Κατακτήστε και κερδίσετε: οι πελάτες σας επισκέπτονται το dating coach eddy baller για να δημιουργήσουν την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να πάρουν το κορίτσι

25 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Μερικοί τύποι μοιάζουν να τα έχουν όλα: μια μεγάλη καριέρα, στερεά οικονομικά, τους φίλους, την οικογένεια και τα χόμπι. Αλλά αυτό που συχνά λείπει είναι η εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να πάρει τη γυναίκα των ονείρων τους. Μία από τις κορυφαίες χρονολογείται προπονητές του Βανκούβερ, Eddy Baller ειδικεύεται στη διδασκαλία τους άνδρες τις τεχνικές οικοδόμησης εμπιστοσύνης και κοινωνικές δεξιότητες που χρειάζονται για να προσεγγίσει τις γυναίκες με ευκολία, πυροδοτήσει συζητήσεις, και να τους ενδιαφέρει. Με μακροχρόνια προπόνηση, ένα ενημερωτικό podcast, και ένα βιβλίο, τα παιδιά μπορούν να μάθουν από Eddy πώς να πάρει το κορίτσι των ονείρων τους. Και αυτός είναι επέκταση της πελατείας του για να βοηθήσει τις γυναίκες σύντομα, πάρα πολύ.

Γνώρισα έναν φίλο άντρα, θα τον καλέσει Frank, σε μια τάξη πήρα στο κολέγιο. Ο Frank είναι ένας λαμπρός άνθρωπος - ένας προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών που πήγε για να κάνει πάρα πολλά χρήματα - και αυτός είναι επίσης πολύ ωραίο, το οποίο είναι ένα ελκυστικό συνδυασμό.

load...

Θα δώσει χαρά μου βόλτες μετά το μάθημα επειδή δεν είχα ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα βοήθησε να μεταφέρουν σανίδα μου σε όλη την πόλη μια φορά. Φρανκ ήταν ευκρινής, είχε πολλούς φίλους, και σκέφτηκα ότι μου άρεσε. Αλλά αποφάσισα ότι δεν θα μπορούσε να είναι η περίπτωση, επειδή ποτέ δεν είπε τίποτα. Ήμασταν φίλοι, ακόμα και αν ήμασταν και οι δύο και μόνο, αυτό είναι όπου τελείωσε.

Κοιτάζοντας πίσω στα χρόνια κατάσταση αργότερα - και μετά από πολλές εμπειρίες με τύπους σαν τον Frank - Καταλαβαίνω γιατί δεν με ρωτάτε out: Δεν είχε την εμπιστοσύνη.

load...

Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι αρκετά συχνή σε παιδιά, και πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να πλησιάσουν τις γυναίκες που έλκονται, πολύ λιγότερο συμμετοχή τους στην καλή κουβέντα και να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Δεν έχει σημασία αν το μόνο που συνάντησε ένα κορίτσι ή τα έχουν γνωστή για λίγο, ορισμένοι άνδρες εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα να δείχνει τα συναισθήματά τους.

Ραντεβού Προπονητής Eddy Baller, Ιδρυτής της Conquer & Win, βοηθά τους άνδρες να γίνουν πιο σίγουροι για τις εκδόσεις του εαυτού τους μέσω μακροπρόθεσμων, one-on-one coaching, και άλλους πόρους, συμπεριλαμβανομένου ενός δημοφιλούς podcast, το βιβλίο του, και την ιστοσελίδα. Eddy διδάσκει τους άνδρες τα μυστικά για τις υποκλοπές σε εσωτερική εμπιστοσύνη τους και την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων που χρειάζονται για να πάρει το κορίτσι.

load...

«Παιδιά έρχονται σε μένα όταν είναι να πάρει από μια σχέση, ή έχουν πάρει διαζύγιο, ή μερικές φορές το μόνο που δεν έχουν καμία εμπειρία σε όλα, και θέλουν να το αλλάξουμε αυτό», είπε ο Eddy. «Στην αρχή του προγράμματος, που μπορεί να έχουν τραχιά σημεία, επειδή υπάρχει μια καμπύλη μάθησης. Αλλά εφ 'όσον συνεχίσουμε, θα αρχίσετε να βλέπετε σημαντικά αποτελέσματα. Αυτές είναι δεξιότητες ζωής, και είμαι ενθουσιασμένος για να τους διδάξει.»

Η εμπιστοσύνη Eddy βοηθά εμφυσήσουμε στους πελάτες του προέρχεται από τις στρατηγικές που χρησιμοποιεί στη δική του ζωή. Με τον καιρό, έχει αναπτύξει δοκιμασμένες τεχνικές και δεξιότητες για να βοηθήσει άλλους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Τεχνογνωσία Χτισμένο Από εμπειρία του πραγματικού κόσμου

Εμπειρία Eddy ως χρονολογείται προπονητής ξεκίνησε όταν πήρε μια εσωτερική ματιά στο δικό του ζωή και χρονολογείται στυλ. Ο βρει τρόπους για να βελτιώσει την προσέγγισή του με τις γυναίκες και τις σχέσεις γενικά.

«Αυτό που ξεκίνησε τον τρόπο πίσω, όταν ήμουν σε μια κακή θέση. Είχα κατάθλιψη. Είχα κακή κοινωνικό άγχος και προβλήματα υγείας. Ήταν μια κακή συνταγή, και θα ήθελα να νιώθω καλά και πάλι. Ήθελα να πληρούν τις γυναίκες πάρα πολύ «, είπε ο Eddy.

Αλλά προτού να μπορέσει να εργαστεί για την προσέγγισή του με τις γυναίκες, έπρεπε να προβεί σε απολογισμό της δικής του ζωής και γιατί η ευτυχία του είχε εκτροχιαστεί.

«Έπρεπε να αρχίσουν να εργάζονται για τον εαυτό μου για να απαλλαγούμε από το σκοτεινό σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Με τα χρόνια, θα αρχίσετε να βλέπετε τα σχέδια. Θα αρχίσετε να βλέπετε με τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους - τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί «, είπε ο Eddy. «Φυσικά, υπήρχαν πράγματα που σχετίζονται άμεσα με το δικό μου χαρακτήρα. Και εσύ προβάλλεις πάνω άλλους ανθρώπους που είστε ως πρόσωπο μέσα - έτσι ώστε να αλλάξει η εξίσωση αρκετά, πάρα πολύ «.

Μόλις κατάλαβε πώς να αλλάξει τον εαυτό του, συνειδητοποίησε ότι άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό που είχε μάθει, και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τη ζήτηση από τους άλλους να αποκτήσουν τις δεξιότητες που τον ώθησε να οικοδομήσουμε μια πλήρους απασχόλησης σταδιοδρομία.

Βοηθώντας Παιδιά Κέρδος Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Τα παιδιά Eddy λειτουργεί με είναι αρκετά παρόμοια με το φίλο μου Frank. Μπορούν να εργαστούν στους τομείς της μηχανικής, της πληροφορικής, ή ακόμα και το δικό τους επιχείρηση. Είναι έξυπνος, έχει ισχυρή σταδιοδρομία, και είναι υπεύθυνοι ενήλικες. Το πρόβλημα είναι, βάζουν τον τρόπο πάρα πολύ από την προσπάθειά τους σε θέσεις εργασίας τους, μόνο αργότερα συνειδητοποιούν ότι χάνετε την αγάπη. Αυτό είναι όταν γυρίσει να Eddy.

«Θα έχουμε επικεντρωθεί τόσο πολύ από την επαγγελματική πλευρά των πραγμάτων που έχουν παραμεληθεί από την πλευρά της σχέσης των πραγμάτων, έτσι ώστε να έρθει σε μένα, επειδή θέλουν να συμπληρώσει αυτό το κενό», δήλωσε ο Eddy. «Κανένα από αυτά τα παιδιά είναι περίεργο, ανατριχιαστικό, ή αντικοινωνικά, είναι απλά φυσιολογικό παιδιά που είναι ευπαρουσίαστος. Απλώς δεν έχουν την εμπιστοσύνη για να φτάσει σε ελκυστικές τις γυναίκες και να πάρετε ημερομηνίες ή σχέσεις.»

«Η πιο σημαντικά πράγματα, όπως η νοοτροπία και τις καθημερινές συνήθειες, να ενσωματωθεί πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να το χτίσει στη ζωή σας. Μπορείτε να το κάνετε κάθε μέρα. Γίνεται πιο μακροχρόνια και σημαντική από ό, τι να κάνουμε κάτι πάνω από ένα Σαββατοκύριακο.»- Eddy Baller, Ιδρυτής της Conquer & Win

Όταν εργάζεται με παιδιά στο Βανκούβερ, όπου βασίζεται, ο ίδιος προτιμά να δεσμευτούν σε ένα σχέδιο μήνα τριών έως έξι. Η μακροχρόνια προπόνηση είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι στρατόπεδα γρήγορη εκκίνηση, γιατί υπάρχει μόνο τόσα πολλά που μπορείτε να μάθετε σε ένα Σαββατοκύριακο, δήλωσε ο Eddy.

«Η πιο σημαντικά πράγματα, όπως η νοοτροπία και τις καθημερινές συνήθειες, να ενσωματωθεί πάροδο του χρόνου», είπε ο Eddy. «Μπορείτε να χτίσετε στη ζωή σας. Μπορείτε να το κάνετε κάθε μέρα. Γίνεται πιο μακροχρόνια και σημαντική από ό, τι να κάνουμε κάτι πάνω από ένα Σαββατοκύριακο.»

Διδασκαλία Προσωπική Ανάπτυξη και Φυσικών Συνομιλία Μέσα από ένα Podcast και κράτηση

Έτσι, τι ακριβώς θα έπρεπε να πω στις γυναίκες για να τους πάρει ενδιαφέρονται; Σύμφωνα με τον Eddy, αυτό είναι το ερώτημα κάθε άνθρωπος τον ρωτάει. Αλλά δεν υπάρχει καμία απάντηση απόθεμα. Το κλειδί είναι απλά να μιλήσει με φυσικό τρόπο και να είναι άνετα.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με φυσικό συνομιλία έξω από ένα περιβάλλον μπαρ ή κόμμα, ή κάτι τέτοιο. Περισσότερο σαν αν είστε στο δρόμο ή σε ένα cafГ ©. Θα ήθελα να επικεντρωθώ σε εκείνες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε μια συζήτηση, γιατί ευκαιρίες όπως αυτή παρουσιάζονται κάθε μέρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε συζητήσεις με τους ανθρώπους, όχι μόνο με άλλες γυναίκες «, δήλωσε ο Eddy. «Το να είσαι κοινωνική γενικά βοηθά χρονολογείται σας ζωή. Θα ήθελα να επικεντρωθώ σε δύο προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.»

Eddy συνεντεύξεις ενδιαφέροντα άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων που χρονολογείται πούλμαν, για το podcast του.

Παιδιά μπορεί επίσης να ακούσετε το podcast Eddy του στην ιστοσελίδα του, η οποία περιλαμβάνει τους επισκέπτες που συζητούν διάφορα θέματα που έχουν ενδιαφέρον για εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιτυχία τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Στα θέματα της συζήτησης με τους συναδέλφους που χρονολογείται προπονητές κυμαίνονται από το πώς να διαπραγματευτεί για το πώς να δημιουργήσετε μια πλούσια ερωτική ζωή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους πελάτες του να γίνει πιο ολοκληρωμένη και να ακούσει άλλες τεχνικές και απόψεις.

Λίστα Πελάτη Eddy είναι τώρα Περιλαμβάνει τις γυναίκες που θέλουν να Δείτε τα αποτελέσματα

Επειδή οι πελάτες Eddy είναι ως επί το πλείστον πολυάσχολους επαγγελματίες και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα που λειτουργεί. Καθώς εργάζονται απόδειξη μεθόδους coaching του, Eddy αναδεικνύει την ιστορία ενός έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο πελάτη, ο οποίος είχε μια μεταμορφωτική εμπειρία.

«Ο στόχος του όταν ξεκίνησα ήταν μέχρι σήμερα μοντέλα. Ήταν 25. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αυτό το είδος του στόχου. Αλλά μετά από τέσσερις ή πέντε μήνες, είναι στην πραγματικότητα χρονολογούνται μοντέλα «, είπε ο Eddy. «Είναι στο σημείο τώρα όπου μπορεί να προσεγγίσει τις γυναίκες, και είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν μαζί τους και να αποκτήσουν ενδιαφέρον. Ήταν, επίσης, ψάχνει για μια σχέση, και φαίνεται σαν να μπορεί να βρει και αυτό. Πέτυχε το στόχο του.»

Eddy επίσης τον καθορισμό κάποιων στόχων από την πλευρά των επιχειρήσεων. Είναι στα τελικά στάδια της παραγωγής σε μια εις βάθος βιβλίο που θα συνοδεύει τον οδηγό αρχαρίων του για να μάθουν τις κοινωνικές δεξιότητες, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης κοινωνικά, και να έχουν καλύτερες σχέσεις. Αυτό το βιβλίο είναι διαθέσιμο για τους πελάτες του.

Πλέον, έχει επεκταθεί για να βοηθήσει τις γυναίκες. Επειδή υπάρχουν πολλές επιτυχημένες γυναίκες, που βρίσκονται στην ίδια βάρκα όπως πολλοί από τους άνδρες πελάτες Eddy του - όπως και ο φίλος μου ο Frank.