Η εφαρμογή iexit κάνει τα οδικά ταξίδια να κυκλοφορούν ομαλά προσφέροντας ζευγάρια και οικογένειες κατευθύνσεις στις καλύτερες στάσεις στο σταθμό

31 Ιανουαρίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: iExit μπορεί να κάνει το αμερικανικό RoadTrips πιο εύκολο στην πλοήγηση με τη σύσταση διασκέδαση, φθηνή και δημοφιλή μέρη για να σταματήσει κατά μήκος του τρόπου. Η εφαρμογή (η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play και το iTunes ) απαριθμεί τα βενζινάδικα, εστιατόρια, τοποθεσίες fast food, ξενοδοχεία και άλλους προορισμούς στην επερχόμενη εξόδους στην εθνική οδό. Εάν σχεδιάζετε ένα ρομαντικό οδικό ταξίδι, iExit μπορεί να είναι ο οδηγός σας.

Κάθε φορά που πάω σε ένα οδικό ταξίδι με τους φίλους, την οικογένεια, ή σημαντικό άλλο, πάντα εθελοντικά να είναι ο πλοηγός. Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό να καταλάβω τις οδηγίες και να βεβαιωθείτε ότι θα έχουμε πού θα πάμε στην ώρα τους. Θα ήθελα επίσης να απολαύσετε κοιτάζοντας μπροστά στον χάρτη και την εξεύρεση τα καλύτερα μέρη για να σταματήσει για παγωτό, φαγητό, ή διασκέδαση.

load...

Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι αρκετά μια πρόκληση, όμως, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να πει με μια ματιά τι είναι κοντά. Ίσως ένα γρήγορο κοινό φαγητό μοιάζει να είναι κοντά στην έξοδο, αλλά στη συνέχεια καταλήγει να είναι πολύ μακριά ή άβολο στην πραγματικότητα. Μια τέτοια μακρά παράκαμψη μπορεί να εκτροχιάσει ένα ταξίδι ή να μετριάζει καύση με κάθε στροφή.

Με τη χρήση εργαλείων GPS iExit του, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν τη διασκέδαση, ασφαλή και άνετη οδικά ταξίδια.

load...

Όταν πλοήγηση άγνωστο περιβάλλον, θα πρέπει να έχετε ένα αξιόπιστο οδηγό για να σας πω πού να πάει. Από την έναρξή του το 2010, iExit έχει ως στόχο να είναι ότι οδηγός και να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το καλύτερο pit stops κατά μήκος των ΗΠΑ interstates και μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Η εφαρμογή προσφέρει μια οργανωμένη και σαφή απεικόνιση του κάθε έξοδο στην εθνική οδό, έτσι ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν πού να βρείτε βενζινάδικα, εστιατόρια, fast food, ξενοδοχεία, και άλλες ανέσεις. Μπορείτε να ψάξετε για συγκεκριμένες μάρκες (Burger King, η Shell, Marriott, κλπ), ή μπορείτε να περιηγηθείτε κατά κατηγορία (τρόφιμα, φυσικό αέριο, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κ.λπ.) για να βρείτε το πιο δημοφιλές pit σταματά να ανεβαίνει στη διαδρομή σας.

load...

Είτε παίρνετε ένα γρήγορο ταξίδι ή θα σε ολόκληρη τη χώρα, μπορείτε να υπολογίζετε σε iExit για να σας διασκεδάσει και με την αφθονία των καυσίμων κατά μήκος του τρόπου. Η εφαρμογή συνεργάζεται με την ΚτΠ, Yelp, και Ταξίδια κουπόνια για να προσφέρει up-to-ενημερωμένες πληροφορίες και την ίδια ημέρα οι προσφορές για τους χρήστες του.

IExit ήταν εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των ταξιδιωτών μικρούς και μεγάλους. Μέχρι σήμερα, έχει κατεβάσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορές, και έχει πάνω από 400.000 ενεργούς χρήστες κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της αιχμής του καλοκαιριού σεζόν.

«Όπως κάθε app smartphone, iExit δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από τον οδηγό του οχήματος, έτσι είναι ιδανικό για το σημαντικό άλλο να χρησιμοποιήσει από το κάθισμα του συνοδηγού,» δήλωσε ο Evan Metrock, ο δημιουργός της iExit. «Για κάποιον που είναι ήδη σε ένα μακρύ οδικό ταξίδι με ένα σημαντικό άλλο, ή κάποιος για εκείνο το θέμα, βρίσκοντας ένα μέρος για να φάτε ότι απευθύνεται σε όλους μπορεί να είναι μια πρόκληση. Έχουμε αμέτρητα σχόλια από roadtrippers ταξιδεύουν με πολλούς ανθρώπους που iExit χρησιμοποιηθεί για να βρουν τροφή που ο καθένας θα μπορούσε να συμφωνήσουν.»

Βρείτε ένα εστιατόριο, βενζινάδικο, ή έλξης σε μικρή απόσταση Έξοδος

Ένας προγραμματιστής λογισμικού που ονομάζεται Evan Metrock ήρθε με την ιδέα για iExit μετά από να πάει σε RoadTrips με τη σύζυγό του και τρέχει σε προβλήματα κατά τη διάρκεια των γευμάτων ήρθε γύρω. Μερικές φορές ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν λαχτάρα Μεξικάνικο φαγητό ή Chick-Fil-A, και δεν ήταν εύκολο να βρει κάτι για να τους ικανοποιήσει on the fly. Evan αποφάσισε να δημιουργήσει ένα για όλες τις χρήσεις Chick-Fil-A ανιχνευτής που θα μπορούσε να τον βοηθήσει να βρει το αγαπημένο τηγανητό σάντουιτς κοτόπουλου του δεν έχει σημασία πού πήγε.

Οι ακριβείς καταχωρήσεις σε iExits να είναι εύκολο να προγραμματίσουν λάκκο σας σταματά μπροστά από το χρόνο.

Η πρώτη έκδοση του iExit είχε πάνω από 200 αλυσίδες fast-food, συμπεριλαμβανομένων των Chick-Fil-A, στη βάση δεδομένων του. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται το GPS του τηλεφώνου για να κατευθύνει το χρήστη σε κοντινά εξόδους με το νόστιμο φαγητό άνθρωποι γνωρίζουν και την αγάπη. Την πάροδο του χρόνου, Evan προστεθεί άλλες αρθρώσεις fast-food στη βάση δεδομένων. Στη συνέχεια πρόσθεσε βενζινάδικα. Στη συνέχεια πρόσθεσε μαμά-και-pop εστιατόρια. Και τώρα iExit είναι μια ολοκληρωμένη πηγή για roadtrippers σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ

Σήμερα, iExit τραβά ενεργά στοιχεία από πάνω από 38.000 κωδικούς ZIP, ο οποίος συγκεντρώνει εύκολο στην ανάγνωση λίστες των τροφίμων, του φυσικού αερίου, και τα αξιοθέατα με βάση τη θέση των εξόδων μπροστά. Evan είπε ότι λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη εμβέλεια της εφαρμογής σε διεθνές επίπεδο με την επέκταση στον Καναδά.

Όταν ένας χρήστης ανοίγει iExit, η εφαρμογή ανιχνεύει αυτόματα όπου είναι και η κατεύθυνση που πάμε, και εμφανίζει μια λίστα με τα αξιοθέατα σε εξόδους μπροστά. Η εφαρμογή μπορεί να κάνει προτάσεις έως και 100 μίλια από το δρόμο. Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν iExit να συγκρίνετε τις τιμές του φυσικού αερίου και να πάρει την καλύτερη διαπραγμάτευση, ή μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να βρουν μια dateworthy προορισμό για να σκοτώσει την ώρα του. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από καφενεία σε ζωολογικούς κήπους σε iExit.

Evan είπε η εφαρμογή ενημερώνει αυτόματα τις πληροφορίες του κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι δίνει ακριβείς οδηγίες για τους λαούς στο δρόμο. Εκτός από το τράβηγμα πληροφορίες και σχόλια από ιστοσελίδες τρίτων , όπως το Yelp, iExit περιλαμβάνει επίσης ανατροφοδότηση από τους πελάτες στο έδαφος. Όταν η ομάδα ακούει ότι ένα μέρος έχει κλείσει ή έχει διαφορετικές τιμές ή ώρες από εκείνες που αναφέρονται στην εφαρμογή, πάνε μέσα και να διορθώνει το λάθος.

«Είναι μια συνεχής μάχη για να κρατήσει τις πληροφορίες μας μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Evan. «Χρησιμοποιούμε περίπου 500 αντιολισθητικές αλυσίδες Ιστού για να συλλέξει τα δεδομένα και να το βάλετε στη σωστή σειρά.»

Πλοηγηθείτε δρόμο σας σε αξέχαστες προορισμούς στις ΗΠΑ

Κάθε οδικό ταξίδι είναι μοναδικό και δεν υπάρχει ένας σωστός τρόπος να πάει για αυτό. Μερικά παραθεριστές ήθελα να εκμεταλλευτώ το χρόνο τους και να διατηρήσουν τα σχέδια χαλαρά, ενώ άλλοι ήθελαν να έχουν χρωματική κωδικοποίηση δρομολόγια με ένα καθορισμένο πρόγραμμα. Ευτυχώς, πολλαπλών δυνατοτήτων iExit μπορεί να βοηθήσει όλα τα είδη των roadtrippers έχουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των ταξιδιωτικών προορισμών.

Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν iExit να βρουν αποτελεσματική pit stops με γρήγορο φαγητό και φθηνό φυσικό αέριο, ή μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να περιπλανηθεί μέσα από τις επερχόμενες αξιοθέατα και να επιλέξετε μέρη όπου μπορούν να επιβραδύνουν και να τεντώσει τα πόδια τους. Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια σχεδιάζουν δραστηριότητες διασκέδασης ημερομηνία, συμπεριλαμβανομένου επίσκεψη σε ένα μουσείο, χωρίς να πάρει πάρα πολύ μακριά από την πορεία.

Από το 2010, iExit έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως το go-to Navigator για κανέναν στην εθνική οδό.

Είτε ψάχνετε για ένα γρήγορο καφέ ή ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, μπορείτε να βρείτε αξιόλογα και βολικές επιλογές στις λίστες iExit του. Η εφαρμογή κατατάσσεται θέσεις επιλογής στην κορυφή και εξουσιοδοτεί τους ταξιδιώτες να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλουν.

«Η εφαρμογή μπορεί να είναι χρήσιμη για τις οικογένειες υπολογίζει μια συμβιβαστική λύση για το πού θέλουν να φάνε,» Evan τόνισε. «Μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας τρόφιμα σε ορισμένες εξόδους και έχουν κάτι να προσβλέπουμε σε.»

Evan είπε ότι έχει ακούσει ιστορίες από τους οδηγούς φορτηγών, ζευγάρια και οικογένειες που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή iExit για να κάνουν το ταξίδι τους πιο βολικό και διασκεδαστικό, και έλαβε επίσης μια μαρτυρία λέγοντας ότι η εφαρμογή βοήθησε μια οικογένεια βρείτε ένα κοντινό νοσοκομείο κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής έκτακτης ανάγκης.

Μέχρι Ahead: Voice Ένταξη μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση Hands-Off

Η εφαρμογή iExit τροφοδοτείται από προγραμματιστές στην Αλαμπάμα, Τενεσί, Οχάιο, και την Πολωνία. Αυτή η μικρή διεθνής ομάδα εργάζεται συνεχώς για τους τρόπους για την ενημέρωση και τη βελτίωση της διασύνδεσης της εφαρμογής.

Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές του φυσικού αερίου σε αντλιοστάσια μέχρι 100 μίλια μπροστά στη διαδρομή σας.

Evan είπε ότι έχει δύο βασικά έργα για την περίληψη για το 2019. Πρώτον, θέλει να ενημερώσετε την εφαρμογή iOS για να είναι συμβατό με την Apple Carplay και στη συνέχεια να ενημερώσετε το app Android για να είναι συμβατό με το Android Auto. Με αυτόν τον τρόπο, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες από το ηλεκτρονικό περιβάλλον του αυτοκινήτου τους.

«Είναι φυσικό thatiExit βρίσκει το δρόμο του στη μεγάλη οθόνη σε σύγχρονα αυτοκίνητα αντί να είναι στο smartphone του, η οποία θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την ασφάλεια», δήλωσε ο Evan.

Δεύτερον, Evan είπε ότι θέλει να iExit την ενημέρωση για να είναι η φωνή συμβατό έτσι ώστε οι οδηγοί δεν χρειάζεται να πάρετε τα χέρια τους από το τιμόνι για να βρει μια αξιοπρεπή pit-stop. Αντί για κύλιση και την αναζήτηση, ο χρήστης iExit μπορεί απλά να ρωτήσω, «Πού είναι το φθηνότερο φυσικό αέριο;» ή «Πού είναι το κοντινότερο McDonald 's;» και να πάρετε άμεση οδηγίες διάβασε δυνατά από το τηλέφωνο.

Με τη συνεχή λήψη iExit ευκολότερη και ασφαλέστερη για τους ανθρώπους στο δρόμο, Evan και η ομάδα του είναι η βελτίωση της ποιότητας των οδικών ταξιδιών σε όλη την ΗΠΑ

«Είμαστε μόλις τελειώσει την οδήγηση 1.900 μίλια μέσω του Βορειοδυτικού Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο JJKoine σε μια αναθεώρηση του iTunes. «Η εφαρμογή αυτή ήταν μια καταπληκτική βοήθεια στο ταξίδι μας. Θα μας πείτε τι ήταν να ανεβαίνει εξόδους και ό, τι τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα βενζινάδικα (συμπεριλαμβανομένων των ακριβών τιμών του φυσικού αερίου σε αυτό το έξοδο) ήταν να ανεβαίνει «.

IExit Βοηθά Προγραμματίστε μια Fun Ημερομηνία σχετικά με το Interstate

Λαμβάνοντας ένα οδικό ταξίδι δεν είναι μόνο για να πάρει από το σημείο Α στο σημείο Β, το συντομότερο δυνατό. Είναι για να απολαύσετε όλα τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα κατά μήκος του τρόπου. Μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τόπους, μνημεία, και τα τρόφιμα με τη διερεύνηση εξόδους κατά μήκος της εθνικής οδού.

Τα ζευγάρια μπορεί να μπει σε διαφωνίες σχετικά με το πού και πότε να σταματήσει σε ένα οδικό ταξίδι, αλλά iExit μπορεί να βοηθήσει να διευκολύνει την ένταση, προσφέροντας αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το τι έρχεται μπροστά. Βάση δεδομένων της βενζινάδικα, εστιατόρια, και τα αξιοθέατα μπορούν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους να προσαρμόσετε το ταξίδι τους για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα.

Είτε πρόκειται για παροχή βοήθειας ταξιδιώτες τροφοδοτήσουν τα πάνω ή πιάσε μια μπουκιά, iExit βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία, ώστε οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο δρόμο.

«Οι iExit εφαρμογή απευθύνεται σε όλους, και μπορεί να είναι μια πραγματική ναυαγοσώστη και να κάνει το ταξίδι λιγότερο άγχος», δήλωσε ο Evan. «Μόλις ξέρετε πού πηγαίνετε, ο καθένας μπορεί να είναι επί του σκάφους, και αυτό ακριβώς κάνει ό, τι πιο διασκεδαστικό.»