Επιλογές υπηρεσία ομοφυλοφιλικής και λεσβιακής σύζευξης προσφέρει προσαρμοσμένες αντιστοιχίες για daters που αναζητούν μακροπρόθεσμους εταίρους

4 Ιουλίου 2019

Η Σύντομη έκδοση: Ως μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες που χρονολογείται για γκέι και λεσβίες singles, Επιλογές συνεχίζει να προσφέρει μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση. Η εταιρεία παρέχει πακέτα παντρολογήματα και εισάγει τους πελάτες να daters χέρι-διάλεξε από τους επαγγελματίες. Αυτές οι daters κατανοήσουν επίσης ότι η οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης relationshipwith ένα ιδανικό matchis πιθανό να πάρει περισσότερο χρόνο από ό, τι απλά να μιλάτε με κάποιον στο διαδίκτυο. Έτσι, επιλογές έχει μια πιο προσηλωμένη χρονολογείται στην πισίνα από το μέσο όρο της εταιρείας. Τα μέλη του επικεντρώθηκε στην εύρεση συντρόφων συμβίωσης ή συζύγους, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα διασκέδαση.

Όταν Επιλογές ιδρύθηκε το 1994, ήταν μία από τις πρώτες υπηρεσίες που χρονολογείται για γκέι και λεσβίες singles. Σήμερα, κατέχει ένα ακόμη πιο διάσημο σημείο στο γκέι και λεσβιακή κοινότητα.

load...

«Είμαστε παλαιότερα γκέι και λεσβίες υπηρεσία παντρολογήματα του έθνους», δήλωσε ο Rene Robinson, διευθυντής του κράτους Υπηρεσιών στο Επιλογές. «Πριν από χρόνια, υπήρχαν λίγες υπηρεσίες για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Ήταν επαναστατικό για την εποχή του.»

Στα σχεδόν 25 χρόνια από τότε, Επιλογές έχει δει η αγορά γίνει υπέρβαση με dating υπηρεσίες, εφαρμογές και ιστοσελίδες. Επιλογές έχει αλλάξει με τον καιρό, όμως, κινείται υπηρεσίες της παντρολογήματα στο πρόσωπο σε απευθείας σύνδεση.

load...

Ωστόσο, η εταιρεία παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο, διότι διατηρεί τη δέσμευσή της να ταιριάζουν πελάτες που χρησιμοποιούν πραγματικά, καλά εκπαιδευμένα άτομα. Αυτό το ανθρώπινο άγγιγμα δίνει Επιλογές ένα πλεονέκτημα έναντι των ενός μεγέθους που ταιριάζει σε όλους τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται από τα περισσότερα sites γνωριμιών.

Επιλογές παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη δέσμευση-minded γκέι και λεσβίες singles.

«Δεν χρησιμοποιούμε αλγόριθμους υπολογιστή. Αντ 'αυτού, έχουμε μια πλήρους απασχόλησης του προσωπικού της προξενητές που βάζουν τους αγώνες μαζί με το χέρι,»είπε ο Ρενέ. «Ο καθένας έχει προβληθεί και ελεγχθεί. Θα επικοινωνήσει μαζί τους για να βεβαιωθείτε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για την ένταξη, ώστε να είναι ενιαία, συναισθηματικά διαθέσιμη, μισθωτής δραστηριότητας, και αναζητούν μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση.»

load...

Χρησιμοποιώντας μια τέτοια επίπονη διαδικασία ελέγχου επιτρέπει επιλογές για να απομακρύνετε γρήγορα από daters που δεν μπορεί να είναι σοβαρές για την εύρεση ενός σοβαρού αγώνα.

«Αυτό δεν είναι ένα μέρος για τους ανθρώπους μόνο και μόνο για να έρθει και η ημερομηνία, και μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι από νωρίς. Είναι για τους ανθρώπους που αναζητούν συνεργάτες ζωή «, είπε ο Ρενέ.

Η διαδικασία δεν σταματά τη στιγμή που daters εισάγονται σε αγώνες τους. Επιλογές συνεχίζει να ενθαρρύνει daters να πάρει παιχνίδια τους στα σοβαρά και να είναι στην καλύτερη συμπεριφορά τους σχετικά με τις ημερομηνίες.

«Αφού ταιριάζει με ένα μέλος, που δεν λαμβάνουν άλλη αντιστοιχία, μέχρι να υποβάλουν γραπτή ανατροφοδότηση», είπε ο Ρενέ. «Θα πάρετε μια φόρμα επικοινωνίας και πρέπει να κρίνουμε το σήμερα. Μπορούμε να τους δώσουμε κατηγορίες όπως ευφυΐα, την ελκυστικότητα και την αίσθηση του χιούμορ, μεταξύ άλλων, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε σε όλους με εποικοδομητικό σχολιασμό.»

Ενθάρρυνση Ρεαλιστικές προσδοκίες Ραντεβού

Επειδή επιλογές έχει μια τέτοια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, κάποιοι daters ότι θα πρέπει να είναι επιλεκτικοί για τους αγώνες που θα δεχτεί.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι για την Amazon, ψώνια για έναν σύντροφο? έχουν αυτή την ακόρεστη καταστήματα νοοτροπία «, είπε ο Ρενέ. «Συχνά θέλετε κάτι που είναι ρεαλιστικό. Αν κάποιος έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες που χρονολογείται, έναν αγώνα φαντασίας, που συνήθως τους κατευθύνουν πίσω στο online dating.»

Ακόμα, οι περισσότεροι daters συνεχίσει να φέρει συγκεκριμένες προτιμήσεις στο τραπέζι.

«Πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν στη χρονολόγηση επειδή είναι επιλογή τους ανθρώπους με βάση αυστηρά για το πώς φαίνονται», δήλωσε ο Rene. «Εμείς δεν δείχνουν πελατών φωτογραφίες. Οι άνθρωποι βασίζονται σε εμάς για να τους ταιριάζει στα φυσικά χαρακτηριστικά και παράγοντες συμβατότητας που τους ένα καλό ζευγάρι κάνει.»

Αν και παρορμήσεις daters' μπορεί να είναι να αναζητήσουν το τέλειο συνεργάτες μπορούν να βρουν, επιλογές τους ενθαρρύνει να επεκτείνουν τις αντιλήψεις τους για το ποιος είναι αυτός. Matchmakers ενθαρρύνει daters να εξετάσει τους συνεργάτες που μπορεί να μην πληρούν όλα τα κριτήρια τους.

Επιλογές ιδρύθηκε το 1994 και ήταν ένας από τους αρχικούς γκέι χρονολόγηση των υπηρεσιών.

«Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μας κάνει οι άνθρωποι σκέφτονται έξω από το κουτί», είπε ο Ρενέ. «Ο λόγος που είστε μαζί μας είναι να βρούμε έναν συνεργάτη. Η αληθινή αγάπη είναι το ύψος-κάτω, αγέραστος, και τη φυλή-λιγότερο.»

Αυτή η συμβουλή ισχύει τόσο πολύ βάρος με daters λόγω των ίδιων των προξενητές Επιλογές. Η ομάδα των εκπαιδευμένων επαγγελματιών δουλεύει σκληρά για να δημιουργήσουμε ημερομηνίες μεταξύ των δυνητικά κατάλληλους εταίρους.

«Matchmakers μας έχουν υπόβαθρο στην ψυχολογία», είπε ο Ρενέ. «Και πρέπει να έχουν τουλάχιστον μια σχέση πέντε χρόνια κάτω από τις ζώνες τους ή να είναι σε τρέχουσα σχέση.»

Στο τέλος, η συμβουλή να επεκτείνουν την προτίμησή τους δεν είναι να αποθαρρύνει daters, αλλά για να τους βοηθήσει να δουν κατάλληλη αντιστοιχία μπορεί να με θέα.

«Αν βρείτε το άτομο που κινείται καρδιά σας, τι θα κάνεις, να τα απορρίψει;», είπε ο Ρενέ.

Η αγάπη αργεί - με έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας

Επιλογές είναι επίσης πολύ δημοφιλής, με περισσότερους από 100.000 χρήστες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πελατεία της είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες μεταξύ γυναικών και ανδρών με ηλικίες που κυμαίνονται από τα τέλη του '20 τους μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '60.

Ενώ Επιλογές κάνει αγώνες εγγύηση, δεν εγγυάται ένα χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου μπορούν να εντοπιστούν αυτοί οι αγώνες. Η pickier η dater, τόσο περισσότερος χρόνος θα λάβει τα matchmakers να βρουν τους κατάλληλους αγώνες, και κάποιοι daters δεν έχουν συνηθίσει να περιμένουν να βρει την αγάπη.

«Με online dating, οι άνθρωποι συχνά συνηθίσει σε άμεση ικανοποίηση,» είπε ο Ρενέ. «Όταν λέμε οι άνθρωποι θα χρειαστούν 60 έως 90 ημέρες για να πάρει έναν αγώνα, που μπορεί να μετατρέψει κάποιους ανθρώπους μακριά, αλλά είναι όλα σχετικά με την ποιότητα έναντι της ποσότητας.»

Αν κάποιος εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί και παίρνει Επιλογές ένα χρόνο για να βρουν σύντροφο της ζωής τους, είναι ενθουσιασμένος, είπε ο Ρενέ. Επιλογές matchmakers δεν θα ταιριάζει με τους πελάτες χωρίς πιθανότητα το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα μέλλον μαζί, και η υπηρεσία διαρκεί μόνο για daters που κατανοούν ότι μπορεί να πάρει χρόνο για να βρει το ταίρι των ονείρων τους.

«Παρέχουμε συνεχή καθοδήγηση στα μέλη μας. Online dating έχει ενθαρρύνει τους ανθρώπους να σχηματίσουν τις κακές συνήθειες - όπως γραπτών μηνυμάτων, αντί της κλήσης. Μία από τις πολιτικές μας είναι ότι, για την πρώτη επαφή, θα πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο.»-Rene Robinson, διευθυντής του κράτους Υπηρεσίες σε Επιλογές

«Όσο μπορούμε να πάρουμε λίγο περισσότερο, θα σας μεταφέρουμε», δήλωσε ο Rene. «Μπορεί να είναι το πρώτο ματς έξω από την πύλη, ή μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Αυτή είναι μια επένδυση, και το άλλο άτομο έχει κάνει μια επένδυση, πάρα πολύ. Δεν δίνουν μια εικόνα που πρόκειται να βρέχει τέλεια αγώνες.»

Επιλογές βοηθά επίσης daters προβάλλουν καλύτερο εαυτό τους, παρέχοντας καθοδήγηση που βασίζονται σε δεδομένα.

«Παρέχουμε συνεχή καθοδήγηση στα μέλη μας. Online dating έχει ενθαρρύνει τους ανθρώπους να σχηματίσουν τις κακές συνήθειες - όπως γραπτών μηνυμάτων αντί να ζητήσει,»είπε ο Ρενέ. «Μια από τις πολιτικές μας είναι ότι, για την πρώτη επαφή, θα πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο και να δώσει το εν λόγω πρόσωπο μια κλήση. Μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον καλύτερο από τον άκουσε τη φωνή τους και ακούγοντας άλλες αποχρώσεις.»

Μόλις ένας αγώνας που γίνεται, το ζευγάρι συναντά στο πρόσωπο αντί να κάνουν online chatting.

«Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να συναντηθούν, διότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν ανταποκριθεί», είπε ο Ρενέ. «Όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται στο διαδίκτυο χωρίς να πληρούνται πρόσωπο με πρόσωπο, το boggles το μυαλό μου. Μπορούν να πέσει στην αγάπη με το προφίλ του το άτομο έχει δημιουργήσει, όχι το πραγματικό άτομο.»

Επιλογές Προσπαθεί να βρεί Συμβατό Συνεργάτες για Αξιοπρεπής Πελάτες

Επιλογές είναι για τους πελάτες που είναι σοβαροί για να βρουν την αγάπη και απαιτητικούς γκέι και λεσβίες daters αναζητούν την υπηρεσία παντρολογήματα, επειδή θέλουν να βρουν έναν εταίρο ο οποίος αναλαμβάνει τη δέσμευση εξίσου σοβαρά.

«Οι άνθρωποι πρέπει να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με ευγένεια, και είμαστε η παλιομοδίτικη προξενήτρα. Προσπαθούμε να βάλει σεβασμό και αξιοπρέπεια πίσω στη χρονολόγηση «, είπε ο Ρενέ.

Αυτές οι ικανοποιημένοι πελάτες επηρεάσει επίσης τις προξενήτρες, στόχος της οποίας είναι να βρει την αγάπη για daters τους.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για κάποιον από την εισαγωγή τους στο άτομο που πρόκειται να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με», είπε ο Ρενέ. «Δεν είστε μόνο επηρεάζει το άτομο? είστε επίσης επηρεάζουν τους φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Υπάρχει μια τεράστια πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις.»