Γιατί δεν θα κάνει ο φίλος μου σεξ μαζί μου>(Συμβουλές Lgbt)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Το σεξ μπορεί προφανώς να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, δεδομένου ότι βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και ενισχύει το δέσιμο με το σύντροφό σας. Το σεξ μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση των άγχος της καθημερινής ζωής και να συμβάλει στην ενίσχυση της συναισθηματικής οικειότητας και σύνδεση σε μια σχέση.

Το σεξ έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία. Για να μην αναφέρουμε, τη σεξουαλική απόλαυση είναι ένα αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα, και απλά αισθάνεται καλά.

load...

Έτσι, όταν ο άνθρωπος που έχετε χρονολόγηση ή ο σύντροφός / σύζυγός σας δεν ανταποκρίνεται πλέον στις αποπλανήσεις και η απουσία σεξουαλικής δραστηριότητας και την οικειότητα γίνεται ο κανόνας στη σχέση σας, μπορεί να δημιουργήσει κάποια κατανοητή ανησυχία και την ανησυχία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε μια ισχυρή λίμπιντο και ειδικότερα σας αγάπη γλώσσα κέντρα γύρω από τη σωματική επαφή και τη σεξουαλικότητα.

load...

Παρακάτω είναι μερικοί παράγοντες που θεωρούν ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιολογήσει τι ενδεχομένως θα στραβά στη σεξουαλική σας ζωή.

1. Ιατρική ή ψυχική λόγους υγείας

Σεξουαλικό ενδιαφέρον και κεριά επιθυμία και πέφτει καθ 'όλη τη διάρκεια της σχέσης, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ωστόσο, όταν η έλλειψη σεξουαλικής θέλει γίνεται την τάση, ένα από τα πρώτα πράγματα θεραπευτές του σεξ προτείνουμε είναι να ληφθεί μια ιατρική εξέταση από το γιατρό σας για να αποκλείσει τυχόν οργανικά αίτια. Ορισμένες ιατρικές παθήσεις, καθώς και χαμηλή τεστοστερόνη, μπορεί να επηρεάσει τη βέλτιστη λειτουργία των γεννητικών κύκλου απόκριση και προκαλούν δυσκολίες.

load...

Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να δει ένα γιατρό ή επαγγελματία ψυχικής υγείας για να δούμε τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική λειτουργία και την επιθυμία, και συζητήσεις με ιατρικές πάροχοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε μερικά από αυτά τα θέματα.

Το ενδιαφέρον για το σεξ μπορεί επίσης να επηρεαστεί από ψυχιατρικά προβλήματα. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι τα άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη, άγχος, διαταραχή μετα-τραυματικού στρες, και η κατάχρηση ουσιών μπορεί να αντιμετωπίσετε τα σεξουαλικά προβλήματα. Παρομοίως, οι παρενέργειες της ψυχοτρόπων φαρμάκων μπορεί να παρεμποδίσει την λίμπιντο.

2. Είστε πέρα ​​από την περίοδο του Μέλιτος

Τα περισσότερα ζευγάρια περνούν προβλέψιμο στάδια και τις σχέσεις τους να αναπτύξουν και να ωριμάσει. Η σεξουαλική έλξη και η χημεία είναι στο υψηλότερο σημείο τους από την αρχή στάδια μιας σχέσης, όταν οι δύο εταίροι πυροδότηση ορμονών και νευροδιαβιβαστών στον καταρράκτη της αρπαγής.

Αυτό το στάδιο, που συχνά αποκαλείται η περίοδος του μέλιτος , είναι όπου ρομαντική αγάπη και τη σφοδρή επιθυμία είναι στο αποκορύφωμά τους. Αυτή η φάση διαρκεί τυπικά περίπου έξι έως 18 μήνες κατά μέσο όρο.

Τους πρώτους μήνες της σχέσης είναι συχνά, όταν τα ζευγάρια έχουν την πιο σεξ.

Ο καθένας έχει το δικό του όριο για σεξουαλική ορμή, και μετά από αυτό το στάδιο της σχέσης έχει σταθεροποιηθεί, οι εταίροι θα επιστρέψουν στην τυπική τους βασική γραμμή. Ίσως ο τύπος σας έχει ένα κατώτερο όριο για την επιθυμία.

Αν έχει ένα χαμηλότερο όριο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάτι λάθος. Είναι απλά μια διαφορά ή διαφορά μεταξύ των δυο σας.

3. Σχέση Δυναμική ή γνωρίσματα δημιουργίας δεσμών

Μια από τις σημαντικότερες αιτίες των σεξουαλικών δυσκολιών πηγάζουν από προβλήματα στη σχέση. Σεξουαλικό ενδιαφέρον να λάβει ένα χτύπημα, αν η σχέση σας χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις, τη δυσαρέσκεια, την απόσυρση ή ανεκπλήρωτες ανάγκες. Αν δεν πληρούνται στη σχέση σας, αυτή η τάση μπορεί να μεταφερθεί στο υπνοδωμάτιο με μειωμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον ή σεξουαλικών δυσλειτουργιών.

Επιπλέον, η έρευνα στον τομέα της θεωρίας της προσκόλλησης δείχνει ότι ενήλικος ρομαντικό συνημμένα έχουν σημαντικές συσχετίσεις με τη σεξουαλική και τη σχέση της ικανοποίησης. Όλοι διαφέρουν ως προς τους τρόπους που συναισθηματικά δεσμό με τους άλλους, και ότι έχει πολλά να κάνει με το πώς ήμασταν φροντίδα για τα βρέφη κατά τη διάρκεια των ετών διαμόρφωσης.

Διαβάστε άρθρα ή να κάνετε μια δοκιμή για να καταλάβω το στυλ προσκόλλησης σας, καθώς και του συντρόφου σας, και στη συνέχεια να δούμε αν οι διαφορές σας είναι ένα ζήτημα.

Σύμφωνα με τον Δρ Kristen Mark, Laura Φωνήεντα και ο Δρ Sarah Hunter Murray, εκείνοι με ένα αποφευκτική στυλ συνημμένο τείνουν να είναι αυτάρκεις , αποφυγή εγγύτητα, και κατέχουν μικρότερη ανάγκη για οικειότητα (μειώνοντας έτσι την επιθυμία για σεξουαλική επαφή). Είναι ο φίλος σας ίσως αυτού του συγκεκριμένου τύπου προσκόλληση;

Εδώ είναι μια δοκιμασία από την Ψυχολογία Σήμερα που σας βοηθά να προσδιορίσει τη σχέση στυλ συνημμένο σας.

4. Αφηρημάδα ή πολλά Μοναχικό αναψυχής

Το σεξ είναι συχνά στις καλύτερες στιγμές της, όταν οι εταίροι είναι πλήρως παρόντες , λαμβάνοντας υπόψη και τη στιγμή με το άλλο. Μερικοί τύποι αποσπώνται εύκολα ή δεν βλέπουν το σεξ ως προτεραιότητα.

Αντ 'αυτού, μπορούν να επικεντρωθούν στην εργασία, συγκλονισμένοι με το άγχος, που αγωνίζεται με τα αγωνιστικά σκέψεις που σχετίζονται με το άγχος ή διαταραχές ελλειμματικής προσοχής, ή ανησυχούν για τη σεξουαλική απόδοση. Έτσι, είναι «πάνω στα κεφάλια τους.»

Πρόσφατες μελέτες αναφέρουν ότι οι Millennials έχουν λιγότερο σεξ από ό, τι άλλες ηλικιακές ομάδες.

Μελέτες έχουν δείξει ότι πάρα πολύ αυνανισμός μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική επιθυμία.

Ανθρωπολόγος Helen Fisher, ο οποίος συν-διευθύνει ετήσια Singles Match.com στην Αμερική έρευνα, είπε ότι αυτή η γενιά είναι πιο εστιασμένη στην καριέρα και άλλους στόχους ζωής, και πιο προσεκτικοί σχετικά με τις σχέσεις. Fisher επισημαίνει ότι η τεχνολογία έχει προκαλέσει μια μορφή γνωστικής υπερφόρτωσης με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για χρονολόγηση εφαρμογές επιλογές (προκαλώντας πλατφόρμες όπως το Netflix και video games να είναι πιο βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τις προσωπικές σχέσεις μέχρι να βρουν οι ίδιοι μια πραγματικά συμβατό σύντροφο της ζωής).

Σε μια πρόσφατη μελέτη, οι ερευνητές Μαρία Μανουέλα Peixoto, Tiago JosГ © Pereira, και Paulo Machado προσπάθησε να αποκαλύψει τους λόγους πίσω από τη σεξουαλική διαφορά επιθυμία σε όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Βρήκαν ομοφυλόφιλοι άνδρες σε συνδεδεμένες σχέσεις ανέφεραν υψηλότερα μοναχική σεξουαλική επιθυμία σε σχέση με άλλες ομάδες (παγίωση ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες φαίνεται να έχουν περισσότερα κίνητρα για να είναι σεξουαλική, είτε μόνο του ή με έναν συνεργάτη).

Αυτό δείχνει ίσως ότι οι άνδρες στις σχέσεις, όπου υπήρξε μείωση στη σεξουαλική σύντροφο μπορούν να αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση στο μοναχικό συνεδρίες pleasuring μέσω αυνανισμού, είτε μέσω της φαντασίας ή με την προβολή της πορνογραφίας. Συνεπής αυνανισμό με τον οργασμό μπορεί ενδεχομένως να μειώσει την επιθυμία.

5. Κακή επικοινωνία, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ή εσωτερίκευση ομοφοβία

Για πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το σεξ. Έχουμε μεγαλώσει σε έναν πολιτισμό που είναι ήδη πολύ σεξ-αρνητική και κατασταλτική? Ως εκ τούτου, πολλά παιδιά μπορεί να το βρείτε δύσκολο να ανοίξει για τις συγκεκριμένες σεξουαλικές τους ανάγκες.

Mot από εμάς έχουμε αυτό που ονομάζεται ένα άτομο ερωτικό πρότυπο , το οποίο αποτελεί τη σεξουαλική μας ανάγκες, turn-ons, και φαντασιώσεις, και ένα ζευγάρι σεξουαλική στυλ. Έχετε και ο φίλος σας έχουν συμβατές σεξουαλική στυλ και ερωτικά πρότυπα;

Ίσως ο φίλος ή ο σύζυγός σας λείπει η εμπιστοσύνη και φοβάται να μοιράζεσαι τις σεξουαλικές επιθυμίες του μαζί σας.

Ίσως φοβάται να μοιραστώ μαζί σας ό, τι του αρέσει, και αυτή η δυσφορία τον αναγκάζει να αποστασιοποιηθεί από εσάς. Ίσως αυτός είναι αίσθημα βαρεθεί και είναι πολύ φοβισμένοι για να μοιραστώ μαζί σας αυτό που θέλετε πραγματικά να ζήσετε. Ενίσχυση των ικανοτήτων σεξουαλική επικοινωνία σας μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς τη γεφύρωση του χάσματος.

Όσον αφορά την χαμηλή αυτοεκτίμηση και την εσωτερίκευση ομοφοβία, για εκείνους τους ανθρώπους που εξακολουθούν να αγωνίζονται για να έρθουν σε συμφωνία με την ταυτότητά τους ως gay, την επιθυμία τους να είναι σεξουαλική μπορούν να ταλαντεύονται σε ένα σχέδιο προσέγγισης, αποφεύγουν καθώς παλεύουν με συγκρουσιακή τις επιθυμίες και τη συμπεριφορά τους.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί επίσης να καταστρέψει τη σεξουαλικότητα όταν κάποιος δεν έχει την εμπιστοσύνη, έχει κατάθλιψη, ή την εμπειρία επιδόσεις άγχος.

6. Απιστία

Η απιστία θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που εξετάζει. Πολλά έχουν γραφτεί για σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι εξαπάτηση. Ωστόσο, χωρίς πραγματική απόδειξη, θα πρέπει να προχωρήσει ελαφρά πριν άλματα σε συμπεράσματα.

Η απιστία θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για τον σύντροφό σας είναι το τράβηγμα μακριά σεξουαλικά, αλλά δεν βγάλουμε συμπεράσματα. Χρειάζεται απόδειξη.

Σεξουαλικά ζητήματα και τις προκλήσεις που τείνουν να είναι πολυδιάστατη και multicausal, και σας συνιστώ να αναζητήσει τις υπηρεσίες ενός εκπαιδευμένου, με άδεια θεραπευτής που ειδικεύεται στις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα για να σας βοηθήσει με την αξιολόγηση και παρέμβαση.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη θετική επίδραση Μιλώντας με το σύντροφό σας μπορεί να έχει

Η επικοινωνία με το σύντροφό σας για τις ανησυχίες σας είναι πάντα μια αναγκαία δεξιότητα, και με συμπόνια και κατανόηση, εσείς και ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να προσδιορίσει τους παράγοντες που θα μπορούσαν να προσβάλλει την σχέση σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσει ένα όραμα μαζί για το ιδανικό σας σχέση που μπορεί να γίνει η βάση για μια ικανοποιητική εταιρική σχέση για πολλά χρόνια στο μέλλον.