Για τους ομοφυλόφιλους άντρες εν κινήσει - το τρίξιμο σας βοηθά να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με την παγκόσμια βάση δεδομένων του, τα γεγονότα και τις ταξιδιωτικές συμβουλές

28 Μαΐου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Ενώ ο σβέρκος εφαρμογή εμπνεύστηκε από τους gay άνδρες που ενσωματώνουν μια πιο αρρενωπή εμφάνιση, μπορείτε να βρείτε ακριβώς για οποιοδήποτε είδος του άντρα στη βάση δεδομένων του πάνω από 10 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές επικεντρωθεί σε υπερ-τοπικό προσωρινές σύνδεση σταθμών, σβέρκος αντί να βοηθά τους ομοφυλόφιλους άνδρες να κοινωνικοποιηθούν καλύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ταξιδιού, χάρη στην αναζήτηση και λειτουργίες συνομιλίας. Με τη λειτουργία Venture, η νέα έκδοση σβέρκος 5 επανεφευρίσκει gay ταξίδια, απαριθμώντας τις επερχόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις και queer ιδιοκτησίας ενοικιαζόμενα δωμάτια, προβάλλοντας την τοπική πρεσβευτές για να παρέχει γνώσεις πόλη, και στέλνοντας τα ταξίδια συμβουλές για να προειδοποιήσει τα μέλη τους πιθανούς κινδύνους, όπως ποινικοποιηθεί ομοφυλοφιλική δραστηριότητα.

Σημαίνει πολλά για τον Johnny Skandros να την έδρα της στη Νέα Υόρκη - την πόλη που ξεκίνησε το εμπορικό σήμα του - ειδικά μετά κάνουν εκκίνηση του από το σπίτι των γονιών του πίσω στο Big Apple, όταν πάρει αυτό που πηγαίνει.

load...

Johnny Skandros, συνιδρυτής του αυχένα, ταξιδεύει τον κόσμο για την προώθηση της μάρκας του.

Το έτος ήταν 2009 και ο Johnny ήταν να περιφέρεται γύρω από την πόλη, όταν παρατήρησε ένα ατημέλητο γκέι αισθητική αναδυόμενες. Η έμπνευση χτύπησε, και ο Johnny κληθεί ο φίλος του Eric Silverberg να πει, «OHMYGOD, έχω το όνομα για το app μας! - σβέρκος» (απάντηση του Eric χαρακτηρίστηκε ως αρκετά ενθουσιασμένος yeses αρμαθιές μαζί.)

load...

Είχαν σχεδιάζει να κατασκευάσει το καλύτερο γκέι κοινωνική app εκεί έξω, αφού απογοητευμένος με αυτό που ήταν στην αγορά κατά το χρόνο, και τώρα είχε ένα όνομα. Eric πήρε να εργαστούν γράφοντας τον κωδικό, και ο Johnny άρχισαν να δημιουργήσει την εικόνα του νέου τους εφαρμογή.

Σβέρκος προσγειώθηκε στο App Store το 2010 και από τότε έχει υποστεί αρκετές βασικές εξελίξεις που έχουν αναπτυχθεί μόνο φθάνουν και των χρηστών της βάσης - τώρα στα 10 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε για iOS και Android με έκδοση στα έργα, η ενημέρωση σβέρκος 5 προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως το υποκατάστημα σβέρκος Venture αφιερωμένο στην βοηθά τους ομοφυλόφιλους ταξιδεύουν καλύτερα και ασφαλέστερα.

load...

Σβέρκος Venture του Πρέσβεων & Ασφάλεια Χαρακτηριστικά Βελτίωση Ταξίδια

Όταν μιλήσαμε με τον Johnny, εξήγησε σβέρκος έχει δει εκρηκτική ανάπτυξη, διότι όλα τα επιπλέον προσαρμόσιμες δυνατότητες που προσφέρει έναντι των ανταγωνιστών. Επιπλέον, συνέχισε, είναι η πρώτη γκέι κοινωνική εφαρμογή για να αξιοποιήσει πραγματικά για το πώς ταξιδεύουν πολύ ομοφυλόφιλων ανδρών.

Με σβέρκος Venture, τα μέλη μπορούν να αναζητήσετε με βάση την τοποθεσία για παιδιά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και ακόμη και να προσθέσετε τα δρομολόγια τους, προκειμένου να εμφανίζονται σε άλλες αναζητήσεις των χρηστών στο σωστό χρόνο, ενώ ταξιδεύουν, ένα μοναδικό πλεονέκτημα δεδομένου ότι οι περισσότερες άλλες εφαρμογές εστιάζουν τόσο πολύ στην τοποθεσία.

«Η ομοφυλοφιλική κοινότητα είναι παγκόσμιο και ποικίλο,» ξεκίνησε Johnny. «Γιατί να θέλουμε να περιοριστούμε;» Μας είπε ότι πολλοί χρήστες εφαρμογών στην πραγματικότητα αναζητούν παιδιά και να συνομιλήσετε πριν από το ταξίδι σε μια συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να «γνωρίζουν» κάποιον όταν προσγειωθεί.

Φιλικότητα μεταξύ των χρηστών είναι κάτι σβέρκος έχει εργαστεί σκληρά για να προωθήσει. Ενώ η εφαρμογή είχε πάντα μια ισχυρή λίστα με τις εκδηλώσεις για διάφορες πόλεις, στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής, τα μέλη της σε δημοφιλείς προορισμούς έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά ως ταξιδιωτικό πρεσβευτές για να δώσει στους επισκέπτες την Downlow για τα καλύτερα μέρη στην πόλη τους.

Σβέρκος Venture στέλνει τους χρήστες να ταξιδεύουν ειδοποιήσεις όταν εισέρχονται σε μια χώρα που ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλία.

Μέρος της παροχής καλύτερης ταξιδιωτικές εμπειρίες, μια μεγάλη έμφαση για την εφαρμογή, περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας και την υπεράσπιση. Για την αντιμετώπιση της τρόπο ορισμένες κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν τη λειτουργία GPS γκέι app για «κυνήγι» των ομοφυλοφίλων, σβέρκος Venture εμφανίζει μόνο την τοποθεσία του χρήστη από την πόλη, όχι από το πόσο κοντά είναι σε οποιονδήποτε άλλον σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, όταν οι χρήστες εισάγουν μία από τις 75 χώρες που ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλία με κάποιο τρόπο , θα λάβετε μια ειδοποίηση όλων των νόμων και ποινών τους, η οποία βοηθά τα μέλη σβέρκος μείνετε ενημερωμένοι και να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διευρυμένη Λεπτομέρειες Προφίλ = Καλύτερη Συζητήσεις, ημερομηνίες, Συνδέσεις & More

Ένα άλλο μεγάλο ενημερωμένη έκδοση που ήρθε στο σβέρκος 5 ήταν επιπλέον, πιο περιγραφικό και η αναζήτηση επιλογές προφίλ - από την πυκνότητα των τριχών του σώματος με τη σεξουαλική και τη σχέση προτιμήσεις όπως η πολυγαμία. Τα μέλη μπορούν ακόμη να επιλέξετε τις κοινότητες που ταυτίζεστε περισσότερο σαν άνθρωπος της διπλανής πόρτας, βίδρα, αρκούδα, είδος κυπρίνου, και περισσότερο, και μπορούν να αναζητήσουν από αυτούς, πάρα πολύ.

Σβέρκος επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν από τα στοιχεία του προφίλ.

Οι ισχυρές λειτουργίες αναζήτησης βοηθούν τους χρήστες να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν και τι να περιμένουμε από το ένα το άλλο. Μόλις ένας άντρας πιάνει το μάτι σου, να τον στείλει ένα «υφάδι!»

«Woofing κάποιος» - μια flirty τρόπος για να σηματοδοτήσει το ενδιαφέρον σας σε άλλο χρήστη αυχένα - «Είναι μια μεγάλη σπάσιμο του πάγου, αν δεν θέλετε να στείλετε μια συνομιλία αμέσως», εξήγησε ο Johnny.

Ενώ τα μέλη σβέρκος χρησιμοποιήσει σίγουρα το app για προσωρινές σύνδεση σταθμών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ομάδας του Johnny που διεξήχθη έδειξε ότι περισσότερο από το 50% των χρηστών της εφαρμογής ψάχνουν να συνομιλήσετε και την ημερομηνία. Πολλοί χρήστες βρίσκουν ακόμη και την αγάπη, είπε. «Ακούω τουλάχιστον μία ιστορία γάμο την εβδομάδα, και έχω ακόμη κληθεί να χειροτονήσει!»

Johnny πήγε για να περιγράψει την ιστορία που ακούει συχνότερα: Ξεκινά με ένα υφάδι σε κάποιον σε απομακρυσμένες χώρες, έτσι ώστε απλά να συνομιλήσετε τυχαία, μερικές φορές για χρόνια. Στη συνέχεια, κάπου κάτω από τη γραμμή, που βρίσκονται στην ίδια πόλη, συναντιούνται και υπάρχει άμεση χημεία, λόγω της ιστορίας τους σβέρκος. Είτε το μόνο που παραμένουν φίλους ή πραγματικά πηγαίνουν για να παντρευτούν, μια σχέση διαμορφώνεται από ένα υφάδι.

Υπάρχουν και πίσω πάλι - Οικοδομικά σβέρκος από την αρχή

Αφού ήξεραν το όνομα και ό, τι ήθελε την εφαρμογή τους να κάνουν, ο Johnny και ο Eric συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο να χρειάζονται περισσότερη προσοχή για να γίνει διαθέσιμο το καλύτερο γκέι εφαρμογή. Θα κλείσετε τη μέρα τη δουλειά τους και άφησε τη Νέα Υόρκη για λίγο, κινείται πίσω στο σπίτι για διπλό κάτω και να επικεντρωθεί στην επίτευξη αυχένα από το έδαφος.

Μόλις η εφαρμογή κυκλοφόρησε το 2010, ο Jason Marchant κατεβάσει γρήγορα. Ήταν εντυπωσιασμένος, αλλά είχε και κάποιες προτάσεις. Μετά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Eric κάποιες ιδέες, που παρουσιάστηκε ως ο Διευθύνων Σύμβουλος του προϊόντος για να εξασφαλίσει τη χρηστικότητα του app.

Όπως σβέρκος έγινε πιο κερδοφόρο, το τρίο έκανε τον τρόπο τους πίσω στη Νέα Υόρκη και άρχισε να εργάζεται σε ένα κοινόχρηστο χώρο γραφείου με τον Eric που ενεργεί ως διευθύνων σύμβουλος και ο Johnny ως ο ιδρυτής και το πρόσωπο της σβέρκος. Από μια εμφάνιση στο Drag Race Season RuPaul για 6 έως πετούν σε όλο τον κόσμο προώθηση και φιλοξενία εκδηλώσεων σβέρκος, ο Johnny έγινε αναπόσπαστο μέρος της μάρκας σβέρκο και την επιτυχία της. Λίγα χρόνια αργότερα, η επιχείρηση ήταν σε θέση να αναλάβει περισσότερους υπαλλήλους για την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, και την υποστήριξη πελατών.

Εσωτερικά, ο ρόλος του Αντιπροέδρου του Marketing, Media και Events δημιουργήθηκε και Joey Dube, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια, προήχθη στο ρόλο. Από την παρακολούθηση σβέρκος γεγονότα με τον Johnny για τη διαχείριση των άλλων βασικών προσπάθειες μάρκετινγκ, Joey βοήθησε την εταιρεία να λάβει το σήμα και τα γεγονότα αυχένα στο επόμενο επίπεδο. Από κλειδί συνεργασίες με γκέι μάρκες ρούχα, όπως Nasty χοίρων στη διαχείριση σβέρκος επώνυμα εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, οι προσπάθειες της ομάδας μάρκετινγκ αυξήθηκε και τελικά η ομάδα τετραπλασιάστηκε σε μέγεθος.

Είναι ότι το επίπεδο του πάθους, που επέτρεψε στην ομάδα να προχωρήσουμε σε σημερινή τους έδρα, πλήρης, με θέα το Empire State Building. Αν βρείτε τον εαυτό σας ανατρέχοντας σε όλες τις ουρανοξύστες γύρω Bryant Park, μπορείτε να πάρετε μόνο την λάμψη του ήλιου που απεικονίζει από τη μεγάλη μεταλλική «S» branding τον 29ο όροφο γραφείο σβέρκο του.

«Αισθάνομαι πολύ πληρούνται ότι η ομάδα μας έχει κάνει όλα αυτά συμβαίνουν», είπε ο Τζόνι της επιτυχίας σβέρκο του. «Αν μου είχε πει όταν στις αρχές που θα έχουν πάνω από 10 εκατομμύρια μέλη, δεν θα έχετε πίστευε.»

Η εταιρεία, τώρα περίπου 30-ισχυρή, έχει ήδη ξεπεράσει την όμορφη γραφείο του Midtown. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ψάχνει για ένα νέο χώρο που κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίζουν περισσότερο για ενοικίαση και να διακοσμήσετε, ο Johnny δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανοι για την πορεία σβέρκο του.

Καινοτομίες σβέρκος του έχουν οδηγήσει σε μαζική ανάπτυξη και χρήση

Scruff έχει κυριαρχήσει στην αγορά με πάνω από ένα εκατομμύριο downloads και δεκάδες χιλιάδες σχόλια που ένα κορυφαίο gay εφαρμογή τόσο στο App Store και το Google Play κάνουν.

Βασική προτεραιότητα τους έχει να ακούτε και να ανταποκρίνεται στους χρήστες, όπως την προσθήκη κατάσταση της σχέσης, της κοινότητας της ταυτότητας, και σεξουαλικές προτιμήσεις για τα προφίλ και τις επιλογές για τις μετακινήσεις των μελών σβέρκος επέκταση.

Μένοντας πάνω από ό, τι τα μέλη τους πιο επιθυμία τους επέτρεψε να ανέβει στα charts, και αν συνεχίσουμε να καινοτομούμε με βάση την ανατροφοδότηση που λαμβάνουν, σβέρκος είναι έτοιμη να είναι ένα must για κάθε ομοφυλόφιλος άνδρας ψάχνει για διασκέδαση στο σπίτι ή στο εξωτερικό.