Γιατί οι ηλικιωμένοι άντρες όπως οι νεώτερες γυναίκες> 7 λόγοι από έναν ανώτερο σύλλογο που χρονολογείται

23 Μαρτίου 2019

Είναι σχεδόν ένα νέο φαινόμενο για τους ηλικιωμένους άνδρες να συνεχίσει σημαντικά νεότερες γυναίκες. Στην πραγματικότητα, είναι ένα κομμάτι από ένα clichГ ©. Αλλά από τη σκοπιά μιας γυναίκας, μπορεί να είναι εντελώς εξοργιστικό. Πολλές ανύπαντρες γυναίκες που είναι online dating δείτε τα προφίλ των ανδρών 10 ή περισσότερα χρόνια μεγαλύτερος που ψάχνουν για τις γυναίκες πολύ νεότερος από ό, τι οι ίδιοι (π.χ., αυτή είναι 40 και αυτός είναι 60, αλλά το προφίλ του λέει ότι ψάχνει για τις γυναίκες μεταξύ 30 και 39).

Αυτό μπορεί να κάνουν οι γυναίκες θέλουν να αφήσετε μια παρατεταμένη κραυγή ή να διαγράψουν τον κόσμο των ανδρών για τα καλά. Είναι αυτό ακριβώς μια περίπτωση ενός παλαιότερου άνθρωπος ψάχνει για μια νεότερη γυναίκα να κάνει σεξ με, ή υπάρχουν και άλλες πιθανές αιτίες ένα παλαιότερο άνθρωπος μπορεί να ακολουθεί μια νεότερη γυναίκα; Εδώ είναι αυτό που σκέφτομαι:

load...

1. Είναι επιτέλους έτοιμη να έχουν τα παιδιά

Πολλοί άνδρες είναι πολύ επικεντρώθηκε για να πάρει την εκπαίδευσή τους, για την ίδρυση της σταδιοδρομίας τους, και την εξασφάλιση οικονομικής ασφάλειας και στη μέση ηλικία και πέρα. Αν και δεν μπορεί να φαινόταν σημαντικό από νωρίς, μπορεί να αποφασίσει μια μέρα στην πραγματικότητα θέλουν να έχουν μια οικογένεια. Ένας άνθρωπος που ξυπνά σε αυτή την επίγνωση συνειδητοποιεί τις πιθανότητές του για τις επόμενες γενιές μπορεί να είναι μεγαλύτερη με μια νεότερη γυναίκα που είναι ακόμη σε θέση να έχουν βιολογικά παιδιά του.

load...

2. Είναι σε άρνηση για την ηλικία του

Είναι πολύ κοινό να ακούσει τους ηλικιωμένους και των δύο φύλων λένε ότι φαίνονται και να αισθάνονται πολύ νεότερος από ό, τι πραγματικά είναι. Μερικές φορές οι ηλικιωμένοι άνδρες ενεργούν και εμφανίζονται νεότεροι από τη χρονολογική τους ηλικία.

Αν ένας άνθρωπος αισθάνεται νεότερος από ό, τι είναι, μπορεί να σκέφτονται οι γυναίκες στη δεκαετία του '20 ή του '30 τους είναι πιο κατάλληλο γι 'αυτόν.

Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο για τους άνδρες να είναι σε άρνηση σχετικά με τη φθορά του χρόνου για την εμφάνιση ή το σώμα τους. Μπορεί να νομίζετε ότι φαίνεται πολύ νεότερος από ό, τι κάνει στην πραγματικότητα και βλέπει τον εαυτό του ως κάτι περισσότερο από ένα σύγχρονο με νεότερες γυναίκες, ακόμα κι αν δεν είναι.

load...

3. Θέλει να γιορτάσει την επιτυχία του

Μια παλαιότερη άνθρωπος που είναι οικονομικά ασφαλείς έχει πιθανότατα δουλέψει πολύ σκληρά και θυσίασαν πολλά για να φτάσει εκεί. Μπορεί τώρα να έχει τους πόρους για να ζήσουν καλά, ταξίδια, ή ακόμα και να αποσυρθεί. Έχοντας μια ενεργητική, ελκυστική νεότερη γυναίκα για να τον κρατήσει εταιρεία αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να φαίνεται σαν το κερασάκι στην τούρτα. Θα μπορούσε να είναι σε θέση να της προσφέρει την ασφάλεια και την προσοχή ένας νεότερος άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να δώσει. Θα μπορούσε να δει τη συντροφιά του μια νεότερη γυναίκα ως το επιστέγασμα της επιτυχίας του. Είναι άνετα και με αυτοπεποίθηση να συνεχίσει το είδος της γυναίκας που πάντα ονειρευόταν, αλλά στο παρελθόν δεν μπορεί να είχε το θάρρος να το πράξει.

4. Ο ίδιος θέλει μια ώθηση εγώ

Ως άνθρωπος των ηλικιών, ο ίδιος εξακολουθεί να θέλει να αισθάνεται ελκυστική, σχετικές, σεβαστός, και θαύμαζε. Μια νεότερη γυναίκα μπορεί να βρει την εμπειρία του, τη σοφία, και τα επιτεύγματά να είναι εντυπωσιακή και μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την εκτίμησή της. Κάποιες σύγχρονες γυναίκες μπορεί να τον ξεπεράσει με το επίπεδο της επιτυχίας. Στην επιφάνεια που μπορεί να είναι μια χαρά, αν μια γυναίκα ξεκινά τη σύγκριση rГ © sumГ © s, ανταγωνίζονται μαζί του, ή ακόμα και να τον επικρίνει. Το κλειδί εδώ είναι μια γυναίκα που εκτιμά έναν άνδρα για το ποιος είναι και του επιτρέπει να απολαύσετε τα φώτα της δημοσιότητας κατά καιρούς θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με έναν άνθρωπο κάθε ηλικίας.

5. Είναι για την ανάκαμψη

Αν ένας άνδρας βγαίνει από μια άλλη σχέση οφείλεται σε έναν χωρισμό, το διαζύγιο, ο θάνατος , μπορεί απλά θέλουν να εξερευνήσουν τις επιλογές του. Μπορεί να είναι σαν ένα παιδί σε ένα ψιλικατζίδικο πραγματοποιώντας για πρώτη φορά ότι έχει την πλήρη γκάμα των γλυκών επιλογές για να διαλέξετε. Αν οι γυναίκες ηλικίας του φαίνεται θυμωμένος ή κατάκοπος ή του θυμίζει τον πρώην σύζυγο ή τον εραστή του, μπορεί να αποφασίσει μέχρι σήμερα νεότερες γυναίκες. Αυτό μπορεί να είναι μόνο μια βραχυπρόθεσμη πείραμα, ή μπορεί πραγματικά ερωτευτεί.

Η εκδίκηση Ραντεβού 6. Αυτός που

Μερικοί ηλικιωμένοι άνδρες θα αναπροσαρμόζει μια νεότερη γυναίκα για να αποδείξω στον εαυτό τους και πρώην τους ότι μπορούν. Αν τα πράγματα τελείωσε άσχημα, εγώ του μπορεί να πάρει μια μώλωπες, και ο ίδιος μπορεί να θέλει να καθησυχάσει τον εαυτό του ότι είναι ακόμα επιθυμητή.

Μερικές φορές, ένας άνθρωπος θα μπορούσε να χρονολογείται μια νεότερη γυναίκα για να αποδειχθεί εκ του ότι είναι ακόμα επιθυμητή.

Θέλει να δείξει τον εαυτό του και, ενδεχομένως, την πρώην που μπορεί να πάει έξω και να αντικαταστήσετε της γρήγορα με κάποιον νεότερους ή πιο ελκυστική.

7. Είναι απλά αίσθημα έλξης

Ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά κίνητρα για έναν άνθρωπο μέχρι σήμερα μια νεότερη γυναίκα, ας μην ξεχνάμε ότι η έλξη μπορεί να συμβεί μεταξύ των ανθρώπων που μπορεί να φαίνεται να είναι ένα απίθανο παιχνίδι. Μετά από όλους αυτούς τους λόγους και το σκεπτικό, η πιο προφανής απάντηση θα μπορούσε να είναι η πιο ακριβής. Είναι απλά έλκονται ποιος έχει προσελκύσει και θα επιλέξει μέχρι σήμερα ανάλογα.

Στο τέλος, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και η αγάπη είναι αγάπη!

Μερικοί άνδρες είναι απλά προσδιοριστεί μέχρι σήμερα μόνο οι γυναίκες σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Δεν αποκλείει αυτόματα τον εαυτό σας, όμως. Πολλοί άνδρες κέντρισε το ενδιαφέρον από τις γυναίκες διαφόρων ηλικιών, εμφάνιση, ή τύπους σώματος - δεν έχει σημασία τι λέει στον διαδικτυακό προφίλ τους. Είτε ένας άνθρωπος είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα, αν επικεντρωθεί στην είναι η πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου, ζεις τη ζωή σου πλήρως, και να παραμείνει ανοιχτή σε αναζήτηση νέων ευκαιριών, είναι πιθανό να ανταποκριθεί υπέροχη άνδρες που ενδιαφέρονται για την χρονολόγηση σας.

πηγές Φωτογραφία: designntrend.com, visihow.com, thefix.com