Επιστήμη της ευτυχίας: η # 1 έρευνα που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση ευτυχία πορεία

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

TL? DR: Η επιστήμη της ευτυχίας είναι η πρώτη ηλεκτρονική τάξη του είδους του να χρησιμοποιήσει την ψυχολογία, την κοινωνιολογία, τη νευροεπιστήμη, τη βιολογία και την ιστορία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν την αληθινή ευτυχία στη ζωή τους, είτε προσωπικά, επαγγελματικά ή ρομαντικά.

Μπορείς να πω ειλικρινά είστε ευχαριστημένοι; Αν δεν μπορείτε, τότε δεν υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα για να μετατρέψει τη ζωή σας γύρω από επιστήμη της ευτυχίας.

Διδάσκονται από Dacher Keltner, ιδρυτής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών Greater Good και professorofpsychology στο UC Berkeley,και ο Δρ Emiliana Simon-Thomas, ο σκηνοθέτης GGSC, αυτό το μοναδικό στο είδος του μαθήματος αλλάζει εκατομμύρια δυσαρεστημένοι ζωή ένα επιστημονικό γεγονός σε μια στιγμή.

load...

Τα στοιχεία των εμπειρογνωμόνων πίσω από το μάθημα

Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο, επιστήμη της ευτυχίας είναι μια ελεύθερη οκτώ εβδομάδων που βασίζονται στα ανοικτά της έρευνας από Keltner, καθώς και η έρευνα από όλη τη χώρα που GGSC εκθέσεις σχετικά.

Ο Δρ Emiliana Simon-Τόμας, διευθυντής Greater Good Science Center

Elise Proulx, διευθυντής μάρκετινγκ GGSC, δήλωσε καθένα συμμετέχοντες εβδομάδα λάβουν μέρος σε μια ευτυχία «πρακτική» που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο να βελτιώσει theirwell-ον. Πρακτικές μπορεί να περιλαμβάνουν βίντεο, αναγνώσεις και πίνακες συζητήσεων.

load...

«Έχουμε βρεθεί σε απευθείας σύνδεση περιεχομένου μας έχει πραγματικά προσελκύσει ένα αφοσιωμένο κοινό, αλλά peoplewanted περισσότερες οδηγίες για το πώς να incorporatethe επιστήμη στη δική τους ζωή», είπε.

Καθ 'όλη τη διαδικασία, οι συμμετέχοντες θα συμπληρώσετε έρευνες, ενώ Keltner και Simon-Thomas θα παρακολουθεί τα επίπεδα ευτυχίας τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Διαθέσιμο μέχρι το Μάιο 2015, η επιστήμη της ευτυχίας είναι ένα βολικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να περάσει μέσα από αυτό το δικό τους ρυθμό. Πλέον αυτές βοηθώντας επαγγέλματα, όπως η νοσηλευτική, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν συνεχή μονάδων εκπαίδευσης για να διατηρήσουν τα διαπιστευτήριά τους.

load...

Dacher Keltner, ιδρυτής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών Καλή Μεγαλύτερη

Ενώ οι συμμετέχοντες κυμαίνονται στις ηλικίες 18-80, τα περισσότερα από τα αυτά (πάνω από 100.000 για να είμαστε ακριβείς) είναι φοιτητές στη δεκαετία του '20 και του '30 τους, οι οποίοι Proulx δήλωσε έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες και τις γυναίκες που είναι άνω για να αναζητήσουν ένα online μάθημα, όπως Αυτό.

«Οι datadoes δείχνουν ότι εκείνοι που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1980, του 1990 και του 2000 αναφέρουν περισσότερα lonelinessand lesssocial σύνδεση thanpeople που είναι μέσης ηλικίας», είπε. «Γι 'αυτό μπορεί να είναι ότι είναι πραγματικά ψάχνει για πορείες σε περισσότερες σύνδεσης και τα συναισθήματα της ευημερίας».

Πώς το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας

Η ομάδα GGSC με κύριο στόχο την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με τη σημασία της ζουν ευτυχισμένη ζωή, όχι μόνο για την αύξηση της ψυχικής υγείας, αλλά forincreased σωματική υγεία, πάρα πολύ.

Για παράδειγμα, ξέρατε χαρούμενοι άνθρωποι τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα της κυτταρικής φλεγμονής;

Αυτό εξετάστηκε σε 2013 GGSC articlewhere UCLA'sSteve Coleand UNC'sBarbara Fredrickson «αξιολογηθούν τα επίπεδα της κυτταρικής φλεγμονής σε άτομα που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως“πολύ χαρούμενος”.»

«Βρήκαν ότι οι άνθρωποι που ήταν χαρούμενος, επειδή έζησε μια ζωή απόλαυση (μερικές φορές επίσης γνωστό ως“ηδονική ευτυχίας”) είχαν υψηλά επίπεδα φλεγμονής,» το άρθρο διαβάσει. «Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που ήταν χαρούμενος, επειδή έζησε μια ζωή του σκοπού ή έννοια (μερικές φορές γνωστή και ως“eudaimonic ευτυχίας”) είχαν χαμηλά επίπεδα φλεγμονής.»

Και θέλετε για αυξημένη συναισθηματική υγεία; Λοιπόν, η ευτυχία μπορεί να βοηθήσει με αυτό, πάρα πολύ.

Σύμφωνα με τον Proulx, ευτυχία δίνει στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση, η οποία με τη σειρά τους δίνει εμπιστοσύνη σε ρομαντικές σχέσεις.

«Και η πορεία ενθαρρύνει likegratitude πρακτικές, η οποία έχει αποδειχθεί για την ενίσχυση δεσμών μεταξύ των επιπέδων couplesbyupping της ωκυτοκίνης, η οποία είναι το νευροπεπτίδιο που δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μέσα στις ομάδες (οικογένειες, ρομαντικές σχέσεις, κλπ)», πρόσθεσε.

Με την Επιστήμη του προγράμματος ευτυχία, όχι μόνο δεν Proulx ελπίζουμε ότι και η ομάδα της μπορεί να ενισχύσει τα συναισθήματα των ανθρώπων της ευτυχίας, αλλά και την ελπίδα toshow ανθρώπους συνολική αίσθηση της ευημερίας είναι στα χέρια τους.

«Δεν είναι μόνο τα προϊόντα της ανατροφής / γονιδίων / περιστάσεις μας - μπορούμε να καλλιεργήσουμε και να ανοίξει τον εαυτό μας μέχρι και πάνω αισθήματα σύνδεσης με το άλλο, το οποίο είναι ένα τεράστιο μέρος της ευτυχίας», είπε.

Simon-Thomas προστεθεί στον λέγοντας:

«Για τα τελευταία 10 χρόνια, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών Greater Good προσπαθεί να μοιραστεί την επιστήμη πίσω από την ιδέα ότι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσει η ευτυχία είναι μέσα από την επιδίωξη μια ζωή με νόημα - ουσιαστική ον που αποτελείται από τη διάπραξη τον εαυτό σας σε μεγαλύτερο σκοπό πέρα ​​από τον εαυτό σας -Επιδότηση «, είπε. «Αυτό περιλαμβάνει σημαντικές σχέσεις, την κοινότητα και την αίσθηση του ανήκειν και συμβάλλουν στην γενικότερο καλό.»

Έτσι, αν είστε έτοιμοι για μια πιο ευτυχισμένη ζωή, επισκεφτείτε greatergood.berkeley.edu.