στην ύπαρξη. Μπορείτε να εγγραφείτε για την ιστοσελίδα (ή κατεβάστε την εφαρμογή) δωρεάν για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για κάποιον ειδικό. Αγώνας εγγυάται θα βρείτε μια συμβατή ημερομηνία εντός έξι μηνών ή επόμενους έξι μήνες σας είναι δωρεάν. Μπορείτε να αρέσει, κλείνει το μάτι, και το μήνυμα με τη γνώση σιγουριά ότι το ταίρι είναι πίσω σας σε όλη τη διαδρομή.

load...

Ανάλυση δεδομένων

Match έχει πάνω από 7 εκατομμύρια καταβλήθηκαν μέλη και εξυπηρετεί τις υπηρεσίες της σε ετεροφυλόφιλους και LGBTQ singles όλων των ηλικιών.

Match, με πάνω από 15 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες που χρονολογούνται και οι εφαρμογές στον κόσμο.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα sites γνωριμιών, αναλογία φύλου αγώνα είναι αρκετά ακόμη και με 49% των χρηστών είναι άνδρες και το 51% είναι γυναίκες.

load...

Χαρακτηριστικά

Σύστημα αγώνα

Αλλα χαρακτηριστικά

Ευκολία στη χρήση

Παρά το γεγονός ότι το ταίρι έχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, την απλή διάταξη του dating site και app καθιστά σχετικά εύκολο να πλοηγηθεί και να κατανοήσουν. Είναι εντελώς ελεύθεροι να συμμετάσχουν και να δοκιμάσουν τις αντιστοίχιση και δυνατότητες αναζήτησης για να δούμε αν αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλο για εσάς.

load...

Όταν συμμετέχετε σε αγώνα, χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή λογαριασμού των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα συμπληρώσετε μια σε βάθος προφίλ που εστιάζει στα ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής σας. Το προφίλ έχει τρεις κύριες ενότητες:

Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτές τις προαιρετικές ενότητες και να εισαγάγει τον εαυτό σας σε πιθανούς αγώνες, προβάλλοντας πιο σημαντικό και ελκυστικό χαρακτηριστικά. Match χρησιμοποιεί τις πληροφορίες του προφίλ σας και δήλωσε dealbreakers να προτείνει συμβατά μεταξύ τους τα μέλη της στην περιοχή σας.

Δωρεάν τα μέλη μπορούν να επεξεργαστούν τα προφίλ τους, προσθέστε φωτογραφίες, αναζήτηση για τους αγώνες, να στείλετε νεύματα, και αποκτήστε πρόσβαση στο αγώνα που χρονολογείται app για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Αλλά, αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον στο χώρο, θα πρέπει να επιλέξετε μια τρίμηνη, εξάμηνη ή 12 μηνών πρόγραμμα ένταξης. Τα μέλη που αναβαθμίσουν τους λογαριασμούς τους να αποκτήσουν αυτόματα την πρόσβαση σε λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων, φίλτρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, και την κατά προτεραιότητα πρόσβαση στην ταύτιση Εκδηλώσεις. Οι συνδρομητές κατατάσσονται επίσης υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης στην ιστοσελίδα.

Match είναι ένα αρκετά αυτονόητα ιστοσελίδα / εφαρμογή. Εργαλεία αναζήτησης του επιτρέπουν να περιορίσετε τη χρονολόγηση τομέα σε ανθρώπους που πληρούν τις προδιαγραφές σας όσον αφορά την απόσταση, την προσωπικότητα, την εμφάνιση, τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα να δείχνουν μόνο τα προφίλ που έχουν φωτογραφίες ή είναι online τώρα. Και μπορείτε να αναζητήσετε με λέξη-κλειδί. Επιπλέον, Match προσφέρει ένα μοναδικό Αντίστροφη αγώνα και την αμοιβαία αγώνα φίλτρα, τα οποία επιμέλεια μια λίστα με τα προφίλ που ψάχνουν για κάποιον σαν εσένα.

Αγώνας είναι διαθέσιμο σε 38 γλώσσες και έχει μια ενεργή βάση χρηστών σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, κατευθύνσεις, και υπόβαθρα σε αυτή τη γενική χρονολόγηση πλατφόρμα. Το dating site έχει μια σχετικά ακόμα και διάσπαση μεταξύ των δύο φύλων: 32% προσδιορίσει ως χιλιετίας, 39% ως Gen Xers και 27% ως γενιές του baby boom. Μια ισχυρή πλειοψηφία της βάσης χρηστών αγώνα του (84%) έχει παρακολουθήσει κολέγιο ή κερδίσει ένα πτυχίο κολεγίου.

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μέρος για να συναντήσετε ημερομηνίες ποιότητα, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από ό, τι αγώνα. Αυτό το dating site έχει πολλά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να σας κατευθύνει σε βιώσιμες προοπτικές ημερομηνία και να σας βοηθήσει να πληρούν αγώνα σας.

Match έχει καλλιεργήσει μια ασφαλή χρονολόγηση περιβάλλον από την ενεργό αστυνόμευση του δικτύου, τη διαλογή όλα τα νέα προφίλ, και διευκόλυνση των χρηστών να εμποδίσει ή να αναφέρετε προφίλ στην ιστοσελίδα. Οποιοσδήποτε μπορεί να αναφέρει μια ανησυχία για το dating site και περιμένουμε μια απάντηση μέσα σε 24 ώρες. Αγώνας ενθαρρύνει τους χρήστες να σημαίας κάθε προφίλ που δείχνει ακατάλληλο ή ψεύτικο περιεχόμενο ή παρουσιάζουν καταχρηστικό ή με άλλο τρόπο επιβλαβή συμπεριφορά.

Όλα τα προφίλ ασφαλείας που αναφέρθηκαν σε αγώνα υποβληθεί σε ενδελεχή διαδικασία έρευνας και μπορεί να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα εντελώς, αν η ομάδα βλέπει ενδείξεις δόλο ή συμπεριφορές.

Πρόσφατα, Match έχει εφαρμόσει καινοτόμα εργαλεία επαλήθευσης που επιτρέπει στους χρήστες να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη στην χρονολόγηση πλατφόρμα με σύνδεση μέσω έγκυρο λογαριασμό social media. Αγώνας θα δώσει στους χρήστες ένα σήμα που εμφανίζεται στο προφίλ τους, εφόσον ελέγξει τους λογαριασμούς τους στο Facebook, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμούς τηλεφώνου, λογαριασμούς Twitter, και άλλα προφίλ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα εντελώς προαιρετικό χαρακτηριστικό, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την αξιοπιστία με τους πιθανούς συμφέροντα αγάπη.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα του Match.com

Μειονεκτήματα του Match.com

Η κατώτατη γραμμή

Match.com έχει πολλά να προσφέρει singles που αναζητούν την αγάπη. Αυτό το dating site έχει περάσει πάνω από δύο δεκαετίες τελειοποιώντας online εργαλεία και λείανση αλγόριθμο αγώνα του να παραδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα - και λειτουργεί. Το blog Αγώνας συχνά θέσεις συγκινητικό ιστορίες επιτυχίας που αναδεικνύουν τη ζωή που αλλάζει επιπτώσεις της στην καθημερινή άτομα.

Σε μια εσωτερική έρευνα, το ένα τρίτο των χρηστών του αγώνα ανέφερε ότι ξεκίνησε μια σχέση που διαρκεί περισσότερο από τέσσερις μήνες, χάρη στην ημερομηνία site.To χρονολόγηση, Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για πάνω από 10 εκατομμύρια σχέσεις στις ΗΠΑ, καθώς και πάνω από 1 εκατομμύριο μωρά που γεννιούνται. Αυτό είναι ένα απίστευτα κληρονομιά, και αυτό το online dating γίγαντας δεν επιβραδύνεται καθόλου. Η έδρα το Τέξας η ομάδα έρχεται συνεχώς με νέους τρόπους για να συνδέσει τους χρήστες online και offline.

Με χρήσιμα χαρακτηριστικά του, απλή πλοήγηση, επαγγελματική εμφάνιση, και εμπνευσμένες ιστορίες επιτυχίας, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το ταίρι έχει εδώ και τόσο καιρό. Από το 1995, αγώνα υπήρξε πρωτοπόρος στην online dating βιομηχανία και για πάντα μετέτρεψε την χρονολόγηση τοπίο για singles σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια singles έχουν βρει τις προοπτικές συμβατό ημερομηνία και τα συμφέροντα αγάπη για το χώρο, και αναμένουμε να συνεχίσει ταιριάζουν τους ανθρώπους για τις επόμενες δεκαετίες.