Γιατί είναι δύσκολη η γκέι χρονολόγηση>6 λόγοι από έναν εμπειρογνώμονα

23 Μαρτίου 2019

Πολλοί ομοφυλόφιλοι άνδρες θρηνούν τις προκλήσεις που έχουν με την επίτευξη χρονολογείται προοπτικές και τη διατήρηση αυτών των σχέσεων μετά την καθιέρωσή τους. Είναι ένα από τα κύρια προβλήματα που ξεχωρίζει μοιράζονται σε θεραπευτές και την αγάπη των προπονητών γραφεία σε όλη τη χώρα.

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, η κοινωνία μας κοινωνικοποιεί να βρει έναν σύντροφο και να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά από ποτέ, αλλά αυτό είναι ένα πολύ πιο επίπονη κατόρθωμα από ό, τι glamorized στα παραμύθια, ταινίες ρομαντισμό, και τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο για τους ετεροφυλόφιλους συναδέλφους μας, είτε, αλλά ως κοινότητα, μπορούμε ομοφυλόφιλοι άνδρες αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις που θέτουν ακόμη περισσότερα εμπόδια.

load...

Γιατί είναι τόσο βλασφημία σκληρή ?! Από την κλινική εμπειρία μου και τη βιβλιογραφία που έχω διαβάσει, γκέι χρονολόγηση είναι τόσο δύσκολο, γιατί...

1. Ραντεβού στην πισίνα μας είναι αραιή να ξεκινήσω με

Πολυάριθμες μελέτες έχουν διεξαχθεί από την έρευνα του 1940 του Alfred Kinsey του σε σεξουαλική συμπεριφορά, δόθηκε στη δημοσιότητα που δείχνουν ότι περίπου το 4% έως 10% του πληθυσμού στις ΗΠΑ είναι ενός ομοφυλοφιλικού προσανατολισμού. Απλές αναζητήσεις στο Google μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα αυτών των αμέτρητων μελετών, με ορισμένες στατιστικές αιωρείται ακριβώς πάνω ή κάτω από αυτά τα συμπεράσματα.

load...

Με τον γκέι πληθυσμό περίπου 10%, οι επιλογές μας είναι ήδη περιορισμένη.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για την ενιαία γκέι παιδιά που αναζητούν την αγάπη; Οι φιλέτο είναι λεπτή, δεδομένου ότι οι αριθμοί δεν είναι υπέρ μας, και αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο όταν εσείς παράγοντας στη γεωγραφία, με gay άνδρες που ζουν σε αγροτικές περιοχές με την πιο δύσκολους καιρούς που πληρούν κανέναν. Παρόλο που δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση σχετικά με τα ποσοστά της ύπαρξής μας, υπάρχει ένας παράγοντας που έχουμε τον έλεγχο που περιπλέκει το θέμα της έλλειψης ακόμη περισσότερο, το οποίο είναι...

load...

2. Περιορίστε την αναζήτησή μας για μια ημερομηνία Προοπτική για την ανυπαρξία

Φαίνεται ότι πολλοί από εμάς να δημιουργήσουν λίστες πλυντηρίων must-haves για αυτό που επιθυμούμε κ μας Δικαίωμα να κατέχουν από την άποψη της προσωπικής χαρακτηριστικά και ιδιότητες.

Ενώ είναι σημαντικό να έχουμε μια ιδέα για το που ψάχνουμε για να εξασφαλίσει ότι ευθυγραμμίζεται με τα συστήματα αξιών μας και τα αξιοθέατα, φαίνεται κοινότητά μας έχει την τάση να διακρίνει εύκολα κατά όσων δεν ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες επιφανειακές πρότυπα. Αυτό δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα έλλειψης και επιβάλλει περισσότερους περιορισμούς σχετικά με το ποιος είναι διαθέσιμες στη χρονολόγηση πισίνα.

Η τεχνολογία έχει βελτιώσει τις ζωές μας με πολλούς τρόπους, αλλά είναι επίσης μας έκανε pickier όσον αφορά το τι ψάχνουμε σε μια ημερομηνία.

Είτε με την ανάγνωση που χρονολογούνται προσωπικές αγγελίες ή με ακούει τις συνομιλίες με ομοφυλόφιλων ανδρών στο δημόσιο τομέα, θα δουν ή να ακούσουν τα πράγματα όπως «Είμαι ενδιαφέρονται μόνο για νεότερα παιδιά», «Αυτός πρέπει να είναι κρεμασμένα επάνω», «εγώ μόνο την ημερομηνία κατά τη δική μου φυλή «,“θα πρέπει να είναι πολύ όμορφος,”“θα μόνο σήμερα παιδιά που είναι εργαζόμενους σε υπαλληλικές θέσεις”,“εγώ δεν θα ημερομηνία κάποιον που έχει τον ιό HIV,”κλπ Οι κατάλογοι συνεχιστεί και επάνω.

Φυσικά, όλοι έχουμε μοναδικά αξιοθέατα, τις προτιμήσεις και τα όρια, αλλά όταν έχουμε σήμερα μέσα από ένα δυαδικό φακό, που ληστεύουν τον εαυτό μας ευκαιρίες να συναντηθούν οι άνθρωποι που θα μπορούσαν πραγματικά να είναι μεγάλη τους εταίρους μας. Πόσα καταπληκτικά μπορούσε-να-έχουν σχέσεις έχουν χαθεί λόγω της ακαμψίας των κριτηρίων επιλογής συντρόφου; Αυτό είναι μια τραγωδία σε μια κοινότητα πεινασμένοι για συντροφικότητα και άνευ όρων αγάπη και αποδοχή.

3. Έχουμε δυσανάλογη συχνότητα εμφάνισης Προβλήματα Ψυχικής Υγείας

Σύμφωνα με την American Psychological Association και πολλές άλλες μελέτες που υποστηρίζουν αυτά τα ευρήματα, ΛΟΑΤ άτομα τείνουν να υποφέρουν από περισσότερες ψυχικές ασθένειες θέματα και χημική εξάρτηση από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Αυτό πιθανότατα προέρχεται από το να είναι μια περιθωριοποιημένη ομάδα που υφίσταται δυσμενή διάκριση, η οποία οδηγεί στην εσωτερίκευση ομοφοβία και τα θέματα με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ομοφυλοφιλική κοινότητα μας τείνει επίσης να λάμψης και κύρους τον πολιτισμό κόμμα-and-play (PNP), συμβάλλοντας περαιτέρω στην πιθανότητα για προβλήματα κατάχρησης ουσιών.

Gay, λεσβίες, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ άνδρες και οι γυναίκες έχουν συχνά προβλήματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων από τους ετεροφυλόφιλους συναδέλφους τους.

Είναι προφανές πώς ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να εκδηλωθεί ως αποτέλεσμα και πόσες προβληματικές άτομα στραφούν σε ουσίες ή / και εθιστική συμπεριφορά αυτοθεραπείας και να αντιμετωπίσουν. Αυτό περιπλέκει περαιτέρω την χρονολόγηση τοπίο, όταν δεν έχουμε υγιείς προοπτικές να συμμετάσχουν. Αυτό είναι και ένα μικρο- και ένα πρόβλημα μακρο-επίπεδο, που χρειάζεται την παρέμβαση.

4. Συνέλευσης Πολιτισμού έχει διαταράξει τη διαδικασία Παραδοσιακά ερωτοτροπία

Αμερικανική κοινωνία δεν μας διδάξει πώς μέχρι σήμερα - είναι ουσιαστικά ένα φτερό-it, ψεύτικο-it-til-που-κάνει-it, και τη δίκη κατά λάθος προσέγγιση που είχαμε να ασπάζονται. Αυτή η έλλειψη εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χρονολόγηση και τις σχέσεις βάζει όλους μας, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό προσανατολισμό, σε ένα σημαντικό μειονέκτημα για την εξεύρεση συμβατού σύντροφο.

Η γκέι κοινότητα τείνει να λάμψης και κύρους σεξ, που κρατά τους ανθρώπους από τη διαμόρφωση πραγματικές σχέσεις.

Για να περιπλέξει τα πράγματα, η ωραιοποίηση του σεξ στην ομοφυλοφιλική κοινότητα με την τάση της να eroticize όλες τις πτυχές του να είναι ομοφυλόφιλος ενισχύει μια κουλτούρα σύνδεση , η οποία χρησιμεύει μόνο για να μας απομακρύνει από την πραγματική μορφή της οικειότητας και της σύνδεσης. Για όσους πραγματικά επιθυμούν μια μακροχρόνια σχέση, αυτό μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση και ένα σημαντικό εμπόδιο. Έχουμε γίνει τόσο προετοιμάζονται να οδηγούν με το φύλο που έχουμε αποσυνδεθεί από μια πιο καρδιά-κεντρική προσέγγιση για την αγάπη και τη χρονολόγηση, η οποία μπορεί να υπονομεύσει μια μεγάλη σχέση προτού να πάρει από το έδαφος.

Όπως ξεπερασμένη και του έτους συγκομιδής, όπως ο όρος φλερτάροντας μπορεί να ακούγεται, αυτό το παλιό τελετουργικό για την χρονολόγηση - που έχει γίνει πλέον μια χαμένη μορφή τέχνης - τουλάχιστον ένα πλαίσιο και το θεμέλιο προς τη θέσπιση των ομολόγων και τη δημιουργία μιας σύνδεσης με κάποιον. Πιστεύω ότι μια αναβίωση του φλερτ είναι απαραίτητη σε αυτές τις σύγχρονη εποχή για την προώθηση πιο επιτυχημένη χρονολόγηση πρακτικές και να παρέχει μια δομή για την ανάπτυξη της σχέσης που φαίνεται να λείπει στις μέρες μας.

5. Φοβόμαστε να προσεγγίσει και να μιλούν μεταξύ τους

Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε μπαρ ή γκέι κοινωνική λειτουργία, και θα δείτε άνδρες στέκεται μόνο του απολαμβάνοντας το ποτό τους ελπίζοντας για κάποιον να τους πλησιάσει ή άνδρες προστατευτικά γύρω από τον εαυτό τους με την ομάδα των φίλων τους. Το τελευταίο σενάριο που τελικά τους κάνει αόρατο ή να τους προστατεύει από οποιαδήποτε πραγματική επαφή από τους ανθρώπους έξω από τον κύκλο τους, οι οποίοι μπορούν να βρουν ενδιαφέρουσες.

Έχω διεξήγαγε δημοσκοπήσεις στο site μου για το δυναμισμό στην προσέγγιση των ανδρών, και η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι λαμβάνουν μια παθητική στάση όταν πρόκειται για χρονολόγηση και μόνο να περιμένουμε να πλησιάσει κάποιος να έχει μια συνομιλία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια χρονολόγηση ευκαιρία. Συστολή και ο φόβος της απόρριψης πήραν το όνομά τους σε μεγάλο βαθμό και οι λόγοι πίσω από την έλλειψη πρωτοβουλίας στο περπάτημα μέχρι και την εισαγωγή τους εαυτούς τους σε κάποιον βρίσκουν ελκυστικό και ενδιαφέρον.

Έχω μιλήσει με πολλούς γκέι άνδρες που λένε ότι δεν κάνουν το πλησιάζει όταν είστε έξω και περίπου - που περιμένουν κάποιον να τους πλησιάσει. Αυτό δεν θα τους οδηγήσει πουθενά στη χρονολόγηση.

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα χαμένες ευκαιρίες. Η σημερινή τεχνολογία των γραπτών μηνυμάτων, μηνυμάτων και κουβέντα για ηλεκτρονικές πλατφόρμες επιτρέπει κρύβεται πίσω από μια συσκευή αντί να χρειάζεται πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία και σύνδεση. Αυτό συμβάλλει στην αποδυνάμωση των κοινωνικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων φλερτ που πολλοί από εμάς στη βιομηχανία προπόνηση σχέση έχουν παρατηρηθεί στο έργο μας με τους πελάτες κατά την τελευταία δεκαετία ή και περισσότερο.

6. Είμαστε Αγενής και καταχρηστική προς τους συναδέλφους

Και αυτό καύσιμα επιπλέον των τραυματικών και αποσύνδεση. Το να είσαι ομοφυλόφιλος σε μια ομοφοβική κοινωνία είναι αρκετά δύσκολο με την κακοποίηση που λαμβάνουμε, αλλά όταν γυρίζουμε το ένα στο άλλο μέσα στην ίδια μας κοινότητας, η περαιτέρω μας τραυματίζει και δημιουργεί μεγαλύτερη απόσταση, δυσπιστία, και jadedness μεταξύ μας ως άτομα και θέτει σε κίνδυνο οποιαδήποτε πιθανότητες για θετική χρονολόγηση εμπειρίες.

Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι ομοφυλόφιλος, οπότε γιατί να μην είμαστε πιο συμπονετικός, κατανόηση, και κατανόηση για τους άλλους στην αδελφοσύνη μας που ζουν το ίδιο περιθωριοποιημένων γκέι κατάσταση και εμπειρία;

Γραπτά μηνύματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και κουβέντα σε dating sites και των κοινωνικών δικτύων μας έχει δώσει την άδεια να πω μέση πράγματα που δεν θα έλεγα αυτοπροσώπως, χωρίς να σκεφτόμαστε τα συναισθήματα του άλλου ατόμου.

Για να μην κρατήσει αναφέροντας την τεχνολογία ως ένοχος, αλλά η έλευση των γραπτών μηνυμάτων και κουβέντα στο online πλατφόρμες έχει προκαλέσει μια ανάλυση των συμβατικών ήθη και κοινωνική εθιμοτυπία. Μπορούμε τώρα να πούμε τα πράγματα σε αυτές τις πλατφόρμες που ποτέ δεν θα πούμε με ένα άλλο ανθρώπινο ον σε μια πρόσωπο με πρόσωπο πλαίσιο. Αυτό έχει οδηγήσει σε διαδικτυακή παρενόχληση, παρενόχληση και απροκάλυπτη κατάχρηση που στη συνέχεια οδηγεί σε μυριάδες άλλα προβλήματα, όπως η κατάθλιψη και αυτοκτονία για τα ορεκτικά.

Τα λόγια πονάνε. Πρέπει να αρχίσουμε να είναι προσεκτικοί για το πώς αυτό που βγαίνει από το στόμα μας θα επηρεάσει ένα άλλο σε όλες τις συναλλαγές μας, τόσο στο πρόσωπο και σε απευθείας σύνδεση. Οι καλοί τρόποι είναι σέξι, και πώς θα συμπεριφέρονται με τους άλλους, θα έχουν πάντα ένα πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις στη ζωή σας και τη δική τους, τόσο για τη θετική και αρνητική.

Έχουμε τη δύναμη να λύσουμε αυτά τα προβλήματα

Αυτά είναι μόνο μια χούφτα από τους λόγους για τους οποίους γκέι χρονολόγηση είναι τόσο δύσκολο. Δεν είναι όλες οι πτυχές της χρονολόγησης είναι υπό τον έλεγχό μας, αλλά πάρα πολλοί από τους παραπάνω παράγοντες είναι πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε και την επιρροή από ένα άτομο, κοινωνική, και σε παγκόσμιο επίπεδο. Πού θα ξεκινήσετε;

Ας ξεκινήσουμε μια συζήτηση για αυτό το θέμα. Παρακαλώ μετά τα σχόλιά σας παρακάτω και να μοιραστούν μερικές από τις γνωριμίες τους αγώνες που αντιμετωπίζετε για να επεκτείνετε σε αυτή τη λίστα γιατί γκέι χρονολόγηση μπορεί να είναι τόσο δύσκολο. Τι είδους λύσεις μπορεί να σας προτείνει ότι θα μπορούσε να ανακουφίσει κάποια από αυτά τα ενοχλητικά παράγοντες;

Είμαστε όλοι ειδικοί στη δική μας ζωή και τις πεποιθήσεις μας σχετικά με το πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά και να δημιουργήσει την αλλαγή προς το καλύτερο. Μοιραστείτε τις απόψεις σας, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι διάλογο μαζί ως μια κοινότητα με στόχο τη δημιουργία υγιούς συμμαχίες για να επιφέρουν την αλλαγή μέσω της εκπαίδευσης και συνεργατική ανταλλαγή ιδεών για τη βελτίωση αυτών των συνθηκών. Ευχαριστώ!