Η κοινωνική έλξη εκπαιδεύει ξεχωρίζει σε ιδιωτικά μαθήματα προγύμνασης που στοχεύουν σε μακροχρόνια επιτυχία στη χρονολόγηση και τη ζωή

4 Απριλίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Στην ηλικία των 18, ο Gary Gunn ήταν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και τους τραυματισμούς του να θέσει τέλος στα όνειρά του να παίζει επαγγελματικό ράγκμπι. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου της αυτο-ανακάλυψης, εργάστηκε για να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη του από την προσέγγιση andengaging ανύπαντρες γυναίκες στη συνομιλία. Την πάροδο του χρόνου, ξεπέρασε τον φόβο του για την αποτυχία και ανέπτυξε εντυπωσιακή διαπροσωπικές δεξιότητες. Άλλοι άνδρες πήραν το μήνυμα και askedfor το μυστικό του, και αυτό είναι το πώς πήρε σε χρονολόγηση coaching. Gary ιδρύθηκε Κοινωνική έλξης , μια έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο υπηρεσία που χρονολογείται προπόνηση, για να δώσουν μόνο οι άνδρες την υποστήριξη και τους πόρους που είχε απαιτούνται ως νέος dater αναρρώνει από τραυματισμό. Σήμερα, Κοινωνική έλξης σε βάθος προπονήσεις βοηθήσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειές τους, καλλιεργούν την καλύτερη χρονολογείται συνήθειες, και να πάρει γρήγορα αποτελέσματα στη σύγχρονη σκηνή χρονολόγησης.

Gary Gunn μεγάλωσε με μια φυσική αθλητική ικανότητα, και speedwon του τον επιτυχίας και της λατρείας στο γήπεδο ράγκμπι. Στην ηλικία των 18, ο ίδιος αισθάνθηκε στην κορυφή του κόσμου. Συμπαίκτες του κοίταξε προς το μέρος του, και ήταν γεμάτοι για να γίνει επαγγελματίας παίκτης του ράγκμπι. Πλέον, η ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας είχε μόλις κερδίσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

load...

Το μέλλον φαινόταν λαμπρό για Gary.Then το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα τέσσερις-από-τέσσερα φορτηγά, και, όταν εγκαταστάθηκε η σκόνη, ο knewhe δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Gary υπέστη σοβαρή βλάβη των νεύρων στο λαιμό και τη σπονδυλική στήλη του, γεγονός που σήμαινε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το ράγκμπι και να βρει μια άλλη κατεύθυνση για τη ζωή του.

load...

Στους μήνες που ακολούθησαν το ατύχημά του, ο Gary μας είπε hefaced μια κρίση εμπιστοσύνης, επειδή ένιωθε ότι φιλίες του, τους στόχους και τη γοητεία όλα προήλθε από του αθλητισμού. Χωρίς αυτό, ο Gary δεν ήταν σίγουρος ποιος ήταν ή τι θα μπορούσε να κάνει. Έβαλε το βάρος, έγινε άγχος σε κοινωνικές καταστάσεις, και άρχισε να ψάχνει τρόπο φόρα για να ανακτήσει τη θέση του και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.

«Ήταν ένα μακρύ ταξίδι πίσω για να πάρει τον έλεγχο της ζωής μου», είπε. «Εκείνη την εποχή, ήμουν πραγματικά φωνάζει forcoaching ή μια εταιρεία που θα μπορούσε να με βοηθήσει - και δεν υπήρχε καμία.»

load...

Αποφασισμένος να αλλάξει, Gary εκπαιδευτεί ο ίδιος για τη χρονολόγηση κόσμο με τον ίδιο τρόπο που θα εκπαιδεύσει για ένα μεγάλο παιχνίδι. Εργάστηκε στις τεχνικές του, ποτέ δεν εγκατέλειψε, και βελτίωσε τόσο περισσότερο practicedchatting ανθρώπους. Με τον καιρό, έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία σε flirtingthat αποφάσισε να ξεκινήσει μια επαγγελματική καθοδήγηση των επιχειρήσεων toteach άνδρες πώς towoo έναν άγνωστο και να κάνει μια ημερομηνία επί τόπου.

Σήμερα, Κοινωνική έλξης φιλοξενεί εύστοχος και εμπνευσμένη μαθήματα σε όλη τη Βρετανία και την Ευρώπη. Το 2017, η ομάδα επεκτάθηκε πέρα από τη λίμνη και ξεκίνησε προγράμματα στη Νέα Υόρκη, το Ρίο ντε Τζανέιρο και του Λος Άντζελες.

Κοινωνική έλξης είναι μεταξύ πρεμιέρα προπόνηση υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου για τους άνδρες, και ο Gary συνεργάζεται στενά με singles που θέλουν να αναπτύξουν καταλαβαίνω χρονολόγηση των δεξιοτήτων. Εξατομικευμένες προπονήσεις και τις διαβουλεύσεις offerresults-drivenassistance της ομάδας του σε μια ποικιλία της χρονολόγησης σενάρια.

«Κατευθυντήρια αρχή μου τώρα είναι να δημιουργήσει όλα αυτά που θα έχουμε με βοήθησαν σε αυτό το διάστημα μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα μου,» εξήγησε. «Δεν είναι μόνο για προπόνηση άτομα για μία ημέρα? Είναι για την κατοχή μιας επιπτώσεις ζωή, γι 'αυτό είναι σημαντικό να θυμόμαστε γιατί κάνουμε αυτό.»

Ηνωμένο Βασίλειο Ραντεβού ειδικοί ανοίξει το δρόμο για ζωντανές συνεδρίες κατάρτισης

Καθοδήγηση των επιχειρήσεων Gary Gunn δίνει έμφαση σε πραγματικό worldexercises και προσφυγής advice.Social έλξης παρέχει μια σειρά από ζωντανές συνεδρίες κατάρτισης προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ενιαίας ανδρών στην UK.The εξατομικεύεται μαθήματα τα πόδια των ανδρών μέσα από τις αποχρώσεις του που χρονολογείται το χορό να κάνουν μια προσέγγιση για να πάρει ψηφία της.

Η One-Day εντατικά μαθήματα διδάσκει χρονολογείται στρατηγικών σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, ξεκινώντας με ένα τμήμα μάθησης για την καλλιέργεια έναν αέρα αυτοπεποίθησης και τελειώνοντας με συνεδρίες διαδραστικό πρακτική σε σενάρια πραγματικής ζωής. Πολλές επιτυχημένες πρώην πελάτες επιστρέφουν για να προσφέρουν συμβουλές και να ενταχθούν οι νέοι πελάτες σε μια εκδρομή για να βάλει τα μαθήματα που έχουμε μάθει σε δράση.

«Η υποστήριξη που παίρνετε για την πορεία είναι χίλιες φορές περισσότερο από ποτέ θα περιμένατε,» εξήρε τον Peter Gunary, ένας ικανοποιημένος συμμετέχων μάθημα.

Αν ψάχνετε για ακόμα πιο πρακτική και one-on-one καθοδήγηση, βραβευμένο τριήμερο σεμινάριο της εταιρείας θα μπορούσε να είναι για σας. Σε τρεις ημέρες έξι ώρες, η ομάδα του Gary συμπυκνώνει ό, τι ξέρετε για το φλερτ, η έλξη, τη γλώσσα του σώματος, και online dating. Ειδικευμένοι conversationalists αποδείξει αριστοτεχνική τεχνικές χρονολόγησης εγγυημένη για να κερδίσει τις γυναίκες άνω. Μετά από αυτά που περιέγραψα βασικές αρχές τους, οι προπονητές λαμβάνουν οι πελάτες στους δρόμους, σε μπαρ και γκαλερί τέχνης, όπου μπορούν να αρχίσετε να μιλάτε τους ανθρώπους και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, Κοινωνικής έλξης έχει αρχίσει την προώθηση της 30-Day Challenge για να δώσουμε στους πελάτες μια προσιτή εναλλακτική λύση για εντατικά μαθήματα. Κάθε μέρα για ένα μήνα, οι προπονητές email συμμετέχοντες απλή και συγκεκριμένη χρονολόγηση προκλήσεις για να τους δοθούν κίνητρα toflirt με τις γυναίκες και να κάνει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση. Αυτοί οι άνδρες που κολλήσει με το πρόγραμμα και την ολοκλήρωση κάθε πρόκληση που κερδίζουν πρόσβαση διάρκεια ζωής σε πόρους Κοινωνικής έλξης του.

Ένα από Gary'smost σημαντικούς κανόνες για την επιτυχή χρονολόγηση δεν είναι να εκφράσουν την αρνητικότητα ή να μιλήσετε κάτω aboutyourself σε μια ημερομηνία προοπτική. Η χρονολόγηση των εμπειρογνωμόνων θέλει να χτίσει τους άνδρες και να τους δείξουμε θετική πορεία για τη ζωή τους. Κατά τους προσεχείς μήνες, Κοινωνικής έλξης willlaunch 60-Day Challenge Αυτο-Ανάπτυξη για να εμπνεύσει τους πελάτες να πάρει στη σωστή νοοτροπία, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί το σωστό πρόσωπο.

«Αυτό που έχουμε την τάση να κάνουμε είναι να δούμε τις κακές συνήθειες των πελατών μας και να ενσταλάξει νέες και καλύτερες συνήθειες», είπε. «Είμαστε ουσιαστικά βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τους φόβους της απόρριψης και της αποτυχίας -. Το οποίο μπορεί να μεταφερθεί σε άλλους τομείς της ζωής, καθώς και»

Ιδρυτής Gary Gunn Παρέχει Online Dating Συμβουλές για τις σύγχρονες Daters

Στόχος του Gary είναι να δώσει singles πρόσβαση σε αποδεδειγμένες χρονολόγηση στρατηγικές, ώστε ο καθένας μπορεί να αισθάνονται σίγουροι κουβέντα μέχρι τις προοπτικές ημερομηνία και την καλλιέργεια σχέσεων. Πρόσφατα, ο συν-έγραψε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που ονομάζεται « Μια εκπαίδευση στο Online Dating: Η Online Dating Οδηγός για τον σύγχρονο άνδρα στο Cyber αιώνα » να επικεντρωθεί στα εμπόδια και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν σε απευθείας σύνδεση daters παντού.

Gary έγραψε ένα βιβλίο για να βοηθήσει τον σύγχρονο άνθρωπο να προσελκύσει μια ημερομηνία σε απευθείας σύνδεση.

Αυτό το βήμα-προς-βήμα οδηγό που χρονολογείται ασχολείται με τον τρόπο για να δημιουργήσει ένα ελκυστικό προφίλ, στείλτε ελκυστικό μηνύματα, και να συγκεντρώσει θετικά την προσοχή σε οποιαδήποτε dating site ή εφαρμογή. Το σύστημα βιβλία πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει ένα απλό σχέδιο τριών βημάτων για να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρει μια απάντηση από φλερτ σας.

Ένα Amazon reviewerwho αυτοαποκαλείται Foxman είπε ότι άλλαξε dating προφίλ του σύμφωνα με τις οδηγίες του βιβλίου και έλαβε μηνύματα από δύο γυναίκες μέσα σε 10 λεπτά, που δεν είχε συμβεί ποτέ να τον before.Heraved ότι οι συμβουλές του βιβλίου ήταν λαμπρή και «άλλαξε όλο το δρόμο κοίταξα στο online dating.»

«Μετά τις οδηγίες σε αυτό το βιβλίο ήταν πολύ εύκολο, και, μετά από λίγες μόνο ημέρες, έχω παρατηρήσει μια μεγάλη βελτίωση», έγραψε ο Simon T. Σε μία κριτική τεσσάρων αστέρων. «Εγώ πραγματικά αισθάνομαι σαν Ξέρω τι κάνω με online dating τώρα.»

Στοχαστικό daters πεζογραφία encouragesonline Gary να είναι αυθεντικά και δυναμική κατά την ημερομηνία σε απευθείας σύνδεση. Αν θέλετε να αποφύγετε τα κλασικά λάθη και να τον εαυτό σας για ρομαντικές επιτυχία, το βιβλίο αυτό είναι ένα must-διαβάσει.

Επιδρούν ζωές, βοηθώντας Singles ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους

Με τα χρόνια, Κοινωνικής έλξης είχε βαθιά προσωπική αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους σε όλη τη Βρετανία, αλλά ο Gary είπε πιο περήφανες στιγμές του ήρθε όταν οι πελάτες του, πληρούνται χρονολόγησή τους δυνατότητες και thenactually έγινε μέρος της ομάδας thecoaching.

Ο Δρ Neel Reddy ήρθε σε επαφή με τον Gary μετά την ανάγνωση ενός άρθρου που έγραψε στο χαρτί. Neel ήταν ένα ofThe γιατροί τραύμα που είχε σώσει τη ζωή του Gary μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα του, και τώρα ο γιατρός ήθελε να εγγραφούν σε υπηρεσίες καθοδήγησης πρώην ασθενής του.

Σε μια απρόσμενη τροπή των γεγονότων, Garygot την ευκαιρία να επιστρέψει ο γιατρός του, βοηθώντας τον στο ταξίδι του για αυτο-εξερεύνηση. Άνδρες Oι δύο έγιναν καλοί φίλοι που συνεργάστηκαν. Τελικά, Neel αποφάσισε να συνεχίσει το ενδιαφέρον του στο χώρο της μόδας με το να γίνει ένας σύμβουλος της μόδας για την Κοινωνική έλξης. «Είναι σουρεαλιστικό πώς συνέβη», δήλωσε ο Gary. «Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου ιστορίες.»

Ο Δρ Neel Reddy διδάσκει μόνο τους άνδρες να αναπτύξουν μια αίσθηση του στυλ και να εξετάσουμε τον καλύτερο εαυτό τους σχετικά με τις ημερομηνίες.

Ο Paul Collins είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός πελάτη προπόνηση whobecame ένα dating επαγγελματικό μετά από την εργασία με Gary.Paul είχαν υποστεί πλήγμα στην καριέρα του και είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, όταν ήρθε στην Gary για καθοδήγηση. Μετά από λίγους μήνες προπόνηση, ο Παύλος πήρε πίσω μαζί με τη σύζυγό του, και είναι τώρα ευτυχώς παντρεμένος και ανατροφή ενός αγοράκι.

Λίγο μετά τις συνεδρίες coaching του ήταν πάνω, Paul προσχώρησε στην κοινωνική ομάδα έλξης ως επικεφαλής της Operations.Gary μας είπε ότι ο Παύλος είναι ένας αποτελεσματικός διαχειριστής γιατί είναι παθιασμένοι με την αποστολή της εταιρείας και έχει βιώσει τις υπηρεσίες καθοδήγηση από την πλευρά του πελάτη. Αυτός μπορούν να βεβαιώσουν τη μετασχηματιστική δύναμη των προγραμμάτων προπόνηση του Gary - γιατί έχει ζήσει.

Gary αγαπά ενδυνάμωση των ανδρών για να πάρει τον έλεγχο της ζωής τους και να την καταβάλλει προς τα εμπρός στο έργο τους. «Είμαι απλά ευγνώμων να είναι μέρος της process.Seeing κάποιος ξεπεράσει κάτι που να αμφισβητηθεί για χρόνια είναι απλά εντυπωσιακή,» μας είπε. «Whenpeople να έρθετε σε επαφή μαζί μου για να πω ότι είμαστε παντρεμένοι, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό.»

Κοινωνική αξιοθέατου: Ένα Paradigm Shift για Daters στην Κρίση

Gary νόμιζε ότι τα είχε όλα συμβαίνουν ως έφηβος, αλλά, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα του, βρήκε τον εαυτό του να χρειάζεται να ξαναχτίσουν την αυτοεκτίμηση του μια συνομιλία με time.What ξεκίνησε ως μια κρίση εμπιστοσύνης έγινε μια ευκαιρία για την ανάπτυξη, όπως αναπτύχθηκε Gary ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας και άρχισε να υπερήφανοι για την ικανότητά του να κερδίσουν πόντους με τις γυναίκες και όχι στο γήπεδο ράγκμπι.

Προπονητές Κοινωνική έλξης για εκπαιδεύσουν τους άνδρες να προσελκύσει τις γυναίκες στις ρυθμίσεις του πραγματικού κόσμου.

Μετά από χρόνια τελειοποιώντας τις στρατηγικές φλερτ του, Garynow έχει την εμπειρία toeducate άνδρες σχετικά με το τι χρειάζεται για να προσγειωθεί μια ημερομηνία στο σύγχρονο κόσμο. Κοινωνική έλξης προσφέρει εξατομικευμένες προπονήσεις γεμάτη με ολοκληρωμένα σχέδια μαθήματος και του πραγματικού κόσμου ασκήσεις που αναζωογόνηση και μόνο τους άνδρες στην αναζήτηση για μια βραχυπρόθεσμη ημερομηνία ή την αγάπη της ζωής.

Κοιτώντας προς το μέλλον, Gary μας είπε ότι ενδιαφέρεται intaking προπονητική του στο εταιρικό ρυθμίσεις για να teachpeople να αναπτύξουν υγιείς σχέσεις στο χώρο εργασίας. Ο έμπειρος χρονολόγηση των εμπειρογνωμόνων βλέπει μια αυξανόμενη ανάγκη για την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση σε αυτό το χώρο, και αυτός είναι πρόθυμος να δανείσει τις διαπροσωπικές ιδέες του σε ένα ευρύτερο κοινό.

«Δεν συνειδητοποιούν όταν ξεκινάτε την προπόνηση πόσο μεγάλο αντίκτυπο μπορεί να έχει», είπε. «Είμαστε επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων είμαστε προπόνηση και όλοι theycommunicate με από εκείνο το σημείο. Έτσι, αυτό είναι πραγματικά ενδυνάμωση για μένα.»