Γνωρίζοντας έναν κλειστό γκέι (συμβουλές από κάποιον που ήταν εκεί)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Αμηχανία διλήμματα αφθονούν όταν είστε μόνο στην γκέι χρονολόγηση της αγοράς, και ίσως ένα από τα πιο κοινά κεφάλι scratchers είναι όταν, ως εκ ομοφυλόφιλος άνδρας, συναντιούνται και αμέσως προσέλκυσε σε έναν άνθρωπο που θα ανακαλύψετε είναι στην ντουλάπα.

Να λειτουργούν αυτές οι σχέσεις; Σε περίπτωση που έχετε επενδύσει καρδιά και την ενέργειά σας σε οικοδόμηση μιας ρομαντισμό και πιθανή συνεργασία; Σε έναν κόσμο όπου χρονολογείται μπορεί να φαίνεται αδύνατο να βρεθεί ένα συμβατό παιχνίδι, θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί ως προς το συγκεκριμένο θέμα;

load...

Διαβάστε σχετικά και να φτάσει τα δικά σας συμπεράσματα και θα αξιολογεί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του φραγκοσυκιές δύσκολη.

Πρώτον, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στάδια για την εξεύρεση Σεξουαλική Ταυτότητα μας

Όπως γκέι άντρες, όλοι περνούν από προβλέψιμο στάδια όπως έχουμε βγει - πρώτα στους εαυτούς μας και τότε ίσως σε άλλους. Αυτή είναι μια αναπτυξιακή διαδικασία με διάφορους ψυχολογικούς παράγοντες και τα ορόσημα που συμβαίνουν μέσα και προσπαθούμε να βγάλουμε νόημα της σεξουαλικής μας ταυτότητας.

load...

Το πιο δημοφιλές μοντέλο που απεικονίζει αυτά τα στάδια αναπτύχθηκε από Vivienne Cass και καλείται η Cass μοντέλο της Σεξουαλικής Σχηματισμός Προσανατολισμού ταυτότητας. Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε θα πέσει κάπου σε αυτό το φάσμα της διαδικασίας που έρχονται-out, και θα είναι σημαντικό για σας να αξιολογήσει αυτή τη διάσταση να εξασφαλιστεί το επίπεδο της ανάπτυξης και την αυτο-αποδοχή ταιριάζει στις ανάγκες σας για ένα σύντροφο. Εσείς, ως μια από άνθρωπο, είναι πιθανό να τοποθετηθεί στα Στάδια 5 ή 6.

load...

Εάν είστε Γοητευμένος σε κάποιον που δεν είναι έξω, Αντλία τις Φρένα

Έτσι τι κάνετε όταν η hottie απέναντι από εσάς στο cafГ © ανακοινώνει ότι δεν είναι έξω αφού έχετε ήδη δημιουργήσει ένα φράγμα των φαντασιώσεις στο μυαλό σας για το πώς τέλεια οι δυο σας θα μπορούσε να είναι τόσο συντρόφους της ζωής; Σίγουρα βάλει στα φρένα. Αυτό είναι ένα δίλημμα που απαιτεί σοβαρή ενατένιση.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου ως θεραπευτής και προπονητής, ζευγάρια παρόμοια επίπεδα outness τείνουν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα σχέσεις και την πρόγνωση. Με άλλα λόγια, δύο από τους άνδρες και τις δύο κλεισμένοι άνδρες πηγαίνουν καλύτερα με επιτυχία τη σχέση από εκείνα στα αντίθετα άκρα του συνεχούς έρχονται-out.

Όταν συναντάς κάποιον που είναι στην ντουλάπα και δεν είστε, δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να προσδιορίσει αν αυτό είναι το είδος της σχέσης που θέλετε να τεθεί σε.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Υπάρχουν εκείνοι έξω / κλεισμένοι ζευγάρια που μπορεί να λειτουργήσει καλά, παρά τις εγγενείς προκλήσεις και επιπλοκές, αλλά αυτά τείνουν να είναι κατά κύριο λόγο στη μειονότητα. Ο λόγος για αυτό έγκειται στις τάσεις που αναπόφευκτα ενεργοποιούνται όταν οι αντίθετες ανάγκες και τα όρια της κάθε σύγκρουσης ανθρώπου.

Για την κλεισμένοι άνθρωπο, οι πιέσεις που αρχίζει να αισθάνεται για να είναι πιο ορατή με την κατάσταση της σχέσης του και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, πριν αυτός είναι συναισθηματικά έτοιμος να αναπτυχθούν ανθεκτικά διαστάσεις και να προκαλέσει τόσο την προσωπική και τη σχέση του στελέχους με τη σύντροφό του.

Αντίθετα, η από συνεργάτη καταλήγει συχνά αισθάνονται σαν να είναι ήδη ώθηση πίσω στο ντουλάπι, γιατί γίνεται περιορίζεται στην ικανότητά του να ζήσει τη ζωή του ελεύθερα και αυθεντικά οφείλεται στο ότι δεν θέλουν ή είναι σε θέση να εκθέσει την κατάσταση της σχέσης του με κλεισμένοι σύντροφό του σε διάφορες κοινωνικές περιβάλλοντα.

Έχω βιώσει τον πόνο και ντροπή που μπορεί να έρθει με Dating ένα Φιλικό άνθρωπος που δεν έχει βγει

Ως προσωπική παράδειγμα, έζησα αυτή την πολύ διχοτόμηση σε μια προηγούμενη σχέση, σε σύγκριση με την παρούσα ένωση μου. Ήμουν σε μια μακροχρόνια σχέση με κάποιον για πολλά χρόνια που ήταν έξω με την οικογένεια και κάποια προσωπικά τους φίλους, αλλά όχι έξω στην εργασία ή με άλλες κοινωνικές σχέσεις.

Έζησα για πολύ καιρό στη σκιά του δεν είναι γνωστή, λόγω της περιορισμένης πρόσβασης μου σε σημαντικές διαστάσεις της ζωής του συντρόφου μου. Συνέβαλε στην αίσθησή μου αόρατα - όπως ένα κομμάτι του εαυτού μου και η σχέση μας είχε μειωθεί στα μάτια του.

Το πιο ενοχλητικό και οδυνηρή στιγμή ήταν όταν ήμασταν ψώνια σε ένα μπακάλικο μία ημέρα. Καθώς στέκονταν στη γραμμή για την αυτο-εξυπηρετούν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, τόσο από εμάς με τα στοιχεία στα χέρια μας, ένας άντρας και η γυναίκα του πλησίασε το σύντροφό μου και τον υποδέχτηκε με χαρά και με έκπληξη στο τρέξιμο σε αυτόν. Αυτός ο άνθρωπος, έμαθα αργότερα, ήταν συνάδελφος του συντρόφου μου, και, σε εκείνη την στιγμή του πανικού, ο συνεργάτης μου περπάτησε γρήγορα μπροστά μου για να εμποδίσει την παρουσία μου από την κοινή θέα και νευρικά συνομίλησαν επάνω τους.

Ζαλισμένος από την εξορία μου, πάτησα μέχρι το πλησιέστερο αυτο-εξυπηρετούν μηχανή ταμείο για να ξεκινήσει η σάρωση είδη παντοπωλείου μας. Ως συνεργάτης μου έκλεινε τη συνομιλία του με τον συνάδελφο του, αμέσως πήγε σε ένα άλλο μηχάνημα ταμείο για να σαρώσει τα στοιχεία που είχε στα χέρια του, έτσι ώστε ο συνάδελφός του δεν θα ξέρει και εγώ ήμασταν μαζί.

Έχω συνάψει σχέση με κλεισμένοι άνθρωπο, και ενώ εγώ φροντίδα γι 'αυτόν, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ήταν ντροπή μου και τη σχέση μας όταν ήμασταν στο κοινό.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που μια πλημμύρα των αναμνήσεων της άλλες φορές είχα απορριφθεί ως συνεργάτης του όλα αυτά τα χρόνια είχαμε ήταν μαζί μου ήρθε στο μυαλό ότι είχα τινάξετε ή να ελαχιστοποιείται. Ήταν αρκετά μια αποκάλυψη. Δεν ήθελα να είναι πια ένα βρώμικο μικρό μυστικό, και αυτό είναι που ένιωσα σαν να είχα ήδη υποβιβαστεί. Και το κακό.

Ως Αντίθετα, η σημερινή μου (και τελευταίο!) Σχέση είναι έξω σε όλες τις ικανότητες. Από τη στιγμή που γνώρισα Λόρεν, που μου έχει παρουσιαστεί με υπερηφάνεια, όπως ο φίλος του και αδελφή ψυχή για όλους σε κάθε μέρος της ζωής του.

Έχει κάνει να νιώθω ιδιαίτερο και αγαπημένες, και, αντί να αισθάνεται σαν ένα μικρό βρώμικο μυστικό, αυτός με έκανε να αισθάνομαι σαν μια διασημότητα - όπως όλοι στη μικρή πόλη είχε διαμείνει θα αναγνωρίσει και να χαιρετήσουν μου με την αγάπη με έναν τρόπο που» δ ποτέ ξαναζήσει.

Ποτέ δεν είχα πραγματικά συνειδητοποιήσει πριν πόσο ήμουν ακόμα στην πραγματικότητα εν μέρει στην ντουλάπα είναι στην προηγούμενη σχέση, παρά την πεποίθησή μου ότι ήμουν ένας από τον άνθρωπο. Λόγω της προσωπικής εξέλιξης και της σχέσης νοοτροπία Λόρεν, ένιωσα πλέον κρύβεται σε αυτή τη νέα συνεργασία, και αυτό οδήγησε σε μια εντελώς νέα κοσμοθεωρία και την αίσθηση της ενδυνάμωσης ποτέ δεν είχα ξαναζήσει.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, τώρα ξέρω τι αισθάνεται σαν να είναι σε μια διαφανή και αυθεντική σχέση , και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένοι - σε τέτοιο βαθμό που είμαστε παντρεύεται σε λιγότερο από δύο μήνες!

Αυτές οι σχέσεις μπορεί να λειτουργήσει, αλλά να θυμάστε να κάνει ό, τι είναι καλύτερο για τη ζωή και την ευτυχία σας

Η απόφαση για το αν θα την ημερομηνία και να αναπτύξει μια σχέση με κάποιον που είναι ακόμα στα πρώτα στάδια της βγαίνει και αναστέλλεται για τη σεξουαλική του ταυτότητα (όταν εσείς ο ίδιος είναι έξω και περήφανοι) είναι μια προσωπική επιλογή μόνο που μπορείτε να κάνετε.

Κλεισμένοι οι άνδρες μπορούν να κάνουν μεγάλη φίλους, επειδή πολλές φορές έχουν τον ενθουσιασμό πρωτόγνωρη και τον ενθουσιασμό για την αγάπη, είναι τόσο νέα για gay κουλτούρα. Είναι λιγότερο κατάκοπος από γκέι χρονολόγηση λόγω της έλλειψης εμπειρίας και την έκθεση, και μπορούν να είναι καλοί με τα όρια και βηματοδότησης μια σχέση για να του επιτρέψει να σχηματίσει οργανικά.

Αντίθετα, οι σχέσεις αυτές απαιτούν σημαντικές συμβιβασμό, τη θυσία, την ευελιξία και την αναστολή από την πλευρά του πιο έξω εταίρο σε μια συγκυρία στη ζωή τους, όπου έχουν περάσει μεγάλη ενέργεια αυξάνεται από το ντουλάπι με την ανάπτυξη της ταυτότητάς τους.

Θα πρέπει να αποφασίσετε για τον εαυτό σας αν χρονολογείται ένα κλεισμένοι ο άνθρωπος θα μπορούσε να θεωρηθεί μια χρονολόγηση παγίδα. Είναι συνιστάται να μετριάσει τον ενθουσιασμό σας με τη χημεία που αισθάνεστε για αυτό το νέο hottie και να διεξαγάγει διεξοδική ανάλυση κόστους / οφέλους για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εγχειρήματα σε μια τέτοια επιλογή. Συμπληρώστε μια προσωπική καταγραφή των αξιών σας και τις προσωπικές απαιτήσεις για αυτό που αναζητάτε σε έναν εταίρο και μια σχέση και να καθορίσει αν βγαίνεις με κάποιον κλεισμένοι είναι συμβατό με αυτό το όραμα για αυτό που αναζητάτε.

Πηγές Φωτογραφία: wonderhowto.com