Καταπολέμηση του εαρινό πυρετό με έναν νέο τρόπο για να συναντήσετε τους ανθρώπους

16 Ιουνίου 2019

Είτε είστε διαζευγμένοι, πρόσφατα μόνο ή έχουν στην αγορά λίγο, την άνοιξη, όπως λένε, έχει ξεπηδήσει.

Με την άνοιξη έρχεται η ακαταμάχητη επιθυμία να βγούμε και να συναντήσετε μερικούς νέους ανθρώπους.

Είχα ακούσει καλά πράγματα σχετικά με ένα νέο τρόπο για να ανταποκριθούν στις νέες δυνατότητες που ονομάζεται Anomo, και είναι το uber-περίεργο τύπο, θα υπογράψει.

load...

Μου θυμίζει λίγο από το Facebook, αλλά είστε αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε ήδη... Και υπάρχει ένα twist (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Μου άρεσε αρκετά να θέλετε να μάθετε ποιος ήταν πίσω από αυτό, έτσι ξεκίνησα να πάρει συνέντευξη από έναν από τους δημιουργούς Anomo, ο James Sun.

1. Τι ακριβώς είναι Anomo; Θέλω να πω... Ξέρω τι είναι, αλλά πριν από το σχεδιασμό αυτής της συνέντευξης, δεν είχα ιδέα.

load...

JS: Anomo είναι ananonymoussocial δίκτυο όπου οι άνθρωποι αποκαλύπτουν ΜΟΝΟ τα πράγματα όταν θέλουν να.

Anomo διακόπτες μέχρι η κοινωνική δικτύωση world.You χρησιμοποιήσετε ένα ανώνυμο avatar και πραγματικά να γνωρίσετε τους ανθρώπους γύρω σας, ενώ αλληλεπιδρά με τα παιχνίδια και την ομάδα ή one-on-one συνομιλίες.

2. Αυτό που χρονολογείται app είναι μοναδικό στο ότι οι χρήστες δεν δημοσιεύετε φωτογραφίες του εαυτού τους ως φωτογραφία του προφίλ τους. Φωτογραφία του προφίλ τους είναι στην πραγματικότητα μια κινούμενη avatar (σούπερ χαριτωμένο). Γιατί το avatar, και νομίζετε ότι χρησιμοποιείτε το avatar κάνει την επικοινωνία πιο εύκολη; Ήταν η πρόθεσή σας να κάνει αυτό που χρονολογείται app διαφορετικό από το μέσο όρο που χρονολογείται app σας, συναφώς, την ευκολία της συζήτησης;

load...

Επειδή ο καθένας ξεκινά ως είδωλο, οι πρώτες εντυπώσεις φτάσει πέρα από την εμφάνιση και τις σχέσεις αναπτύσσονται με πιο αυθεντικό τρόπο. Μπορείτε να ελέγξετε πόσο θέλετε να αποκαλύψει για τον εαυτό σας σε κάθε σχέση as you go.

Το καλύτερο από όλα, ο λογαριασμός σας είναι μονωμένο από την πραγματική ζωή σας, ώστε να μπορείτε να βίδα μέχρι, βομβαρδίσει μια συνομιλία, φέρουν σε δύσκολη θέση εντελώς τον εαυτό σας, να αποκαλύψει τι πραγματικά σκέφτονται και να αισθάνονται ασφαλείς, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο πραγματική φήμη σας.

3. Πολλοί χρήστες Anomo είναι στη δεκαετία του '20 και του '30 τους. Οι αναγνώστες μου χώρισαν κυρίως τις γυναίκες και τους άνδρες άνω των 35 θέλει να πάρει πίσω στο χρονολογώντας παιχνίδι. Έχετε παρατηρήσει μια αύξηση σε χρήστες άνω των 40 ετών;

Έχουμε πολλούς χρήστες στη δεκαετία του '30 και του '40 τους, κυρίως στη βάση των χρηστών του Ηνωμένου Βασιλείου μας είναι σίγουρα αυξάνεται σε πάνω από 35 market.In πραγματικότητα, οι περισσότεροι ασχολούνται με τους χρήστες μας είναι συχνά ηλικίας άνω των 30.

Κατά την εγγραφή σας για την εφαρμογή, θα προεπιλογή για να σας δείξει μόνο τους ανθρώπους και το περιεχόμενο της ηλικιακής ομάδας σας.

«Το όνειρό μας είναι για Anomo για την πλήρη

revolutionizesocialinteractions.»

4. Πώς προέκυψε η ιδέα για ένα avatar με βάση χρονολογείται app έρθει περίπου;

Ξεκινήσαμε ως μια κοινωνική εφαρμογή και συνειδητοποίησα πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για τη χρονολόγηση σε Anomo. Είμαστε εταιρεία με έδρα μας την παράθεση του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον ο ίδιος στο δικό του πρόσωπο. Δώστε του μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια.»

5. Πολλές εφαρμογές, ιστοσελίδες και web-based επιχειρήσεις έχουν περίεργα ονόματα. Google και το Yahoo έρχονται αμέσως στο μυαλό. Anomo δεν είναι μια λέξη που κάποιος χρησιμοποιεί σε γενικές γραμμές λεξιλόγιο. Πού το όνομα Anomo προέρχεται;

Anomo προέρχεται από τη λέξη ανώνυμα χωρίς το «NY» και «μας».

6. Εντάξει, Πάω να σας βάλει στην άλλη πλευρά. Ας πούμε ότι είστε ένα αρσενικό / θηλυκό. Έχετε ακούσει για αυτό το πονηρό νέα χρονολόγηση της εφαρμογής και έχουν αποφασίσει να δώσει το μυθικό Anomo μια δοκιμή. Γνωρίζετε αυτό το app καλύτερα από τον καθένα. Τι θα λέγατε ότι είναι ο πιο παραγωγικός τρόπος για να γνωρίσετε άλλους και να κάνουν κάποια χρονολογούνται πρόοδο σε αυτή την δημιουργική εφαρμογή;

Έχουμε ένα παιχνίδι που ονομάζεται παγοθραυστικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τινάξει yourphoneand Anomo willintelligentlyfind σας τέσσερα άτομα στην ηλικιακή ομάδα σας και του αντίθετου φύλου για να παίξει ένα παιχνίδι παγοθραυστικό με.

Είναι μια απλή πέντε ερώτηση «να σας γνωρίσουμε» παιχνίδι που κατατάσσεται yourcompatibility με τους άλλους χρήστες μετά από κάθε παιχνίδι. Αν βρείτε το άλλο πρόσωπο ενδιαφέρον, τότε θα αρχίσετε να μιλάτε και να gettingto τους γνωρίζουν. Αν η συζήτηση πηγαίνει πολύ καλά, οι δύο από σας μπορεί να αποκαλύψει μια φωτογραφία ή προσωπικές πληροφορίες ιδιωτικά μεταξύ τους.

7. Έχετε κάτι που θέλετε δυνητικούς και υφιστάμενους χρήστες Anomo σας να ξέρετε;

Κάθε παγοθραυστικό παίζετε βοηθά Anomo βρείτε έξυπνα την επόμενη σειρά τέσσερα άτομα για εσάς. Κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους σε 20 ταξινομήσεις και ouralgorithmsanalyze που κατατάξεις τείνουν να συνομιλήσετε πιο συχνά με άλλη ταξινόμηση.

Για παράδειγμα, αν έχετε χαρακτηρίσει ως «Κλάση Τρεις» και θα καταλήξετε να μιλάτε με το «Class Επτά» πολύ, ο αλγόριθμος μας ξέρει Class Τρεις-τύπου οι άνθρωποι συναναστρέφονται συχνά με την κατηγορία επτά, έτσι θα προσπαθήσουμε να βρούμε περισσότερους αγώνες με αυτό συσχέτιση.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος προγνωστικός δείκτης για το ποιος θα μπορούσε να είναι συμβατή είναι ο τύπος του ατόμου που καταλήγουν κουβέντα περισσότερα με.

8. Όταν είστε στην εφαρμογή Anomo, μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε πόσοι νέοι χρήστες που ενώνει, όπως σας μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη δραστηριότητα. Αυτό είναι ένα πραγματικά δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Υπάρχει κάποιος λόγος που ας δούμε ότι εκεί;

Θέλουμε οι χρήστες μας να καλωσορίσω τους νέους χρήστες.

9. Ποιο είναι το όνειρό σας για Anomo τα επόμενα χρόνια;

Το όνειρό μας είναι για Anomo για την πλήρη revolutionizesocialinteractions.

Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους αποκλειστικά και μόνο σε μια φωτογραφία, και δεν πρέπει να φοβόμαστε να μοιραστούμε πραγματικές σκέψεις μας, λόγω των κοινωνικών επιπτώσεων που προέρχονται από τα παραδοσιακά κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, Twitter, κ.λπ.

Θα πρέπει να είναι σε θέση να μοιραστούν τις αυθεντικές σκέψεις, προστατεύοντας παράλληλα προσωπικά στοιχεία μας και να ανταποκριθούν στις νέες τους ανθρώπους γύρω μέσα από αυθεντικά συνομιλίες.

Το όνειρό μας είναι να έχουμε 50 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε τρία χρόνια που πιστεύουν σε αυτή την αποστολή.

Anomo είναι διαθέσιμη για το iPhone και το Android στο Google Play.

Πηγή φωτογραφιών: tech.co