Kick-ξεκινήστε την αγάπη σας ζωή: χρονολόγηση λεωφορείο jo barnett δίνει singles ζεστό και φιλικό συμβουλές σχέση

24 Μαΐου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Dating δεν έρχονται με έναν οδικό χάρτη, ώστε να είναι εύκολο για τους άπειρους daters να κάνει μια λάθος στροφή και χαθείτε σε ένα κακό γάμο. Κάποιος που είναι ήδη προς αυτή την κατεύθυνση πριν, όμως, μπορεί να κάνει έναν κόσμο καλό, επισημαίνοντας τους ανθρώπους προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά το διαζύγιό της, UK χρονολογείται προπονητής Τζο Barnett άρχισε motivatingsingles να κάνουν υγιεινές επιλογές σχέση. One-on-one coaching συνεδρίες Jo της inspiremen και τις γυναίκες να feelconfident και τις αρμόδιες σε κάθε χρονολόγηση σενάριο. Με την αμφισβήτηση των πελατών της για να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους, που τους δίνει τη σωστή νοοτροπία για να βρείτε την επιτυχία και την ευτυχία στη ζωή τους. Αν θέλετε να σελιδοδείκτη που αλλάζει τη ζωή μαθήματα αγάπης της, μπορείτε να πάρετε το ebook της «Πώς να πάρετε μια ημερομηνία Τώρα!», Το οποίο καθοδηγεί τους αναγνώστες μέσα από τα βασικά της χρονολόγησης scene.As ένα σύνολο, καταλαβαίνω συμβουλές Jo Barnett που παρέχει σύγχρονες daters να υπερέχει στο online dating, πρώτο ημερομηνίες και μακροχρόνιες σχέσεις.

Jo Barnett δεν ξεκίνησε ως μια χρονολόγηση γκουρού? Στην πραγματικότητα, όταν ο γάμος της επτά ετών χάλασε, ένιωσε σαν κάθε άλλο παρά ειδικός στην αγάπη. Είχε παρακολουθήσει τη δική τους γονείς της διαζύγιο όταν ήταν παιδί και ως ενήλικας, βρήκε τον εαυτό ακολουθώντας την ίδια διαδρομή. Αυτό ήταν ένα σχέδιο που απλά δεν μπορούσε να αποδεχθεί. Όχι για τον εαυτό της, και όχι για τα δύο μικρά παιδιά της. Έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι γι 'αυτό.

load...

Jo Barnett, acertified χρονολόγηση προπονητή, βοηθά singles χτίσει τα επίπεδα εμπιστοσύνης τους και να αποφύγουν τα κοινά λάθη σχέσης.

«Έχω ένα κομμάτι από μια εμμονή forfinding αγάπη», δήλωσε ο Jo. «Μετά το διαζύγιό μου, ήμουν αποφασισμένος να ανακαλύψει τι κάνει κάποιον να παντρευτεί το λάθος άτομο.»

load...

Jowanted να κάνει μια μεταθανάτια στις αποτυχημένες σχέσεις, ώστε θα μπορούσε να πει νέοι εραστές whatto κάνετε (και τι να μην κάνει) όταν πλησιάζετε σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Σπούδασε να είναι ένα πούλμαν και έμαθε για υγιή, ευτυχισμένη σχέσεις γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στις ζωές άλλων ανθρώπων αν θα μπορούσε να πάρετε μια λαβή για θέματα της καρδιάς.

Της την determinationled να γίνει ένας από τους κορυφαίους προπονητές που χρονολογείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αυτή είναι γνωστή για την άμεση και το είδος στυλ προπόνηση της. Εκείνη σπρώχνει και μόνο τους άνδρες και τις γυναίκες να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους, ώστε να αισθάνονται πιο σίγουροι και οι αρμόδιες για τις ημερομηνίες. «Θα το πω όπως είναι», είπε. «Είναι σημαντικό για μένα ότι οι άνθρωποι αφήνουν συνεδρίες μου έχουν μάθει κάτι εύστοχος για τον εαυτό τους.»

load...

Σήμερα, Jo αντλεί από δεκαετίες της χρονολόγησης εμπειρία για να coachsingles πάνω από το Skype και στο πρόσωπο. Empatheticsupport της εμπνέει τους ανθρώπους να προχωρήσουν στην αναζήτηση για σημαντικές σχέσεις. Με την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης της, οι coachequips έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αγάπη προσανατολισμό daters να βγούμε έξω και να το κάνει να συμβεί για τον εαυτό τους. Οποιοσδήποτε μπορεί να contactJo και να ξεκινήσει μια μετασχηματιστική journeyby ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], καλώντας 07917-433-002, ή συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα.

Επειδή Jo έχει περάσει τη δική δοκιμές αγάπη της, μπορεί να συνδεθεί με τους πελάτες της σε ένα συναισθηματικό επίπεδο και προσφέρουν φασκόμηλο ιδέες για την εργένικη ζωή. «Έπρεπε να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου,» Jo μας είπε. «Γοητεία μου με τις σχέσεις είναι αυτό που με κάνει το άτομο που είμαι. Είμαι πιο ευτυχισμένη όταν είμαι καθοδήγηση των ανθρώπων σε μια καλύτερη σχέση, νοικοκύρεμα τη σχέση που έχουν, και βοηθά τους ανθρώπους να αγαπούν και να κατανοήσουν τον εαυτό τους.»

Θεαματική Coaching Οι αυξήσεις & Υποστηρίζει Σφραγίδες με ημερομηνία Ημέρα με την ημέρα

Σε χρονολογείται καθοδήγηση των επιχειρήσεων της, Jo έχει εργαστεί one-on-one με daters από την ηλικία των 20 και τόσο παλιά όσο και 60. Θετικές συνεδρίες προπόνηση της περιγράψει ό, τι χρειάζεται για να ζήσει με σκοπό, την εμπιστοσύνη, και love.She ενθαρρύνει τους πελάτες της να αναπτύξουν μοναδικές προσωπικές δυνάμεις, προκλητική ανθρώπους τους να γίνουν πιο ελκυστικές, γνωρίζοντας τον εαυτό τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Jo προσφέρει εύστοχος χρονολόγηση coaching , επαναστατική καθοδήγηση και προσωπική ανάπτυξη coachingto δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν αλλαγές στη ζωή και τις σχέσεις τους.

Μεταξύ των πιο δημοφιλή πακέτα προπόνηση της είναι ένα πρόγραμμα έξι συνεδρία διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Jo κρατά σε στενή επαφή με τους πελάτες της, τη δημιουργία τακτικές κλήσεις Skype ή τηλεφώνου (περίπου μία φορά κάθε δύο εβδομάδες) σε μια αμοιβαία κατάλληλη στιγμή. Η τυπική συνεδρία όχι περισσότερο διαρκεί από μία ώρα, αλλά είναι γεμάτη με χρήσιμες takeaways και ασκήσεις πελάτες μπορούν να εφαρμόσουν στη ζωή τους.

«Ενθαρρύνω τους πελάτες να κάνουν την εργασία, έτσι ώστε να πάρετε για να συνεχίσει τη συνεδρία στην εβδομάδα τους», δήλωσε ο Jo «και έχουν έναν ανοιχτό διάλογο μαζί μου μέσω e-mail κατά τη διάρκεια».

Χρονολόγηση ασκήσεις Jo, όπως coaching, emphasizeself-ανακάλυψη της, γιατί ξέρει τι θέλει και ποιος είσαι είναι το πρώτο βήμα για να είναι έτοιμο για την αγάπη.

Η χρονολόγηση προπονητής μπορεί να βοηθήσει με οτιδήποτε από μικροαλλαγές ένα online dating προφίλ για να δίνει συμβουλές για το πώς να αρχίσει να ανακάμπτει μετά από ένα διαζύγιο. Jo εξατομικεύει προσέγγισή της και δίνει μια ειλικρινή εκτίμηση του τι οι πελάτες της μπορούν να κάνουν για να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν τη σχέση. Αυτή επικοινωνεί ειλικρινή μαθήματα στο πλαίσιο των επιμέρους αξίες και τις πεποιθήσεις του πελάτη της.

«Ο καθένας έρχεται να με θέλει κάτι, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την επιτυχία, τη δομή, την ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής, της υγείας, και λίγο από όλα», είπε. «Προπόνηση μου περιλαμβάνει δίνοντας στους πελάτες την άδεια να ζήσει μια γεμάτη ζωή, με το πολύ καλύτερο και να είναι αυτοί που είναι στον πυρήνα τους, που γεννήθηκαν για να είναι πριν από την αυτο-σαμποτάζ πήρε με τον τρόπο.»

Η δημοσίευση εμπειρογνωμόνων της Συμβουλές για το πώς να πάρετε μια ημερομηνία

Εκτός από την συμβαδίσουν με ένα δωρεάν blog σχέση , Jo έχει γράψει ένα ολοκληρωμένο χρονολογείται οδηγός για singles του 21ου αιώνα. Ebook της « Πώς να πάρετε μια ημερομηνία - Τώρα! »Αντιμετωπίζει πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με επιτυχία σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση, speed dating, πρώτη ημερομηνίες, και άλλα κοινά χρονολογείται αρένες.

Βιβλίο Jo αποκαλύπτει τα μυστικά για να πάρει σε μια σχέση.

Singles συχνά δεν έχουν χρόνο για χάσιμο στην χρονολόγηση κόσμο, έτσι Jo περιγράφει ένα σχέδιο για να βοηθήσει το χρόνο-συνειδητό daters να πάρει τα αγαθά και στο ψητό. Οι έμπειροι χρονολογείται expertexplains πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια βραδινή έξοδο και πού να πάτε για να καλύψουν τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε χρονολόγηση γίνεται πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική. Σε ένα τόνο κάτω προς τη γη, Jo λέει στους αναγνώστες της, τι ενέργειες μπορούν να πάρουν για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να δημιουργήσουν μια ρομαντική σπίθα και τη σύνδεση σε μια σχέση.

«Όπως κάθε καλύτερος φίλος πρέπει - Jo λέει σαν να είναι,» έγραψε ο Σαμ τούβλο, συγγραφέας διασημότητα και ραδιοτηλεοπτικό φορέα, σε μία κριτική. «Της φιλικό και εύκολο στη τεθεί σε χρήση πρακτική συμβουλή είναι επιτακτική ανάγκη για όποιον βυθίζοντας toe τους στην χρονολόγηση κόσμο.»

Σε μια άλλη αναθεώρηση, η Emma Joel είπε συμβουλές Jo σχετικά με online dating βοήθησε GetMore δεύτερη ημερομηνίες και τελικά να συναντήσετε κάποιον ειδικό. «Λόγω της πρακτικές συμβουλές Jo, είμαι με το πιο όμορφο, το είδος και γενναιόδωρος άνθρωπος που αγαπά μου», είπε,»και έχουμε μια υπέροχη ζωή μαζί.»

Δεκάδες πελάτες έχουν βρει νέα ελπίδα & Νέα Σχέσεις

Όταν singles έρχονται να Jo, πολλοί αισθάνονται χαμένοι και μόνοι στον κόσμο που χρονολογείται. Είναι αρχίζουν να χάνουν την ελπίδα και αναρωτιούνται αν θα βρουν ποτέ ότι καλά κι εμείς καλύτερα. Μέσα σε λίγους μήνες προπόνηση, πολλοί πελάτες να βρει τη δύναμη και το θάρρος να μετατρέψει την αγάπη τους ζει around.Jo μας είπε ότι πάνω από μια ντουζίνα οι πελάτες έχουν γράψει πίσω να της πω βρήκαν μια μακροχρόνια σχέση μετά από την εργασία μαζί της. Manyothers έχουν γράψει λαμπερό μαρτυρίες λένε ότι απολαμβάνουν πλέον μια υψηλότερη αυτοεκτίμηση και πιο αισιόδοξη προσέγγιση στη χρονολόγηση.

«Βρήκα συνεδρίες προπόνηση μου με Jo πραγματικά αλλάξουν τη ζωή μας», δήλωσε η Σάρα, ένας δημοσιογράφος ο οποίος συνεργάστηκε με τη χρονολόγηση προπονητή. «Με βοήθησε να προσεγγίσουμε τις σχέσεις σε μια διαφορετική, πιο εποικοδομητικό τρόπο, και τα επίπεδα εμπιστοσύνης μου (σε όλους τους τομείς της ζωής μου) έχουν πραγματικά αυξηθεί.»

«Jo έχει μια ζεστή και κατανόηση ύφος του προπόνηση και πραγματικά ξέρει πώς να πάρει το καλύτερο από τους πελάτες της με το να είναι λύση εστιασμένη» - Andrew Risner, ομιλητής και εκπαιδευτής

Frances Pardell, ιδιοκτήτης της Pardell PR, ήταν σε διακοπές όταν γνώρισε τον Jo. Η πολύχρονη και μόνο κίνησε το ενδιαφέρον από την έννοια της χρονολόγησης προπονητή και υπέγραψε για λίγες συνεδρίες. Μέσω καθοδήγηση Jo, η Frances σύντομα έγινε πιο σίγουροι για τη χρονολόγηση, την εργασία, και όλες τις πτυχές της ζωής. «Αυτό που ξεκίνησε ως ένα σχετικά ανάλαφρο περιπέτεια έχει γίνει κάτι πολύ πιο σημαντικό και θεμελιώδες για τη μελλοντική ευτυχία μου», είπε.

Adam έχει συνεργαστεί με Jo για πάνω από έξι χρόνια και είπε ότι συνιστά ιδιαίτερα τις υπηρεσίες της στη μαρτυρία του. «Είναι go-to γυναίκα μου για τυχόν προσωπικά προβλήματα και οικογενειακά ζητήματα», είπε. «Δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς διορατικότητα και την ικανότητα της».

Jo απολαμβάνει βλέποντας τους πελάτες της να βρει την ευτυχία στη ζωή τους και να αισθάνεται ικανοποιημένος από κάθε ευχαριστήριο σημείωμα και γαμήλια πρόσκληση που λαμβάνει. «Όταν ένας από τους πελάτες μου να αναλάβει πλήρως τις δυνατότητές τους, είναι τόσο συγκινητικό», είπε. «Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή η ζωή τους άλλαξε για πάντα. Αυτό είναι ό, τι θέλω για όλους και για τον εαυτό μου - ότι ζούμε από τις δυνάμεις μας και μείνετε συνδεδεμένοι με το πολύ καλύτερο από τον εαυτό μας «.

Jo Barnett παίρνει τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης

Μετά το διαζύγιό της, Τζο πήρε επάνω εαυτό της να γίνει μια χρονολόγηση και τη σχέση των εμπειρογνωμόνων έτσι θα μπορούσε να βρει το δρόμο της σε μόνιμη αγάπη. Μοιράζεται τώρα τι έχει μάθει με daters σε όλο τον κόσμο μέσω του one-to-one coaching συνεδρίες, βήμα-βήμα που χρονολογείται βιβλία, καθώς και δωρεάν άρθρα blog. Με τη βοήθεια της, τις σύγχρονες daters μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την οικοδόμηση επιτυχημένες σχέσεις.

Jo Barnett είναι ένας ενθουσιώδης σύμβουλος και σύμβουλος για όποιον wantsto να βρει την αγάπη.

Jo εργάζεται αυτή τη στιγμή για να επεκτείνει την επιρροή της στη χρονολόγηση βιομηχανία, δίνοντας σεμινάρια σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων που έχουν ανάγκη από συμβουλές. Ελπίζει ότι, προσφέροντας μια πληθώρα από χρονολόγηση πόρων, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφεύγουν τη σκασίλα του διαζυγίου και να ξεφύγουν από τη μοναξιά της singledom.

Τελικά, η χρονολόγηση προπονητής γνωρίζει ότι οποιαδήποτε διαρκή βελτίωση ξεκινά με ένα ήσυχο απόφαση tobecome την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σου. «Δεν μπορείτε να βρείτε την αγάπη εκεί έξω», είπε. «Ήταν πάντα μαζί σας και είναι πάντα στη διάθεσή σας όταν το επιτρέπουν».